15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Drsne omare v spalnici: lepota na fotografiji, prihranek pri stroških

Ritem življenja sodobnih ljudi je zelo hiter in živčen, zato je po prihodu domov za vsako osebo pomembno, kako dobro spati. Toda za dober počitek bi morala biti spalnica udobna, omara pa pomaga, da je tako. V kombinaciji z drugim pohištvom in dodatki, ki sestavljajo zasnovo, igra pomembno vlogo pri dekoriranju prostora. Glede na to je izbira pravih omar enako pomembna kot nakup postelje ali kavča..garderobna omara-drsna stekla-drsna vrata-logo

Lepa oblika garderobe, postelje, toaletne mize, pogostitve bo naredila spalnico najboljše mesto za sprostitev. Pohištvo ne bo samo videti elegantno, ampak bo prostoru dalo več udobja..

Hkrati pa lahko za razliko od običajne garderobne omare prostor sprejme veliko in prihrani veliko prostora. Z zunanjo kompaktnostjo lahko njegova vsebina vključuje ogromno uporabnih stvari..

Posteljnino, oblačila in druge dodatke lahko postavite v omaro z ogledalom. Hkrati bo ostal praktičen, udoben in estetsko prijeten. Da pa bi se popolnoma prilegala spalnici, jo je treba pravilno izbrati.!Čudovite ideje omare za moderno leseno garderobno omaro za majhno spalnico

Možnosti videza

Preden izberete omarico, se morate odločiti, kakšno velikost, obliko in barvo bi morala imeti. Pomembno je, da zagotovo veste, ali vas privlačijo vgrajeni modeli ali posamezne ograde. Vgrajena možnost ima nekaj prednosti:

 • Primerno za lokacijo v vseh vrstah prostorov;
 • Prihrani prostor.

Obstaja pa ena pomanjkljivost – izdelka ni mogoče premakniti in ni tako močan, kot bi si želeli. Samostoječe omare z ogledalom zavzamejo več prostora, vendar so bolj praktične in izgledajo lepo.skafi-kupe_16

Preden začnete z namestitvijo konstrukcije za spalnico, je vredno izmeriti njihove parametre, kot so širina, višina in globina. Barvna shema garderobe se mora ujemati z drugim pohištvom v sobi. Če upoštevate to pravilo, bo soba seveda videti kot en sam prostor. Cene drsnih omar so različne in so odvisne od tehničnih značilnosti pohištva..

Vgradne omare so pogosto izdelane iz iverne plošče, prevlečene z melaminom. Iverne plošče, prekrite z laminiranim materialom, lahko uporabite tudi kot okras. Standardna debelina plošč je približno 17 milimetrov. Pri načrtovanju postavitve garderobe je treba upoštevati, da bodo vodila na tleh in skrijejo približno 10 centimetrov.Enostavna-notranjost-sodobne-spalnice-s-široko-posteljo-in-bele klopi-blizu-fantastične-glavne-spalnice-omare-ideje

Vprašanje glede velikosti

Trenutno se bivalni prostori po velikosti in obliki zelo razlikujejo. Zato je treba garderobo izbrati strogo individualno, za vsako posebno spalnico. To pomeni, da je treba drsne omare naročiti glede na določene velikosti. To je edini način, da prihranite denar in čas..

Drsna omara je lahko popolnoma katere koli velikosti. Vendar je treba upoštevati nekaj točk. Označene so na primer standardne velikosti, ki se najpogosteje uporabljajo pri oblikovanju..schlafzimmerschrank-design-spiegel-kleiderschrank

Na kaj morate biti pozorni pri naročanju omare z ogledalom?

 • Do globine strukture;
 • Višina in globina polic;
 • Širina odseka;
 • Širina omare;
 • Gradbena višina

Standardna garderobna omara ima globino 600 milimetrov. To je posledica dejstva, da je standardna velikost širine obešal za oblačila 450 milimetrov, 80 milimetrov pa zasedajo vodila za vrata. Med drugim ima omara 20 mm razmika med vrati in policami. Preostalih 500 milimetrov omogoča prosto obešanje oblačil v strukturi predelka. Če je globina omare z ogledalom večja od 600 milimetrov, bo uporaba neprijetna..nuvo-2-l

Zasnova omare

Oblikovanje izdelkov Coupé je lahko drugačno. Najpogostejša možnost je namestitev zrcalne površine ali filma s spektakularnim vzorcem. Toda vsak dizajn izdelka za spalnico mora biti lakonski in ustrezati celotni notranjosti. Potem vas bo kupe še dolgo navdušil ne le s funkcionalnostjo, ampak tudi s svojim videzom..

Pohištvo za spalnice z ogledalom klasičnega tipa – stropno, strog videz – bo idealna možnost za vgradnjo v nišo. V notranjosti bo skoraj neviden, saj je videti kot zrcalna stena..moderna-spalnica-oblikovanje-dekoriranje-ideje-1

Zrcalna zasnova lahko močno razširi prostor spalnice. Njegova uporaba lahko majhno sobo spremeni v impresivno sobo. Zatemnjena ogledala izgledajo odlično. Toda njihova uporaba za temno spalnico ni priporočljiva..

Zasnova predelne stene z ogledalom se ne ujema dobro s pretencioznim pohištvom iz naravnega lesa, kristalnimi lestenci in žametnimi dodatki. Če vam ena omara ni dovolj, lahko uporabite izdelke iz furnirja, vendar ne več.moderni_opremniki_g (32)

Glavne prednosti drsnih omar

Omara za spalnico ima veliko prednosti pred standardnimi omarami..

 1. Vsako različico kupeja lahko prilagodimo zahtevam kupca. Hkrati lahko končni izdelek postavite v tiste dele spalnice, kamor standardno pohištvo preprosto ne ustreza. V omaro lahko vgradite do 4 dele in številne police. Globina izdelka je lahko katera koli.
 2. Polnjenje omare je lahko različno. Uporabljajo se drsna vrata, kar prihrani prostor v ozki spalnici. Prihranjen prostor lahko uporabite za postavitev zakonske postelje.
 3. Kupe na fotografiji izgleda odlično in ima veliko prostornosti. Višino prostora je mogoče v celoti izkoristiti. Polnjenje strukture lahko vključuje vse stvari – ne samo oblačila, ampak tudi orodje, gospodinjske aparate itd. S pomočjo garderobe lahko ustvarite edinstven dizajn tako, da naredite zanimivo garderobo.
 4. Omara ima lahko edinstven dizajn. Različice v zasnovi njegovih vrat so lahko različne. Barvna lestvica je obsežna – od pastelnih do svetlih. Pri uporabi varovalke (vitraž) bo zasnova videti dobro na fotografiji in v življenju.
 5. Polnjenje s polic in predala je narejeno strogo na zahtevo stranke. V garderobo je nameščeno veliko število obešalnikov za oblačila, kar je zelo priročno.master-spalnica-omara-ideje-spalnica-design-ideje-v-glavna-spalnica-omara-design

Praktičnost drsnih omar

Zasnova izbrane možnosti omare ne bi smela posegati v njeno praktičnost. V spalnici garderoba ne sme zavzeti vsega prostora; potrebno je pustiti prostor za stvari in zrak. Polnilo pa mora omogočati udobno namestitev posteljnine in oblačil..

Omara tega tipa je opremljena z ležajem, njena prevleka pa omogoča tiho drsenje vrat. Tak sistem ne pokvari celotne zasnove, življenjska doba kupeja pa se poveča. Za lažje odpiranje vrat se uporabljajo posebni kovinski okvirji z navpičnimi konci.Ideje za luksuzno oblikovanje-glavna-spalnica-omara

Omara, opremljena z drsnimi vrati, izgleda moderno in elegantno; lahko je izdelana iz vseh materialov. To pomeni, da bo na fotografiji videti dobro v kateri koli notranjosti. Drsna vrata se nikoli ne bodo nenamerno odprla, ne bodo prikazala vsebine omare in ne bodo ustvarila prepiha.

Primerno je tudi, da jih majhni otroci ali hišni ljubljenčki ne morejo odpreti. Tudi vi jih ne boste mogli spotakniti. Izkazalo se je, da je omara najbolj priročna in praktična možnost za sodobno spalnico. Nekateri njegovi modeli so na fotografiji videti zelo izvirno, še posebej, če so za konstrukcijo izbrana polmerna vrata zapletene oblike..lepa-moderna-spalnica-dizajn-z-leseno-omaro-podvig-sijajna-temno-steklena-vrata-in-lesena-obleka-omara-in-ogledalo-915x646

Kako izbrati barvo

Pri izbiri barve omare je pomembno, da ni le dobro videti na fotografiji, ampak se tudi uskladi s celotno zasnovo. Temni odtenki bodo videti spektakularno, vendar bodo vizualno ukradli nekaj metrov od prostora..

Za spalnico je priporočljivo izbrati pastelne odtenke. Če je soba za otroke, lahko zanemarite pravila in izberete svetlo garderobo s podobo risank in otroških junakov. Potem bo otroku veliko bolj prijetno, da vanj vloži svoje stvari..ikea-omara-dizajn-v-2014-omare-ideje-za-boljšo organizacijo-v-spalnici-omare-ideje-ideje

Mnoga podjetja ponujajo drsne omare v tradicionalnih odtenkih – češnja, hrast, oreh. Če pa resnično želite jesti, lahko naročite svetlo zelene, oranžne, rdeče izdelke. Vendar je treba omeniti, da je ta barvna shema utrujajoča in lahko povzroči razdražljivost osebe..

Oblikovanje sence “temni oreh” ali “svetel hrast” izgleda izvrstno. Barva pohištva lahko naredi prostor toplejši ali hladnejši. Če želite sobi dodati ustvarjalnost, lahko uporabite tiskanje fotografij. Omara z njo bo razveselila in presenetila goste, spalnico naredila individualno in edinstveno.

Vprašanje varnosti omar

Da bi pohištvo izšlo ne le lepo, ampak tudi varno, ga je vredno narediti iz naravnih materialov – lesa, plastike, ratana. Okolju prijazni materiali so še posebej pomembni v spalnici, kjer so otroci..

Pomembno je tudi zagotoviti, da izdelek nima ostrih vogalov. Če stoji ločeno, je treba njegove vogale zgladiti. Možnost polmera velja za dobro in varno..i35ci34ealkb

Drsni sistem mora biti zanesljiv, saj vratno krilo tehta veliko. Pri odpiranju vratnih kril je pomembno, da otroke in živali držite stran od njih, da ne bi padli pod mehanizem. Ko nameščate zapirala, lahko težavo zmanjšate na nič.

Z močnim udarcem lahko vrata odletijo ven! Zato mora biti opremljen z mehanizmom proti udarcem. Notranje polnilo mora imeti zanesljive pritrdilne elemente.

Tako bo uporaba predelnega prostora naredila prostor ne le praktičnega in funkcionalnega, ampak tudi lepega. Toda, da bi se pohištvo izkazalo za popolno, je priporočljivo, da meritve naredite jasno. Priporočljivo je kupiti modele z dolgim ​​rokom dobave. Na hitro sestavljeni izdelki so lahko videti grdi in v tem primeru ni treba govoriti o varnosti in funkcionalnosti. Če bo montaža potekala gladko in jasno, bo izdelek izgledal zanesljivo in privlačno..

Drsna omara v spalnici 47 idej za fotografije:

Previous Post
Salonların dekorasyonunda büyük kağıt çiçekler
Next Post
Features of the design of the kitchen-living room: ideas for the interior of the kitchen combined with the living room, examples and tips