15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lepota, udobje in funkcionalnost – kotni kavči v notranjosti majhne sobe primeri fotografij

minimal-minimalist-ideje-13-na-kavč-ideje-idejeMajhni posnetki sob so problem standardnih stavb. Za racionalno uporabo prostora morate ustvariti univerzalne sobe. Ena od možnosti za optimizacijo prostora je uporaba kotnih modelov omar in oblazinjenega pohištva v notranjosti:

  • Omare;
  • Garderobne omare;
  • Kavči;
  • Kuhinjski vogali.

Ta vrsta pohištva naredi majhno stanovanje bolj prijetno. Raztegljive zofe pripomorejo k temu, da je bivanje v enosobnih stanovanjih bolj udobno in prijetno. Pomagajo prihraniti več prostega prostora, saj služijo kot udoben sedež pri sprejemu gostov, ponoči pa imajo vlogo spalnega prostora za lastnika..

halston_corner_sofa_charcoal_lb1_1_1Tudi najmanjši kotni kavč se zloži in ustvari udobno zakonsko posteljo z ravno površino. Knjige ali transformatorji se v tej vlogi ne morejo primerjati z vogalnimi, kjer tri enake velike blazine delujejo kot žimnica. Kar fotografije njegovih različnih modelov vedno znova kažejo.

Čez dan je ta kavč odličen kraj za sprostitev, ki nadomešča stole in pušča prostor za gibanje ali učenje. Ponoči bo zasedel skoraj ves prosti prostor sobe in ustvaril čudovito spalno mesto..

Kakšno oblazinjenje izbrati

V notranjosti zelo majhnih sob bi kotni kavč moral postati glavni kos pohištva. Lokacija drugega pohištva bo odvisna od njegovih raztegnjenih dimenzij. Za opremljanje sobe za eno osebo lahko uporabite kotni nerazgiban model.

Immagini 030Najprimernejša možnost je mehak kotiček, ki temelji na osnovni obliki otomana na visokih kovinskih nogah. Fotografije vogalnih zof v notranjosti majhne sobe kažejo, da se ta model organsko prilega notranjosti. Sijaj visokih nog olajša vizualizacijo pohištva..

Proizvajalci lahko spreminjajo spalno mesto otomanskega otoka med 1 in pol in pol. Kljub temu je glede na paleto tkanin za oblazinjenje, razpoložljivost opornikov in okrasnih blazin ter raznolikosti modelov hrbtov in naslonov za roke izbira precej velika, kar dokazujejo številne fotografije na internetu..

Mehki kotiček v vrtcu

V otroški sobi bi morali dati prednost tudi tkaninskemu oblazinjenju kavča. Usnje in usnje nista primerna za spanje na zofah s takšnim oblazinjenjem. Kljub predstavljivemu videzu so primerni za uporabo v stanovanjih kot pohištvo za dnevne sobe ali kuhinje.

FBLEC2 - ACA_SILVERCYPRUSPURPLEKer otroci hitro odraščajo, se njihova garderoba posodablja z enako hitrostjo. To daje prednost nastavitvi prostora, visoke omare niso potrebne. Vse otroške stvari se zlahka prilegajo v predale komode. Kot lahko vidite na fotografiji, je otroška soba za dva lahko zelo majhna.

Za opremljanje majhne otroške sobe je treba uporabiti kombinirano pohištvo. Kotni kavč s predalnikom, vgrajenim v eno ležišče, je odličen primer. Višeslojna razporeditev spalnih mest daje za dojemanje prostora kot celote prostor. To olajša tudi odsotnost visokega pohištva v notranjosti.

Sedežne garniture za dnevno sobo

Tipična postavitev stanovanj se ne razlikuje po raznolikosti sob. Najpogosteje morate uporabiti dnevno sobo pod dnevno sobo. Notranjost sobe je lahko drugačna, toda oseba, ki zapusti svojo sobo, se po čudnem naključju vedno pojavi v trenutku, ko pride vrhunec v zapletu filma, programa, TV -oddaje. To je nadležno. Da bi se temu izognili, bo pomagal kavč, ki zonira sobo in ni postavljen vzdolž stene blizu nje..

Kotiček-kavč FantasiaKotna 4-sobna stanovanja v opečnih hišah imajo sploh tri vrata, od katerih 2 vodijo v sosednje sobe. Tukaj, da nihče ne moti gledanja programa, je kotni kavč popoln. V notranjosti dnevne sobe ni treba uporabljati zložljivega kavča..

Velik monolitni kavč, sestavljen iz več sedežnih površin, ločenih med seboj s šivi, odlično dopolnjujejo udobni ležalniki na zunanji strani naslonov za roke. Kot kažejo fotografije, to možnost za sedežno površino dopolnjuje polica, vgrajena v naslonjalo za roke, na katero lahko shranite knjigo..

Ta kraj ni namenjen spanju. Prednost te simbioze ležalnika z naslonjačem vam omogoča, da po napornem dnevu udobno namestite utrujene noge. To olajša gladek ovinek dela, ki sega od sedeža. Prednost tega počivališča pred navadnim kavčem ali naslanjačem je, da ni zožitve krvnih žil, pretok krvi je svobodnejši, kar pomeni, da noge ne bodo odrevenele, tudi če je telo v istem položaju za dolgo časa..ebony-corner-right-aran

Kavči z nastavki

Obstaja še ena rešitev za notranjost dnevne sobe s kotnim ležalnikom. Odličen kraj za sprejem gostov bo rekreacijsko območje, kjer je ležalnik sestavljen iz dveh delov. Prednost tega kavča je, da se med uradnim srečanjem spremeni v strog kavč z vrečko, ki dopolnjuje notranjost. Če v hiši ni tujcev, bo premični puf, ki po višini sovpada s kavčem, vsak njegov del spremenil v udobno mesto za sprostitev v ležečem položaju.

Posebnosti ležalnika so, da ima eden od njegovih robov zaobljeno obliko s poševnim pobočjem blizu tal. Ta oblika pufa je odlična za počitek nog in ne ovira krvnega obtoka..

Vogalne zofe lahko razdelimo v 2 kategoriji: monolitne in sestavljene. Prednosti sestavljenih zofe so, da lahko po potrebi vsak del služi kot ločen kos pohištva z določeno razporeditvijo.

drewc_metallicgreyTa možnost pohištva vam omogoča, da ustvarite 2 ločeni spalnici za goste, ki prenočijo. Monolitne kotne zofe (drsne ali s pritrjenimi deli) lahko ustvarijo prav toliko prostora za spanje. Vse je odvisno od izbire dizajna kavča.

Kavč z veliko mizo za kavo

Pod pogojem, da se kavč zloži, se bo dnevna soba popolnoma ujemala z njenim imenom. Dodatna prednost dnevne sobe je kotni kavč z veliko usnjeno oblazinjeno mizico. Priloženi del kavča z dimenzijami ležišča lahko opravi takšen sestanek v običajnem okolju..

Prihod gostov v veliki sestavi ne bo presenetil lastnikov dnevne sobe s to možnostjo kotnega kavča. Kot je prikazano na fotografiji, ima takšen kotni kavč 3 izvlečne ležišča, miza za kavo pa bo služila kot četrta. Glavna stvar je, da prostor v prostoru zadostuje za toliko spalnih mest..

DNE-C1-CA_Barley-Silver-with-Ronda-Teal-cushions_Dark-FeetVelika prednost premičnega dela je njegova višina, ki je idealno prilagojena višini kavča, kar bo brez izvlečnih ležalnikov omogočilo ustvarjanje postelje za par, ki se odloči obiskati prijatelje, ki živijo v drugi krajina. Poleg tega je miza izdelana v obliki predala, kamor se zlahka prilega več kompletov spalnega pribora.

Zložljive zofe za zelo majhne prostore

Sestavljeni kavč lahko temelji na dveh osmanskih telesih, pri čemer bo naslanjač z razširljivim sedežem na hrbet služil kot povezovalni element. Kotni košček je težko uporabiti posamično kot sedež, vendar daje prostor za enostavno menjavo povezovalnega vogala kavča od desne proti levi in ​​obratno..

Če želite spremeniti notranjost, vam ni treba v celoti premikati težkega pohištva, kar je težko narediti tudi v omejenem prostoru tudi zaradi premajhnega manevrskega prostora. Premikanje kavča po kosih ima veliko prednost. Preprosto ni realno izvesti podoben postopek s kavčem, ki ima pritrdilne elemente pod obrobo. Dva enaka dela kavča dajeta prostor za domišljijo pri opremljanju prostora.kotni kavč-14

Transformator

Kotni transformatorji za zofe se odlikujejo po majhnosti in več možnostih za razširitev ležišča. Velike blazine se ponoči spremenijo v elastično žimnico, kar pojasnjuje preprostost njihove oblike. Dekorativne blazine odpravljajo to pomanjkljivost in omogočajo udobno sprostitev v sedečem položaju..

Široka stran kavča lahko služi kot samostojno spalno mesto. Če morate ustvariti zakonsko posteljo, se drugi del kavča premakne naprej, njegov hrbet pa zapolni prostor med njim in steno. Izkazalo se je široko ležišče. Stalne manipulacije pri sestavljanju in razstavljanju takega kavča lahko privedejo do njegove prezgodnje okvare..

Utah-CornerPod pogojem, da se tak kavč kupi kot postelja, ga je bolje sestaviti le, ko je treba očistiti sobo, se srečati z gosti ali v drugih nujnih primerih. Ob nenehni uporabi kotnega kavča kot polnopravne postelje ga ni treba pokriti, dovolj je, da posteljo za en dan odstranite v predalu pod kavčem in površino pokrijete z odejo.

Samo uporaba kotnega kavča v tej različici ne bo ustrezala namenu prihranka prostora v stanovanju..

Zoniranje edine sobe v stanovanju

Obstaja več načinov za vizualno razdelitev sobe na cone:

  • Spanje;
  • Delo;
  • za sprostitev.

SAVNCRNSRLTH_BYRONTUMBLEWEEDEden od teh načinov je namestitev kavča ne ob steno, ampak v sredino sobe. Njen hrbet bo postal meja, ki ločuje druga območja od rekreacijskega območja. Eden od trikov za ustvarjanje prijetnosti na tem področju je, da noben hrbet kavča ne sme biti ob steni. Med steno in naslonom mora biti prehod, naslonjalo za roke pa lahko meji na steno. S pomočjo kavča lahko spremenite prostor, rezerviran za vsako od območij v isti sobi.

Vogalne zofe v notranjosti 45 fotografij:

Previous Post
Formas, tamaños y características de pinturas modulares en el interior.
Next Post
White kitchen in the interior: design features with a twist