15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Izberite vogalne omare v dnevni sobi glede na fotografijo

štirinajst

štirinajst

Z drsnimi vrati bodo kotne omare v obliki predelka v dnevni sobi prihranile uporaben prostor. Modeli so izbrani s fotografije, da bi izboljšali ergonomijo posameznih krajev.

1

Dobro premišljen dizajn bo pomagal ohraniti urejenost, red in harmonijo sloga opremljene sobe. Dnevna soba s individualno postavitvijo je kompaktna, srednje velika in prostorna. Vsak lastnik ima svoje preference. Zato strokovnjaki glede na nekatere zahteve glede ergonomije opremljenih con in prostorov priporočajo:

13

13

 • spremenite dnevno sobo v celoti v skladu z izbranim slogom notranjosti;
 • izberite model kupeja s fotografije ob upoštevanju najprimernejše konfiguracije;
 • naročite novosti iz kategorije kupe, glede na to, da so takšni sistemi 2,5 -krat prostornejši od tradicionalne zasnove;
 • stilizirati prostor prostorov ob upoštevanju udobnega sistema drsnih in okrašenih vrat.

  12

  12

V takšno dnevno sobo, kjer so ogledala okrašena z okrašenim vzorcem peskanja, se bo prilegla prava količina oblazinjenega pohištva z ustrezno obdelavo lesenih elementov. Dekor zrcalnih vrat bo pomagal harmonično preoblikovati in vizualno razširiti prostor, tako da se soba ujema z notranjo opremo. Modeli nenavadnih svinčnikov z drsnimi vrati, nameščeni v skoraj vsaki hiši ali stanovanju.

2

Visoka stopnja priljubljenosti hitro sestavljenega pohištva zaradi zmogljivosti struktur, zmožnosti distribucije stvari na policah, posebej predvidenih predelkih in nišah.

Stropne konstrukcije z mat fasado ne vsebujejo mezzaninov, monolitne visoko drsne komponente predelka pa ustvarjajo občutek popolne harmonije z vrhom prostora. Tam lahko vsakdo hitro najde nujno potrebne stvari, drobne predmete.

enajst

enajst

Premišljene inženirske rešitve prihranijo čas in živce, kar vam omogoča, da ostanete v odličnem razpoloženju, tudi če se nepričakovano pojavijo prijatelji, morate najti vse, kar potrebujete za sprejem, udobno lokacijo in sprostitev gostov.

Izberite vogalne strukture s fotografije in ocenite pohištvo v skladu z izvirnimi oblikovalskimi rešitvami.

3

Za predal, ki je običajno povezan z udobno luksuzno kočijo, je značilna uporaba pohištvenih sprednjih strani z ogledali in drugimi steklenimi površinami. Kreativno oblikovanje daje prostoru več svetlobe, vizualno povečuje udobje opremljenih mest. Toda za pravilno oblikovanje dnevne sobe in pravilno izbiro vogalnih omar s fotografije je priporočljivo poiskati posebne kataloge proizvajalcev sodobnega pohištva.

deset

deset

Proizvajalci pohištva v dnevni sobi ponujajo, da se podrobno seznanijo s celotno paleto in nomenklaturo. Če morate izbrati udobne modele predelkov, priporočamo drugo leseno pohištvo, drsne modele iz več odsekov, kar bo povečalo udobje opremljenih prostorov.

devet

devet

Koristni nasveti

Priporoča se izbira vogalnih modelov drsnih blokov v skladu z izvirnimi foto katalogi dobaviteljev, pri čemer se seznanite s slikami in opisi, vključno z značilnostmi mehanizmov in glavnimi dimenzijami ohišja. Na primer, omare v kompaktni dnevni sobi ali spalnici je treba izbrati s pohištveno fasado v svetlejših odtenkih in s posebno osvetlitvijo..

Profesionalna rešitev oblikovanja notranjosti bo dala več udobja in ustvarila zelo prijeten vtis doma.

4

Da bi ohranili enotnost sloga, kupci raje naročajo zahtevne omare z vogalno obliko, stene pa so posebej izbrane za primeren zaokrožen komplet. Izbira je odvisna tudi od talne obloge. Če ima tla sijajno lakirano podlago, potem na fotografiji vidite, da je v takšni dnevni sobi bolje izbrati modele s podobnimi elementi zaključka omare.

osem

osem

V katalogih so postavljeni vogalni kompleti, ki se idealno prilegajo ustvarjenemu kompletu pohištva. Priporočljivo je oceniti prednosti predelka, kjer lahko omare v celoti nadomestijo dnevno sobo. Ni potrebe po nakupu dodatnih elementov montažnega pohištva. Z moduli lahko naredite dnevno sobo, prehod v hodnik in ustvarite enotno cono. Po potrebi skrite komunikacije, napake pri popravilu ali gradnji.

5

Priporočljivo je, da izberete kreativno zasnovo s polmerom, tako da pogledate posamezne položaje, kako projekt izgleda za zadevno rešitev. Navzven spominja na zaslon, trivratna oblika, predstavljena v robustnem kompletu, se bo prilegala bivalnemu prostoru s klasičnim oblikovalskim slogom ali sodobnim etno dizajnom. Kombinirana vrata z originalnimi zaključki povečajo vsestranskost modularnih sistemov. Razvoj je cenjen zaradi hitre preobrazbe in preoblikovanja opremljenih prostorov.

7

7

Predlagana oblikovalska rešitev bo pripomogla k zamenjavi garderobe in uporabi kotnih garnitur za združevanje dnevne sobe in gospodinjskih prostorov, kar je pomembno za zaposlene in poslovneže..

Na fotografiji pobrskajte po spletu po originalnih omarah, za katere je značilna uporaba kompletov polmera – to daje površinam bolj poenostavljeno obliko, naredi oblike spektakularne in naravne.

6

6

Kaj storiti, če je soba kontrolna točka?

V tem primeru so kotne omare idealne, ki se prilegajo majhni dnevni sobi, zavzele bodo minimalno prostega prostora. Koristna površina je še posebej dragocena, če je hiša z majhnimi otroki, pogosto pridejo gostje. Potem ne bi smeli izbrati pohištva s trdno fasado iz ogledal. Dovolj bo, da se omejimo na en predal, okrašen z velikim ogledalom, in namestimo diodno osvetlitev na strop poleg omare.

6

Območja z zatemnjeno razsvetljavo so videti še posebej prijetna, zato bodo pritegnila pozornost strank omarnega pohištva, ki so navajene opremljati stanovanja s poudarkom na klasičnem notranjem slogu.

Če ni mogoče dodatno opremiti garderobe ali garderobe, je priporočljivo izbrati vogalne garniture po podobnem načrtu. To je prostorna enota z:

5

5

 • Popolnoma dokončani prostori;
 • Model, ki je videti kot zaprt zaslon;
 • Omara za pohištvo, veliko število polic in predelkov;
 • Zaprt kot z odprtim mezaninom v notranjosti.

Če je dnevna soba videti kot vhodna vrata, je prehodna, ima lepo okrašen strop, je bolje izbrati obliko s fasadnim dekorjem iz matiranega stekla. Takšni triki teksturiranih plošč bodo pripomogli k ugodnemu postavljanju naglasov, poudarili lepoto spuščenega stropa in dali prostoru več udobja. Belo ali barvno matirano steklo harmonično odmeva dobro izbrane zavese prostora, ustvarja en sam prostor in nesporno udobje bivalnih prostorov.

7

Vsestranska izbira iz kategorije proračunskega kompozitnega pohištva

Če je bila dnevna soba urejena na podstrešju, izbira bivalnega prostora na podstrešju, potem je idealno naročiti dvovratni blok. Proizvajalci ponujajo stabilen model v različnih barvah:

4

4

 • temni wenge – primeren za kontrastne oblikovalske rešitve;
 • bukev – uporablja se za tople in kontrastne mešanice;
 • jelša – notranjosti bo dala lep mlečni odsev kave;
 • lešnik – bo poudaril plemenitost rjavih tonov notranjosti;
 • jablana – bo prostor napolnila z bogatimi rdečimi odtenki.

Ustrezna oprema za oblikovanje pohištvene fasade je priporočljiva v barvah: wenge, zlato, olivno in srebrno.

osem

Opomba uporabnikom udobnih kupejev

Tihi drsni sistemi blagovne znamke Deco, opremljeni z aluminijastim profilom in s posebno obliko prereza, omogočajo nemoteno premikanje vrat drsnih omar. Če želite to narediti, vam ni treba dodatno uporabljati dodatne opreme. Kompaktni modeli iverne plošče so opremljeni s posebnimi mehanizmi, ki omogočajo pritrditev drsnih vrat v različne položaje.

3

3

Sistemi z napravo proti premikanju, kjer so na voljo posebni valji, tiho odpirajo / zapirajo vrata. Tihi drsni modeli, zelo uporabni na podstrešju, kjer je značilen močan odmev. Stanovanjske sisteme je priporočljivo uporabljati, ko morate v kletne prostore namestiti bloke, urediti dnevno sobo v podeželski hiši ali v drugi kompaktni zgradbi..

devet

Majhne omare so idealne za:

 • oblikovanje kompaktnih stanovanj;
 • prehodna mesta;
 • enosobna stanovanja;
 • ohišje, kjer ni ploščadi, namestite omaro za shranjevanje garderobe;
 • studii, ki potrebujejo modno področje.

Aluminijast profil in ukrivljeno steklo drsnih polovic – te rešitve modelu dajejo zračnost in poudarjajo prefinjenost prozorne fasade.

2

2

Kompaktni sistem z drsnimi vrati bo nadomestil prostorno garderobo, kjer se bodo gostje želeli preobleči in enoto uporabiti kot nekakšen zaslon za shranjevanje svojih stvari, prtljage in osebnih predmetov. Izbrati morate le ustrezno fasado pohištva. Bolj priročen in ekonomičen v smislu porabe prostega prostora, bloki s vrati s fiksnim polmerom, okrašeni z ogledali, matirano steklo, teksturirana plastika.

Na fotografiji kotni kupe, kjer ni zadnje stene, organsko odmeva barvni premaz ozadja..

deset

Omarsko pohištvo z odprtimi policami je primerno za dnevne sobe.

Pri pravilni odločitvi pri naročanju prostorne garderobne omare bodite pozorni na štirivratne modele, kjer oprema vključuje odprte police. Oddelki, ki se nahajajo na zunanji strani, povečujejo ergonomijo vogala, ki ga je treba postaviti, kar vam omogoča, da nanje postavite notranje predmete in pogosto uporabljene predmete. Običajno so to knjige in spominki, elektronske, digitalne naprave in drugi gospodinjski aparati..

1

1

Predlaga se naročanje šestvratne garderobne omare s kombiniranimi odseki za ureditev prostorne dnevne sobe, ki jo na vrhu dopolnjuje medetaža. Pohištvena fasada je predstavljena z matiranim steklom ali ogledalom na celotni sliki vrat. Lahko ima dodatno zatemnjeno osvetlitev od zgoraj – to je sprejemljivo za oblikovanje posameznih con, kjer je velika površina bivalnega prostora.

enajst

Pri izbiri primerne možnosti za drsno konstrukcijo v obliki črke L s slik bodite pozorni na zadostno kapaciteto polic, predelkov, posameznih blokov in se usmerite tudi v optimalno višino vogala, sprejemljive globinske značilnosti omarnega pohištva in v širina predelkov.

Kotne omare v dnevni sobi: 40 sodobnih fotografij

Previous Post
Mutfak için dar düz kanepeler: nasıl seçilir?
Next Post
Ceiling decor. What should you pay attention to?