15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sodoben dizajn pivnice

Bar je prostor za razmišljanje in zasebnost. Tu se lahko človek po napornem dnevu sprosti, zadiha ali pa se v prijaznem vzdušju sprosti ob kozarcu dobrega piva. Lastniki takih krajev to odlično razumejo, zato poskušajo vzdušje, notranjost pivnice ujemati z razpoloženjem gostov. Uporabljajo storitve profesionalnih oblikovalcev, ki jim pomagajo ustrezno okrasiti prostor. Danes bomo razmislili, katere metode, elegantne tehnike se uporabljajo za popolnost oblikovanja sodobnega pivskega lokala..

Stari voziček pred pivnico

Glavna naloga pri ustvarjanju notranjosti bara je pritegniti in obdržati pozornost potencialnih obiskovalcev.

Oblikovanje ne sme biti moteče, ampak nepozabno

Pivski bar bi se nedvomno moral razlikovati od običajnih lokalov (kot vinski kozarec), vendar ne preveč. Po drugi strani pa ne morete pretiravati, saj to ni diskoteka in ljudje pridejo sem, da se sprostijo. Imeti mora svoj čar, ki bo pomagal ustvariti celo vrsto dejavnosti: začenši z oblogami, zaključi fasado, konča s fasetiranimi skodelicami v baru – tukaj je vsaka malenkost pomembna.

Razdelilnik iz lesa v lokalu lokala

Notranjost piva mora biti prijetna in dolgo časa na voljo.

Črni napisi na beli steni lokala

Pomembno je najti svoj “trik”, o katerem bodo obiskovalci želeli povedati svojim prijateljem

Barsko pohištvo iz starih palet

Notranjost v svetlih barvah

Izbira sloga in dizajna lokala

Na stopnji razvoja oblikovalskega koncepta za pivsko restavracijo se držite ideje, da splošna notranjost obiskovalca ne sme razorožiti s svojim pompom, ampak, nasprotno, poskusiti, da se počuti domače in prijetno. Vsako takšno lokacijo odlikuje njen individualni okus, ki ga včasih ni mogoče razložiti razen s spretno idejo razvijalcev, ki so vlagali v oblikovanje pivnice..

Prizor za umetnike v pivnici

Mnoge stranke imajo radi živo glasbo

Kako najbolje urediti?

Jasno je, da lokale obiskuje najrazličnejša ciljna publika. Zato je pomembno upoštevati to točko..

Na primer, za oblikovanje mladinskega lokala je bolje uporabiti elemente “HI -TEK” ali kaj urbanističnega – to je idealno združeno z živahno igrivostjo mlajše generacije..

Notranjost bara visoke tehnologije

V dekoraciji so dobrodošli sodobni materiali

Barski stoli z zelenimi sedeži

Aktivni in uspešni ljudje imajo radi kraje z visokotehnološko notranjostjo

Za starejšo / premožnejšo javnost je primerneje notranjost pivnice okrasiti v klasičnih barvah: uporabiti gladke oblike, usnje, les. Z drugimi besedami, diskretni, vendar ne brez občutka okusa, predmeti.

Dolg točilni pult in stoli z okroglimi sedeži

Klasična notranjost pivskega bara

Tabla nad policami s steklenicami

Sodoben slog oblikovanja

Oblikovalni projekt pivnice v orientalskem slogu

Notranjost bara v japonskem slogu

Na splošno je vsaka rešitev sprejemljiva, če ni v nasprotju z glavnim ciljem ustanove, za katero je bila zasnovana: sprostiti se, zabavati goste v prijetnem prijateljskem vzdušju; pomagati pozabiti na posvetno nečimrnost, se počutiti sproščeno.

Opečna stena brez zaključka v pitni ustanovi

Brutalna notranjost v slogu podstrešja bo baru dala posebno izvirnost

Sestavine uspešnega oblikovanja pivskega lokala

Tu je na delu metoda zmagovalnih potez, ki je koristna. To pomeni, da vam ni treba ustvariti popolnoma novega sloga iz nič. Prvotno zasnovo pivskega lokala je enostavno zložiti in si ga sposoditi po preizkušenih metodah. Če želite, združite več stilov v enem in jih razredčite s tretjim. Dober dizajn lahko ustvarite s kombinacijo čeških, angleških barov in pubov – tako se bodo obiskovalci počutili odklopljene od vrveža..

Majhne lesene mize v lokalu za pitje

Večina strank ima raje lokale z zgodovino, čeprav simbolično, vendar edinstveno in kompetentno izraženo v zasnovi ustanove.

Temno zelena zofa z usnjenim oblazinjenjem

VIP kabina s kaminom za obiskovalce, ki imajo radi posebno udobje

Edinstvena notranjost v kombinaciji s udobjem

Dober dizajn se od slabega razlikuje po tem, da ima popolnost, premišljenost. Vsaka malenkost je na svojem mestu in to ustvarja harmonijo. Zasnova pivskega lokala je sestavljena iz:

 • dobro razporejeni materiali: les, kamen;
 • pravilna osvetlitev – malo zatemnjena, kar pomaga pri sprostitvi;
 • kombinacije / prevlada temnih podtonov, dolgočasnih barv v notranjosti;
 • temeljnost, masivnost pohištva, okolice kot celote;
 • glasbena spremljava – super je, če nastopajo v živo;
 • stenski televizorji z neomejenim dostopom do športnih kanalov.

Kamniti loki v pivskem lokalu

Les, kovina, kamen in opeka so glavni materiali za okrasitev tradicionalne restavracije

Slaba osvetlitev pivnice

Pristojna igra svetlobe in sence bo pomagala poudariti potrebne podrobnosti ali skriti pomanjkljivosti popravila

Dodamo nekaj lastnih priporočil, ki vam bodo v pomoč pri postavitvi lokala:

 1. Izstopajte – dolgočasen koncept lahko razredčite s kombinacijo notranjosti s temo (na primer) atributi nogometa, lova, ribolova – z drugimi besedami, tisto, kar moške najpogosteje zanima. Na ta način dodajte posamezen zasuk.
 2. Med temnimi toni morajo biti zagotovo prisotni “otoki” svetle barve: temno zeleno razredčimo z belo, bež, breskev. Barvajo strope ali stene, oblazinjeno pohištvo. Isti odstavek predvideva, da vključuje zanimive, kontrastne teksture: kamen / lakirana površina, stene iz plute / zrcalne plošče.
 3. Naj se individualnost sloga odraža v vašem meniju, palični grafikon: postrezite prigrizke, ki ustrezajo temi piva. Prav tako bi bilo lepo pripraviti glavno jed..
 4. Pri dekoriranju zunanjega videza pivnice je pomembno tudi uporabo izvirnih “trikov”. Na venec nad vhodom pritrdite element zunanjega oglaševanja (napis, pasica) v podobnem slogu. Če sredstva dopuščajo, si omislite maskoto in postavite njeno figurico pred vhod. Obiskovalci tega zagotovo ne bodo mimo..

Mize z lesenimi ploščami v glavni dvorani bara

Keramične kroglice na stropu te dvorane simbolizirajo peno

Steklena pregrada v pivovarni

Pivovarna je ločena s stekleno pregrado, tako da lahko obiskovalci v živo spremljajo postopek ustvarjanja svoje najljubše pijače

Udobje obiskovalcev in osebja

Ker načrtovanje poteka strogo v skladu s standardi, dimenzijami / meritvami, mora biti končni rezultat preprosto čim bližje zamisli. Predstavljajte si, da ste na mestu obiskovalca: pomislite, kaj bi vas v tej ustanovi pritegnilo. Ne pozabite tudi na svoje zaposlene: natakar mora biti udoben za svojim pultom, vsi potrebni predmeti in oprema morajo biti pri roki. Preostalo osebje potrebuje tudi ločeno “nego”: postavitev prostorov ne bi smela nekako ovirati ali ovirati njihovega gibanja.

Meni na leseni mizi pivnice

Vzdušje naj bo naklonjeno prijateljskim druženjem.

Leseni stoli z nasloni v notranjosti pivnice

Barsko pohištvo mora biti preprosto, a udobno

Usnjeni kavč v pivnici

Primerno bi bilo tudi mehko območje.

Oblikovalni projekt lokala: zoniranje prostora

Faza oblikovanja je pomemben podvig. To je v veliki meri posledica dejstva, da je treba upoštevati vsak element. Pomislite na opremo, njene mere, videz – tematsko bi morala biti primerna za sobo.

Notranjost pivskega bara v irskem slogu

Dizajn bara v slogu irskega puba – lesena obloga na dnu sten, stare fotografije v okvirju, značilna barvna paleta

Zoniranje zahteva pristojen pristop:

 1. S particijami ustvarite ločena področja zasebnosti.
 2. Igrajte se s svetlobo – med njimi se bodo zamenjala različna svetila. Zatemnjene luči pomagajo ustvariti bolj sproščeno vzdušje.
 3. Če se držite strogo usmerjene teme: na primer morski – pivski bar razdelite na ločene sestavne dele ladje (jambor, palubo, kabino).

Vitraž v notranjosti pivnice

Lesena pregrada z vitražnimi okni

Meni in vrstica

Alkohol je zaščitni znak vsakega pivskega lokala. On je ključni člen, zato morate temeljito premisliti o svoji karti. Poleg dobrih, različnih piv mora obstajati tudi drug alkohol. Meni mora biti poln prigrizkov (na primer prigrizkov, krekerjev, suhih rib), tako da ima stranka na izbiro. Lahko naredite nekaj “bolj obsežnih” jedi, kot je kebab.

Miza s pivom in prigrizki

Dober izbor prigrizkov po razumnih cenah bo pomagal pritegniti kupce

Tri skodelice piva s prigrizki

Lepo bi bilo priti do nekaj podpisnih prigrizkov, nekakšnih vizitk zavoda.

Stojalo za točenje piva na sredini mize za obiskovalce lokala

Eden od sodobnih “trikov” je osebno stojalo za pivo z zaslonom na dotik, ki spremlja, kaj je bilo pijanega

Video: craft beer bar

Foto: 50 idej za oblikovanje pivskega lokala

Dekorativno stojalo s praznimi steklenicami piva Projekt oblikovanja rjavega pivskega lokala Industrijske viseče luči Stopnice v klet s pivnico Notranjost pivnice v temnih barvah Tla iz naravnega kamna v baru Mehke polkrožne zofe v prijetnem baru Dekle v baru naroči pivo Bar v vzhodnem slogu s televizijo Glavni vhod v pivnico Okrasitev stene palice s ploščo Točilni pult v japonskem slogu Dekorativni leseni tramovi na stropu Pohištvo iz desk v notranjosti lokala Notranjost pivskega bara v industrijskem slogu Točilni pult iz opeke v javnem zavodu Svetla tla iz naravnega kamna Velika dvorana pivnice Draga lesena obloga v priljubljenem lokalu Delovno mesto natakarja v slogu podstrešja Notranjost pivnice z dvoranami v različnih nadstropjih Odprto ožičenje na stropu javnega zavoda Obrnjene steklene skodelice na leseni mizi Dolge mize iz lesa za redne obiskovalce Masivno pohištvo iz naravnega lesa v notranjosti lokala Smaragdna barva v dekoraciji pivnice Slike na steni irskega bara Odprte police s steklenicami piva Vintage svetilke nad palico Talni tramovi kot elegantna dekoracija Predpasnik iz belih ploščic z odprtimi policami Odprti regali s pijačami v steklenicah Točilni pult s sijajnim vrhom Puščica pred vhodom v pivnico Okrogla vrata v pivnici Okrasne plošče na steni pivnice Točilni pult za osem sedežev Zasnova pivskega lokala z elementi podstrešja Modro nebo na stropu pivnice Lesene mize za obiskovalce pivskega lokala Črni strop v irskem baru Oblikovanje pivnice v svetlih odtenkih Dolg točilni pult vzdolž opečne stene Črne mize in opečne stene Prezračevalne cevi v industrijski notranjosti Beli stoli za rjavo mizo Visokotehnološka dekoracija pivskega bara Notranjost pivskega bara v slogu kaosa Udobna stojnica za ljubitelje piva Barski meni v obliki pivske skodelice

Previous Post
Taburetes de madera para la cocina: variedades, ejemplos de fotos reales.
Next Post
Features of bedroom design with photo wallpaper