15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hula Hoop Fitness: Ohjeet ja parhaat harjoitukset hoikalle vyötärölle!

Istuminen tuntikausia tietokoneen edessä toimistossa ja rentoutuminen sohvalla töiden jälkeen – tältä näyttää jokapäiväinen elämä monille meistä, ja liikunnan puute johtaa moniin sairauksiin, kuten närästykseen ja lihavuuteen. Meillä ei useinkaan ole aikaa raskaaseen Tabata -harjoitukseen tai kuntosalikäyntiin. Siksi yhä useammat ihmiset etsivät vaihtoehtoja tehokkaalle liikunnalle ulkona tai kotona. Menestyksen saavuttamiseksi ja urheilun tekemiseksi kiinteäksi osaksi elämäämme on tärkeää löytää aktiviteetti, josta nautimme. Mitä et ole tehnyt lapsuuden jälkeen, ja siitä on tullut yhä suositumpi kuntoilumaailmassa viime vuosina? Vastaus on: anna hulavanteiden kiertyä vyötäröllesi. Kuka olisi ajatellut? Hula Hoop Fitness kiristää vatsaa, stimuloi rasvanpolttoa, parantaa tasapainoamme ja vaikuttaa positiivisesti sydän- ja verisuonijärjestelmään. Ja? Utelias? Lue sitten – meiltä löydät vain yksityiskohtaiset ohjeet ja parhaat harjoitukset hoikalle vyötärölle!

Vatsan jalat pakarat harjoitus hula hoop harjoitussuunnitelma ilman painoja

Jos luulet, että hulavanne on tarkoitettu vain lapsille, mieti uudelleen. Tämä yksinkertainen laite voi lisätä hauskaa kuntoilurutiinisi samalla kun se tarjoaa sinulle upeita koko kehon harjoituksia. Mukavat vaatteet, vähän tilaa, 30 minuuttia ja tietysti hulavanne – se on kaikki mitä tarvitset ja olet valmis lähtemään! Ei ole väliä oletko 5 tai 50 -vuotias – Hula Hoop Fitness on aina hauskaa ja loistava mieliala! Lukemattomat kuntoilijat ja julkkikset, kuten Beyoncé, Michelle Obama ja jopa koripallolegenda Shaquille O’Neill, ovat löytäneet tämän trendin uudelleen ja vannoneet nopeiden tulosten. Loppujen lopuksi me kaikki tiedämme kiinteän vatsan ja Beyoncén suuren hahmon, eikö??

Hula Hoop Fitness tarjoaa lukuisia terveyshyötyjä

Hula Hoop Slimming Belly Away -harjoitukset Itsevoimaharjoittelu kotiin

Hulavanne tuli tunnetuksi ympäri maailmaa 1950-luvun lopulla, kun amerikkalainen leluvalmistaja “Wham-O” toi sen markkinoille lasten leluna. Nimi koostuu havaijilaisesta tanssista “Hula” ja englanninkielisestä renkaasta “Hoop”. Ajan myötä ihmiset kuitenkin oppivat, että Hula Hoop on täydellinen myös laihtumiseen.

 • Edullinen ja kannettava – Ylikuormitetut kuntosalit, kuntotunnit tai tylsät kardiolaitteet eivät ole sinua varten? Sitten olet hyvissä käsissä hula hoop -harjoituksella. Olitpa ulkona puistossa tai television edessä, kun katselet suosikkisarjaasi – se on paras laite 20 minuutin harjoitteluun kotona! Ja paras asia? Merkistä riippuen tällainen rengas maksaa vain 10–30 euroa. Kuinka et voi rakastaa häntä siellä??
 • Laihtua hulavanteella – Kaloreiden polttaminen, kun meillä on ihanaa aikaa – eikö se kuulosta unelta? Mutta se on totta – Hula Hoop Fitness ei ainoastaan ​​anna meille kiinteää vatsaa, vaan myös stimuloi rasvanpolttoa ja lisää sykettämme! Amerikan liikuntaneuvoston tekemän tutkimuksen mukaan kalorien kulutus on 400-800 kaloria tunnissa intensiteetistä ja kuntotasosta riippuen.
 • Vahvistaa ydinlihaksia – Hula hooping on yksi parhaista selkäkipuharjoituksista, joka vahvistaa ydinlihaksia ja parantaa tasapainoamme. Tämä on erityisen hyödyllistä toimistotyötä tekeville. Jatkuva liike eteen- ja taaksepäin vapauttaa alaselän jännitystä ja parantaa selkärangan joustavuutta.

Hula Hoop laihduttaa koko kehon omaa painoasi

 • Kokovartaloharjoittelu – Vatsan ja selän lisäksi hula -vanneharjoitus rasittaa myös alavartaloa. Jotta rengas pysyisi pystyssä mahdollisimman pitkään, jalat, pakarat ja reidet todella edistetään ja poltetaan.
 • Vähentää stressiä – Esimerkiksi renkaan kiertäminen vyötärön ympärille musiikkia kuunneltaessa vaikuttaa rentouttavasti ja rauhoittavasti. Harjoittelun aikana keho on täynnä runsaasti endorfiineja, mikä puhdistaa mielen ja lievittää stressiä.
 • Perhekeskeinen toiminta – Työn, koulun, urheilun, vanhemmuuden ja kaiken muun siihen liittyvän välillä meillä ei usein ole aikaa treenata. Mutta juuri tässä Hula Hoop Fitness voi puuttua asiaan. Järjestä perheesi kanssa pieni kilpailu nähdäksesi, kuka voi pitää renkaan vyötärönsä ympärillä pisimpään. Joten voit tappaa kaksi lintua yhdellä iskulla – kuntoudu viettäessäsi laatuaikaa lastesi kanssa!

Etsi oikea hulavanne

Kehonpainoharjoittelun abs -harjoitukset Hula Hoop -harjoitus

Jotta saat parhaan hyödyn harjoittelustasi ja tehdä siitä hauskaa, oikea hulavanne on erittäin tärkeä. Markkinoilla on nyt lukemattomia malleja, joilla on eri paino ja koko ja jotka on valmistettu eri materiaaleista. Se saattaa kuulostaa ristiriitaiselta, mutta mitä kevyempi paino, sitä vaikeampi on pyörittää rengasta. 1–2 kg: n hularengas on ihanteellinen perusliikkeiden ja oikean tekniikan oppimiseen ja siksi ihanteellinen aloittelijoille. Oikean koon määrittämiseksi meillä on sinulle pieni temppu: aseta rengas eteesi lattialle ja kun se on häpyluun ja navan välissä, koko on juuri oikea.

Ja niin helppoa on oppia hulavanne

Hula Hoop Fitness Belly Away -harjoitukset

Kuten mikä tahansa muu urheilulaji, sama pätee myös Hula Hoop Fitness: Harjoitus tekee mestarin! Jos et ole pelannut sillä lapsuudesta lähtien, sinulla voi olla vaikeuksia sen kanssa alussa. Jos se ei toimi täydellisesti ensimmäisellä kerralla ja tarvitset hieman kauemmin liikkeen hallitsemiseksi, älä epätoivo. Säännöllisellä harjoittelulla se toimii hyvin nopeasti, lupaan! Ja näin hula hooping toimii:

 • Laita jalat hieman leveämmäksi kuin lonkan leveys ja pidä hulavannetta alaselän tasolla.
 • Voit astua yhden jalan eteenpäin, jos haluat.
 • Anna kehälle hieman heilua ja liikuta lantiota edestakaisin tai sivulta toiselle.
 • Jotta kädet eivät häiritse harjoituksen aikana, suosittelemme pitämään niitä hieman kulmassa.
 • Varmista, että jalat ovat hieman koukussa ja selkä suorassa.
 • Heti kun rengas liukuu alas, taivuta polvia hieman saadaksesi sen takaisin. Voit lisätä hulavanteen harjoittelun vaikeustasoa nostamalla etujalkaa niin, että seisot vain yhdellä jalalla.

Nämä harjoitukset tulee sisällyttää harjoitusrutiiniin

Hula Hoop Fitness koko kehon harjoittelusuunnitelma omalla painollasi

Hula -vanneharjoitus on itse asiassa paljon enemmän kuin vain antaa renkaan ympyrän vyötärön ympärille. Olitpa tekemässä triceps -harjoitusta vatsasi sävyttämiseksi tai selkäkipujen lievittämiseksi, harjoitusten valinta on monipuolisempaa kuin luulisi!

 • Ojentajalaajennus – Se, että sinulla ei ole käsipainoja kotona, ei tarkoita, ettet pysty suoristamaan käsiäsi. Pidä hularengasta pään takana kädet ojennettuina. Katso eteenpäin ja pidä selkä suorana. Laske nyt hularengas taaksepäin taivuttamalla kyynärpäät hieman ja palaamalla lähtöasentoon. Tee 3 sarjaa 15 toistoa.
 • Sit -ups ja crunches kiinteän vatsan – Me kaikki tiedämme, että vatsalihakset eivät ole erityisen hauskoja. Mutta se voi muuttua nopeasti Hula Hoopin avulla! Makaa selälläsi polvet taivutettuna ja aseta vanne hieman pään alle. Nosta sitten selkä ja hartiat irti lattiasta ja pidä asentoa noin 10 sekuntia. Palaa aloitusasentoon ja tee yhteensä 3 sarjaa 10 toistoa. Se tulee vielä raskaammaksi, jos laitat jalat renkaan toiseen päähän ja nostat kädet ja jalat ojennettuina samaan aikaan.

Hula Hoop Fitness vatsan jalat pakarat kotitreeni omalla painolla

 • Venäläinen käänne on yksi parhaista harjoituksista, joita voit lisätä hula hoop -harjoitukseesi sivuttaisten vatsalihasten aktivoimiseksi. Istu lattialla ja nosta jalkasi hieman ylös. Pidä renkaasta tukevasti kiinni molemmin käsin ja käänny ensin vasemmalle ja sitten oikealle. Varmista tätä tehdessäsi, että selkä pysyy suorana.
 • Hula Hoop Fitness selälle – Jos kamppailet selkäkipujen kanssa usein, sinun on ehdottomasti sisällytettävä selän venytykset harjoitusrutiiniin. Seuraava liike on ihanteellinen lievittämään jännitystä selkäalueella. Seiso lonkan leveydellä ja pidä rengasta noin 1 metrin päässä itsestäsi. Nojata siihen ja pitää selkä suorana, rullaa rengas sivulta toiselle.

Hula Hoop -harjoitus painonpudotus Abs -harjoitusharjoituksiin

Previous Post
Tähtilihasten rakentaminen – Miten Hollywoodin näyttelijät harjoittelevat roolejaan supersankareina?
Next Post
Zac Efron Baywatch -harjoitus: Harjoittele kuin supertähti tämän harjoitussuunnitelman avulla!