15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Älypuhelinsovelluksista on tulossa ammatillisia terveys- ja kunto -neuvojia

Fitness-terveysneuvonta-ilmaisia ​​älypuhelinsovelluksia-ideoita

Elämme matkaviestinnän modernissa maailmassa, ja meidän on myös tiedettävä uusimmat tekniikan kehityssuuntaukset. On trendikästä, mutta myös erittäin hyödyllistä saada iPhone. Sen lukemattomat kameran toiminnot ja sovellukset houkuttelevat monia ihmisiä. Mutta voiko huipputekniikka-gadget auttaa meitä myös elämään terveellisemmin? Vastaus on selvä “kyllä”. Satoja ilmaisia Sovellukset älypuhelimille ovat vapaasti saatavilla Internetissä. Nämä ohjelmat ovat erittäin hyödyllisiä, koska ne antavat sinulle viileitä vinkkejä, tarkkailevat ja laskevat kaloreita tai muita kehon tärkeitä ominaisuuksia. Sanalla sanoen – ne auttavat meitä elämään terveellisempää elämää.

Parhaat älypuhelimille tarkoitetut sovellukset, jotka tarjoavat asiantuntevia kunto -neuvoja

viileät sovellukset älypuhelinten urheiluvinkkeille vähentävät terveellistä kuntoa

Calorie Coubter And Diet Tracker on tietokanta, joka sisältää tietoja yli 2 miljoonasta ruoasta ja juomasta, ja se on arvokas apu ruokavalion seurannassa. Sen avulla voit laskea, seurata ja tallentaa päivittäisen kalorinkulutuksesi. Sovellus antaa vinkkejä terveelliseen ruokavalioon ja kuinka voit ylläpitää terveellistä painoa.

Ilmaiset sovellukset älypuhelimille terveelliseen ruokavalioon

Sovellus tietokanta älypuhelin my-net päiväkirja-päiväkirja pitää web

MyNetDiary on rakenteeltaan samanlainen, ja siinä on yksi pieni ero – matkapuhelimen kameran avulla se skannaa tuotteen viivakoodin ja näyttää yksityiskohtaisen analyysin sen ravintoarvoista ja antaa hyödyllisiä suosituksia monipuoliselle ruokavaliolle.

fooducate-sovellus-älypuhelin ilmainen tietokanta-analyysi ruoka-tilastot

Toinen ilmainen sovellus, jolla on samat toiminnot, on Fooducate, jonka avulla käyttäjä voi ladata omia analyyseja tietyistä elintarvikkeista. Ne voivat olla myös muiden käyttäjien saatavilla, jos ne hyväksytään.

välittömät sykesovellukset älypuhelimettomaan neuvonantajaan-terveys-kunto

Välitön syke mahdollistaa sykkeen tarkan mittaamisen. Aseta peukalo kameraan ja paina sitä – näin puhelin mittaa sykkeesi ja tallentaa sen sitten tietokantaan. Sovellus tarjoaa tietoja sydämen sykkeestäsi, mutta myös sydämen kuormituksesta kellon ympäri.

Sovellus terveysneuvonta älypuhelimen kuntoilu ilmaiseksi

FitnessClass tarjoaa vaikuttavan määrän kuvia ja videomateriaalia, joka toimii henkilökohtaisena kuntokouluttajana. Se näyttää visuaalisia oppitunteja harjoitusten suorittamisesta oikein. Se myös arvioi kuinka monta kaloria poltetaan jokaisella harjoituksella. Tarjolla on myös viikoittaisia ​​ohjelmia, joissa on erityinen päivittäinen harjoitussarja.

RunKeeper Fitness Advice -sovellus Ilmainen avustaja juoksija

Terveysvinkkisovellus älypuhelimen terveyskoulutusvinkkejä asiantuntevasti ilmaiseksi

Terveysvinkki – voit lähettää kysymyksen lääketieteelliselle foorumille ja saada asiantuntijan vastauksen. Jos vastaus viivästyy tai jos käyttäjä ei pidä siitä itse, hän voi etsiä lisää vastauksia käyttäjätietokannasta.

Sovellus älypuhelin-Android runkeeper-kunto vinkkejä tiedot lenkkeily

RunKeeper on juoksijoiden uskollinen avustaja. Se laskee ja tallentaa kaikki juoksuun liittyvät tiedot: matkan, nykyisen ja keskinopeuden, kalorien kulutuksen. Voit määrittää tietyt kohteet tai valitut reitit järjestäjältä.

Miltä se sinusta kuulostaa? Eikö ole hienoa? Nyt tiedät, miten voit edelleen käyttää iPhoneasi! No, super siistiä!

Myfitnesspal

Kalorilaskuri Diet Diet Fitness Advice Phone Apps myfitness-pal-ipad

Vinkkejä ruokavalioon

Sovellusruokavinkit Kuvat-Videomateriaali-neuvonantaja verkossa ilmaiseksi

Previous Post
Tähtilihasten rakentaminen – Miten Hollywoodin näyttelijät harjoittelevat roolejaan supersankareina?
Next Post
Ydinlihasharjoitukset: Perimmäinen ydinvoimaharjoittelu vahvalle ytimelle!