15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mitkä ovat parhaat kardiolaitteet kuntosalille?

Monet haluaisivat tehdä enemmän kuntonsa puolesta, mutta eivät todellakaan halua kävellä tai pyöräillä työpäivän tai vapaapäivän jälkeen. Kuntosalilla käyminen ei myöskään ole aina helppoa, joten kuntosalin perustaminen omiin neljään seinään ei ole huono idea. Jos sinulla on muutettu kellari tai huone, voit toteuttaa unelmasi omasta kuntosalistasi oikeilla laitteilla.

Mitkä laitteet eivät saisi puuttua kuntosalilta??

Kuntosalilaitteiden elliptinen kone ja kuntopallo

Jotta voit polttaa rasvaa tehokkaasti, sydänkoneet ovat paras vaihtoehto. Mutta mikä monista eri kardiolaitteista on täydellinen laihduttamiseen ja mitä juoksumatto, soutulaite ja? Cross trainer? Jos tavoitteena on laihduttaa ja saada sydän- ja verisuonijärjestelmä vauhtiin, sinun ei pitäisi keskittyä vain voimaharjoitteluun, vaan myös ajatella sydänharjoituksia. Tällä alalla on erityisen monia tapoja yhdistää kestävyys- ja voimaharjoittelu ihanteellisesti. On kuitenkin tärkeää, että kierrokset ovat osa harjoitussuunnitelmaa, koska se on yhdistelmä, joka tekee urheilusta kotona ja urheilusta niin terveellistä.

Kestävyysharjoittelua kuntosalilla cross trainerilla

Ole siellä ilolla

Jokainen, joka on koskaan käynyt kuntosalilla, muistaa varmasti vielä ne, jotka jotenkin kävelivät levottomasti juoksumatolla ja seisoivat askelmalla selvästi kyllästyneinä. Toiset leikkivät älypuhelimellaan tänä aikana tai haluavat keskustella vilkkaasti naapureidensa kanssa kuin keskittyä harjoitteluun. Tämä lähestymistapa ei tee urheilusta tehokasta, koska myös ne, jotka käyttävät aikaa urheiluun, on otettava mukaan. Jos harjoittelet kuntosalilla, sinun on jätettävä matkapuhelimesi ulkopuolelle ja keskityttävä urheiluun, koska se on ainoa tapa nauttia siitä.

Harjoittele tehokkaasti kotona

Mitä laitteita suositellaan?

Kuntolaitteet koti -soutuergometreihin

Tietenkin on kysymys hinnasta, mitkä laitteet tulevat kuntosalille. Suositeltava on a Soutuergometri, joka harjoittaa kaikkia tärkeimpiä lihasryhmiä ja polttaa 1000 kaloria tunnissa. Tämä alle 300 euron laite ei ole liian kallis. Klassikko on juoksumatto, jonka valitsevat monet, jotka perustavat kuntosalin kotona. Juoksumatto mahdollistaa tavoitteiden asettamisen ja juoksemisen kaikissa sääolosuhteissa. Nopeudesta riippuen voidaan polttaa 400–1000 kaloria, mutta tämän laitteen hinta on alle 800 euroa. Stairmaster, joka korvaa portaiden kiipeämisen jokapäiväisessä elämässä, ei myöskään ole edullinen. Jopa 1000 kaloria voidaan polttaa tunnissa ja jalat ja pohja on optimaalisesti koulutettu. Tällaisen porrasmiehen hinta on hieman alle 1050 euroa.

Sydänkoneet kuntosalin juoksumatolla

Jokaisen, joka tykkää ajaa polkupyörällä, mutta ei todellakaan halua pyöräillä maaseudulla kaikissa sääolosuhteissa, tulisi laittaa pyöräergometri kuntosalilleen. Tämän avulla voit helposti polttaa 1000 kaloria tunnissa. Pyöräily harjoittelee jalkoja ja pakaraa, aivan kuten hyppynaru, harjoitus, joka maksaa vähän, mutta on erittäin tehokas. Yleensä vain yksi kuntolaite riittää pitämään hahmosi pysyvästi ja pysymään kunnossa. Jos haluat vielä enemmän kuntoa, voit silti juosta tai pyöräillä ulkona.

Kotitreeni hyppynaru olohuoneessa

Previous Post
Rikkaruohot nurmikolla – miten hallita 10 yleisintä lajia
Next Post
Upeat joogaharjoitukset sinulle ja vauvallesi sävyttävät koko kehon