15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jennifer Lopez Fitness Routine: Näin kovaa pop -legenda harjoittelee hänen sävytetylle vartalolleen!

Jos joku voi pysäyttää ajan, se on varmasti Jennifer Lopez. On monia syitä rakastaa ja ihailla pop -legendaa. Hän voitti kaksi Grammy-palkintoa, antoi meille paljon hienoja kappaleita tanssiakseen kuten “Jenny From the Block” ja näytteli joissakin suosikkikomedioissamme, kuten “The Monster-in-Law” ja “Manhattan Love Story”. Vaikka latinalainen on nyt 51-vuotias, hän on parhaimmillaan ja näyttää epäilemättä 30-vuotiaalta kuntomallilta. Hänen sävytetty vatsalihakset, vahva vartalo ja tietysti ikoniset pakarat kadehtivat ja ihailevat ihmisiä ympäri maailmaa. Vaikka luulemme luonnollisesti, että kaikki kehot ovat kauniita, meidän on myönnettävä, että ei ole helppoa saavuttaa tätä kuntotasoa ja saada hyvin määriteltyä vatsaa – iästä riippumatta! Joten mikä on JLon salaisuus tälle vasaran rungolle? Artikkelissamme kerromme sinulle miltä Jennifer Lopezin kunto -rutiini näyttää ja kuinka laulaja syö näyttääkseen niin nuorelta ja upealta!

Jennifer Lopezin kampaus Jlo Fitness Rutiinivatsatreeni Vinkkejä

Kivikova vatsalihakset ja erittäin pehmeä runko-JLo näyttää edelleen 30-luvun puolivälistä ja tekee jopa malleista ja harrastusrakentajista kateudesta vihreitä. Mutta jos luulit, että laulajan keho oli seurausta hyvistä geeneistä tai satunnaisesta Pilates -tunnista, olet täysin väärässä. Näyttääkseen tältä hänen ikäisenä, Latina ei ainoastaan ​​investoi paljon rahaa henkilökohtaisiin valmentajiin ja yksityisiin kokkeihin, vaan myös aikaa. Hänen kanssaan ei tarvitse levätä – hän noudattaa tiukkaa ruokavaliota ja kuntosuunnitelmaa, josta hän ei melkein koskaan poikkea. Riippumatta siitä, onko hän kiertueella vai kotona – JLo -harjoitussuunnitelmassa ei ole lepopäiviä ja hän antaa 100 prosenttia joka kerta kun kävelee kuntosalille.

Millainen on Jennifer Lopezin kunto -rutiini?

Bicep -harjoitus naisille Jennifer Lopez Fitness Routine

Jennifer Lopez muistuttaa meitä jatkuvasti, että ikä on vain numero. ”Olen 100 -prosenttisesti vakuuttunut siitä, että koulutus on osa sitä, mikä tekee minut niin onnelliseksi. Tanssi on aina ollut tärkeä osa elämääni. Avain onneeni on käyttää aikaa liikuttaa kehoani ja tehdä jotain, mikä on minulle hyväksi. Uskon todella, että jos pidät huolta itsestäsi ja työskentelet jatkuvasti pysyäksesi terveenä, voit huolehtia paremmin rakkaistasi. Siksi koulutus on ehdottomasti etusijalla. ”- Näin pop-legenda kertoi Womenshealth-haastattelussa. Periaatteessa Jennifer Lopezin harjoittelurutiini perustuu neljään pilariin – lankut, rypyt, kyykky ja kestävyysharjoittelu.

Vatsatreenisuunnitelma Jennifer Lopezin harjoitusohjelma

Latinalla on kaksi henkilökohtaista valmentajaa, jotka ovat vastuussa huippumuodostasi. Los Angelesissa hän harjoittelee Tracy Andersonin kanssa Andersonin menetelmällä, jota muut tähdet, kuten Gwyneth Paltrow ja Cortney Cox, käyttävät pysyäkseen kunnossa. JLo harjoittelee David Kirschin kanssa New Yorkissa ja hän pitää siitä, että heillä on hyvin erilaisia ​​koulutusmenetelmiä. Kirsch on suuri lankkujen, punnerrusten, nyrkkeily- ja lyhyiden väliharjoitusten fani, kun taas Anderson pitää enemmän freestyle-harjoituksista. Tämä tarkoittaa vähemmän painoja ja paljon pakara- ja jalkaharjoituksia, jotka harjoittavat myös vatsalihaksia samanaikaisesti. Kiireisen aikataulunsa vuoksi JLo -harjoitusrutiini on aina aikaisin aamulla.

Ja tässä on JLo -harjoitusrutiini koville vatsalihaksille

Jennifer Lopezin kehonpainoharjoittelun rutiininomainen vatsaliikunta

Latinan luja vatsa on todellinen unelma. Jokainen kuntoiluun osallistuva tietää, kuinka vaikeaa on saada täydellinen kuusi pakettia ja että vatsalihakset eivät ole niin hauskoja. Yleinen väärinkäsitys on, että ab-harjoittelu on määriteltyjen vatsalihasten ydin ja lopputulos. Sydän, kyykky, olkapää- ja selkäharjoittelu rasittavat myös paljon vatsaa. Siksi ei ole ihme, että nopeat sprintit, nyrkkeily- ja kardioyksiköt sekä joogaharjoitukset lihasten vakauttamiseksi ovat olennainen osa Jennifer Lopezin kunto -ohjelmaa. Vatsan JLO -harjoitussuunnitelma koostuu kolmesta sarjasta ja näyttää tältä:

Sarja 1:

  • Riippuvat jalat nostavat Alemmalle vatsalihakselle on yksi vaikeimmista ab -harjoituksista koskaan. Voit tehdä tämän pitämällä kiinni vedettävästä tangosta molemmin käsin ja pitämällä ylävartalon, jalat ja käsivarret mahdollisimman suorina. Hengitä nyt syvään ja nosta jalat ylös niin pitkälle kuin mahdollista ilman heilumista. Palaa hitaasti lähtöasentoon ja tee 50 toistoa ilman taukoa.
  • Lankkuharjoitus – Kaikki mahdolliset lankavaihtoehdot muodostavat JLo -kunto -rutiinin toisen pilarin. Kaksi harjoitusta, joita David Kirsch haluaa käyttää Latinan kiduttamiseen, ovat sivulauta ja lankku kävely. Ensimmäisessä variantissa siirryt klassiseen sivulaudan asentoon ja nostat ja lasket lanteitasi dynaamisesti. Kävele lankkua varten aloita matalasta lankkuasennosta ja siirry vasemmalta oikealle ja taaksepäin nelijalkaisesti. Tee 50 toistoa yhdestä muunnelmasta.

Kestävyysharjoittelu Jennifer Lopezin harjoitusrutiinit

  • Istuimet ja kahvakuulat – Me kaikki tiedämme, että istunnot ja rypyt ovat suosituimpia vatsalihaksia. Painojen, kuten käsipainojen ja kahvakuulien lisääminen on loistava tapa lisätä harjoituksen vaikeutta. Makaa selälläsi ja pidä kahvakuula (joka painaa vähintään 4 kiloa) rintakehäsi edessä. Kiristä vatsaasi ja tee istuma-asento. Varmista, että selkäsi pysyy suorana. Tuo kahvakuula pään päälle kädet ojennettuina, pidä sitä 3-4 sekuntia ja palaa aloitusasentoon.

Sarja 2: Suorita kaikki harjoitukset sarjasta 1 ja 35 toistoa harjoitusta kohden.

Sarja 3: Tee yllä olevat harjoitukset uudelleen, mutta tällä kertaa vain 21 toistoa. Ja vielä yksi tärkeä asia – Jennifer Lopez ei pidä taukoja harjoitusten välillä. Joten sinun on todella ponnisteltava!

Ja tässä on sen kiinteän takapuolen salaisuus: Jennifer Lopezin alavartalon kunto -ohjelma

Jennifer Lopez Fitness Raoutine jlo -harjoittelusuunnitelma vatsan jalkojen pakarat

Uransa alussa JLo hylättiin useita kertoja kaarevan kehonsa vuoksi ja hänelle kerrottiin sata kertaa, että hänen tarvitsi laihtua. Mutta nykyään hänen uskomattomia kaariaan ja kiinteitä pakaransa ihaillaan kaikkialla maailmassa. Jotta kehosi ei koskaan tottuisi tiettyyn harjoitukseen ja pitääksesi asiat mielenkiintoisempina, Jennifer Lopez muuttaa harjoitusrutiiniaan 1-2 kuukauden välein. Ja kuitenkin on joitain harjoituksia, jotka sisältyvät aina JLO -koulutussuunnitelmaan.

  • Kyykky – Aivan kuten miljoonat muut naiset ympäri maailmaa, Jennifer Lopez luottaa myös pakaraan vanhaan hyvään kyykkyharjoitukseen. Täällä hän vaihtelee painon kanssa tai ilman ja suorittaa erilaisia ​​kyykkyjä joka viikko. David Kirschin ehdoton suosikkiharjoitus, jonka hän aina integroi JLo-harjoitusrutiiniin, on ns. Sumokyykkikävely. Voit tehdä tämän siirtymällä klassiseen kyykkyasentoon ja asettamalla jalkasi hieman lonkan leveyttä leveämmäksi. Osoita polved ulospäin ja risti kädet pään taakse. Ota sitten 20 askelta eteenpäin ja 20 taaksepäin – reidesi palavat varmasti, lupaan!

Pop -legenda on velkaa vankan pohjan näille harjoituksille

Jennifer Lopez Fitness Routine Koko kehon harjoitussuunnitelma jlo fitness

Jos sinä, kuten mekin, ihailet laulajan vartaloa ja haluat saada niin kiinteät jalat, meillä on sinulle vielä muutama harjoitus Jennifer Lopezin harjoitusrutiinista!

  • Lunges käsipainoilla – 3 sarjaa 50 toistoa per jalka
  • Jalkaprässi – 3 sarjaa, joissa 20 toistoa ja 10 kiloa painoa
  • Hyppää sillalle on hieman monimutkaisempi harjoitus, joka vaatii myös vähän koordinaatiota. Aloita klassisella syöksyasennolla oikea jalka taivutettu eteenpäin ja vasen jalka taaksepäin. Oikea käsi on oikealla reidellä ja vasen käsi lattialla. Vedä vasen jalkasi läpi päästäksesi siltaan ja ojenna oikea käsi ylös kohti kattoa. Käännä vasen jalka ympäri palataksesi alkuasentoon. Tee 3 sarjaa 25 toistoa per puoli.
  • Kyykkyhyppyjä hyppylaatikolla – Seiso hyppylaatikon tai laatikon edessä, joka on vähintään 50 senttimetriä korkea, ja pidä 10 kilon kahvakuula rintakehäsi edessä. Kyyry nyt hieman alas ja hyppää laatikolle molemmilla jaloilla yhdellä heilahduksella, josta pääset takaisin kyykkyyn. Palaa aloitusasentoon ja tee yhteensä 3 sarjaa 30 toistoa.

Ja miltä JLo -ruokavalio näyttää?

Jennifer Lopezin kunto -rutiini Jlo -ruokavalio -opas

Vaikka kuntosalin johdonmukaisuus ja säännölliset kovat harjoitukset ovat avainasemassa pysyäkseen kunnossa tässä iässä, Jennifer Lopez uskoo myös, että terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion syöminen on yhtä tärkeää. Laulaja syö vain jalostamatonta ruokaa ja kaiken pitäisi olla luomua. Hän aloittaa päivän aina herkullisella smoothiella, joka on valmistettu jogurtista, tuoreista hedelmistä, hunajasta ja proteiinijauheesta omasta Bodylab -tuotemerkistään. Tyypillinen lounas koostuu esimerkiksi lohesalaatista ja paljon höyrytettyjä vihanneksia. Kale -reseptit, joissa on rakeista tuorejuustoa ja paahdettuja kurpitsansiemeniä, on yksi hänen suosikkiruokistaan. Illalla hän turvautuu muihin proteiinilähteisiin, kuten kana- tai sianlihafileetä quinoalla tai paistettua bataattia.

jlo kunto rutiini Jennifer Lopez vatsatreeni

Kaiken kaikkiaan Jennifer Lopezin sanotaan saaneen noin 1400 kaloria päivässä. Se on noin 500 kaloria vähemmän kuin mitä hänen ikäisensä nainen voisi aritmeettisesti kuluttaa ilman painon nousua. Popdiva on myös johdonmukainen juomavalinnassaan – hän ei ole juonut kahvia tai alkoholia vuosiin. Sen sijaan hän juo vähintään 2-3 litraa vettä päivässä. Ei ihme, sillä hänen on annettava keholleen riittävästi nestettä seuraavaa hikistä JLo -harjoitussuunnitelmaa varten. Ja vaikka välipala tarkoittaa useimmille meistä pakkaus siruja tai suklaata, Jennifer Lopez ei anna roskaruoan vietellä häntä. Sen sijaan hän valitsee terveellisiä välipaloja aterioiden välillä ja on aina mukanaan hedelmiä ja raakapähkinöitä.

Jennifer Lopezin kunto -rutiini jlo -ruokavalio -opas vatsatreenisuunnitelma

Previous Post
Rikkaruohot nurmikolla – miten hallita 10 yleisintä lajia
Next Post
Upeat joogaharjoitukset sinulle ja vauvallesi sävyttävät koko kehon