15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Fitness kotona: mitä laitteita tarvitset hyvään kotitreeniin?

Fitness kotona kotitreeni käsipainot

Kuntosali ei ole täydellinen harjoituspaikka kaikille. Monet eivät vain tunne oloaan mukavaksi kuntosalilla ja löytävät aina tekosyitä, kuten pitkän matkan tai huonon sään. Tällaisten haittojen välttämiseksi voit harjoitella myös kotona. Mutta mitä tarvitset todella tehokkaaseen kotitreeniin? Yhteenveto tarvittavista laitteista sekä kotona olevan kuntoilun eduista ja haitoista artikkelissa.

Kotitreenien hyvät ja huonot puolet

Kotitreenilaitteiden harjoitusmatto

Kaikki tietävät, että liikunta ja kunto ovat hyväksi terveydelle ja niiden pitäisi olla osa jokaisen elämää. Siitä huolimatta, pitkä matka -aika kuntosalille, usein liian täynnä kuntosalia ja korkeat maksut estävät jopa innostuneita kuntoilijoita. Toisaalta oman neljän seinän mukavuus tarjoaa joustavat harjoitusajat, eikä sinun tarvitse ottaa muita huomioon. Lisäksi, jos sinulla on hyvä harjoitusrutiini, kotitreenit voivat olla yhtä tehokkaita kuin kuntosalilla. Kotitreeni on myös erittäin halpaa – sinun tarvitsee vain investoida muutamaan laitteeseen.

Vinkkejä Kotitreeni Harjoitukset Välineet

Toisaalta kuntosalilla on myös haittoja. Koska valmentajaa ei ole, harjoitusten suorittamisen epätarkkuuksia ei voida korjata, mikä voi johtaa vammoihin. Siksi erityisesti aloittelijoille ei suositella intensiivistä kotitreeniä. Usein motivaatio harjoitukseen katoaa myös, kun tulet kotiin pitkän työpäivän jälkeen. Useimpien kaupunkiasuntojen tilan puute voidaan myös nähdä suurena haittana. Joten jokaisen on itse päätettävä, onko treeni kotona vai studiossa parempi.

Kuntoilu kotona: millaisia ​​laitteita tarvitset?

Kotitreenivälineet kettlebell -lenkkarit

Tehokkaaseen kotiharjoitteluun oikeilla laitteilla on luonnollisesti myös ratkaiseva rooli. Voit harjoitella vain omalla painollasi, mutta joillakin kuntolaitteilla tai käytännölliset kuntopyörät haluttu vaikutus voidaan saavuttaa nopeammin.

Fitness kotona koti harjoitustuoli kiinteä pyörä

Olitpa muuttamassa koko huoneiston huoneesta yksityiseksi kuntosaliksi tai käytät vain olohuoneen lattiaa, tarvitset laitteita. Löydät kuntosalilaitteita kotiin esimerkiksi osoitteesta gorillasports.de ostaa. On tärkeää keskittyä olennaiseen. On parasta käyttää laitteita, jotka voivat harjoittaa useita lihasryhmiä. Tämä säästää paitsi rahaa, myös tilaa.

Sydänkoneet ovat suosituimpia kestävyysharjoittelulaitteita. Niitä tarjotaan myös kotikäyttöön ja ne mahdollistavat sydänharjoittelun milloin tahansa. Stepperit, elliptiset ja kiinteät pyörät ovat tehokkaita, mutta ne vievät paljon tilaa huoneessa. Siksi on suositeltavaa valita vain yksi niistä oman kuntosalin luomiseksi.

Home Fitness -vinkkejä Edut Haitat

Pienet urheiluvälineet, kuten käsipainot, vatsarullat, harjoituspallot jne. Ovat erittäin halpoja, mutta sopivat silti tehokkaasti koko vartalon harjoitteluun. Kodin huonekalut voivat palvella sinua yhtä hyvin. Esimerkiksi tukeva tuoli voi tehdä ihmeitä kotitreenissä, ja sitä käytetään monissa harjoitusohjelmissa.

vinkkejä tehokkaaseen harjoitukseen kotona

Monet ajattelevat, että voit treenata pyjamassasi kotona. Mukavat vaatteet ja mukavat kouluttajat ovat kuitenkin välttämättömiä hyvän harjoittelun kannalta, ja niillä voi myös olla positiivinen vaikutus motivaatioon. Mukavat urheiluvaatteet, kuten urheiluliivit ja naisten leggingsit, mahdollistavat maksimaalisen liikkeen harjoittelun aikana ja vähentävät siten loukkaantumisriskiä. Sopii niin kuntosalille kuin kuntosalillekin. Perusvarusteisiin kuuluu myös harjoitusmatto ja pyyhe optimaaliseen hygieniaan kotona.

Previous Post
Yhden perheen talo lasijulkisivulla – arkkitehtuuri innoittamana 60 -luvulta
Next Post
Keskity riippuva takka, jolla on vähäinen ympäristövaikutus