15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

10 vinkkiä ihonhoitoon kesällä – todistettu perinne

Sun-SPF-Woman-Herbal Cosmetics-Ihonhoito

Seuraavassa artikkelissa esittelemme sinulle 10 tärkeää asiaa Vinkkejä ihonhoitoon kesällä. On aina tärkeää mukauttaa hoitojärjestelmäsi kauden mukaan. Mutta vaikka olisit tehnyt oikeat muutokset siirtymässä talvesta kevääseen, sinun on mentävä askel pidemmälle selviytyäksesi lämmön ja auringon vaikutuksista. Tämä johtuu siitä, että nämä voivat tuhota ihon.

Hyödyllisimmät ihonhoitovinkit tällä kaudella

Vinkkejä-ihonhoito-aurinkovoidetta-kasvovoide-kesä

Täältä voit löytää parhaat Vinkkejä ihonhoitoon kesällä aina siitä, miten valita oikea meikki ja kuinka suojata iho hikoilun aiheuttamalta hiertymältä. Nämä yksinkertaiset säännöt kesän ihonhoitoon pitävät sinut kauniina ja upeana koko kesän.

 Tärkein vinkki ihonhoitoon kesällä

Rantapyyhe-vesipullo-kesä-ihonhoito-vartalovoide

Ota tuotteet, joissa on korkea aurinkosuojakerroin, kaapista. Jos tiedät etukäteen, että vietät paljon aikaa ulkona auringossa, älä unohda käyttää aurinkovoidetta ihon asianmukaiseen hoitoon kesällä. Käytä oikeaa voimaa ihon sävyn mukaan. Mutta tämän pitäisi olla vähintään 15. Älä luota vain meikkiin ja muihin kosmetiikkatuotteisiin, jotka sisältävät hieman aurinkovoidetta. Jos käytät kesällä ihonhoitoon huulirasvaa tai aurinkosuojakerrointa sisältävää kosteusvoidetta, tämä on lisäsuoja, mutta se ei saa korvata aurinkovoidetta. Levitä jälkimmäistä kasvoille, kaulalle, kaulalle, rintaan ja muille UV -säteilylle alttiille alueille, mukaan lukien korvien takana oleva alue.

Tahraamaton meikki

Puuteri-harja-neste-ihonhoito-kesällä

10 Vinkkejä ihonhoitoon Sano, että suosikkituotteiden korvaaminen vedenpitävillä. Loppujen lopuksi viimeinen asia, jonka haluat meikkisi tahraavan pois, on hikoilun alkaessa. Käytä vedenpitävää ripsiväriä, luomiväriä, eyelineria ja jopa peitevoidetta. Mitä tulee huulillesi, unohda kermaiset huulipunat ja valitse kevyemmät, nestemäiset huulipunat, jotka on suunniteltu kestämään pidempään.

Lisää nesteytystä

Ihonhoito-kesä-uima-allas

Kun olet ollut ulkona jonkin aikaa, ja etenkin kun tulet takaisin rannalta tai uima -altaalta, ihosi on todennäköisesti kuiva ja kuivunut. Jotta voit käyttää täysimääräisesti kosteuttavaa voidetta ihon hoitoon kesällä, anna sen imeytyä muutaman minuutin ajan levityksen jälkeen. Peitä kasvosi kevyellä, kostealla liinalla. Tämän ei pitäisi olla kylmää, mutta lämmintä. Lämpö varmistaa, että voiteen aktiiviset aineosat tunkeutuvat paremmin ihoon.

Kasvojen hoito kevyemmillä tuotteilla

Tytöt-pesu-geeli-hiusten pesu-pyyhe-vaahto

Korvaa täyteläinen kasvovoide vaaleammalla vaihtoehdolla. Tämä on helppokäyttöinen vinkki kesän ihonhoitoon. Mutta sinun on myös vaihdettava ihonpuhdistusaine, jos mahdollista. Käytä kevyttä, vaahtoavaa geeliä ja levitä öljytön voide tai kerma, kun iho on puhdas.

Kevyempi kasvovoide

Kasvovoide-peite-SPF-ihonhoito

Vaikka sinusta tuntuu, että tarvitset hyvän peiton, et voi vain levittää samaa meikkivoidetta ja punastua kuin ennen kesää. Toisaalta korvaa meikkivoide sävytetyllä kosteusvoiteella, joka toimii todellisina vinkkeinä kesän ihonhoitoon, ja unohda jauhemainen poskipuna. Käytä sen sijaan vaaleampaa poskikynää saadaksesi saman tuloksen. Jos et halua korvata meikkiäsi vedenpitävällä, investoi ainakin hyvään meikkivoiteeseen.

Antaa mukavan kiillon

Make-up-make-up-highlighter-ihonhoito

Rusketusvoide on loistava tapa saada lisää peittävyyttä ja kaunista kiiltoa altistamatta ihoasi UV -säteille. Yksi parhaista kesän ihonhoitovinkkeistä on käyttää korostuskynää rusketusvoiteen levittämisen jälkeen. Käytä sitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle tai koko vartalolle saadaksesi lisää kiiltoa.

 Tuplaa kuorinta

Vinkkejä-ihonhoito-kesäkuorinta

Jos hikoilet päivittäin, ihosi bakteerit kasvavat nopeammin ja ilman riittävää kuorintaa, puhkeaminen on väistämätöntä kuuman kesän aikana. Sen sijaan, että käyttäisit vain mekaanista kuorintaa hyvällä siveltimellä tai vain kemiallista kuorimista AHA: lla tai BHA: lla suuntaisina vinkkeinä kesän ihonhoitoon, vaihda ne paremman vaikutuksen saamiseksi.

jäähtyä

Vinkkejä ihonhoitoon-keltainen-kosmetiikka-laukku-aurinkovarjo-tuotteet

Kun ostat kesän ihonhoitotuotteita, joita käytät kuumimpina kuukausina, varmista, että ne sisältävät ainesosia, joilla on ihoa viilentävä vaikutus. Mentoli on esimerkiksi hyvä valinta iholle ja päälle, mutta palladium on myös loistava lisäaine ihonhoitovoiteeseen kesällä, jossa voit tuntea viilentävän vaikutuksen ihoon.

 Käytä aurinkovoidetta myös hiuksillesi

Hiustenhoito-aurinkosuojakerroin-hiusnaamari-hiuslakka

Kun olet tehnyt kaikki muut kesän ihonhoitovinkit, on hyvä suojata hiuksesi uidessa. Ei ole väliä, uitko uima -altaassa vai meressä. Suojaa hiuksesi kloorilta ja suolalta, kampa aurinkovoidetta hiuksillesi laajalla kammalla ennen uintia. Silti sinun tulee pestä ne pois mahdollisimman pian, jotta vältetään hiuksistasi lähtenyt kloorin tai suolan aiheuttamat vahingot.

 Vältä hankausta

Anti-Chafing voiteet-ihonhoito-Body-Face

Vaikka olisitkin erittäin aktiivinen ulkona, hankautuminen voi olla erittäin epämiellyttävä ongelma etenkin reiden välissä. Käytä naarmuuntumista estävää geeliä ihonhoitoon kesällä, vaikka et työskentele äärimmäisessä kuumuudessa. Sitä ei voi käyttää vain joka päivä, vaan se on myös erinomainen kumppani vaelluksille tai pitkille kävelyille auringossa.

Mitä markkinat tarjoavat

oikea-hoito-kasvot-hiukset-vartalo

Jäähdyttävä rauhoittava ihonhoitovoide kasvovoide

Varmaan sisältä ja ulkoa

oikeat ravitsemusvinkit-ideat-ihonhoito

suihku-ihonhoito-vinkit-ideat-kesähoito

Olkihattu ranta meri aurinkovoidetta

Previous Post
Lisää elinvoimaa nauttimalla C -vitamiinia kokonaisista hedelmistä
Next Post
Puutarhasi tammikuussa – Talvipäivät eivät ole täysin huolettomia