15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pitkät silmäripset ovat vuoden 2018 uusi kauneuden trendi

pitkät silmäripset trendi kauneus eyeliner eyeliner meikki

Pitkät silmäripset ovat virallisesti uusi trendi! Paksujen ja ilmeikkäiden kulmakarvojen jälkeen, jotka oli jopa muotoiltu ja koristeltu, nuorten naisten huomio kohdistuu tuuman alapuolelle – silmäripsiin. Suunnittelijat, stylistit, bloggaajat ja vaikuttajat keskittyvät tähän ja kaikki haluavat täyteläiset, paksut ja katseenvangitsijat. Useiden kerrosten ripsivärin levittäminen ei ole salaisuus, mutta riittääkö se todella? Erilaisten ripsipidennysten lisäksi on myös vinkkejä ja temppuja, jotka voivat merkittävästi parantaa todellisten hiusten tilaa. Wow -tekijää ei kuitenkaan aina taata. Artikkelissa paljastamme, kuinka voit saada pitkät silmäripset, mikä todella toimii ja mikä on todella vaarallista terveydellesi.

Täydet kulmakarvat ja pitkät silmäripset

pitkät silmäripset trendi kauneus kulmakarvat cara delevingne

Täydet kulmakarvat, kuten Cara Delevingne ja Lily Collins, ovat valloittaneet kauneusmaailman täysin. Ne ovat edelleen erittäin suosittuja, vaikka pitkät silmäripset ovat nyt tulossa etualalle. Niiden, joilla ei ole lahjoja tällaisilla kulmilla, täytyi saavuttaa vaikutus meikin avulla tai löytää pysyvä ratkaisu. Microbladingilla tai pysyvällä meikillä haluttu kulmien muoto ja tiheys voidaan saavuttaa visuaalisesti ja tulos kestää pidempään kuin meikki. Mitä muita vaihtoehtoja on olemassa, jos et ole lahjakas upeilla silmäripsillä??

Pitkät silmäripset: mitä vaihtoehtoja on??

pitkät ripset trendi kauneusripset luonnollisesti kaarevat

Se mikä kulmakarvoille sopii myös ripsille: mitä pidemmät ja täyteläisemmät, sen parempi. Silmiinpistävien ripsien trendi on aivan edessä. Mallit inspiroivat lehtiä ja Internetiä & Co. Tehokkaalla otoksella ei kuitenkaan ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa, ja jokaisen on oltava tietoinen siitä. Suurimman osan ajasta stylistit käyttävät vääriä silmäripsiä ja kuvat käsitellään myös Photoshopilla. Mutta sen ei välttämättä tarvitse olla keinotekoisia silmäripsiä. Muiden menetelmien ja apuvälineiden avulla saat parhaan hyödyn pienistä hiuksistasi.

Levitä ripsiväri oikein pitkille ripsille

pitkät ripset trendi kauneus käytä ripsien kiharrinta oikein

Oikealla ripsivärin käytöllä voidaan saavuttaa nopea ja kaunis tulos. Vaikka uusien kauneudenhoitotuotteiden mainokset lupaavat wow -tekijän, kyse on paljon enemmän tuotteen soveltamistekniikasta. Ripsivärin lisäksi on suositeltavaa käyttää myös ripsien kiharrinta. Tämä mahdollistaa yläripsien taivuttamisen ja kauniin muotoilun. Levitä ripsiväri ensin yläreunaan ja sitten myös alaosaan niin, että ripset peittyvät ripsiväri kokonaan. Liike ripsiväriä levitettäessä tulee viedä hetkeksi yhteen suuntaan ja laittaa sitten harja takaisin kanteen. Sitten sinun on annettava tuotteen kuivua hetken ja levittää sitten toinen kerros. Poista lopuksi ylimääräinen ripsiväri vanupuikolla.

pitkät silmäripset trendi kauneus temppuja vinkkejä meikki meikki

Jos iho rasvautuu nopeasti, ripsiväri voi juosta tai tahrata ihoa. Toisaalta voit käyttää vedenpitävää ripsiväriä ja toisaalta primeria tai peitevoidetta voidaan levittää silmän alle. Pieni temppu on laittaa hieman jauhetta ripsiin siveltimellä ensimmäisen ja toisen ripsikerroksen väliin. Lisäksi sinun ei tarvitse katsoa alaspäin ripsiväriä levitettäessä, vaan aina suoraan eteenpäin muutaman sekunnin ajan, kunnes ripsiväri kuivuu kokonaan.

pitkät silmäripset trendi kauneus soveltaa ripsiväriä kauneus vinkkejä

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi pienimmätkin hiukset on käsiteltävä. Suuren äänenvoimakkuuden aikaansaamiseksi harjaa on pidettävä vaakasuorassa. Jos ripsivärin harjalla on taipumus kasaantua hiuksia, voidaan hammasharjalla poistaa ylimääräinen väri ja tämä määrittelee paremmin ripset. Kun sinulla on uusi ripsiväri ja avaat sen ensimmäistä kertaa, usein tapahtuu, että liikaa maalia tarttuu harjaan. Tuloksena on rypistyneet ripset. Tällaisissa tapauksissa voit yksinkertaisesti pyyhkiä ylimääräisen tuotteen siveltimeltä paperille.

pitkät ripset trendi kauneus levitä mscara ripsiväri oikein

Vaikka rypytetyt silmäripset ovat enemmän haittoja monille, ne ovat myös nykyinen kauneustrendi, joka juhlii takaiskuaan 60 -luvun jälkeen. Tuolloin Twiggy -malli tarttui ja sieltä nimi “Twiggy Lashes” tulee. Ulkonäkö tunnetaan myös nimellä “Fly Legs”, “Spider Lashes” ja “Clumpy Lashes”, ja sillä on sittemmin ollut suuri vaikutus kauneusmaailmaan.

Kaarevat pitkät silmäripset: ripsien laminointi

pitkät silmäripset trendi kauneus laminaatti kauneus vinkkejä

Ripsien kiharrin, jota käytetään ennen ripsivärin levittämistä, varmistaa kauniisti kaarevat ripset. Kaunistusmenetelmä on pysyvä ratkaisu – ns. Ripsien kohotus tai ripsien laminointi. Ripset käsitellään erityisillä aineilla ja taivutetaan täydellisesti silikonityynyllä. Geeli antaa luonnollisille hiuksille kiiltoa ja ravitsee niitä, estää hiustenlähtöä ja aktivoi ripsien kasvua. Ripset saavat hyvän kiharan, joka kestää noin kuusi viikkoa. Vaikutus vahvistuu edelleen värityksellä.

Väritä pitkät silmäripset

pitkät silmäripset trendi kauneus luonnollisesti keinotekoinen johtopäätös

Ripsien värjäys ei ole ripsivärin päivittäistä käyttöä, vaan suhteellisen pysyvä ratkaisu. Samoin kuin hiusten värjäys, väriainetta käytetään vaaleiden ripsien tummentamiseen. Mikään perinteinen hiusväri ei kuitenkaan sovi tähän, koska se on liian aggressiivinen herkälle silmäalueelle. Tässä käytetään sopivaa väriainetta, jota voi ostaa erikoisliikkeistä ja joka sävyttää silmäripset itse. Vaikka karvat eivät olisikaan vaaleat, näkyvä vaikutus ja raikas ja valpas ilme loihtivat.

Ripsien hoito: vinkkejä ja kotihoitoja pitkille silmäripsille

pitkät silmäripset trendi kauneus poistava meikki meikin poisto

Täydet, pitkät silmäripset ovat monien naisten unelma. Kaikki eivät kuitenkaan ole siunattuja sen kanssa, ja sen sijaan, että ryhtyisit välittömästi ripsienpidennyksiin, on olemassa muutamia kokeiltuja menetelmiä hoitaa hienoja karvoja ja tehdä niistä paksumpia ja vahvempia. Ripsivärin levittäminen päivittäin ja varsinkin jos joskus unohdat pestä meikkisi illalla, voi johtaa siihen, että paljon hiuksia putoaa tai kasvaa harvaan ja katkeaa. Optimaalinen hoito on mahdollista myös kotona. Tässä paljastamme, mitkä kotihoidot todella kaunistavat silmäripset.

pitkät silmäripset trendi kauneus luonnollinen kotihoito aloe vera

Aloe Vera – Aloe Vera -geeli sisältää runsaasti ravintoaineita ja vitamiineja, ja sillä on elvyttävä vaikutus. Tuore aloe vera -geeli tai mahdollisesti valmis versio apteekista tai apteekista on erityisen sopiva käytettäväksi. Puuvillapyyhkeellä tai vanhalla, puhtaalla ripsiväriharjalla, mahdollisesti puhtaalla hammasharjalla, voit levittää pienen määrän geeliä hiuksiin ja kostuttaa ne hyvin.

pitkät silmäripset trendi kauneus luonnolliset kodin korjaustoimenpiteet kookosöljypyörä

Kookosöljy – Kookosöljy tai muu ihoa ravitseva öljy, kuten oliivi-, manteli- tai jojobaöljy, tarjoavat ravitsevia ravintoaineita silmäripsille. Kookosöljyä voidaan käyttää sekä ulkoisesti että sisäisesti. Se sopii erityisen hyvin silmänympärysalueen hoitoon. Sitä voidaan käyttää myös meikin poistamiseen.

pitkät silmäripset trendi kauneus kauneusvinkit kotiin korjaustoimenpiteitä täynnä

Risiiniöljy – risiiniöljy sopii erityisesti ripsien kasvun edistämiseen. Se tunnetaan myös hiusten ja ihonhoidosta, koska se sisältää runsaasti rasvahappoja. Se stimuloi verenkiertoa, siten luonnollista kasvua ja ravitsee samalla. Suoraa käyttöä varten yhtä suuret määrät risiiniöljyä ja muuta öljyä tai aloe veraa sekoitetaan ja levitetään puuvillapallolla tai suoraan sormenpäillä ja hierotaan.

pitkät silmäripset trendi kauneudenhoito luonnollinen kauneus

Vaseliini – Vaseliini on edullinen tuote, jota käytetään laajalti kosmetiikkateollisuudessa. Sitä yhdistetään usein muiden aktiivisten ainesosien kanssa kantajana, mikä helpottaa aktiivisten ainesosien käyttöä. Muutama tippa laventeli- tai rosmariiniöljyä voidaan lisätä pieneen määrään vaseliinia, sekoittaa hyvin ja levittää sitten varovasti ripsiin. Yksi tippa eteeristä öljyä riittää yleensä puoleen teelusikalliseen.

pitkät silmäripset trendi kauneus kauneusvinkit temput meikki

Yleensä on suositeltavaa hoitaa silmäripset illalla kasvojen puhdistuksen jälkeen ja mieluiten juuri ennen nukkumaanmenoa. Tällä tavalla hoitotuote voi imeytyä pidemmän ajan kuluessa eikä sitä pidetä ärsyttävänä. Säännöllisellä käytöllä näkyvä vaikutus voidaan saavuttaa kahden tai neljän viikon kuluttua.

Revitalash: Seerumi pitkille ripsille

pitkät silmäripset trendi kauneus seerumi revitalash

Revitalash on noussut ykköseksi paksujen ja pitkien silmäripsien seerumien joukossa. Tuote tulee Amerikasta ja on ollut saatavilla Saksan markkinoilla useita vuosia. Se lupaa noin 25% enemmän kuin alkuperäinen ripsien pituus ja ensimmäiset näkyvät tulokset ovat havaittavissa noin 4 viikon kuluttua. Ripset näyttävät täyteläisemmiltä ja paksummilta ja niiden kunto on todella parantunut. Ainoa haittapuoli on korkea hinta.

Irtoripsiä

pitkät silmäripset trendi kauneus keinotekoinen ripsinauhan tikku

Tekoripset ovat ihanteellinen ratkaisu ulkoasun vastustamattomuuteen ja aistillisten katseenvangitsijoiden luomiseen juhliin tai erityistilaisuuksiin. Tilanteesta riippuen keinotekoiset silmäripset voidaan kiinnittää luonnollisesti ja huomaamattomasti tai toisaalta todella upeasti ja sitten helposti poistaa. Ne kiinnitetään ripsilinjaan vesiliukoisella liimalla. Ne kestävät muutaman tunnin ja putoavat pois, kun poistat meikin. Fake ripset ovat saatavilla eri malleina: nauhalla tai ripsien kimppujen muodossa, joita on saatavana myös eri kokoja, muotoja ja värejä.

Pitkät ripset pysyvästi: ripsien pidennykset

pitkät silmäripset trendi kauneuden pidentyminen ennen luonnollisesti

Pysyvä ratkaisu pitkille ja pitkille silmäripsille on käyttää pidennyksiä. Se toimii samalla tavalla kuin hiustenpidennykset, mutta tässä yksittäiset keinotekoiset karvat kiinnitetään suoraan omien silmäripsien juurille erityisellä liimalla. Menettely on kivuton ja noin 100 silmäripsää liimataan kumpaankin silmään, vielä enemmän nuken silmän vaikutuksen aikaansaamiseksi. Jotta ripsienpidennykset kestäisivät mahdollisimman pitkään, ripsiväri ja ripsien kiharrin ovat tabu ensimmäisten 48 tunnin aikana. Lisäksi joudut periaatteessa olemaan ilman öljyä sisältäviä tuotteita. Älä pese silmiäsi ensimmäisten kahden päivän aikana toimenpiteen jälkeen, jotta tekoripsien liima voi kuivua kokonaan. Ensimmäisten päivien jälkeen voit jo levittää ripsiväriä ripsiin, mutta se ei yleensä ole pakollista. Ripsienpidennykset kestävät noin kolme viikkoa, sitten jotkut karvat putoavat itsestään ja halutessasi voit saada ne uudelleen tai erityisellä poistoaineella, kaikki keinotekoiset silmäripset voidaan poistaa. Jos materiaalit (liima ja karvat) ovat korkealaatuisia, omat ripset eivät saa vaurioitua. Pidennykset on suositeltavaa uusia kolmen tai neljän viikon välein.

Pitkät silmäripset: lopputulos

pitkät silmäripset trendi kauneus silmät kulmakarvat meikki

Keinotekoiset silmäripset voivat näyttää täysin luonnollisilta ja erittäin esteettisiltä, ​​mutta ne vaativat paljon työtä eivätkä ole halpoja. Alkuhoito maksaa 200–400 euroa, lisäys – 90 eurosta ja myös noin 1,5 tuntia hoitoa kohden. Ehkä päivittäiseen ripsiväriin käytetty aika on sama tai jopa enemmän, mutta saat parhaan hyödyn hiuksistasi intensiivisellä ja säännöllisellä hoidolla ja huomattavasti vähemmän rahaa.

Previous Post
Lisää elinvoimaa nauttimalla C -vitamiinia kokonaisista hedelmistä
Next Post
Puutarhasi tammikuussa – Talvipäivät eivät ole täysin huolettomia