15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Viimeisintä DIY -trendiä kutsutaan upcyclingiksi

DIY trendi kierrätyssohva vanhoja autonosia

Tee-se-itse-trendi ei ole enää vain harrastus kaikille harrastajille, vaan siitä on tullut todellinen elämäntapa monille ihmisille. Joten jos haluat tehdä itsestäsi mahdollisimman riippumattoman suuryrityksistä ja säästää rahaa, haluat mieluummin rypistyä kirpputoreilla tai käytettyjen kauppojen kalusteilla, sisustusideoilla ja vaatteilla, jotka voidaan kierrättää täysin uudessa ja epätavallisessa muodossa tapa. Tetrapakkaus ei ole enää roskaa, vaan siitä voidaan tehdä tyylikäs maljakko pienen ruiskumaalin avulla. Kierrätys ei kuitenkaan ole vain trendi, joka tarttuu yhä useampaan ihmiseen taloudellisista syistä. Loppujen lopuksi jokainen DIY -pala on myös jotain ainutlaatuista ja ilmaisee oman persoonallisuutensa. ”Luo uutta vanhasta” on siis motto, joka kulkee punaisena langana eri elämänalueilla.

DIY -trendi – luo tilaa tai osta käytetty

DIY trendi nahkasohva vanhoja autonosia

Viime kädessä kierrätys tarkoittaa myös sitä, että vanhojen asioiden on annettava väistyä ja vain ne esineet, jotka täyttävät toiminnallisen tai sentimentaalisen arvon, saavat jäädä. Kaukana “ahneus on viileää” mentaliteettia ja kohti maapallon rajallisten resurssien tietoisempaa käyttöä. Jätettä ei yksinkertaisesti kierrätetä, vaan se parannetaan ja sille annetaan toinen elämä. Jos haluat kokeilla tätä trendiä itse, muokkaaminen on ensimmäinen asia. On tärkeää selvittää, mitä pitää jäädä ja mistä voidaan erottaa. Seuraava kysymys on, voidaanko vanhoja ja rakastamattomia asioita edelleen käyttää muulla tavalla. Sopivatko ne perustaksi seuraavaan DIY -projektiin? Voiko vanha sohvapöytä maalata uudelleen niin, että se näyttää jälleen hyvältä? Voisiko joku tuttavapiiristäsi tai ystävistäsi olla edelleen kiinnostunut lajitelluista kohteista? Anna asioiden muuttua rahaksi?

DIY -trendi – kierrätys on käytännöllinen vaihtoehto

DIY trendi kierrätysideoita pöytärakennus vanhoja matkalaukkuja

Varsinkin ne, jotka haluavat jatkuvasti vähentää esineet luomatta suuria määriä roskaa luonnollisesti tarvitsevat tapa päästä eroon vanhoista omaisuutensa mahdollisimman helposti, jopa suuria määriä, ja käyttää niitä sopivan tarkoitukseen. Momox tarjoaa itsensä vaihtoehtona. Koska käytettyjä tavaroita voidaan myydä täällä nopeasti ja turvallisesti, ja Momox myy ne sitten uudelleen. Mikään vanhoista asioista ei siis pääty roskakoriin. Lisäksi muut kuluttajat voivat odottaa näitä löytöjä ja vähävaraisiin perheet voivat myös varaa yhden tai muun ylellisyyttä muodossa kirjoja, CD, elektroniikka ja muu viihde media. Monissa tapauksissa kierrätyksen ja muokkaamisen takana on myös ihanteellinen idea, joka voidaan yhdistää erittäin hyvin Momoxin yritysfilosofiaan.

DIY -trendien uudistaminen mullistaa muotimaailman

DIY -trendivaatteet saavat paitasi uudistumaan

Uudistuminen on myös trendi, joka leviää yhä enemmän Yhdysvalloista Saksaan. Tämä muotoilu “tee uutta vanhasta” koskee vain muotialaa. Uudistaminen voi tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että vanhat farkut, jotka todella repeytyivät, koristetaan laastareilla tai mummon vanhat vaatteet ommellaan uuteen iltapukuun. Tällaisen projektin vaikeusaste riippuu luonnollisesti myös siitä, mitä harrastaja pystyy tekemään. Esimerkiksi nämä DIY Bobble Hatut -opas on hyvä lähtökohta omien taitojesi huolelliseen testaamiseen. Tarvitset vain pallon ja hatun, jotka ommellaan käsin tyylikkääksi asusteeksi. Jopa vanha hattu, joka on todella nähty tarpeeksi, voidaan koristaa visuaalisesti ja ehkä jopa tulla uusi suosikki.

Hieman enemmän herkkyyttä tarvitaan tietysti vaikeampaan uudistusmuotoon. Koska usein käytetyt vaatteet toimivat perustana, joissa voi olla jo reikiä tai tahroja, ovat aivan liian suuria, väri ei yksinkertaisesti ole oikea tai kuvio on kammottava. Tässä ”tee uusi vanhasta” -muunnelmassa käytetään pääasiassa kangasvärejä, sakset, räätälin nukke ja paljon rohkeutta. Joissakin tapauksissa alkuperäiset vaatteet lyhenevät jyrkästi tai kaikki röyhelöt leikataan pois. Vanhan miehen paidasta tulee sitten ilmava kesämekko, jolla nainen voi piirtää kaikki silmät. Ne, joilla ei vielä ole tarvittavia taitoja tähän suuntaukseen, voivat suorittaa vastaavan kurssin räätälöinnin oppimiseksi. Yhä useammissa Saksan kaupungeissa tarjotaan nyt jopa erityisiä DIY -ompelukursseja, joissa uudistamista opetetaan erityisesti.

Kierrätys omaan asuntoon

DIY trendivalaisimet vanhat vesijohdot metallia

Mutta paitsi oma vaatekaappi, myös muu asuintila saa täysin uuden ilmeen DIY -kierrätysprosessissa. Jos haluat rakentaa kenkätelineen itse, voit käyttää esimerkiksi vanhoja putkia. Penkki, jossa on riittävästi säilytystilaa omille kengillesi, voidaan myös loihtia upeasti lavapuusta. Tai entä vanhat puu- ja hedelmälaatikot, jotka saavat yksinkertaisesti uuden maalikerroksen ja toimivat myös älykkäänä säilytyspaikkana kenkiä ja takkeja varten? Mielikuvituksellasi ei juuri ole rajoja kierrätyksen suhteen. Lisäksi todella mukava asia siinä on, että jokaisella kappaleella on tarina. Jos kuormalavat, joista olet rakentanut pohjarakenteen sohvalle tai kenkähyllylle, ovat jo kulkeneet puolivälissä maailmaa, tämä antaa omalle asuinalueellesi jäljittelemättömän aidon viehätyksen, joka yksinkertaisesti puuttuu valmiista kalusteista. Niinpä kierrätys on trendi, että yhä useammat huonekalujen ystävät voivat tuskin paeta, ja siksi he hakeutuvat harjaan tai vasaraan. Koska etenkin maalilla ja muutamalla naulalla voidaan saavuttaa todella upeita eläviä vaikutuksia muutamalla yksinkertaisella askeleella, mikä voi luoda todellisen hyvän tunnelman omiin neljään seinään.

Previous Post
Lisää elinvoimaa nauttimalla C -vitamiinia kokonaisista hedelmistä
Next Post
Puutarhasi tammikuussa – Talvipäivät eivät ole täysin huolettomia