15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee kuorinta itse – yksinkertaisia ​​ja tehokkaita reseptejä

tee-se-itse-coco-vartalokuorinta

Jos haluat tehdä kauneusrutiinistasi hieman luonnollisemman, tavanomaisten tuotteiden korvaamisen löytäminen olisi viisas päätös. A kuorinta tee se itse – tämä on yksi parhaista vaihtoehdoista kotitekoisen kosmetiikan suhteen, koska reseptit ovat hyvin yksinkertaisia ​​ja helposti mukautettavissa tarpeisiin.

Kuorinnan voit tehdä itse keittiössä

merisuola-laventeli-tee-se-itse -kuorinta

Kuorintaohjeiden pääainesosat ovat yleensä suolaa tai sokeria. Ne ovat nimittäin lieviä ja kuitenkin tehokkaasti poistavia kuolleita ihosoluja. Suolaa sisältäviä kuorintoja pidetään parhaina rasvaiselle iholle, kun taas sokeripitoiset sopivat normaalille ja kuivalle iholle.

Kuori itse – nauti yhdistelmistä

papaija-hunaja-ainesosat-kuorinta-diy

Kotitekoisen DIY -kuorinnan peruskaava on erittäin yksinkertainen ja sisältää hankaavan ainesosan sekoittamisen perusöljyyn. Tässä muutamia tee-se-itse-vartalokuorintoja, joita kannattaa kokeilla:

Sokerista ja kookosöljystä valmistettu vartalokuorinta

kuinka tehdä kuorinta kotona

Jotta saat tämän Kuori itse, tarvitset puoli kupillista sokeria, neljäsosa kupillista kookosöljyä, teelusikallinen hunajaa ja halutessasi muutama tippa haluamaasi eteeristä öljyä. Sekoita sokeri ja kookosöljy kulhossa tasaiseksi. Lisää sitten hunaja.

Tee-se-itse-vartalokuorinta selluliittia vastaan

Ohjeet: kuorinta-kollaasi-kahvinmaksa

Kuten ehkä tiedät, kahvia esiintyy usein ainesosana tuotteissa, joiden oletetaan toimivan niin sanottua appelsiininkuorta vastaan. Voit saavuttaa samanlaisen vaikutuksen käyttämällä kahvijauhetta ainesosana DIY -kuorinnassa samalla käyttöalueella. Helpoin resepti selluliittikuorintaan on sekoittaa yhtä paljon kahvia ja suolaa ja lisätä sitten tarpeeksi oliiviöljyä paksun tahnaksi.

Kesän kuorinta

tomaatti-sokeri-ruskea-kuorinta-yksin

Kesällä tomaatteja on runsaasti ja ne ovat erittäin halpoja. Joten kuumina kuukausina on paras aika kokeilla seuraavaa DIY-kuorintaa: Sekoita suuri, hienonnettu tomaatti kahden kupin sokerin ja tarpeeksi öljyn kanssa, jotta saat tasaisen massan. Jos tämän kuorinnan haju häiritsee sinua, voit myös lisätä muutaman tipan eteeristä öljyä. Voit pakata kuorinnan ilmatiiviisti ja laittaa jääkaappiin. Tämä on loistava tapa virkistää ihoasi kuuman ulkoilupäivän jälkeen.

Rosmariinista valmistettu vartalokuorinta

suola-kehon-vartalon kuorinta-talon tekeminen

Tämä DIY -kuorinta koostuu kolmesta ainesosasta. Näitä ovat suola, oliivi- tai manteliöljy ja rosmariini. Sekoita 8 teelusikallista suolaa 4 tl öljyä ja kahden rosmariininoksan lehtiä. Voit myös lisätä muutaman tipan rosmariiniöljyä. Rosmariinilla sanotaan olevan positiivinen vaikutus ihoon stimuloimalla solujen muodostumista ja parantamalla ihon verenkiertoa.

Kuori itsesi ylellisesti mantelista

manteli-suola-appelsiininkuorinta-tee se itse

Sekoita kaksi kupillista hienonnettua mantelia 4 tl oliiviöljyä ja yksi kuppi merisuolaa kulhossa, kunnes saat paksun tahnaa. Levitä tämä DIY -kuorinta pyörivin liikkein. Älä unohda levittää voidetta iholle sen jälkeen. Kuorinta voidaan säilyttää jääkaapissa enintään viisi päivää.

Papaija sitruunalla ja tomusokerilla

papaija-sitruuna-suola-kuorinta-make-alone-

Hunajaa on monissa resepteissä

hunaja-sitruuna-kuorinta-vartalo-tee itse

Tämä tuote sisältää kalsiumia ja tärkeitä aminohappoja

hunaja-solut-vaha-kuorinta-aineosat-kuva

Sitruunan kuorinta tomaateilla

tomaatti-sokeri-sitruuna-kuorinta-kotona

Kaurapuuro puhdistaa kasvojen ihon

Kaurahiutale-tomaatti-kuorinta-kuva-kuorinta

kasvojen kuorinta-sitruuna-talon kosmetiikka

mansikat-sitruuna-ruskea-sokeri-tee-se-itse -kuorinta

Previous Post
Lisää elinvoimaa nauttimalla C -vitamiinia kokonaisista hedelmistä
Next Post
Puutarhasi tammikuussa – Talvipäivät eivät ole täysin huolettomia