15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Birkenstock -asuja – näin muotoilet trendikkäät sandaalit kesällä

birkenstock asuja sandaalit kukka tulostaa kuvio

Erityisesti lämpimällä säällä haluat rentoutua voimakkaiden auringon säteiden alla. On sanomattakin selvää, että tyylin on oltava mukava ja tyylikäs samanaikaisesti.Mukavuus on myös avainsana tänä kesänä – suunnittelijat lähettivät mallejaan ilmavilla mekkoilla ja leveillä housuilla. Myös kengissä on sandaalit yksinkertaisella mutta erittäin mukavalla muotoilulla. Hihnojen ja korkeiden pohjien vuoksi – tänä vuonna litteät varren sandaalit ja Birkenstocks ovat täysin mukana. Kyllä, klassinen malli, jossa on korkki -lateksipohja, juhlii paluuta. Löydät artikkelista, mitkä Birkenstock -asut ovat mahdollisia ja miten voit muotoilla kultikengät vuodelle 2018.

Birkenstock -asuja vuosien varrella

birkenstock asuja nahkatakki beige farkut

Birkenstock -yhtiön ja sen kultasandaalien historia ulottuu vuoteen 1774. Tuolloin Johann Birkenstock oli kirkon rekisterissä ensimmäistä kertaa suutarina. Hänen poikansa jatkoivat työnsä tekemistä perheessä – ja ensimmäiset menestykset seurasivat askel askeleelta. Ensimmäiset joustavat pohjalliset valmistettiin vuonna 1896, ja räätälöityjen kenkien konsepti kehitettiin ja esiteltiin vuonna 1899. Ensimmäistä maailmansotaa edeltävinä vuosina tunnetun tuotemerkin kengistä tuli mukavuuden synonyymi. Vuonna 1925 avattiin ensimmäinen massatuotannon tehdas. Hän toimitti muun muassa kenkiä ihmisille, joilla oli vaikeuksia kävellä sodan vammojen vuoksi. Mutta urheilijat, jotka tarvitsivat ortopedisiä kenkiä, ostivat myös brändin Madrid -muulit. Vaikka yrityksen suosio kasvoi Euroopassa, se pysyi tuntemattomana Yhdysvalloissa 1970 -luvulle asti. Tuolloin amerikkalainen nainen alkoi myydä kenkiä yksinomaisena edustajana. Ja ne aiheuttivat tunteen meren takana. 90 -luvulta lähtien heräsi kysymys, miksi erittäin mukavia sandaaleja käytetään? Alussa niitä käytettiin sukkina, vuonna 2000 he juhlivat paluuta urheilukenginä. Ja vuonna 2018 he täydentävät paitsi päivittäisiä asuja myös toimisto- ja juhla -asuja. Tähdet kuten Dakota Johnson, Cara Delevingne ja Rosie Huntigton-Whiteley esittävät sen.

Birkenstock -asuja – jokapäiväisiä asuja

birkenstock outfits farkut korkea vyötärö t-paita printti

Erittäin mukavat muulit voidaan helposti yhdistää arkeen farkkujen ja t-paidan kanssa. Joka tapauksessa, jotta asu ei tule tylsää, värit ja leikkaukset tulevat peliin. Korkeavyötäröiset 7/8 pituiset farkut antavat sandaalien tulla omille, T-paita, jossa on 70-luvun inspiroima painatus, viimeistelee tyylin. Yhdistelmä pitkien punaisten korvakorujen ja hapsujen kanssa tekee ulkonäöstä muodikkaamman. Muuten, 70 -luvun tyyli on ollut muodissa kaksi vuotta – ja Birkenstocks pidettiin sitten muutoksen merkkinä. Viimeistään vuodesta 2016 lähtien ne ovat olleet välttämätön osa jokaisen valtameren takana olevan fashionistin vaatekaappia. Klassinen malli, valkoinen ja musta, on erityisen suosittu.

birkenstock asuja olkaimeton pusero farkut

Tämän kauden huippu on epäilemättä olkapääpusero-todelliset trendintekijät yhdistävät sen farkkuihin, jotka on valmistettu joustavasta, pestystä denimistä käytettyinä. Romanttista tyyliä voi käyttää ostoksilla tai ensimmäisellä treffeillä. Ja mikä parasta – tämä välttää yleisen virheen farkkujen muotoilussa. Usein tiukat farkut yhdistetään tiukkoihin yläosiin, mikä ei todellakaan näytä edulliselta. Sitäkin enemmän – tässä tapauksessa Birkenstocks suurentaa jalat visuaalisesti. Ilmava pusero, jossa on löysä leikkaus, pitää kehon miellyttävän viileänä ja imartelee figuuria oikeilla mittasuhteilla. Sandaalit täydentävät kesän kokonaisuuden.

Yhdistä Birkenstock -asuja ja mekkoja jokapäiväiseen elämään

birkenstock asuja maxi mekko halkio kukka tulostaa

Riippumatta siitä, onko kyseessä maximekko, kuten malli Rosie Huntigton -Whiteley vai minimekko, kuten Cara Delevingne – Birkenstocks -tuotemerkin uudesta kokoelmasta leikataan hieno hahmo. Voit viettää rentoa iltaa ystävien kanssa rantabaarissa – yhdistä pitkä, hahmoa harsiva maximekko ja pitkä halkio helmassa Birkenstocks -pronssisävyyn. Lentäjälasit lisäävät romanttisen ilmeen 70 -luvulta.

birkenstock asuja tähteä valkoinen mekko minisandaalit

Brittiläinen malli Cara Delevingne käyttää mustia Birkenstocks-pukujaan valkoisella minipuvulla, jossa on kapeat säädettävät hihnat, V-pääntie, vyötärösauma ja levenevä hame. Tämä löysää yksivärisen ilmeen, ja pieni valkoinen, joka sopii täydellisesti kesäksi, näyttää tyttömäiseltä ja leikkiseltä. Yksiväriset vaatteet näyttävät erittäin tyylikkäiltä ja niitä voidaan käyttää cocktaileilla jahdilla sekä kävelyllä kävelykadulla. Vastaavat kultaiset korut eivät tietenkään saisi puuttua.

birkenstock asuja paita mekko kesä raidat

Birkenstock -asut ja puseromekot sopivat täydellisesti yhteen. Suora leikkaus mekko irrotettava vyö on kaunis naisellinen siluetti. Muuten, ne voidaan myös muotoilla farkkuilla, jos sää viilenee illalla. Sandaalit tarjoavat tarvittavan kävelymukavuuden koko päivän – joten olet hyvin valmistautunut lomallesi.

Birkenstock -asuja juhliin: yhdistävä trendi yhdellä silmäyksellä

birkenstock -asut nahkahame trenssitakki tummansininen

Sekoitustrendi sanoo: eri kankaat, leikkaukset ja mallit sekoitetaan taitavasti. Pumput ovat usein kuluneet yhdessä lyhyen hameen kanssa, joka on krokotiilinahkainen. Mutta se näyttää todella viileältä, kun siihen yhdistetään Birkenstocks tai muut muulit – ne antavat asulle “ärtyisen” ilmeen.

birkenstock asuja nahka hame käsilaukku eläin kuvio

Värien osalta valkoisia, beigejä tai khakisia Birkenstock -sandaaleja käytetään enimmäkseen päiväsaikaan, kun taas mustat mallit varastavat esityksen illalla. Ja mikä parasta – Birkenstocks on sovitettu väreihin asun eikä laukun kanssa. Voit vapaasti valita käsilaukun eri väreissä, kuten yllä oleva suunnittelijamalli, jossa on eläinkuvioita.

Birkenstock -asuja – housuja käytetään toimistossa

birkenstock asuja mustat housut raidat rauta taittuu

Onko pitkä päivä toimistossa edessä? Silloin paitsi modernit, myös mukavat vaatteet ovat ehdottoman välttämättömiä – housut, joissa on rypyt ja leveät jalat, pusero, jossa on pystykaulus ja bleiseri täydentävät toimiston ulkoasua. Täydellinen ottelu – Birkenstocks nude vivahteessa.

Lisää toimistolle sopivia asuja alla olevassa kuvagalleriassa.

Käytä mustaa kokonaisuutta toimistossa

birkenstock -asut mustat housut korkeavyötäröinen crop top pitkä bleiseri

Yksivärinen ilme on tehty helpoksi: käytä valkoista puseroa ja bleiseriä mustilla housuilla

birkenstock -asut musta capri -housut valkoinen bleiseri -pusero

Käytä puseromekkoa farkkujen kanssa

birkenstock asuideoita pitkät paita farkut

Arjen asut T-paidalla ja farkkuilla: Alexa Chung

birkenstock asu farkut t-paita villapaita

Malli Allesandra Ambrosio yhdistää tyylinsä fedora -hattuun

birkenstock asuja tähteä fedora hattu farkut harmaa t-paita

Ylisuuri pusero ja shortsit sopivat täydellisesti yhteen

birkenstock asu shortsit ylisuuri pusero

Birkenstock asuja capri housut kukka tulostaa kesällä

Previous Post
Lisää elinvoimaa nauttimalla C -vitamiinia kokonaisista hedelmistä
Next Post
Puutarhasi tammikuussa – Talvipäivät eivät ole täysin huolettomia