15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee käsitöitä lasten kanssa keväällä ja luo kukkia tylsyyttä vastaan ​​karanteenin aikana

Koronaviruksen aiheuttaman epidemian vuoksi hallitus suosittelee poistumaan kotoa mahdollisimman harvoin. Tämä on ainoa tapa estää leviäminen. Tämä kotona tapahtuva karanteeni voi kuitenkin olla pitkällä tähtäimellä varsin uuvuttava, varsinkin jos joudut myös työllistämään pieniä kiusaajia, joita käytettiin leikkikentällä tai päiväkodissa. Ideoita tarvitaan! Lapset rakastavat käsitöitä, joten entä käsitöiden iltapäivä uuden kauden mukaisesti? Paperi on ihanaa lasten kanssa puuhailulle keväällä ja kukkia luodaan tällä tavalla sisustamaan kauniisti asunto! Tässä muutamia käsityöideoita lapsille.

Käsitellään lasten kanssa keväällä ja tehdään kukkia ympyröistä

Käsittele lasten kanssa keväällä ja tee kukkia sateenkaaren väreissä paperiympyröistä

Nämä kukat on tehty erittäin helpoiksi ja kaikenkokoisiksi. Jos haluat tehdä paperisia käsitöitä lasten kanssa keväällä ja tehdä kukkia ympyröistä, et edes tarvitse erikoismateriaaleja, koska todennäköisesti sinulla on jo kaikki kotona. Siksi ajatuksen kevään käsityöstä lasten kanssa pitäisi olla täydellinen karanteeniin koronaviruksen vuoksi. Tarvitset:

 • valkoista ja värillistä paperia
 • lyijykynä
 • sakset
 • Liima
 • Huopakynät tai värikynät
 • pyöreä esine ympyröiden tai kompassien piirtämiseen

Voit todella piirtää ympyröitä millä tahansa pyöreällä esineellä, joka toimii terälehdinä, jos sinulla ei ole kompassia: lasi, lautanen, pyöreä teroitin jne. Aseta esine paperille, jäljitä ääriviivat ja leikkaa kaikki ympyrät lopussa. Taita ne puoliksi ja liimaa toinen puolikkaista paperille muodostaen kukkia kuvan osoittamalla tavalla.

Piirrä lopuksi varret ja lehdet ja kukka on valmis. Jos teet pieniä kukkia lasten kanssa keväällä ja teet niistä kukkia, voit käyttää niitä myös itse tehtyihin onnittelukortteihin ja lähettää ne pääsiäiseksi tai muuksi tilaisuudeksi.

Käsityötä lasten kanssa keväällä paperilla – rullaa paperinauhat

Käsityötä lasten kanssa keväällä ja kukkien tekemistä quilling -tekniikalla onnittelukorteille

Niin kutsuttu quilling on erittäin suosittu käsityötekniikka, joka on myös erittäin suosittu lasten keskuudessa ja voi olla myös hyvin yksinkertainen. Paperiliuskoja saa yleensä valmiina käsityökaupasta. Mutta koska sinun ei pitäisi poistua kotoa karanteenin ja koronaviruksen vuoksi, voit tehdä ne itse. Jos haluat tehdä näitä paperikukkia, tarvitset:

 • Värillinen paperi
 • Liima
 • sakset
 • viivotin
 • lyijykynä

Ohjeita askarteluun lasten kanssa keväällä ja kukkia paperiliuskoja

Jos leikkaat nauhat itse, ota vain paperiarkki ja piirrä tasaisesti sijoitetut viivat kynällä ja viivalla. Leikkaa sitten nauhat pois. Kierrä sitten jokainen nauha kynän ympärille saadaksesi spiraalit. Paperikierukan koko muuttuu myös sen mukaan, kuinka paksu kynä on.

Sitten voit maalata varret ja lehdet huopakynällä, akryylimaalilla tai vesiväreillä tai tehdä ne paperista. Laita tippa liimaa paperille ja kiinnitä ensimmäinen kierre kukkien keskelle. Toista sitten tämä terälehtien kanssa ja olet valmis ensimmäisen kukan kanssa. Idea on hyvä käsitöitä lasten kanssa päiväkodissa keväällä.

Kukkien tekeminen paperista – ohjeet krysanteemeille

Käsityötä lasten kanssa keväällä ja kukkia paperinauhoista kirkkaissa väreissä - krysanteemit

Tarvitset myös nauhoja näille kukille, jotka voit valmistaa edellä selitetyllä tavalla tai voit käyttää artikkelin lopussa olevia käsityömalleja kevään kukille. Se ei sovellu vain värilliselle paperille. Jos haluat keksiä kreppipaperia lasten kanssa keväällä, voit käyttää sitä myös kukkien kanssa.

Käsityötä lasten kanssa keväällä ja kukkien tekemistä paperista paperiliuskoista ideana päiväkotille

Valmistele yksinkertaisesti kahden leveyden nauhat ja liimaa päät yhteen kyynelehtimäisten terälehtien luomiseksi. Liimaa kukka kapeilla raidoilla kukan päälle leveämmillä. Kierrä kukan keltainen keskusta yksinkertaisesti rullalle ja liimaa tuloksena oleva kierre kukkaan. Puuttuu vain vihreästä paperista valmistetut varret ja lehdet.

Kukkaseppele tytöille

Kotitekoinen kukkakruunu tytöille käsityöideana karanteeniin koronaviruksen vuoksi

Häivytä itsesi Covid-19: n aiheuttamasta stressistä tai sitä koskevista uutisista ja kokeile tätä käsityöideaa lasten kanssa. Jos haluat tehdä käsitöitä lasten kanssa keväällä ja tehdä kukkia paperista, se on hienoa. Kukkia voidaan käyttää vain seppeleen, mutta myös yksinkertaisiin kuviin tai onnittelukortteihin.

 • Värillinen paperi
 • sakset
 • liima
 • ilmastointiteippi
 • lyijykynä

Tee värikäs seppele kukista paperista lasten kanssa - yksinkertaiset ohjeet

Leikkaa ensin vihreän paperin nauha, joka on pidempi kuin pään ympärysmitta. Leikkaa sitten kukista värillisestä paperista neliöt (n. 6-7,5 cm) ja taita ne sitten uudelleen pieniksi neliöiksi. Piirrä sitten minkä tahansa muotoinen terälehti jokaiseen näihin pieniin neliöihin, jolloin alareunan tulee olla siellä, missä suuren neliön keskipiste on.

Tekniikka kukkien leikkaamiseen eri käsityöideoille

Leikkaa kukka pois ja jos avaat paperin, saat neljästä terälehdestä valmistetun kukan. Tarvitset myös keltaisia ​​pisteitä kukan ja lehtien keskelle. Levitä sitten kukkia nauhalle ja toinen erivärinen jokaisen päälle. Lopeta kukka keltaisella pisteellä ja ripottele muutamia vihreitä lehtiä siellä täällä. Aseta kruunu pään ympärille, vedä sitä hieman kireälle ja liimaa päät yhteen. saattaa loppuun!

Käsityöideoita keväällä – vauhtipyörä ja kukka

Vauhtipyörä, jossa on kukka- ja putkenpuhdistusaineet parvekkeelle

Viettäessäsi yhdessä hauskan iltapäivän käsitöitä, voit myös käyttää rentoa ilmapiiriä puhuaksesi lapsellesi Covid-19-tilanteesta ja antaaksesi tärkeimmät tiedot siitä. Tällä tavoin lapsesi voi myös selviytyä jännittyneestä karanteeniajasta paremmin eikä usko moniin huhuihin, joita kerrotaan. Tee sillä välin tuuliturbiini!

 • 2 vihreää putkenpuhdistinta (kukin 30 cm)
 • pieni kukkaruukku
 • ruskea paperi
 • Vihreä paperineliö (8 cm)
 • Keltainen paperineliö (8 cm)
 • pieni neliö oranssista paperista (3,5 cm)
 • Näytteen kiinnike
 • Liimaa tai kaksipuolista teippiä
 • sakset
 • Malli (katso alla artikkelissa)

Käsityöohjeita paperista ja putkien puhdistusaineista valmistetulle kukalle

Voit tehdä vauhtipyörän hieman nopeammaksi ja helpommaksi, jos käytät paperin kevään käsityömalleja. Voit myös piirtää itse. Ota ensimmäinen putkenpuhdistusaine ja muodosta siitä ääretön merkki lehtien saamiseksi. Sido sitten toinen varsiin taivuttamalla keskeltä ja kiertämällä molempia puoliskoja hieman sisään. Leikkaa mallit pois ja käytä niitä kuvien siirtämiseen paperille ja leikkaa ne sitten pois. Harmaat alueet ovat niitä, jotka on liimattu yhteen.

Tee tuuliturbiini paperista ja tulosta malli

Ota tuuliturbiinilla kulma ja liimaa se keskelle. Jätä sitten yksi kulma pois ja liimaa seuraava keskelle. Liimaa lopuksi kaikki elementit yhteen ja kiinnitä ne myös toisiinsa kuvakiinnikkeellä. Kiinnit myös kukanvarren silmukan taakse. Rypistä ruskea paperi palloksi ja täytä kukkaruukku sillä. Laita kukka sisään, valmis!

Käsityötä lasten kanssa keväällä ja kukkien luomista paperilla ja akryylillä

Idea pikkulapsille - leikkaa kukat paperista ja suunnittele ne sormenjäljillä

Entä jos vietät aikaa ja teet nämä kauniit kukat lasten kanssa keväällä? Tarvitset:

 • Käsityöpahvi tai leikekirjapaperi (tai vanhat onnittelukortit kierrätysprojektiin)
 • Akryyli- tai sormimaali
 • Painikkeet
 • Putken puhdistajat
 • valinnainen kukkaruukku

Käsityöideoita karanteeniin Covid -19 - painikkeista tehty kukka

Piirrä kukat pahville ja leikkaa ne pois. Tämän jälkeen lapset suunnittelevat jokaisen terälehden värillisillä sormenjäljillä ja keskiosan napilla. Valmiit kukat voidaan sitten liimata kuvaan, sitoa yhteen seppeleeseen tai käyttää muihin tarkoituksiin. Toinen mukava idea on tämä esimerkistä, jossa kukat on varustettu varret ja asetettu puoli ruukkuun.

Kärki: Projekti on mahdollista myös toisinpäin: suunnittelet terälehdet napilla ja keskellä sormenjäljet.

Kukat huopasta

Käsityötä lasten kanssa keväällä ja kukkien tekemistä huopasta kimppuun

Tekeekö mieli tehdä käsityötä huovalla lasten kanssa keväällä ja luoda kukkia kauniiksi koristeeksi? Huopakukkia voi ostaa valmiina, mutta tietysti voit tehdä sen myös itse. Koska tämä kangas voidaan leikata melko helposti, se sopii myös lapsille. Liimaa eri kukat päällekkäin ja luo niin monta kerrosta kuin haluat. Koristele lopuksi keskikohta napilla.

Huopakäsityöt ovat ihanteellisia lapsille

Voit sitten liimata valmiit kukat olkiin tai puupulloihin ja koristaa ne nauhoilla. Laita useita niistä maljakkoon ja saat jousikimpun, joka kestää pitkään. Mutta voit myös tehdä niistä verhoja, seppeleitä ja jopa pöytäjalkoja.

Käsityöt lasten kanssa keväällä ja kukkien tekeminen äitienpäiväksi

DIY kevätkukkia lapsille ja aikuisille - tulppaanit, hyasintit ja narsissit

Äitienpäivään on vielä hetki, mutta voit myös valmistaa seuraavia kevätkukkia toiseen tilaisuuteen tai yksinkertaisesti talon sisustamiseen. Katso alla olevasta videosta ohjeet tulppaanien, hyasinttien ja narsissien valmistamiseen. Älä myöskään usko, että tulokset ovat kauniita?

Tulppaanit tarvitset:

 • punainen, keltainen ja vihreä paperi
 • Liima
 • lyijykynä
 • Lahja nauha
 • hämähäkkiapina

Kimppu paperisia tulppaaneja äitienpäiväksi tai kevätkoristeeksi

Leikkaa vihreästä paperista useita samankokoisia suorakulmioita ja aseta ne päällekkäin. Rei’itä sitten hämähäkki -apinan avulla aukko paperiin oikealle ja vasemmalle keskiviivalle. Aloita sitten paperin rullaaminen. Näin saat tulppaanien varret, jotka kaikki yhdessä muodostavat kimppun (katso video). Leikkaa sitten vihreät lehdet ja liimaa ne rullien väliin. Leikkaa sitten kukat pois, leikkaa ne hieman pohjasta ja aseta ne rullille, joissa voit myös kiinnittää ne liimalla. Sido nauha kimppun ympärille.

Hyasinttia varten tarvitset:

 • vihreä ja värillinen paperi (mikä tahansa kukka)
 • sakset
 • hammastikku
 • lyijykynä
 • terävä veitsi (leikkuri tai mattoveitsi – vain aikuisille!)
 • Liima
 • valinnainen: lanka, ruskea paperi ja pieni muurausastia

Ohjeet hyasintin tekemiseen värillisestä paperista itse

Tee rulla vihreästä paperiarkista aloittamalla sen yhdestä kulmasta ja rullaamalla paperi vastakkaiseen. Leikkaa kukka toiselle puolelle paperiliuskoiksi, jolloin saat hapsut, jotka rullaat sitten kynällä. Leikkaa lehdet, liimaa ne varteen ja taivuta niitä varovasti ulospäin. Liimaa sitten kolme riviä hapsutettua paperia varteen ja olet valmis.

Kuinka teet tuon Tee pääsiäiskelloja näkyy myös video -ohjeissa. Tarvitset:

 • keltainen paperi
 • valkoiset muffinssivuoret
 • vihreitä olkia
 • Liima
 • sakset
 • lyijykynä
 • valinnainen: akryylimaalit, wc -rulla, sivellin, valkoinen paperi ja pitsileipä maljakon valmistukseen

Malli krysanteemeille tässä.

Tuuliturbiinin malli tässä.

Previous Post
Hölkkä kuntoilun sijaan? Juoksun edut yhdellä silmäyksellä
Next Post
Bulgarian laukku tehokas lihasten rakentamiseen ja voimaharjoitteluun