15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kuinka voit kääriä upeita lahjoja käärepaperilla ja ilman sitä

Lahjojen kääriminen on haaste itsessään. Mutta jos lahja on liian suuri, tehtävä muuttuu hieman monimutkaisemmaksi. Ei ole riittävän leveää käärepaperia peittämään erityisen suuret laatikot kokonaan. Entä jos lahjalla ei ole laatikkoa ja se on epäsäännöllisen muotoinen? Älä epätoivo, koska meillä on muutamia ideoita upeiden lahjojen käärimiseen.

Suurten lahjojen kääriminen - ohjeet käärepaperin kanssa ja ilman

Jos haluat myös kääriä luovasti suuria lahjoja, voit silti käyttää käärepaperia. Mutta myös muut materiaalit sopivat. Voit käyttää niitä käärimään suuria lahjoja eri tavalla ja tehdä vaikutuksen kaikkiin. Mutta älkäämme enää pitäkö teitä epäilyksen alla. Tässä on luovia pakkausideoita, joita voit käyttää lahjojen käärimiseen oikein!

Suurten lahjojen kääriminen – idea, jos käärepaperi on liian lyhyt

Suuret lahjat on kääritty käärepaperilla ja kauniilla punaisella nauhalla

  • mikä tahansa käärepaperi
  • kaksipuolinen teippi
  • Mittauslanka
  • leveä nauha koristeluun
  • valinnaiset lisäkoristeet (männyn oksa, joulukuusen koristeet, joulutarrat jne.)

Levitä osa käärepaperista pöydälle (älä leikkaa sitä vielä) ja aseta puolet lahjasta päälle. Varmista, että lahjan tähän päähän on jäänyt tarpeeksi käärepaperia, jotta voit taittaa sen. Kun olet määrittänyt lahjan käärimiseen tarvittavan pituuden, leikkaa paperi pois. Kääri se sitten laatikon ympärille ja teippaa paperin päät yhteen kaksipuolisella teipillä.

Suurten lahjojen kääriminen - ohjeet ruskealla käärepaperilla

Läpäiset, jotka ulkonevat nykyisestä avoimessa päässä, voidaan sitten taittaa sisäänpäin, aivan kuten pienempien lahjojen kohdalla. Korjaa jälleen kaikki kaksipuolisella teipillä. Toista nyt nämä vaiheet vielä kerran lahjan toisella puoliskolla. Ota sitten haluamasi lanka ja kiedo se laatikon ympärille kerran. Kuinka selvittää pakkauksen pituus. Käytä sitten lankaa, jonka pituus on plus yksi tai kaksi senttimetriä, riittävän pitkän käärepaperin leikkaamiseen.

Kääri upeita lahjoja ja lisää koristeita - punainen nauha ja oksa

Kääri kolmas paperi lahjan keskelle. Peität automaattisesti siirtymisen ensimmäisestä paperista toiseen. Kiinnitä päät uudelleen teipillä. Käytä aikaisempaa lankakappaletta saman pituisen nauhan leikkaamiseen. Tämän jälkeen voit kattaa yhden kahdesta siirtymisestä paperista paperiin. Teippaa se paikalleen kaksipuolisella teipillä.

Toista koko juttu myös toisella puolella, vain tällä kertaa otat pidemmän nauhan, jotta voit sitoa sen jousiin. Voit myös suunnitella tämän keulan millä tahansa riipuksella tai ikivihreällä oksalla. Voit myös käyttää tarroja paperille tai suunnitella sen eri tekniikoilla.

Suurten lahjojen kääriminen ilman käärepaperia – itse ommeltu lahjasäkki

Pakkaa suuret lahjat itse tehtyyn säkkiin jouluksi

Vielä helpompaa ja ehkä jopa nopeampaa on pakata suuria lahjoja ompelemalla kangaspussi. Tämä on loistava vaihtoehto epäsäännöllisen muodon kohteille. Se, minkä kuvion valitset kankaalle, on täysin sinun. Loppujen lopuksi kaikki riippuu tilanteesta. Ja jos luet ompelua, älä ole järkyttynyt. Niin kauan kuin sinulla on ompelukone ja voit ommella kohtuullisen suoraan, mikään ei mene pieleen.

  • riittävän suuri kangaspala
  • ompelukone
  • Sopivan värinen lanka
  • Nastat ja leikkeet
  • Köysi, lanka tai nauha sitomiseksi

Suurten lahjojen kääriminen – ohjeet säkille

Jopa aloittelijat voivat ommella lahjasäkin ompelukoneella

Jos haluat kääriä suuria lahjoja hauskalla tavalla ja säästää itseltäsi kaikki taitokset ja liimaukset, hanki yksinkertaisesti mitä tahansa kangasta. Levitä se lattialle ja aseta lahja sen päälle. Voit nyt nostaa kankaan joka puolelta nähdäksesi kuinka paljon kangasta tarvitset. Leikkaa se sitten kokoon ja taita se kahdesti (taita kerran pituussuunnassa keskeltä) ulospäin (ruma sivut ulospäin).

Käärintäidea kankaasta jokaiseen tilaisuuteen - syntymäpäivään, jouluun tai pääsiäiseen

Näin sinulla on jo suljettu pohja ja sinun tarvitsee vain ommella kaksi pitkää sivua yhteen. Kiinnitä kaksi kangaskerrosta nastoilla, jotta mikään ei liukua ompelun aikana. Ompele sivut yhteen 5-10 mm reunasta. Sitten ompelet vain helman yläreunan aukkoon ja olet valmis ja voit kääriä upeita lahjoja. Riippumatta siitä, onko kyseessä neliömäinen, epäsäännöllinen tai pyöreä lahja, laita se sisään ja sido pussi nauhalla tai köydellä.

Joulupussien yksilöllinen painatus pakkauksina

Toinen mukava vaihtoehto on ottaa yksinkertainen, yksivärinen kangas (esim. Pellava) ja merkitä, maalata tai tulostaa se haluamallasi tavalla. Jos tulostat kankaan itse, voit suunnitella sen erityisesti tilaisuutta varten tai lähettää yksittäisen viestin. Joten lahja ei ole vain muisto, vaan myös alkuperäinen pakkaus.

Kääri lahjat folioon

Folio on loistava lahjapakkaus suuremmille lahjoille

Kalvo on toinen tapa pakata kauniisti suuria lahjoja. Esimerkiksi ylisuuret täytetyt eläimet tai valtavat lahjakorit ovat esineitä, jotka ovat riittävän kauniita katsomaan, ettei niitä tarvitse piilottaa käärepaperiin tai säkkiin. Joten jos haluat kääriä suuria lahjoja ja tarjota näkemyksen heti, voit valita käärimisen kalvon.

Previous Post
Nollaa jätettä matkoilla – vinkkejä kestävään lomaan!
Next Post
Tee joulutähti valaistuksella – 7 ohjeita DIY -koristeluun