15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee joulutähti valaistuksella – 7 ohjeita DIY -koristeluun

Joulun aikaan, kun ulkona on pimeää, tarvitsemme muunlaista valaistusta. Vaikka kynttilöitä käytettiin aiemmin, nykyään meillä on myös keinotekoisia valonlähteitä lamppujen muodossa. Ja jouluna nämä luovat myös romanttisen ja mystisen ilmapiirin, joka edistää täydellistä joulutunnelmaa. Joten ei ole ihme, että käytetään niin paljon keiju valoja, kynttilöitä ja muita koristeellisia valonlähteitä. Loppujen lopuksi tarjonta on myös erittäin suuri. Jos haluat vielä tehdä jotain itse jouluna ja jouluna, voit tehdä joulutähden valolla ja käyttää sitä sitten kodin sisustamiseen. On monia erilaisia ​​vaihtoehtoja, joilla voit tehdä tähtiä, ja haluamme esitellä muutamia niistä sinulle alla.

joulutähti tinker valaistus paperi ideoita keiju valot kuisti

Tinker joulutähti valaistuksella – idea keiju valot

Joulutähti, joka valaisee puun pentagrammia, kääri keiju valot

Ensimmäiseen esimerkkiimme tarvitset vain 5 puutikkua ja nippusiteitä, joilla kiinnität tikut toisiinsa. Nippusiteiden sijaan voit käyttää myös yksinkertaista narua tai kuumaa liimaa. Puiset sauvat voidaan korvata myös muilla. Oksat ja oksat näyttävät myös erittäin kauniilta. Kun olet koonnut tähden, voit kääriä merkkivalon tikkujen ympärille. Voit myös itse päättää, käytätkö ketjua, jossa on moderni valkoinen valo, klassinen keltainen vai kirkkaat värit.

Valaistu tähti joulukoristeena puukaistaleista ja keijuista

Tähti näyttää erityisen hyvältä, kun se asetetaan lipastoon tai muulle hyllylle, koska silloin kaapeli voidaan piilottaa huonekalun taakse. Jos kuitenkin haluat koristella paljaan seinän, mikään ei estä sinua.

Valaistut tähdet ikkunoihin ja terasseille

joulutähti tinker valaistus ulkona puutarha patio paperi lyhdyt

Jos haluat myös suunnitella ulkoalueen, jossa on loistavia tähtiä, muista käyttää ulkona käytettäviä keijuvalaisimia. Sitten voit myös käyttää sellaisia ​​lyhtyjä, jotka saat nopeasti ja helposti koriste- tai käsityöliikkeestä tai verkosta. On myös suositeltavaa, että tähtilyhdyt on rei’itetty, jotta valo voi loistaa läpi.

Joulutähdet valaisevat lyhdyt tekevät itse tähtiä

Jos teet joulutähdet nyt valolla, sinun tarvitsee vain jakaa osa valoketjusta tähden sisään. Loput ketjusta käytetään sitten katkaisemiseen.

Tee 3D -joulutähtiä: ohjeet ja mallit

Tinker -paperitähti – nopeat taitto -ohjeet joulukoristeisiin

Tee tähtiä liimaamatta – luo omat joulukoristeet

Tee loistavia tähtiä

tinker joulutähti valaistuskuvio rei'itetty pahvi tehdä se itse

Ota rohkeasti haaste vastaan ​​ja tee itse lyhdyt taittamalla tähtiä. Tätä tarkoitusta varten on parasta käyttää tulostamiseen mallia, joka sitten yksinkertaisesti leikataan ja käytetään mallina. Linkki malliin löytyy artikkelin lopusta. Tarvitset viisi näistä malleista per tähti, jonka avulla voit tehdä viiden tähden pisteet. Joten leikkaa nämä ja taita ne osoitettuihin paikkoihin. Liimaa sitten yksittäiset piikit yhteen niille tarkoitetuille kielekkeille.

joulutähti tinker valaistusohjeet malli tulosta kuuma liima

Muista, että tähtien sisävalaistus näkyy vain, jos paperi on riittävän ohutta ja läpinäkyvää. Jos pidät vahvasta pahvista tai käsityöpaperista valon kanssa, voit myös rei’ittää sen. Käytä käsityöliikkeestä haluamiasi kuvioita ja lävistä tulostetut elementit leikkaamisen jälkeen.

joulutähti tinker valot joulu käsityöt romanttinen design koti

Aseta nyt LED -kynttilä tai lamppu valmiiseen lyhtyyn valaisemaan sitä. Jos teet joulutähtiä paperista, älä käytä todellista kynttilää, vaikka kuinka luulet sen olevan paikallaan. Se voi kaatua milloin tahansa kolhujen tai tuulen sattuessa ja johtaa tulipaloihin! Vaihtoehtoa, jossa on yllä olevan esimerkin merkkivalo, voidaan käyttää myös itse tehtyyn tähtiin.

Paperitähdet hehkuvaan seppeleen

joulutähti tinker valaistus seinäkoriste idea DIY lamput jouluun

Tämä projekti on tehty erityisen nopeasti ja helposti. Hanki ensin halutun pituinen merkkijono. Jokaista lamppua varten tarvitset nyt paperista, pahvista, huopasta tai muusta materiaalista valmistetun tähden. Valmista tähän malli, jotta kaikki tähdet ovat samat, tai koota eri tähtimuotoinen seppele. Jos haluat käsitellä joulutähtiä valolla, jokaisessa tähdessä on oltava reikä, jonka läpi lamput työnnetään. Voit korjata tämän kuumalla liimalla tai yksinkertaisella teipillä tähtien takana. Ripusta valmiit keiju valot seinälle, ikkunaan tai joulukuuseen.

Tinker -joulutähti valaistuksella – projekti pellavalla ja langalla

joulutähti valaistus näpertely pellavakangas keiju valot lanka tee se itse ompelemalla

Tämä projekti joulutähtien tekemiseksi valolla on hieman monimutkaisempi, mutta kaunis. Kaksi tähtimuotoa taivutetaan langasta, jotka sitten peitetään pellavalla. Ehkä löydät valmiita ritilöitä, jotka helpottavat työtäsi. Idea sopii erityisesti niille, joilla on jo kokemusta ompelusta ja ompelukoneista. Jätä myös verhoukseen pieni aukko, jonka kautta voit asettaa valonlähteen tähtikoteloon. Pienet lamput loistavat sitten suhteellisen läpinäkyvän pellavakankaan läpi.

Tinker -tähdet – ohjeet keiju valojen kanssa

joulutähti tinker valaistus yksinkertainen idea seinä kunnollinen moderni

Erityisen yksinkertainen opas tähtien tekemiseen on seuraava. Jos etsit nopeaa viime hetken projektia, idea on täydellinen sinulle, koska voit saada kauniin aksentin vain muutamassa minuutissa ja pienillä resursseilla. Tähti on yksinkertaisesti tehty merkkijonosta ja suoraan seinälle tai ikkunaan. Kiinnitä johto kirkkaalla teipillä ja muotoile vähitellen tähden muoto. Mitään muuta ei tarvita! Kuinka helppoa on tehdä joitakin koristeita, eikö olekin?

Taita paperitähdet valojen seppeleeksi

joulutähti valaistus tinker taitettava origami lamput yksinkertainen ohjevideo

Jos taitat tähdet paperista, voit käyttää niitä myös merkkijonoon. Löydät tämän artikkelin lopusta myös mallin, jonka avulla voit tehdä joulutähden valaistuksella. Tarvitset myös työkaluja yksittäisten elementtien leikkaamiseksi sekä lankaa valojen kiinnittämiseen valmiisiin tähtiin. Kuinka tarkalleen sinun on taitettava nämä mallit joulutähtiä varten, löydät seuraavasta opetusvideosta:

Siellä voit myös nähdä, kuinka painettu malli siirretään käsityöpaperille. Muutaman harjoituksen jälkeen pääset nopeasti siihen käsiksi ja voit hetkessä tehdä kaikki tarvitsemasi joulutähdet valaistuksella. Jos säilytät keiju valot joulutähdet oikein, voit myös käyttää itse tehtyjä koristeita joka vuosi.

Tee tähdet voileipien pusseista

Tee joulutähti voileipäpussista ripustaaksesi puhelun

Jos etsit käsityöohjeita, jotka ovat erityisen nopeita ja helppoja, sinun kannattaa valita sellaiset tähdet, jotka on valmistettu voileipäpussista. Sinun tarvitsee vain leikata leipäpussit tietyllä tavalla ja liimata ne hieman, ja selitämme nyt tarkalleen, miten tämä toimii. Lisää kuvioita ja muotoja voit seurata artikkelin alaosassa olevasta linkistä. Sieltä löydät malleja, joiden avulla voit suunnitella jokaisen joulutähden eri tavalla.

 • 12 leipäpussia
 • Liima
 • sakset
 • Rei’itin
 • Nauha ripustamista varten

Käsityöohjeet leipäpusseilla - tee joulutähdet nopeasti itse

Levitä runsaasti liimaa ensimmäiseen pussiin ja liimaa toinen siihen. Toista tämä kaikkien muiden laukkujen kanssa samalla tavalla. Katkaise sitten yläkulmat (avoimella puolella olevat) kulmassa ja hieman alaspäin leikkaa pussin sivu kolmion muotoiseksi. Levitä jälleen kerros liimaa. Ota nyt näiden kerrosten molemmat päät ja vedä ne erilleen kuin harmonikka. Liimaa molemmat päät yhteen. Tee reikiin tähtiä mihin tahansa ja sido naru ripustaaksesi sen. Halutessasi voit suunnitella valmiin joulutähden väreillä.

Yksinkertainen käsityöidea paperipusseista valmistetusta joulutähdestä

Voit myös käyttää vaaleaa leipäpussia ja leikata kulmat vain saadaksesi joulutämän, kuten yllä olevassa kuvassa. Jos haluat saada tähdet paperipusseista, joissa on valo, voidaan käyttää LED -valoketjuja. Tätä varten kelaa valoketju joko ensimmäisen reiän keskireikien läpi ja tähden ympärille tai toisen muunnoksen piikkien väliin..

Valkoinen joulutähti valaistu leipäpusseista

Tee oma valaistu puinen tähti

Puusta valmistettu joulutähti harrastajille LED -valoketjulla

Olemme jo osoittaneet sinulle loistavan idean siitä, miten voit tehdä puisen tähden valoketjulla yksinkertaisilla sauvoilla. Harrastuksen käsityöläiset voivat myös luoda monimutkaisemman muunnelman valaistulle puiselle joulutähdelle seuraavasti:

 • Puulevyt (koko riippuu tähden koosta)
 • Palapeli
 • Tacker puuhun
 • Vasara ja naulat
 • Hioa
 • Puu lakka
 • LED keiju valot
 • viivotin
 • lyijykynä
 • Malli leijan muodossa missä tahansa koossa

Ohjeita DIY -puusta joulutähdelle aloittelijoille

Piirrä kaiken kokoisen leijan muoto (esimerkissä 18 cm pitkä) valkoiselle paperille ja leikkaa se pois. Käytät tätä mallia myöhemmin leijan yksittäisiin piikkeihin. On parasta aloittaa tämä vaihe ennen levyjen ostamista, koska silloin voit valita oikean koon rautakaupan mallin perusteella. Aseta sitten malli taululle ja jäljitä ääriviivat. Viivain, jonka asetat suoraan paperin reunaan, estää sen liukumisen. Leikkaa sitten ensimmäinen piste pois palapelillä. Tarvitset viisi tällaista elementtiä per tähti. Laita sitten elementit yhteen kuin tähti ja kiinnitä ne yhteen niittipistoolin avulla. Tee toinen joulutähti.

Rakenna puiset tähdet ja koota ne liimalla tai nauloilla

Sitten tarvitset puukappaleen, jonka kiinnität kahden tähden väliin. Voit käyttää tähän puupaloja (esimerkissä kuutio, jonka koko on 5 cm). Voit nyt liimata tämän kuution kahden tähden väliin vahvalla puuliimalla tai kiinnittää sen vasaralla ja pienillä nauloilla (mieluiten yksi naula per elementti). Jos haluat lisätä tikun kuten esimerkissä, poraa 2,5 cm syvä reikä kuution keskelle (valitun puutangon halkaisija) ja kiinnitä se vasta sitten tähtien väliin. Sitten hio ja maalaa tähdet. Heti kun lakka on kuivunut, voit kääriä keiju valot keskellä olevan puukuution ympärille. saattaa loppuun!

Maalaismainen DIY -tähti valaistuksella, rakennettu puulevyistä

Rasvattomasta paperista valmistetut tähdet ja valo

Romanttinen sisustus loistavalla tähdellä voileipäpaperista tai leivinpaperista

Samoin kuin ohjeessa oleva puinen tähti, voit myös tehdä joulutähden rasvankestävästä paperista, leivinpaperista tai muusta paperista. Aloita tähden kaavaimella. Tällä voi olla mikä tahansa muoto. Internetistä löytyy lukuisia malleja tulostusta varten. Leikkaa kaavaimesi pois ja käytä sitä saman muodon siirtämiseen ja leikkaamiseen valittuun paperiin kahdesti.

Joululyhty ripustettavaksi kauniiseen DIY -joulukoristeeseen

Sitten tarvitset kapean pahvinauhan, joka taitetaan molemmille puolille niin, että muodostuu U-muoto. Kahden tähden välinen etäisyys riippuu myös tämän nauhan pituudesta. Liimaa nauha tähtien tuloksena oleviin kielekkeisiin ja kääri sitten lyhyt LED -valoketju pahvin ympärille ja olet valmis. Voit nyt kiinnittää keijuvalaisimet teipillä tai kuumaliimalla, jotta voit sitten ripustaa ne tähden avulla. Mutta voit käyttää myös merkkijonoa.

Tee paperitähti hehkulampulla - käytä mitä tahansa paperia tai pahvia

Esimerkissä käytettiin kaapelilla varustettua hehkulamppua valon merkkijonon sijasta. Tätä varten pahvinauhan tulee olla riittävän leveä leikkaamaan reikä kielekkeillä, joiden läpi lamppu mahtuu. Yllä olevasta kuvasta näet tarkalleen, miltä tämän reiän pitäisi näyttää.

Tulostettava malli tähtilyhtyyn tässä.

Paperitähdet seppeleelle tässä.

Mallit tähdille leipäpussista tässä.

Previous Post
Birkenstockin sandaalit tyylikkäiksi kenkäsuunnitelmiksi tänä kesänä
Next Post
Kehitä lasten hienomotorisia taitoja peleillä ja harjoituksilla, joita he voivat tehdä itse