15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee pääsiäislahjoja itse – 9 hienoa ideaa ja ohjeita

Tee pääsiäislahjoja itsellesi inspiraatio-ohjeet-pääsiäismuna-nauha-piste-kuvio-tulppaanit

Pääsiäinen tarjoaa paljon mahdollisuuksia pitää hauskaa. Tämä ei tarkoita pelkästään munien etsimistä puutarhasta tai sitä, että koko perhe kokoontuu, vaan myös kaikkia siihen liittyviä valmisteluja. Talon sisustaminen, munien värjäys ja lahjojen valitseminen ovat viihdyttävää. Mutta mitä mieltä olisit siitä, jos kuolisit Tee pääsiäislahjoja itse ja tarjota siten lisää hauskaa? Lisäksi luot jotain ainutlaatuista, joka ponnistelujesi vuoksi on jotain erityistä ja merkitsee sitä enemmän onnekkaalle vastaanottajalle. Voit myös antaa lastesi tehdä käsitöitä. Tänään haluamme antaa sinulle viisi ideaa Tee pääsiäislahjoja itse jotka ovat vain asia, jos haluat tehdä alkuperäisiä asioita. Kokeile niitä ja miellytä jotakuta erityistä!

Tee pääsiäislahjoja itse – porkkanalaatikot sisällöllä

DIY pääsiäislahjoja porkkanalaatikko

Pääsiäismunien lisäksi suklaa on pakollinen pääsiäisenä. Ja jos haluat antaa jollekin suklaata lahjaksi, voit pakata sen mielenkiintoisella tavalla tekemällä porkkanan muotoisia laatikoita.

tee porkkanat itse pahvi liima sakset laatikko

Tee pääsiäislahjoja itse – Tätä varten tarvitset:

– Käsityöpahvi oranssi ja vaaleanvihreä

– Vihreä fleece lehdille (tai pahvi tummanvihreä)

– vihreä johto

– sakset

– Liimaa

lahja pääsiäinen näpertely porkkana pahvi sakset leikata

Piirrä malli oranssille pahville. Leikkaa ne saksilla ja taita ne kuvion mukaan.

Pääsiäislahjat tee itsestäsi suklaamunat laatikolla

Liimaa sitten porkkana yhteen niin, että se on laatikon muotoinen. Voit nyt täyttää nämä valitsemillasi makeisilla.

laatikko tinker pääsiäinen lahja tinker candy

Leikkaa nyt lehdet fleecestä. Sido nämä sitten porkkanoihin langalla tai narulla niin, että aukko on suljettu. Voit myös leikata lehtiä tummanvihreästä pahvista ja käyttää niitä yksinkertaisesti aukon tiivistämiseen.

porkkana tinker pääsiäinen pakkaus suklaa porkkana

lahja kori porkkana paperi käsityö suklaa laatikot

Tee pääsiäislahjoja itse – Kauniita kynttilänjalkoja pääsiäismunista

Pääsiäislahjat tekevät pääsiäismunista värikkäitä puita

Kynttilöitä ei saa myöskään puuttua pääsiäisenä, jotta voidaan luoda lämmin ja kodikas tunnelma. Tästä syystä kynttilänjalat sopivat erittäin hyvin lahjaksi. Kynttilänjalka kuten Tee pääsiäislahjoja itse voit tehdä seuraavat:

pääsiäinen lahja tinker materiaalit puulevy viipale munat muovi

Tee pääsiäislahjoja itse – tarvitset:

– pora

– Puiset kiekot / lautaset (yksi suurempi kuin jalka ja yksi pieni pohjana kynttilälle)

– keinotekoisia muovisia pääsiäismunia

– puinen sauva

– maali maalausta varten

puulevyn porausreikä rakentaa lahja

Tee pääsiäislahjoja itse – Poraa reikä jokaiseen ala- ja yläpuukiekkoon. Ylemmän tapauksessa reikää ei kuitenkaan saa porata kokonaan. Reiän tulee olla halkaisijaltaan sama kuin puinen sauva.

Pääsiäismuna muovinen lahjamerkki kynttilänjalka värikäs

muovi muna pääsiäinen pora diy idea lahja

muovinen pääsiäismunaporakone kynttilänjalka DIY -lahja

Pääsiäismunat muovinen puinen tikku kynttilänjalka tinker idea

Merkitse kärjen kärki muniin. Poraa porausreikä munan pohjan ja yläosan läpi. Reiän tulee olla samankokoinen kuin edellisessä vaiheessa. Työnnä sitten puinen sauva munan läpi ja laita siihen lisää munia. Mielenkiintoisen vaikutuksen vuoksi nämä voivat vaihdella koon, värin ja kuvion mukaan.

kynttilänjalka tuki pääsiäismunat puu lahjaidea tee itse

Maalaa puupaneelit millä tahansa värillä ja kiinnitä ne puupulloon. Kynttilänjalkasi on valmis!

kynttilänjalka maali värikäs idea lahja DIY

kynttilänjalka värikäs pääsiäinen lahjaidea pääsiäismunat puu muovi

lahja pääsiäinen kynttilät värikäs DIY idea

Tee pääsiäislahjoja itse – maljakoita lasista ja värillisestä langasta

purkit tinker lanka värikäs lahjaidea pääsiäinen

Luo kauniita, iloisia maljakoita käärimällä lanka niiden ympärille. Ne ovat todella loistava idea Tee pääsiäislahjoja itse. Katso, miten ne valmistetaan täältä.

Tarvitset:

– lasipurkki tai muu purkki

– Lanka tai villa eri kirkkaissa väreissä

– Liimaa

22 tee pääsiäislahjalanka käärittyä värillisen lasin ympärille

Tämä ajatus Tee pääsiäislahjoja itse on erittäin helppo jäljitellä. Ota vain lasi ja laita pala liimaa alareunaan. Liimaa langan alku paikalleen ja aloita lasin kääriminen. Jotta lanka ei liukua, voit ajoittain lisätä toisen annoksen liimaa pitämään langan paikallaan. Kääri, kunnes olet saavuttanut halutun leveyden. Vaihda sen jälkeen vain väri ja toista yksittäiset vaiheet uudelleen, kunnes pääset alkuun. Sellainen Tee pääsiäislahjoja itse ei todellakaan ole niin vaikeaa, eihän?

langan raidat pääsiäinen lahja tinker wrap

lanka vintage idea lahja pääsiäinen maitopullo lasi

Tee pääsiäislahjoja itse – pääsiäispupu kimpusta

Mason purkki lahja pääsiäispupu diy käsityöt karkkia

Voit esimerkiksi antaa lapsillesi makeisia lahjaksi ja samalla miellyttää heitä pakkauksessa. Täytä muurausastia karkilla tai suklaalla ja aseta kotitekoinen pääsiäispupu kannelle. Seuraavassa haluamme selittää sinulle, kuinka tehdä pääsiäispupu ja sellainen Tee pääsiäislahjoja itse voi.

lahja tinker pääsiäismateriaalit bobble pupu

Tee pääsiäislahjoja itse – Tarvitset:

– valkoinen pompomi

– lasipurkki

– valkoinen lanka

– musta naru silmille (tai voit leikata ne mustasta paperista tai pahvista)

– valkoinen ja vaaleanpunainen fleece

– minkä tahansa värin nauha

bobble pääsiäinen pupu valkoinen fleece diy lahja string jousi

Leikkaa valkoisesta fleecestä kaksi kanin korvaa. Käytä jälleen vaaleanpunaista fleeceä nenään ja korvan sisäpuolelle. Varmista, että ne ovat pienempiä kuin itse korvat. Näiden pitäisi olla viikset. Käytä silmiin solmu, joka sidotaan mustasta narusta. Voit myös jättää pienen narun palan ulos. Tällä tavalla pupulla näyttää olevan silmäripset myöhemmin. Liimaa nyt kasvojen ja korvien yksittäiset osat nyppyyn. Laitat nämä muurausastian kannelle. Lisää lopuksi kaunis rusetti pupulle, jonka teet nauhasta. Se on niin helppo tehdä Tee pääsiäislahjoja itse.

Tee pääsiäislahjoja itse – langasta tehty muna

Munalanka ilmapallo kori pääsiäinen lahja tinker pääsiäispupu

Tämä tehokas idea on saatavana eri versioina. Voit esimerkiksi tehdä suuren munan, jota voit käyttää korina, johon voit laittaa useita lahjoja. Voit myös suunnitella pieniä munia, jotka voit täyttää muutamalla suklaalla tai karkilla. Myös muunnelma, jossa pienet munat yhdistetään pääsiäisen seppeleen muodostamiseksi sisäänkäyntiovelle, on myös kaunis. Mikä tahansa näistä ideoista on loistava pääsiäislahja.

Tarvitset:

– minkä tahansa värinen lanka

– liimaa

– ilmapallo

– sakset

ohjeet pääsiäinen läsnä muna lanka liima diy idea

Levitä sanomalehti pöydän suojaamiseksi. Täytä ilmapallo. Levitä liimaa langan päälle ja käytä sitä ilmapallon käärimiseen (voit myös kääriä ilmapallon ensin ja päällystää sen sitten liimalla). Kun liima on kuivunut, pistä ilmapallo neulalla. Kun ilma on poissa, voit ottaa sen pois langasta tehdystä munasta. Muodosta kori leikkaamalla reikä kananmunaan. Täytä sitten muna väärennetyllä ruoholla ja lahjoilla.

lahjakori pääsiäinen pääsiäismuna lanka käsityöidea

Voit tehdä värikkään oviseppeleen pääsiäismunista useista langan munista yksinkertaisesti liimaamalla värikkäät munat yhteen kuumaliimapistoolin kanssa. Ovaseppeleen avulla toivotat vieraasi ja kevään tervetulleiksi ja luot juhlallisen tunnelman. Voit tehdä värikkään oviseppeleen itse puhalletusta munasta ja käsityölangasta. Pujota lanka munan kahden reiän läpi. Käytä pidempää lankaa, jotta voit pujottaa muut munat helposti. Sido lopuksi käsityölangan molemmat päät yhteen. Ota kynä ja kierrä kaksi johtoa luodaksesi ripustuslenkin.

Värikäs pääsiäismunalanka tee oma lahjaideasi

Tee pääsiäislahjoja itse, tee värikkäitä pääsiäismunia, lankaa, liimaa

lahjat pääsiäismunat lamppulanka lanka värikäs näpertely

Pääsiäismuna sininen lanka tinker ideoita lahja

pääsiäinen maljakot lahja mason purkki lanka tulppaanit

lahjaidea pääsiäispupu korvat muurausastia suklaamunat

Tyhjät muurauspurkit voidaan muuttaa kauniiksi, koristeellisiksi pääsiäispesiksi. Leikkaa kanin ääriviivat paperista ja liimaa se muurausastiaan. Voit myös maalata lasin suoraan tussikynällä ja loihtia kasvot. Leikkaa kanin korvat vaahdosta ja kiinnitä ne kanteen. Laita koristeellinen ruoho muurausastiaan ja täytä se suklaamunilla tai muilla valitsemillasi herkuilla.

2 itse tehtyä pääsiäislahjaa pupu mason purkki fleece-makeisia

Voit myös suunnitella upeita koristelaseja pienillä koristeellisilla pupuilla. Maalaa lasipurkin kansi valitsemallasi värillä ja kiinnitä koristeluhahmo kannen päälle. Pienet linnut tai kirkkaat kukat ovat myös söpö ja iloinen kevätmainen koriste.

1 DIY pääsiäislahja tekee munia

Pääsiäislahjat tekevät savi-tinker-sydämet-kukat-decoupage

Pääsiäinen-lahjat-tee-se-itse-pakkaus-idea-sininen-pellava-nauha-vaaleanpunainen

Riippumatta siitä, haluatko antaa makeisia pääsiäiseksi vai oletko valinnut toisen lahjan, lahjapakkaukset ovat erittäin tärkeitä lahjasi kauniille ulkonäölle. Jopa yksinkertaisin paperipussi voidaan helposti muuttaa suureksi pääsiäispupun lahjapussiksi pienellä mielikuvituksella. Ota haluamasi kokoinen paperipussi ja leikkaa iso kolmio yläosasta. Ota kynä ja maalaa korvat, silmät, kuono ja nenä. Täytä lahjapussi ja sido jokainen korva korvalla. Liimaa lopuksi puuvillapallo paperipussin alaosan keskelle.

Pääsiäinen-lahjat-tee-itse-kaakao-kuuma-suklaa-muuraus-purkki-vaahtokarkkeja

Suuria pääsiäislahjoja voi tulla myös keittiöstä ja tarjota kulinaarista houkutusta. Entä pääsiäisen leivonnaiset lasissa? Varsinkin jos vastaanottaja haluaa napostella makeisia, olet oikealla tiellä tämän lahjaidean kanssa. Hanki myös pääsiäisleivonta, kuten pääsiäislammas, pääsiäismunat tai pääsiäispupu. Kaada ainekset lasipurkkiin. Syötä ainesosat peräkkäin luodaksesi upean kerroksellisen ilmeen. Voit viimeistellä henkilökohtaisen lahjasi hienolla tunnisteella, johon voit kirjoittaa. Voit myös suunnitella perävaunun pääsiäismunan muodossa niin, että kaikki on teemalla ja näyttää yhtenäiseltä. Kirjoita resepti muistiin ja kirjoita, mitä muuta on annettava. Mieti, minkä leivonnaisen haluat lahjoittaa – sitruunaiset pääsiäiskeksit, murokeksi tai muffinit saavat varmasti hyvän vastaanoton. Olemme lisänneet reseptin 12 suklaamuffinille. Luetellut ainesosat mahtuvat 500 ml: n lasiin.

Ainekset:

 • 150 g jauhoja
 • 2 tl ruokasoodaa
 • 2 rkl kaakaota
 • 50 g hasselpähkinöitä
 • 50 g tummaa suklaata, hienonnettuna
 • 100 g ruskeaa sokeria
 • 1 tl vaniljatangon massaa
 • hyppysellinen suolaa

Huomaa, että näihin ainesosiin lisätään seuraavat:

 • 100 ml maitoa
 • 100 g voita
 • 2 munaa
 • 4 rkl pähkinänugat -kermaa

Kaada taikina muotteihin ja paista noin 25 minuuttia 180 asteessa.

Pääsiäinen-lahjat-tee-se-itse-pääsiäinen-pupu-idea-hauska-sukat-värikäs

Muutamalla yksinkertaisella vaiheella voit tehdä söpöjä pääsiäispupuja yksinäisestä sukasta lastesi kanssa tai heidän puolestaan. Tämä käsityöprojekti on hyvin yksinkertainen ja ilman ompelua. Ota sukka ja täytä se riisillä tai hiekalla, jotta kani voi seistä vakaasti myöhemmin. Jätä yläreunaan riittävästi tilaa korville. Sido sitten ylempi kolmannes langalla ja muotoile pää kädelläsi, joka sitoo toisella langalla. Leikkaa sitten ulkoneva osa keskeltä solmuun asti. Nyt voit leikata kaksi korvaa puolipyöreäksi. Jotta itse tehty pupu voi hymyillä vastaanottajalle, sinun on annettava sille kasvot. Piirrä nenään ja silmiin mustalla tussilla.

Previous Post
Taitettavat lautasliinat – 15 yksinkertaista ja tehokasta ohjetta
Next Post
Käsityöt paperilevyillä – 20 ideaa joululahjaksi lasten kanssa