15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee voikukan koristelu itse lahjaksi – 8 kaunista käsityöideaa aidoista kukista

Voikukat ovat epäilemättä kauniita katsella eikä ilman syytä ole niin suosittu koriste -aihe. Mutta todelliset kukat ovat myös täydellinen materiaali käsitöille ja koristeille. Olemme jo selittäneet sinulle, kuinka voit säilyttää voikukan. Tänään näytämme sinulle upeita ideoita, joita voit käsitellä valmiiden voikukkien kanssa. Olipa kyseessä lahja tai oman kodin sisustus, seuraavat ideat, joiden avulla voit luoda koristeen voikukasta, ovat yksinkertaisesti henkeäsalpaavan kauniita ja taatusti herättävät kaikkien huomion ja tuovat iloa!

Luo voikukakoriste epoksihartsilla

Tee riipukset itse epoksihartsista käsityöhön, jossa on voikukan siemeniä

Synteettisestä hartsista voidaan tehdä kauniita koristeita, koruja ja muita asioita, ja se on todella helppoa. Joten jos et ole aiemmin työskennellyt tämän materiaalin kanssa, tee se. Seuraavassa näytämme, kuinka voit tehdä oman säilyneen voikukkakoristeesi epoksihartsista ja tehdä siitä entistä kestävämmän. Tarvitset:

 • kirkas synteettinen hartsi
 • Muotit kaatamista varten
 • Voikukat

Ohjeet voikukille, jotka on valettu synteettisestä hartsista

Muista valita kukkaan sopiva muoto, jotta se voidaan peittää epoksilla joka puolelta. Sekoita hartsi pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Kaada nyt ohut kerros muottiin ja anna sen kuivua, kunnes se on geelimäinen. Huoneen lämpötilasta ja tuotteesta riippuen tämä voi kestää jopa 2 tuntia. Aseta sitten kukka varovasti ylösalaisin muottiin. Voit säilyttää voikukan etukäteen. Mutta jos kaadat hartsin muottiin hitaasti ja reunasta, edes käsittelemätön kukka ei saa hajota.

Voikukka -koristelu, jossa on synteettistä hartsia - kauniit näytöt

Anna kukan levätä geelissä muutama tunti ja täytä sitten muotti varovasti. Anna Dandelion Dekon kovettua muutama päivä. Sitten se on valmis ja voit antaa kauniin voikukan lahjaksi tai asettaa sen, tehdä reiän ja ripustaa sen tai mitä tahansa.

Voikukka lasissa koristeena

Voikukka -koriste lasissa toiveiden täyttymyksenä - hieno syntymäpäivälahja ystäville ja perheelle

Voikukka lasissa toiveiden toteutumisena on todella upea lahjaidea. Voit tehdä lahjan itse voikukalla lasissa tai yhdistää sen valosarjaan ja jopa pieniin muistiinpanoihin toiveiden kanssa. Päätös on sinun. Suosittelemme suurempaa purkkia, joka voidaan myös lukita. Sitten tarvitset vielä säilöttyjä voikukkia. Katso vain toinen artikkelimme voikukkaiden säilyttämisestä, menetelmän löytämisestä ja kukkien valmistamisesta. Sitten voit tehdä voikukan koristeen itse:

Tee toiveiden täyttäjiä voikukan kanssa itse - yhdistä keiju valot ja toiveet

Jos haluat laittaa merkkijonon lasiin, on parasta aloittaa siitä. Lisää sitten muutama kukka ja jaa tarvittaessa muutama toive niiden ympärille. Sitten lasiin tulee lisää kukkia, kunnes olet täyttänyt sen kokonaan. Sulje purkki. Vaihtoehtoisesti voit kirjoittaa toiveesi etikettiin ja ripustaa ne sitten lasin kaulaan. Upea idea, jos haluat säilyttää voikukan ja pitää sen purkissa!

Voikukat kellopurkin alla

Voikukka -koristelu lasikellon alla - kukka -asetelmat harrastus kukkakauppiaille

Olemme jo osoittaneet sinulle lukuisia ideoita siitä, miten voit koota kauniita asetelmia eri tilaisuuksiin kellopurkin alle. Entä voikukkien lisääminen järjestelyyn tällä kertaa? Varsinkin kun kokoat (mutta ei vain) kuivausjärjestelyjä, nämä pörröiset kukat osoittautuvat täydellisiksi aksentteiksi.

Voikukka -koriste kellopurkissa, jossa on kuivattuja kukkia lahjaideana

Voit ostaa erikokoisia, -muotoisia ja -pohjaisia ​​lasikelloja. Hanki lisämateriaaleja, kuten kukkavaahto, sammal tai muut kukat. Kasvit voivat olla myös keinotekoisia, jos haluat luoda erityisen pitkäkestoisen voikukkakoristeen. Voit myös käyttää tätä ajatusta voikukan lasissa lahjaksi ja tehdä jonkun hyvin erityiseksi. Muista tuulettaa tämä suljettu astia säännöllisesti kosteuden kertymisen välttämiseksi.

Romanttinen kuivausjärjestely munanmuotoisessa lasikellossa, jossa on korkkipohja

Terraariossa

Suunnittele järjestely voikukkien ja sammalta terraariossa

Samoin kuin kellopurkki, myös terraario on parempi kuin kellopurkki, erityisesti nykyaikaisissa tiloissa. Mutta periaate on sama. Suurin ero on, että terraariot ovat avoimia ja siksi paremmin tuuletettuja. Muuten voit myös antaa voikukan lasissa tällä tavalla tai käyttää sitä omiin tarkoituksiisi. Jos käytät järjestelyssä todellisia ja eläviä kukkia ja kasveja, valitse myöhemmin tarpeitasi vastaava paikka.

Värillinen koristelu voikukalla

Voikukka koristelu kirkkailla väreillä - kukkien väritys elintarvikeväreillä

Haluatko lisätä muutamia värikkäitä aksentteja värikkäillä voikukilla? Kuten aiemmin selitimme, voikukkien säilyttämiseksi sinun on kerättävä ne ennen avaamista. Niin kauan kuin ne ovat tässä tilassa, voit myös värjätä ne. Miten tarkalleen, selitämme nyt:

Voikukkien väritys ja värikkäiden koristeiden luominen

 • Vie lanka varren läpi ja kukkaan asti.
 • Sekoita kattilassa vettä (juuri sen verran, että kukka voi upota kokonaan) halutun määrän elintarvikeväriä (sinun ei tarvitse käyttää sitä säästeliäästi) ja 2-3 ruokalusikallista etikkaa.
 • Kiehauta vesi ja vähennä lämpöä kiehuvaksi.
 • Kasta kukat veteen ja pidä 5-7 sekuntia.
 • Laita kukat langan kanssa styroksi-, kukka -vaahtomuoviin tai muuhun sopivaan materiaaliin. Voit myös laittaa yksittäisiä voikukkia lasiin. Anna kukkien seistä muutama päivä, jotta ne voivat avautua.

Tinker voikukan kanssa – lisää ideoita

DIY -ideoita voikukkien ja muiden luonnonmateriaalien kanssa - seppeleitä, puukiekkoja, pöytäkoristeita

Nämä eivät tietenkään ole suinkaan ainoita tapoja hoitaa säilyneitä voikukkia ja olla luovia. Alla on muutama ehdotus, joista pidät varmasti:

 • Garland voikukan kanssa tee se itse: Itse tehty voikukka-seppele on romanttinen ja huomaamaton. Jos haluat luoda ikkunakoristeen voikukan kanssa, seppele on todella loistava idea! Valmista nämä heti, kun olet kerännyt puoliksi auki olevat kukat (eli ei niiden avaamisen jälkeen). Ota neula ja lanka ja pujota kukat. Työnnä neula vain kukan läpi. Jos kukka luistaa liikaa sen jälkeen, voit korjata sen yksinkertaisilla solmuilla ennen ja jälkeen kukan ja pitää sen paikallaan. Ripusta valmis seppele haluttuun paikkaan ja odota, että voikukat avautuvat itsestään.

Tee pöytäkoristeita voikukan kanssa itse

Luovia käsityöideoita luonnonmateriaaleista - käytä jättiläisiä voikukkia

 • Yksi voikukka lahjaksi puun viipaleella: Valmista puuristikko poraamalla reikä keskelle. Aseta sitten kukka, johon olet jo asettanut langan, jotta se säilyy liimalla (esim. Kuumaliimalla) tähän reikään. Jos olet säilyttänyt kukat hiuslakalla, poista varret ja liimaa oksat kukkiin paikoilleen. Jos teet lahjoja puulevyillä ja voikukilla, voit myös merkitä puulevyt kauniilla sanalla tai onnittelulla. Voit myös kiinnittää voikukkia suuremmissa ryhmissä suureen puun ritilään.
 • Puinen nauha pöydän koristeena: Voit myös tehdä upeita pöytäkoristeita samalla tavalla. Ota puukaistale, poraa siihen reikiä pituussuunnassa ja riittävän etäisyydellä, maalaa haluttu väri ja liimaa voikukat reikiin. Aseta valmis palkki pöydän keskelle.
 • Yksilöllinen sisustus Voikukka lasissa näpertely: Edellä olet jo saanut kaksi ideaa voikukan kestävyydestä lasissa. Toinen olisi liimata yksi kukka muurausastian kanteen (teipillä tai kuumaliimalla), kuten lumipalloa käytettäessä. Aseta sitten lasi sen päälle, sulje kansi ja olet valmis!
 • Jättiläinen voikukka koristelu: Kokeile käyttää jättiläisiä voikukkia johonkin luetelluista voikukkakoristeista.

Voikukka -koristelu epoksihartsilla, lasissa tai värillisenä - ideoita ja ohjeita

Previous Post
Käsityöt karnevaaleille – Kuinka tuoda karnevaalitunnelma taloon
Next Post
Yksinkertaisia ​​kierrätysideoita lapsille jäljiteltäväksi: 6 hienoa käsityöideaa ja ohjeet