15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Röyhkeä pääsiäispesä pikkulasten kanssa – Viileä käsityö eri materiaalien ohjeilla

Tyypillinen pääsiäiskäsityö pääsiäiskorin lisäksi on myös pääsiäiskori. Ja koska pesät tehdään myös suhteellisen helposti, ne ovat myös täydellisiä käsityöideoita pääsiäiseksi, jos haluat tehdä jotain kaunista pienten lasten kanssa. Tässä iässä käsityön pitäisi silti olla mahdollisimman helppoa, mutta samalla se edistää hienomotoristen taitojen kehittymistä. Näytämme joitain tällaisia ​​ideoita, joita voit käyttää yksinkertaisten pääsiäispesien tekemiseen. Valitse projekti, joka mielestäsi sopii lapsesi ikään, ja saada itsesi ja rakkaasi pääsiäisen tunnelmaan tekemällä kaunis pääsiäiskori pikkulasten kanssa.

Tee pääsiäispesä pikkulasten kanssa paperisilppurin avulla

Tee pääsiäiskori nopeasti ja helposti pikkulasten kanssa leipäpusseista ja asiakirjasilppurilla

Jos haluat tehdä pääsiäiskoristeet paperista, ensimmäinen idea on ihanteellinen. Se on erityisen helppo toteuttaa, jos käytät paperisilppuria, mutta voit käyttää sen sijaan yksinkertaisia ​​saksia. Taaperoiden ei tietenkään pitäisi työskennellä murskaimen kanssa. Sen sijaan teet sen.

Tarvitset kaksi leipäpaperipussia. Ota yksi kahdesta pussista ja aseta se paperin silppurin puolivälissä taitettuna. Lopeta sitten prosessi ja vedä paperipussi uudelleen ulos. Sitten voit avata pussin hapsut taivutettuna ulospäin. Annat toisen pussin (tai leivän käärepaperin) mennä kokonaan silppurin läpi. Jaa sitten saamasi nauhat toiseen pussiin ja pesä on valmis. Tämä on myös askel, jonka lapset voivat ottaa.

Tee pääsiäispesä pikkulasten kanssa paperipusseista ja pääsiäismunia linnuina

Vaihtoehtoisesti voit leikata ensimmäiseen pussiin saksilla ja leikata nauhat toisesta käsin tai käyttää paperileikkuria. Jos haluat, voit muuttaa värilliset pääsiäismunat pieniksi poikasiksi ja heiluttaa niitä kotitekoisessa linnunpesässä yllä olevan esimerkin mukaisesti. Liimaa siivet, nokka ja googly -silmät muniin ja aseta ne pesään.

Pääsiäisideoita käsin tehtyihin paperinauhoihin

Tee pääsiäispesä pikkulasten kanssa paperinauhoista ja liimasta

Myös tätä ajatusta varten tarvitset paperiliuskoja, jotka voit tehdä samalla tavalla kuin yllä on kuvattu. Mutta käsityöliikkeissä on myös valmiita nauhoja quillingille, jotka ovat yhtä sopivia ja joita voit käyttää, kun teet tämän pääsiäiskorin pikkulasten kanssa. Käytä mitä tahansa paperia: käsityöpaperia, sanomalehtipaperia, pehmopaperia tai leivän käärepaperia.

 • Paperiliuskat
 • Käsityöliima
 • paksu harja
 • halutun kokoinen kulho
 • Elintarvikemuovi
 • asiakirja

Pilkkaa pesää pääsiäiskoristeeksi pienten lasten kanssa

Pääsiäispesän tekeminen pikkulasten kanssa - ohjeet yksinkertaisiin pääsiäisen askarteluihin

Kun olet valmistanut paperiliuskat ja asettanut tyynyn, voit aloittaa tämän kauniin pääsiäiskorin tekemisen pikkulasten kanssa. Käytä kulhon ulko- tai sisäpintaa haluamallasi tavalla, vaikka sisäpuoli voi olla helpompi vaihtoehto pienemmille lapsille. Peitä kulhon valittu puoli kalvolla. Sekoita liima veteen (sama määrä vettä kuin liima) paperimassan valmistamiseksi. Levitä kerros liimaa kalvon päälle ja levitä paperiliuskat sen päälle eri suuntiin. Anna ensimmäisen kerroksen kuivua hieman, minkä jälkeen levität toisen kerroksen liimaa ja levität nauhat uudelleen. Jatka tätä, kunnes olet tyytyväinen pesän paksuuteen. Valmiiden pesien on kuivuttava hyvin ja ne voidaan täyttää sellaisenaan tai muutamalla irtonaisella nauhalla, kuten yllä olevassa esimerkissä.

Tee pääsiäispesä pikkulasten kanssa luonnonmateriaaleista

Tee luonnollinen pääsiäiskori pikkulasten kanssa sisustaaksesi asunnon

Pesästä tulee erityisen aito tietysti, jos käytät luonnollisia materiaaleja. Ja kevät tarjoaa runsaasti sopivia materiaaleja, mukaan lukien kaunis vihreä ruoho. Onko ulkona kaunis ja aurinkoinen sää? Sitten haluat ehdottomasti viettää aikaa ulkona! Ja kävely puistossa, metsässä tai niityllä voidaan yhdistää täydellisesti pääsiäisen käsitöihin pikkulapsille. Jos haluat tehdä luonnollisen pääsiäiskorin pikkulasten kanssa, tarvitset seuraavia luonnonmateriaaleja, joita voit kerätä kävellessäsi:

 • Oksat ja sauvat
 • Ruoho ja / tai sammal
 • kukkii
 • Sidottavat varret (esim. Voikukan varret ovat kestäviä ja erittäin sopivia) tai lankaa
 • Muta (maa ja vesi sekoitettuna)
 • Höyhenet (voi myös ostaa, jos et löydä niitä)

Käsityöohjeet pääsiäiseksi

Tee pesä luonnollisista materiaaleista pääsiäiskoristeeksi itse lasten kanssa

Periaatteessa ei ole “oikeaa” tai “väärää” ohjeiden suhteen. Lapset voivat olla todella luovia. Tässä iässä he kuitenkin tarvitsevat apuasi sitomisessa. Näytä lapselle, kuinka taittaa oksat. Sitten oksat sidotaan yhteen varren kanssa. Pidä lanka valmiina, jos varret eivät toimi. Kun olet sitonut pesän ensimmäisen “rivin”, voit suunnitella lisää tehdäksesi siitä hieman korkeamman. Lopuksi kukkia voidaan kiinnittää oksien väliin täällä ja siellä ja pesä täynnä tuoretta ruohoa. Pajun oksat tai muut joustavat lajikkeet sopivat myös pesän kutomiseen.

Tee lasten kanssa pääsiäiskori oksista ja kukista luonnossa kävelyn jälkeen

Jos pääsiäispesän tekeminen pikkulasten kanssa on vieläkin helpompaa, voit säästää itsellesi tarpeen sitoa ne yksinkertaisesti kokoamalla kaikki materiaalit paperilautaselle. Tarjotin sopii myös tähän tarkoitukseen. Tyynyn ansiosta kaunis pesä on helppo siirtää.

Tee pääsiäispesät villasta ja paperista

Tinker pesä, jossa on poikasia pikkulapsille paperista pääsiäisenä

Tämä idea sopii hyvin myös pienille kiusaajille, joiden kanssa et taaperoi klassista pääsiäiskoria pikkulasten kanssa, vaan teet eräänlaisen pääsiäiskuvan. Sinun avullasi lapset voivat tehdä pesiä, jotka voivat myöhemmin koristella jääkaappia ja joista pienet ovat ylpeitä. Valmista yksittäiset elementit ja pyydä lapsia liimaamaan ne yhteen. Löydät yksittäiset elementit alla olevasta mallista tulostamista varten, mutta voit myös leikata ne vapaalla kädellä.

 • paperi
 • ruskea villa
 • sakset
 • Liima
 • Googly -silmät
 • höyhenet

Pesiä ideana pääsiäiskäsityöille lasten kanssa - liimaa villa paperille

Leikkaa ruskeasta paperista suuri puoliympyrä ja keltaisesta pienet ympyrät ja oranssista rommi (tai taita oranssi paperiarkki ja leikkaa se kolmion muotoiseksi rypytyksessä – näet miten viimeisessä opetusohjelmassa). Liimaa yksi ympyrä toisen päälle saadaksesi poikasen ruumiin. Kiinnitä hölmöt silmät ja nokka päätyyn. Tee siivet kahdesta höyhenestä liimaamalla ne vartaloon. Leikkaa villalanka pienemmiksi paloiksi, liimaa ruskeaan puoliympyrään ja anna lasten jakaa villapalat pesään. Lisää lopuksi poikaset. saattaa loppuun!

Tinker pääsiäiskori lasten kanssa – Malli tulostusta varten.

Tinker pääsiäiskori pikkulapsilla, paperilautanen ja pomponit

Tee pääsiäispesä pikkulasten kanssa paperilautasista, pomponeista ja sammalista

Voit tehdä samanlaisen variantin paperilautasella ja pompomeilla pääsiäisenä lasten kanssa. Voit myös yksinkertaistaa projektia lapsesi kykyjen mukaan tai jopa yhdistää sen yllä olevan idean kanssa. Jos haluat tehdä pääsiäiskorin pikkulasten kanssa, tarvitset seuraavat asiat:

 • Paperilautanen
 • ruskea akryylimaali ja sivellin (tai ruskea paperilevy)
 • Lousiana -sammalta tai muuta
 • pieniä tikkuja tai oksia
 • Nenäliina
 • höyhenet
 • Bobbles
 • Liima
 • oranssi paperi
 • Googly -silmät

Pääsiäiskorin tekeminen on erittäin helppoa

Kotitekoinen pääsiäiskori pahvista ja värikkäitä pompoja poikasille

Maalaa paperilevy ruskealla maalilla ja anna sen kuivua. Sitten voit leikata levyn erilleen keskeltä ja leikata toisen puolikkaan sisäpuolen, jotta saat kaarevan nauhan. Koristele nyt koko puolikas pehmopaperilla ja muutamalla höyhenellä samalla, kun kiinnität sammalta nauhalle. Sitten voit tehdä poikaset pääsiäiskorille pikkulasten kanssa. Voit tehdä tämän liimaamalla silmälasit nyppyyn ja nokkaan, jolle taitetaan oranssi paperi ja leikataan kolmio rypyssä (katso alla olevat ohjeet). Liimaa nauha pesään ja sitten myös poikasen.

Pääsiäiskori -ideoita – näpistä putkenpuhdistusaineita pääsiäisenä pikkulasten kanssa

Tee ympyröitä paperista, pehmopaperista ja putkenpuhdistusaineista ja poikasista pomponeista

Tämä idea tehdä pääsiäiskori lapsille on myös helppo, jos valmistat kaikki elementit pienille etukäteen. Erityisesti pesän pohjan leikkaaminen ei ole niin helppoa. Vanhemmat pikkulapset voivat myös kokeilla sitä (valvonnassa!) Tai esimerkiksi leikata putkenpuhdistusaineet pieniksi paloiksi. Kaiken kaikkiaan tarvitset seuraavia materiaaleja, jos teet tämän ihanan pääsiäiskorin pikkulasten kanssa:

 • ruskean värinen paperi
 • Pom pomoja kahdessa koossa
 • ruskeaa pehmopaperia
 • höyhenet
 • ruskeita ja mahdollisesti tummanvihreitä putkenpuhdistusaineita
 • Googly -silmät
 • M.&M / hyytelö pavut / pienet syötävät pääsiäismunat
 • Sakset, liima, lyijykynä

Tee pääsiäiskori itse

Putkenpuhdistusaineesta valmistettu pikaopas poikaselle ja pesälle

Ensinnäkin voit tehdä pääsiäiskorin pikkulasten kanssa. Leikkaa ympyrä ruskeasta paperista. Tämän ei tarvitse olla täydellinen, koska reuna ei näy myöhemmin. Rypistä pehmopaperi ja liimaa se ympyrän reunaa pitkin. Leikkaa putkenpuhdistusaineet pienemmiksi paloiksi (niiden on tarkoitus jäljitellä oksia) ja liimaa ne siellä ja täällä pehmopaperin ulkopuolelle. Nyt on poikien vuoro. Liimaa iso ja pieni pompomi yhteen. Lisää hämärät silmät päähän ja nokkaan. Helpoin tapa saada jälkimmäinen on taittaa oranssi paperiarkki ja leikata se taitoksesta kuten kolmio. Jos haluat, lisää toinen vaaleanpunainen paperimato. Voit tehdä tämän leikkaamalla vain aaltoilevan viivan. Kiinnitä sitten siipien jouset.

Käytä putkenpuhdistusaineella ympyrää, jonka liimat pesään. Siinä jaat muutamia makeisia, joiden on tarkoitus jäljitellä pääsiäismunia. Jos haluat, lisää pesään lisää viiniköynnöksiä käärimällä vihreitä putkenpuhdistusaineita kynän ympärille ja lisäämällä vihreän paperin lehtiä. Valmis pesä on loistava lahja mummolle ja isoisälle tai koristamaan pääsiäispöytää lomalla.

Pääsiäispesän tekeminen pikkulasten kanssa – kaksi muuta ideaa

Tinker pesii paperinauhoista - luovia ideoita aivan pienille

Yllä olevassa kuvassa näet kaksi muuta ideaa, jotka ovat todella helppoja toteuttaa ja täydellisiä, jos teet pääsiäiskorin pikkulasten kanssa. Vasemmalla paperinauhat liimattiin yksinkertaisesti paperiympyrään (myös paperilevy sopii). Tämä on loistava idea kierrättää paperijäämät, joihin voit jopa käyttää sanomalehtipaperia. Valmis pesä on sitten koristeltu linnulla tai muulla pääsiäiseen liittyvällä esineellä.

Oikeassa kuvassa paperilevy oli maalattu siniseksi ja ruskeaksi (pesää ja taivasta varten). Ruskea osa liimattiin sitten paperinauhoilla, kun taas itse tehty lintu paperista liimattiin siniseen osaan. Linnun kuoriutuva paperimuna voidaan myös lisätä, jos teet pääsiäiskorin itse.

Tinker pääsiäispesä pikkulasten kanssa - Helppo käsitöitä pääsiäiseksi

Previous Post
Tee halpoja puutarhakoristeita itse – 15 DIY -ideaa
Next Post
Harjoittele lomalla – joten voit rentoutua ja pysyä kunnossa samanaikaisesti