15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Käsityöideoita esikoululaisille: Näin voit rohkaista 5- ja 6-vuotiaita lapsia!

Maalien, paperilevyjen, värillisen paperin ja mallinnussaven avulla vanhemmat ja lapset voivat loihtia todellisia taideteoksia. Näiden esikoululaisten käsityöideoiden avulla voit edistää pienten luovuutta, uteliaisuutta ja tiedonjanoa. Koska käsityön tekeminen ei ole vain hauskaa, vaan se edistää myös hienomotoristen taitojen kehittymistä esikoulussa. Lapset oppivat myös ratkaisemaan ongelmia ja työskentelemään yhdessä projektin parissa.

Käsityöideoita esikoululaisille: Näin voit auttaa 5 -vuotiaita lapsia kehittymään

Käsityöideoita esikoululaisille 5 ja 6 vuotta

Käsityöt ovat hauskoja nuorille ja vanhoille. Lasten kanssa työ kuitenkin suorittaa useita tehtäviä:

1. Käsityöt auttavat opettamaan lapsille ydinosaamista ja taitoja leikkisästi.

2. Se edistää hienomotorisia taitoja.

3. Se edistää oppimiskykyä.

4. Käsityönä lapsi oppii kommunikoimaan ja työskentelemään yhdessä muiden ihmisten kanssa.

Käsityöt esikoululaisten kanssa: värien ymmärtämisen edistäminen 5-vuotiailla lapsilla

Ideoita sormenmaalaus 5 -vuotiaille lapsille

Jokainen lapsi on erilainen. Vaikka jotkut tietävät jo kaikki värit kolmen vuoden iässä, toiset hämmentävät tiettyjä värejä neljän vuoden iässä. Voit auttaa lapsiasi oppimaan perusvärit ja myös erottamaan yksittäiset vivahteet. Tätä tarkoitusta varten voit valita käsityöidean sateenkaaren väreillä. Esimerkiksi – maalaa sateenkaari vesiväreillä ja sormilla.

Käsityöt esikoululaisten kanssa Edistävät värin ymmärtämistä 5 -vuotiailla lapsilla

Voit myös leikata valkoisen pahvipilven ja liimata siihen kuusi puuta. Puu voidaan maalata täydellisesti vesiväreillä, tussilla ja erilaisilla väriliiduilla. Sekoita perusvärit saadaksesi uusia värejä tai sävyjä. Kokeilemalla lapsi voi tutustua paremmin erilaisiin väreihin ja tunnistaa eri värisävyt.

Opi sateenkaaren värit Washi Tape Idean avulla

Jotta lapset oppisivat erottamaan eri värisävyt, erilaiset washi -teipillä varustetut projektit tulevat pelastamaan. Nauhaa on saatavana kaikissa mahdollisissa väreissä ja vivahteissa. Pienellä taidolla voit luoda sateenkaaren taustan luoville kuville washi -teipillä.

Käsityöprojekteja 5 -vuotiaille lapsille, jotka kannustavat heidän kehitystään

Käsityöideoita esikoululaisille 5 vuotta pyykkipoikilla

5 -vuotiaana lapset eivät pysty keskittymään tarpeeksi kauan oppiakseen oppiaihetta. Jopa satujen ja lyhyiden runojen lukeminen keskeytyy jatkuvasti kysymyksillä. Yksi tapa saada uutta tietoa esikoululaisille on valita käsityöprojekti tietystä aiheesta. Voit esimerkiksi tehdä erilaisia ​​hyönteisiä pyykkipoikista, putkenpuhdistusaineista ja tekojalokivistä pikkulasten kanssa. Kun teet käsitöitä, voit kertoa lapsille, kuinka toukasta voi tulla perhonen.

Perhosten valmistus 5 -vuotiaiden lasten kanssa

Ja sitten voit tehdä värikkäitä perhosia muovilevyistä, kukista, puutikkuista ja putkenpuhdistusaineista. Tämä käsityöidea tekee tulevan kevään odotuksesta entistäkin suuremman.

Kausien 5 -vuotiaat lapset selittävät kuvilla

Voit selittää lapsille vuodenaikojen vaihtumisen tekemällä kaavaimen lapsen käden siluetilla ja siirtämällä sen sitten neljä kertaa ruskealle pahville. Anna lasten sitten maalata tai koristella käsi vuodenajasta riippuen. Koristele ne talvella itseliimautuvilla lumihiutaleilla ja leikkaa ne valkoisilla sormenjäljillä. Leimaa ne kevääksi kukka -leimoilla kaikenlaisissa väreissä. Leikkaa kesästä vihreät lehdet pahvista ja liimaa ne kuvaan. Syksyllä voit koristaa käden siluetin syksyn lehdillä, jotka on valmistettu suolataikinaa tai muovaus savea.

Käsityön harjoittaminen esikoululaisten hienomotoristen taitojen kanssa

Seuraava käsityöidea edistää keskittymistä, hienomotorisia taitoja ja kouluttaa mielikuvitusta. Tee pilvi ja sadepisarat valkoisesta paperilevystä, valkoisesta kreppipaperista ja koristeellisista helmistä.

Kukkaruukkujen maalaus ja koristeluideoita esikoululaisille 5 vuotta

Voit myös kertoa lapsille kukista, siemenistä ja huonekasvien hoidosta ja sitten “istuttaa” kauniita, värillisestä paperista valmistettuja kukkia kertakäyttöisiin kuppeihin. Jotta asiat olisivat jännittävämpiä, voit kiinnittää valokuvan lapsestasi jokaiseen kukkaan ja merkitä kukat niiden nimillä.

Lasten kehityksen edistäminen 5 -vuotiailla ja sitä vanhemmilla lapsilla Kukkaruukkujen maalaus

Vaihtoehtoisesti voit kylvää siemeniä suoraan ruukkuun ja koristella ruukun maaleilla.

Käsityöt esikoululaisille: maalaa paperilevyjä

Käsityöt esikoululaisille ideoita 5 vuoden papukaija paperilautaselta

Mitä tahansa voidaan käsitellä paperilautasilta. Tarvitset vain kertakäyttöisen lautasen, höyhenet, maalit ja mustan merkin papukaijan loihtimiseksi.

Käsityöt esikoululaisille merirosvoavat paperilautaselta

Merirosvo voidaan myös hoitaa nopeasti. Tässä tapauksessa lasten on ensin maalattava paperilevy keltaisella maalilla ja annettava sen kuivua. Maalaa sitten suu, silmä, silmälaastari ja parta. Nenään tarvitset napin, päähineeseen – sinistä maalia ja kaksi sinistä pahvia.

Käsityöt paperilevyillä, maalausideat esikoululaisille kannustavat kehittymään

Voit myös tehdä merenneidon ilman paljon vaivaa. Tarvitset pahvin, merkin, maalin ja keltaisen neulelangan. Leikkaa kaikki yksityiskohdat ja anna lasten koota merenneito ja liimata kaikki paikoilleen.

Käsityö paperilevyillä toimitetaan paperilevyistä ja värillisestä paperista

Voit myös tehdä laivan paperilevyistä. Tätä varten voit leikata yksityiskohdat pahvista ja liimata ne puukahvaan.

Käsityöideoita 5 -vuotiaille lapsille: ideoita kuorilla

Perhonen 5 -vuotiaiden kanssa tekee käsityötä kuorista

Ehkä olet kerännyt simpukoita pitkän kävelyn jälkeen rannikolla ja haluat tehdä upean koristeen lastentarhalle? Seuraavat käsityöideat ovat sinua varten. Tarjoamme sinulle useita ideoita, joiden avulla voit maalata simpukoita ja laittaa ne parrasvaloihin.

Käsityöt esikoululaisille 5 vuotta simpukoilla

Voit tehdä langan, puukahvan ja kuorien avulla kauniin seinäkoristeen lastenhuoneeseen tai ehkä viehättävän tuulikellon terassille. Simpukoiden maalaus ei ole helppo tehtävä. Lasten on työskenneltävä erittäin tarkasti. Siksi tämä käsityöidea harjoittaa hienomotorisia taitoja

Käsityöideoita esikoululaisille: kuvia painikkeilla

Käsityöideoita esikoululaisille 5 vuoden kehitystyö edistää kehitystä mallinnussavella

Kuorien lisäksi myös napit tarjoavat luovaa vapautta. Voit tehdä arkin arkkia ja liimata siihen useita keltaisen ja ruskean painikkeita. Kupla, kaksi googly -silmää ja toukka on valmis!

Etana värillisestä paperista ja nappeista käsityöideoita esikoululaisille 5 -vuotiaille

Söpön etanan tekemiseen tarvitset paperilevyn, violetin pahvin, heiluttavan silmän ja 10 cm pitkän putkenpuhdistusaineen. Anna lasten liimata napit lautaselle. Helpottaaksesi sitä, voit piirtää spiraalin maalikynällä.

Tee kukkia nappeista itse esikoululaisille

Voit tehdä lukuisia viehättäviä kuvia painikkeista. Seuraava idea on hyvin yksinkertainen ja toimii hyvin jopa 5 -vuotiaille lapsille. Tee niitty luonnonvaraisista kukista. Tätä varten tarvitset yksivärisiä muovipainikkeita vihreällä, vaaleanpunaisella, keltaisella ja violetilla.

Käsityöideoita esikouluikäisille lapsille, jotka on valmistettu puukahvoista ja -painikkeista

Ympyrä, joka on valmistettu keltaisesta pahvista, kahdeksasta puutikusta, keltaisesta maalista ja keltaisista painikkeista, tarvitset vain kauniin auringon.

Käsityöideoita esikoululaisille: Näin voit rohkaista 6-vuotiaita lapsia

Lentokoneet taittavat origamitaidetta 6 -vuotiaille lapsille

Omistimme artikkelin toisen osan käsityöideoille 6 -vuotiaille lapsille. Tässä on useita ehdotuksia siitä, mitä tehdä esikoululaisten kanssa sadepäivinä.

Esikoululaisten käsityöt oppivat taittamaan lentokoneita

On hyvä taittaa origami -eläimet ja -hahmot. Voit tehdä siitä värikkäitä liikkeitä tai ehkä järjestää eläintarhan origami -eläimistä.

Käsityöideoita esikoululaisille: kuusivuotiaat voivat oppia sen

Käsityöt lasten kanssa tekevät hyönteisiä itse paperirullista ja värillisestä paperista

Lapset, jotka ovat jo kuusivuotiaita, ovat kiinnostuneita maailmasta. Voit käyttää vessapaperirullia ja värillistä paperia erilaisten hyönteisten, kuten ampiaisten, perhosten, kovakuoriaisten, uuttamiseen. tee se itse.

Esikoululaiset selittävät aurinkokunnan paperimassalla

Aurinkokunta selitti yksinkertaisesti – kiinnitä paperimassi muovipalloihin planeettojen luomiseksi. Lapset voivat maalata ne.

Tinker -raketteja avaruudessa matkustamiseen wc -paperirullien ja muovailusaven avulla

Jokainen pieni astronautti tarvitsee avaruusaluksensa. Voit tehdä söpöjä raketteja itse wc -paperirullista ja mallisavesta ja tietysti selittää lapsille, mistä avaruusalus on tehty ja minne se voi lentää.

Tehdään aurinkokunnasta mobiili päiväkotiin

Voit tehdä matkapuhelimen aurinkokunnalla valkoisesta pahvista ja värikkäistä paperiliittimistä. Voit tehdä tämän tulostamalla planeettojen malleja (mallien tulee olla mittakaavassa) ja lapset voivat leikata ja värittää ne.

Käsityöideoita esikoululaisille: maalaa Kandinsky -ympyrät

Käsityöt lasten kanssa kevään Kandinskin piireille

Wassily Kandinsky on taidemaalari, joka on kuuluisa maalauksestaan ​​”Square Colour Study”. Hänen taideteoksensa tarjoaa täydellisen tilaisuuden tutkia eri värien vaikutuksia yhdessä lasten kanssa. Esikoululaisille vesivärit sopivat tähän tarkoitukseen. Ensin lapset piirtävät erikokoisia ympyröitä toistensa sisään. Sitten ympyrät on järjestetty pin -levylle. Voit paitsi keskustella väritehosteesta, myös selittää uudelleen neliön ja ympyrän muotojen väliset erot.

Maalaus vahalla ja vesiväreillä 6 -vuotiaille lapsille

Maalaus vahalla ja vesiväreillä on hauskaa esikoululaisille. Piirrä ensin kuva vahakynällä, minkä jälkeen kuvan päälle levitetään vesiväriä. Lapset voivat seurata, kuinka vahaviivat pysyvät muuttumattomina ja vain arkin tyhjät alueet muuttavat väriä.

Käsityöideoita esikoululaisille: 6 -vuotiaat lapset oppivat ompelemaan

Oppiminen ompelemaan Esikoululaiset tekevät kukkia paperilautasista ja värillisestä paperista

Kuuden vuoden iästä lähtien voit alkaa opettaa lapsia ompelemaan leikkisästi. Seuraava käsityöidea on täydellinen taitoharjoitus. Tarvitset kertakäyttölevyn, puukahvan, ompelulangan, pahvin, sakset, paksun neulan ja ompelumallin.

Tee tikkareita paperilautasista ja ompelulangasta 6 -vuotiaiden lasten kanssa

Anna mielikuvituksen lentää ja kokeile erilaisia ​​käsityöideoita. Kun olet pistänyt levyn reiät, lapset voivat vetää neulan läpi ja luoda värikkäitä kuvioita. Voit myös koristaa paperilevyt jousilla, pahvilla tai puuvillalla.

Tee taivas paperiarkeista, ompelulangasta ja villasta

Tämä luo nopeasti taivaan, jossa on pilviä ja sateenkaaria, etana, kukka, aurinko tai ehkä sokerimakea tikkari.

Tee etana paperilevyistä ja ompele ideoita

Käsityöideoita 6 -vuotiaille lapsille: koristelu kuorilla

Alukset 6 -vuotiaiden kanssa rakentavat ideoita

Kuuden vuoden ikäisinä lapset tekevät myös mielellään käsityötä luonnonmateriaaleista. Simpukat tarjoavat monia mahdollisuuksia. Voit esimerkiksi rakentaa aluksia suurista kuorista. Leikkaa purje värillisestä paperista ja liimaa juomapillille mastona. Lapset voivat myös maalata kuoret hienojakoilla ja tussilla.

Tee koriste kuorilla ja muovaus savea 6 -vuotiaiden lasten kanssa

Erilaisia ​​lastenhuoneen koristeita voidaan valmistaa mallisavesta ja kuorista. Tämä käsityöidea auttaa lapsia arvioimaan paremmin materiaalien kokoa ja muotoa ja harjoittamaan niiden kätevyyttä.

Askartelu huopakankaalla

Käsityöt ystävänpäiväksi esikoululaisten ideoille

Esikoululaiset todella haluavat leikata yksityiskohtia huopakankaasta. Voit tehdä tämän käyttämällä evästeiden leikkuria tai piirtämällä kuvioita huopakudokseen ja pyytämään sitten lapsia leikkaamaan ne saksilla.

Käsityöt ystävänpäiväksi lasten ideoilla

Previous Post
Tee halpoja puutarhakoristeita itse – 15 DIY -ideaa
Next Post
Harjoittele lomalla – joten voit rentoutua ja pysyä kunnossa samanaikaisesti