15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee kukkia kreppipaperista – tee kevätkukkia, ruusuja, unikot ja vesililjat itse

Paperista voidaan todella tehdä kauneimmat kukat ja kukat, jotka näyttävät oikeilta. Ja nyt, kun kevät lähestyy ja sen kanssa kauniit kukat kaikkialla luonnossa, varmasti on teissäkin tiettyä tinkimäistä tunnelmaa? Kreppikukat ovat todella hieno idea, vai mitä? Voit tehdä kreppipaperista kaikenlaista valmiista kukista ja kukista – kauniimpaa kevään kimppua, seppeleitä, verhoja tai seppeleitä lasikellojen koristeena ja paljon muuta. Jotta voit pian alkaa sisustaa kevättä, tarjoamme sinulle yksinkertaisia ​​ohjeita, joiden avulla voit tehdä kauniita kukkia kreppipaperista ja käyttää niitä muiden projektien perustana. Ruusut, puiden kukat ja kevätkukat ovat vain muutamia mahdollisista vaihtoehdoista.

Tee kukkia kreppipaperista kevään koristeeksi

Tee kreppipaperista valtavia kukkia

Tee kreppipaperista suuria kukkia - unikot ja muut ideat

Jos haluat asunnollesi todellisia katseenvangitsijoita, joita kukaan ei voi unohtaa, tee kreppipaperista jättikukkia. Niiden vaikuttavan koon ansiosta et tarvitse muita koristeita – kiinnitä ne seinään, anna roikkua kattokruunusta tai aseta kukka pöydälle upeaa kattausta varten. Näytämme sinulle, kuinka tehdä ylisuuri kukka itse. Jos käytät punaista paperia, saat unikonkukan, mutta tietysti myös muut värit ovat mahdollisia.

 • Kreppipaperi missä tahansa värissä (unikko, esimerkiksi musta ja punainen)
 • vihreä kukkakauppanauha
 • lanka
 • sakset

Kukkien tekeminen kreppipaperista – ohjeet

Tee stamus keltaiseksi ylisuurille kukille

Kukan keskelle (hede) tarvitset kreppinauhan, jonka leikkaat hienoksi pituussuunnassa molemmin puolin hapsujen saamiseksi. Yleensä tämä kukkaosa on keltainen siitepölyn vuoksi. Unikkoa varten on kuitenkin käytettävä mustaa väriä. Kääri sitten hapsutettu nauha ja taita se keskelle. Saat silmukan, jonka läpi työnnät langan ja solmut sen. Koska lanka ei ole kaunista katseltavaa ja sen kääntämistä kukkavarreksi, kääri se teipillä. Aloita kukan keskeltä, jotta molemmat päät eivät aina avaudu. Sitten voit mennä eteenpäin ja käyttää terälehtiä kukkien tekemiseen kreppipaperista.

Yksinkertaisia ​​käsityöideoita keväälle ja pääsiäiselle - paperin terälehtiä

Leikkaa useita terälehtiä erikokoisesta kreppipaperista kolmessa eri koossa (esimerkissä 19, 15 ja 11,5 cm). On parasta käyttää aina jokaisen koon ensimmäistä mallina muille. Leikkaa paperi sen “suonien” suuntaan, muuten et voi taivuttaa terälehtiä kunnolla jälkeenpäin. Koska se on seuraava askel: vedä varovasti irti jokainen terälehti. Liimaa ne sitten varsiin.

Tee XXL -kukkia kreppipaperista kirkkaissa väreissä - yksinkertaiset ohjeet

Aloita pienimmästä – kiinnitä ensimmäinen terälehti varsiin teipillä, aseta seuraava päälle ja jatka teipin käärimistä. Jokaisen uuden rivin tulisi olla hieman korkeampi kuin edellinen. Tee sitten sama keskikokoisilla terälehdillä ja viimeistele suurilla.

Ruusujen tekeminen kreppipaperista – ohjeet

Tee ruusuja kreppipaperista kauniita keinotekoisia kukkakimppuja varten

Emme ole yllättyneitä, jos haluat tehdä ruusuja itse, koska ne ovat epäilemättä yksi suosituimmista ja kauneimmista kukista. Voit tehdä ruusuja mistä tahansa paperista. Näytämme sinulle mukavan muunnelman, jolla voit tehdä ruusuja kukiksi kreppipaperista.

 • Kreppipaperi missä tahansa kukan värissä ja vihreä
 • lanka
 • vihreä kukkakauppanauha
 • kuuma liima

Tee paperiruusuja itse

Kotitekoiset kreppikukat koristamaan asuntoa - romanttisia ruusuja

Periaatteessa teet paperiruusut kuten kukat yllä olevissa ohjeissa, paitsi että et tarvitse keltaista keskusta täällä, voit aloittaa suoraan terälehdistä. Valmista jälleen kolmen kokoisia terälehtiä. Kuten näissä ohjeissa, ne voivat olla sydämenmuotoisia, mutta myös yksinkertaisen puolisuunnikkaan muotoisia. Ensimmäisen rivin terälehdet ovat parhaiten pitkänomaisia. Yllä olevassa kuvassa on esimerkki siitä, miltä terälehdet voivat näyttää. Tarvitset noin 12 terälehteä kukkaa kohden. Sitten voit tehdä kukat kreppipaperista:

Tee kreppiä itään vaaleanpunaisella tai muulla värillä häitä varten

Vedä terälehdet varovasti erilleen ja käpristä niitä hieman sivuilta. Kääri lanka teipillä. Kierrä sitten kukin terälehti langan ympärille yksi kerrallaan, aina poikkeamalla edellisistä. Voit vain pitää kiinni yksittäisistä kerroksista tai kiinnittää ne aina pienellä lämmintä liimaa. Kun olet liimannut kapeat ja pitkät terälehdet, voit jatkaa keskimmäisistä. Taivuta reunoja hammastikun avulla hieman ulospäin, ennen kuin liimaat ne myös kukkaan.

Heti kun olet valmis ja tyytyväinen kukintaan, leikkaa toinen lehti tai kaksi ja kaistale vihreää paperia. Hapsutat nauhaa toisella puolella ja käärität sen sitten kukan ympärille (reunat ylöspäin). Liimaa lehdet varteen ja ensimmäinen ruusu on valmis. Muuten, voit myös tehdä kukat kreppipaperista häitä varten vaihtoehtona klassiselle morsiamen kimppulle.

Tee kevätkukkia kreppipaperilla – krookuksia

Tee krookuksia kukiksi kreppipaperista lilaksi keväällä

Jos haluat tuoda kevään kotiisi muutamalla kotitekoisella kevätkukalla, teet varmasti loistavan valinnan krookusten kanssa. Käytä valkoista tai keltaista paperia haluamallasi tavalla tai väritä valkoista kreppipaperia hienovaraisilla violetin sävyillä saadaksesi violetteja krookuksia ja niiden ominaispiirteitä. Kuinka tehdä se:

 • valkoinen paperi
 • Akvarellimaalit ja siveltimet
 • Paperilanka
 • Liima

Kuinka tehdä tämä paperikukka

Maalaa kreppiä saadaksesi krookusten violetin värin

Leikkaa paperi ensin neliöiksi, jos haluat tehdä krookukset kukiksi kreppipaperista. Tämän jälkeen voit maalata puolet paperista vesiväreillä. Tarvitset noin 5 terälehteä kukkaa kohden. Saat 4 terälehteä jokaista neliötä kohden, jotka yksinkertaisesti taitat neljä kertaa. Sitten tarvitset vielä heteitä, joita varten värität kreppineliön keltaiseksi. Anna maalien kuivua, leikkaa sitten terälehtien muodot ja neliö toiselta puolelta keskelle, jotta saat hapsut.

Tee krookuksen kukkia itse kreppi- ja pehmopaperilla

Pyöritä nyt hede tiukasti paperilangan ympäri ja kierrä sitä hieman sisään, jotta se ei rullaa uudelleen. Voit myös lisätä joukon liimaa. Jaa sitten terälehdet varren ympärille. Voit piilottaa siirtymisen kukasta varsiin kääntämällä sen ympärille ohuen kreppinauhan.

Valmista narsissit

Tee keinotekoisia kevätkukkia itse paperista - narsissit kattilassa, jossa on soraa

Narsissit ovat osa kevättä ja erityisesti pääsiäistä. Joten jos teet kukkia kreppipaperista sisustaaksesi talosi keväällä, voit myös tehdä kimppuun narsissia. Käytä valkoista, kirkkaan keltaista tai, kuten esimerkissä, kahta vaalean keltaista sävyä kukkien paperille. Tämä on muuten myös loistava lahjaidea! Näin helppoa se on:

 • vihreää kreppipaperia sekä halutut kukkien värit
 • lanka
 • Kukkakauppanauha
 • sakset
 • Liima
 • valkoista paperia kaavaimien tekemiseen

Tee kukkia paperista – yksinkertaisesti tee narsisseja

Kukkien tekeminen kreppipaperista - ohjeet narsissien käsityöhön

Piirrä valkoinen terälehti, lehti ja kaksi osaa heteitä varten ja leikkaa ne pois. Voit nyt käyttää tällä tavalla saatuja malleja mallina saadaksesi värillisen kreppipaperin elementit – 1 arkki kukkaa kohden, 6 terälehteä, 1 pieni suorakulmio, jossa on aallotettu reuna ja vielä pienempi varsi. Liimaa terälehdet yhteen kuin vauhtipyörä. Leikkaa pieni suorakulmio yhdeltä lyhyemmältä puolelta hapsun saamiseksi ja rullaa se ylös.

Tee kevätkukkia kreppipaperista - narsissit valkoisissa tai keltaisissa narsississa

Kääri toinen pieni neliö sen ympärille, työnnä lanka kukan läpi ja kiinnitä varsi kukkaan. Kääri arkin alaosa langan ympärille (voit myös kääriä langan teipillä etukäteen). Voit järjestää valmiit kukat kattilaan, jossa on styroksi- tai kukkavaahtoa ja kiviä.

Tinker -kukat – kauniita kirsikankukkia

Paperikukkia - tee kirsikankukkia itse ja tartu oksiin

Kreppipaperista ei voi tehdä vain kukkia, vaan myös kauniita puukukkia, jotka koristavat hedelmäpuita joka kevät. Entä niin kauniit kirsikankukat? Voit valita valkoisten ja vaaleanpunaisten kukkien välillä. Jos käytät vaaleanpunaista paperia valkoisen paperin sijasta, saat sen sijaan vaikuttavat persikan kukat. Tällaisia ​​kukkia voidaan käyttää koristamaan oikeita tai keinotekoisia puun oksia ja näin luomaan kevät- tai pääsiäiskimppu, joka kestää pitkään. Näin voit tehdä kukat kreppipaperista klassisten kukkien sijaan:

 • vaaleankeltainen, vaaleanpunainen ja vihreä kreppipaperi
 • sakset
 • kuuma liima
 • vihreä pehmopaperi

Tee kukkia kreppipaperista itse – ohjeet

Tee kirsikankukkia itse krepistä nopeasti ja helposti

Jos haluat tehdä kukat kreppipaperista, leikkaa pieniä neliöitä keltaisesta paperista, vaaleanpunaisista raidoista ja vihreistä raidoista, mutta pidempiä. Taita nauhat puoliksi ja leikkaa sitten vaaleanpunaiset terälehtien muotoon ja vihreät kuten lehdet. Jos avaat ne nyt, saat kaksinkertaisia ​​lehtiä tai terälehtiä, jotka sinun on taitettava vain kerran pituussuunnassa, jotta niistä tulee tilavampia. Harhautat keltaiset neliöt toiselta puolelta leikkaamalla niihin useita kertoja ja rullaamalla ne ylös.

Liimaa kolme tuplalehteä yhteen kukkaa kohden. Kiinnitä kaksinkertainen lehti kukan takaosaan ja keltaiset rullat eteen ja keskelle. Liimaa yhteen niin monta kukkaa kuin tarvitset oksillesi ja näytä ne sitten kauniissa maljakossa. Kaunis kevätkoriste, eikö? Leikkaa vihreä suorakulmio pehmopaperista, purista yksi lyhyistä sivuista ja kiedo vihreä kukan ympärille. Sen jälkeen voit tehdä siitä kauniin kimppun tai keinotekoisen ruukun.

Tee yksinkertaisia ​​kukkia kreppipaperista – turvonneet kirsikankukat

Tee turpeita kukkia tai kukkia kreppipaperista

Jos haluat tilavamman vaihtoehdon, taita kreppinauha haitarin tapaan, leikkaa saamasi nauha keskelle ja sido nauha sinne. Sitten voit vetää yksittäiset kerrokset erilleen, rypistää niitä hieman ja saada ne haluttuun muotoon. Muuten, voit myös käyttää tätä tekniikkaa, jos haluat tehdä tavallisia tai suuria kukkia kreppipaperista. Nämä kukinnat ovat niin yksinkertaisia, että voit valita ne, kun teet kreppipaperikukkia lasten kanssa.

Vesililja kreppipaperikukkana

Valkoisen, vaaleanpunaisen tai vaaleanpunaisen lumpeen romanttinen kesäkoriste

Vaikka vesililjalla näyttää olevan monimutkainen kukinta, se on yksinkertaisempi kuin luulisi. Joten jos haluat tehdä kukkia kreppipaperista, kannattaa harkita. Katso, kuinka helppoa on tehdä tällaisia ​​kukkia itse:

 • vaaleanpunainen kreppipaperi (myös kahdessa samanlaisessa sävyssä)
 • kermanvärinen kreppipaperi
 • vaaleanpunainen käsityöpaperi
 • Liima
 • sakset

Tee paperikukkia

Tee kukkia kreppipaperista - kaunis ja yksinkertainen vaaleanpunainen vesililja

Leikkaa ensin nauhat tummemmasta sävystä (pitkien sivujen tulisi kulkea yhdensuuntaisesti paperin “suonien” kanssa) ja vaaleasta sävystä klassinen kukka. Leikkaa jälkimmäistä hieman alareunasta, jotta se on helpompi kaareta. Leikkaa sitten ympyrä vaaleanpunaisesta rakennuspaperista. Tällä ei tarvitse olla tarkkaa reunaa, koska se ei näy myöhemmin. Liimaa sitten kukat ympyrän reunaa pitkin, jonka aiemmin kaaret hieman. Tee sitten toinen rivi, joka on yhteydessä ensimmäiseen, ja toista tämä kolmannella terälehtirivillä. Leikkaa sitten ohut nauha kermanvärisestä paperista, hankaa se toiselle kahdesta pitkästä sivusta, rullaa se ja liimaa se kukan keskelle.

Previous Post
Tee halpoja puutarhakoristeita itse – 15 DIY -ideaa
Next Post
Harjoittele lomalla – joten voit rentoutua ja pysyä kunnossa samanaikaisesti