15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Eläinten tekeminen munalaatikoilla – 25 söpöä DIY -ideaa lapsille

näpertää munasäiliöitä pingviinit-idea-yksinkertaisesti maali

Etsitkö inspiraatiota tehdä käsitöitä lasten kanssa? Käytä sitten tyhjiä munapakkauksia! Nämä käytännölliset säiliöt sopivat erinomaisesti monenlaisten projektien luomiseen. Mutta mitä voit tehdä munarasioiden kanssa? Olemme jo koonneet hienoja ideoita tästä aiheesta. Mutta tänään omistamme artikkelimme eläinmaailmaan. Koska löysimme erilaisia ​​eläimiä, jotka sopivat erinomaisesti Askartelu munarasioilla ja ovat kaikkea muuta kuin vaikeita. Istu heti lasten kanssa ja aloita käsitöiden tekeminen!

Askartelu munalaatikoilla – ohjeet pingviineille

näpertää munakoteloiden idea-mustavalkoinen-pingviini-leikkaus-liimaa

Aloitamme artikkelimme heti ohjeilla käsityön tekemiseksi munakoteloilla. Itse asiassa nämä ovat kansikuvan pingviinit. Tarvitset munakoiden teräviä osia, jotka maalaat yksinkertaisesti mustavalkoiseksi, kuten pingviinille tyypillistä. Teet nokkaa ja jalkoja erikseen ja myös laatikosta. Lisää pieni viilto pingviinin kasvoihin kiinnittääksesi nokan ja teippaamalla jalat paikoilleen.

Käsityöt munarasioilla – erilaisia ​​ideoita munakoteloista

näpertele munalaatikoita valas-vaaleansininen-yksinkertainen-muki-paperi

Voit myös tehdä söpöjä valaita munapakkauksista ja luoda pienen arktisen maiseman yhdessä pingviinien kanssa. Käytä tällä kertaa yhtä monista kupeista, jotka yleensä pitävät munia munakoteloiden tekemiseen. Tarvitset myös käsityöpaperia, hölmöjä silmiä ja putkenpuhdistinta pienen valaan luomiseen.

Mitä voit karkottaa munakoteloilla??

näpertele munasäiliöiden ohjeita-tikku-paperi-tee itse-eläimiä

Jos haluat tehdä käsitöitä kananmunalla, tee ensin reikä kuppiin. Sinne laitat neljä putkenpuhdistinta, jotka taivutat kauniisti niin, että ne jäljittelevät vesisuihkuja. Tee hännän ja evät paperista. Evät on liimattu sivulle käsityötä varten munasäiliöillä, kun taas hännän liimapuoli on sisäpuolella.

Tinker hyönteiset

näpertele munasäiliöiden kanssa leppäkerttu-idea-punainen-musta-piste-huopapallo

Keväällä ja kesällä hyönteiset soveltuvat teemoittain myös käsitöiden iltapäiviin. Loppujen lopuksi niitä löytyy runsaasti. Leppäkertut ovat vain yksi vaihtoehto. Alla on myös esimerkki mehiläisestä. Laita toinen muki valmiiksi leppäkertulle, sekä huopapallo, putkenpuhdistusaine, googly -silmät ja akryylimaalit maalausta varten ja voit aloittaa kovakuoriaisten valmistamisen munasäiliöillä.

Söpöjä leppäkerttuja

näpertele munasäiliöiden materiaalit-edding-putkenpuhdistin-jalat-hyönteiset-jousi

Jos haluat tehdä leppäkertun munasäiliöillä, maalaa kupit ensin punaisella ja maalaa sitten pisteillä merkkikynällä. Liimaa sitten huopapallo päähän mukiin. Tunnistimet tulevat pallon ja kupin väliin ja lopuksi liimaat silmäsi. Halutessasi voit myös tehdä muhkeasta langasta jalat leppäkertulle.

Kilpikonnat painikkeilla

tinker-munakotelot-tinker-ideat-kilpikonna-huopa-painikkeet-eläimet-bobble

Voit myös tehdä pieniä kilpikonnia munapakkauksista. Paperin sijasta, kuten valaan kanssa, täällä käytettiin huopaa. Kilpikonnan kuori voi olla mitä tahansa väriä ja koristeltu painikkeilla. Munalaatikoiden hoitoon voit käyttää joko huopapalloa uudelleen tai päätä. Päätät itse.

Tee eläimiä lasten kanssa

tinker-munalaatikot-kettu-tee-se-itse-kilpikonna-variantti-kids-diy

Täältä näet toisen muunnelman isommalle kilpikonnalle. Käytä yhden mukin sijasta vain neljää niistä, jotka voit sitten maalata haluamallasi tavalla. Runko on valmistettu paperista. Mutta kettu on yhtä söpö. Tätä varten munasäiliöillä tarvitset laatikon pitkät elementit uudelleen. Yksi on vartalolle ja toinen muotoilet kuin ketun pää.

Askartelu lapsille munapakkauksella

tinker-munalaatikot-sammakko-prinssi-sammakko-kruunu-paperi-kielikärpäs

Hauska idea on epäilemättä tämä sammakko, jonka voit muuttaa sammakkoprinssiksi sadusta kruunun avulla. Sammakko koostuu kahdesta kupista, jotka asetetaan päällekkäin liimanauhoilla takana, niin että syntyy ontelo, joka edustaa suuta. Tee sitten kieli, silmät ja kruunu käsityöpaperista tai pahvista. Voit myös käyttää ajatusta munalaatikoiden tekemisestä pienenä laatikkona.

Helmistä valmistetut meduusat

tinker-muna-laatikot-yksinkertaiset-meduusat-helmet-design-värikkäät-värit

Dekantterilasi riittää munalaatikoiden tekemiseen. Tee reikä, jonka läpi pujotat lonkerot, jotka teet värillisistä helmistä. Tällä tavalla voit ripustaa meduusat ja nähdä kaiken niiden loiston. Nämä luvut näyttävät erityisen kauniilta, kun ne esitetään ryhmissä.

Käsityötä pikkulapsilla ja munapakkauksella

tinker-munalaatikot-merieläimet-kilpikonna-valas-mustekala-paperi-lapset

Täällä voit nähdä toisen muunnelman kilpikonnalle ja valaalle munan laatikoiden valmistamiseen. Mustekala on myös erittäin alkuperäinen, jonka lonkerot voit tehdä paitsi paperista myös putkenpuhdistusaineesta. Yleensä voit yhdistää mitä tahansa materiaaleja eläimille munapakkauksista. Luo kaunis vedenalainen maailma näiden eläinten kanssa!

Upeita käsityöideoita eläimille

tinker-munalaatikot-ideat-lehmät-norsut-kilpikonnat-kovakuoriaiset

Jos olet tehnyt useita eläimiä, voit koota koko tilan tai eläintarhan, jonka kanssa lapsesi voi leikkiä myöhemmin. Tietenkin lapsesi tulisi osallistua aktiivisesti käsityöhön munasäiliöillä tai jopa tehdä eläimet kokonaan itse. Ylhäällä olevat norsut, jotka koostuvat kupeista ja laatikoiden terävistä osista, ovat mielenkiintoisia.

Tee värikkäitä toukkia

tinker-munalaatikot-toukka-pisteet-kelta-violetti-muna-laatikko-idea

Toukkoja varten käytä vain useita kuppeja. Laitat ne ylösalaisin ja maalaat sitten millä tahansa värillä. Maalaa pisteitä, kuten täällä, tai suunnittele jokainen muki eri väriseksi kirjavalle toukolle. Munalaatikoiden tekemiseen voidaan suunnitella paljon pienellä mielikuvituksella!

Tee kanoja

tinker-munakotelot-kanat-tinker-munakotelot-maali-pääsiäismunat-pääsiäiskori

Tämä idea sopii myös pääsiäiseksi, jolla voit näyttää upeasti pääsiäismunat. Käytä munasäiliöiden valmistamiseen koko laatikkoa ja muuta se hauskaksi kananpoikaksi kuvan osoittamalla tavalla. Voit myös suunnitella yksittäisiä munakuppeja leikkaamalla kupit yhdessä pitkän elementin kanssa ja koristamalla ne huopalla.

Hämähäkki tinkeri munapakkauksen kanssa

tinker-muna-laatikot-hämähäkki-tee-se-itse-idea-lapset-halloween

Tämä hämähäkki on tehty erittäin helpoksi. Käsityössä, jossa on munarasioita, maalaa muki mustaksi ja tee hämähäkin jalat mustista putkien puhdistusaineista. Voit myös käyttää näitä söpöjä hämähäkkejä sisustaaksesi talon Halloweenina. Ne voidaan asentaa, mutta myös katkaista.

Hauskaa lasten kanssa

tinker-munalaatikot-lapset-leikkiä-lohikäärme-kameli-dinosaurus-putkien puhdistusaine

Voit tehdä pienestä munakotelosta lohikäärmeen munasäiliöillä. Laatikko edustaa sitten suun, joka on varustettu kielellä. Voit myös tehdä silmät munakoteloista ja tarkemmin sanoen kahdesta kupista ja muusta paperista tai huopasta. Dinosaurukset ja kameli valmistetaan myös nopeasti ja helposti.

Käsityöt munapakkauksella – krokotiili kokonaisista laatikoista

tinker-munalaatikot-krokotiili-etana-helppo-heinäsirkka-kriketti

Voit myös tehdä hauskoja krokotiilejä munakoteloista kokonaisista munapakkauksista. Yllä olevasta kuvasta näet kuinka tarkalleen. Söpöt etanat kupista ja heinäsirkat, jotka teet kuin toukka ja lisäät sitten hyppyjalat, ovat myös käsitöiden iltapäivän arvoisia. Anna lastesi valita eläimet, joita he haluavat tehdä.

Siilit aikuisille ja vanhemmille lapsille

tinker-munalaatikot-idea-siili-tinker-projekti-ohjeet-hopea

Tämä siili munalaatikoilla on hieman monimutkaisempi, mutta sitäkin kauniimpi. Muotoile ensin karkeasti vartalo. Voit käyttää tätä varten paperia tai mitä tahansa muuta. Muotoile kolmio. Kärki toimii nenänä ja on peitetty munakotelon palalla. Neulamekkoon tarvitset lisäelementtejä arkin muodossa laatikosta. Kun olet liimannut kaiken paikoilleen, voit suihkuttaa siiliä haluamillasi väreillä.

Hauskoja ideoita kaikenikäisille

tinker-munalaatikot-mehiläinen-kevät-kala-rapu-rapu-pingviini

Täällä näet mehiläisen, jonka mainitsimme aiemmin. Samanlainen kuin hämähäkki, voit myös tehdä taskurapuja. Tämä vaatii vain kaksi saksia. Teet kalan kahdesta kupista sekä sammakon. Etuihin käytettiin vaahtomuovia. Sinulla on myös toinen vaihtoehto täällä pingviinien valmistamiseen munakoteloilla.

Askartelu munarasioilla jouluksi

tinker-munalaatikot-joulu-poro-bobble-nose-rudolph-paperi-kaviot

Jos haluat tehdä jotain munarasioista jouluksi, tämä poro on loistava idea. Helpoin tapa saada punainen nenä on tietysti bobblen tai huopapallon avulla. Päätät itse, käytätkö paperia, huopaa vai vaahtomuovia korville ja kaville. Joten jos sinulla on vielä materiaalia jäljellä muista projekteista, voit käyttää niitä turvallisesti, kun teet eläimiä munasäiliöillä.

Previous Post
Säännölliset ja yksinkertaiset joogaharjoitukset auttavat rintojen nostamisessa ilman leikkausta
Next Post
Isojen kukkaruukkujen istutus – 60 ideaa, kuvaa ja ehdotusta