15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee paperipusseja ja koristele väreillä – tee itse -ideoita ohjeiden avulla

paperipussit tinker ideoita-lahja-pakkaus-diy-ohjeet

Jos sinulla ei ole lahjakkuutta tai hermoja pakata lahjoja käärepaperille, olet iloinen suuresta lahjapussivalikoimasta. Mutta nämä eivät yleensä ole todella halpoja, ja etenkin festivaaleilla, kuten joulu tai pääsiäinen, joissa sinun on pakattava useita lahjoja kerralla, nämä pussit voivat aiheuttaa odottamattomia suuria kuluja. Sitten on parempi tehdä lahjapussit itse! Ja voit käyttää mitä tahansa paperia tähän. Ruskea käärepaperi on erityisen suosittu, ja se voidaan myös suunnitella kauniisti lopussa. Meillä on yksinkertainen opas, jota voit käyttää Tinker paperipussit voi, sekä joitain ideoita värisuunnitteluun. Aloita heti!

Paperipussien valmistus – taitto -ohjeet

näppärät paperipussit käärepaperin taitto-washi-nauha-kahvat

Voit tehdä paperipusseja helposti taittamalla ruskeaa käärepaperia. Yllä olevista ohjeista näet yksittäiset vaiheet, joita sinun on noudatettava. Yksi apu on pesuteippi, jolla voi olla mikä tahansa kuvio. On erityisen tärkeää, että lattia on mukava ja vakaa. Haluat varmasti tehdä paperipusseja kahvoilla. Liimaa lopuksi kaksi kahvaa sisä- tai ulkopuolelle ja sinulla on itse tehtyjä laukkuja.

Kiiltävät ja muotoilevat ruskeat paperipussit

paperipussit-tinker-diagonaaliset raidat-kelta-ruskea-valkoinen

Tietenkin voit myös ostaa valmiita paperipusseja käsityöhön maalausta varten säästääksesi aikaa. Riippumatta siitä, mitä vaihtoehtoa käytät, laukun kaunis muotoilu on yhtä tärkeä. Voit keksiä jotain itse ja mukauttaa kuvion tilaisuuteen. Löydämme esimerkiksi tämän lävistävän raitakuvion, jonka lisäät sen jälkeen, kun olet tehnyt paperipusseista erittäin omaperäisiä.

Kotitekoiset lahjapussit paperista

näppärät paperipussit väreillä-maalaus-aiheet-lahjapussit-ilman tarttumista

Joten kun olet tehnyt paperipussit käärepaperista, aseta värit. Tässä tapauksessa lävistäjäraidoiksi valittiin valkoinen ja kulta. Mutta se on tietysti makuasia ja sen voi muuttaa. Haluamme vain näyttää sinulle, millä tekniikalla voit piirtää suoria viivoja paperipussien valmistamisen jälkeen.

Tee paperipussi, jossa on teippi peittämistä varten

näppärät paperipussit, joissa on eristävä teippi-kiinni-kuvio-suunnittelu-tinkering-idea

Tarvitset liimanauhoja paperipussien tekemiseen. Maalareille on erityisiä malleja, jotka voidaan helposti poistaa jälkikäteen. Tavallinen paperiteippi sopii myös. On vain tärkeää, että liima ei ole liian vahva, jotta nauha ei repeä paperipussin pintaa, kun se irrotetaan.

Paperiset kantokassit – Helppo maalausopas

tinker paperipussit vinottain-teippi-tulostus-tinkering-idea-lahja-siveltimet

Nauhat liimataan pussiin millä tahansa etäisyydellä toisistaan ​​ja riippuen kuviosta, jonka haluat suunnitella. On parasta luoda erilaisia ​​tiloja niiden väliin. Se näyttää mielenkiintoisemmalta. Kun olet nauhoittanut kaiken, voit piirtää paperipussit niiden väliin. Poista teippi ennen maalin kuivumista, sillä se voi repeytyä, jos se on kuiva. Siksi on parasta peittää nauhat toisensa jälkeen.

Paperipussit kuvioilla

Tinker-paperipussit kullanväriset-metalliset lahjapakkaukset

Lopullinen kuvio voi näyttää tältä. Kultainen väri näyttää erityisen juhlalliselta ja tyylikkäältä. Raidallisen kuvion avulla voit suunnitella pussin koko pinnan tai laittaa kauniin aksentin johonkin kulmista. Voit yksinkertaisesti kokeilla eri vaihtoehtoja eri lahjapusseista paperipussien valmistamisen jälkeen.

Tee lahjapaperipusseja ja suunnittele ne kolmioilla

paperipussit-tinker-diy-triangles-paint-tote-bag-make

Paperiset kantokassit näyttävät hyviltä minkä tahansa kuvion kanssa. Voit myös suunnitella suoria kolmioita teipillä ja minkä kokoisia tahansa. Tätä varten sinun on ensin hoidettava paperipussit. Kiinnitä sitten kolme teippiä jokaiseen pussiin muodostaen kolmion, jonka värität uudelleen.

Paperipussit askarteluun

paperipussit-tinker-modern-pattern-triangles-white-gold-red

Ole varovainen irrottaessasi teippiä. Nauhat ovat tällä kertaa päällekkäisiä, joten niiden irrottaminen on hieman vaikeampaa. Mutta jos annat itsellesi tarpeeksi aikaa, saat ne pois laukusta hetkessä. Voit piirtää kolmioita myös vapaalla kädellä. Piirrä ne ohuesti kynällä. Ole erittäin varovainen värjättäessä, muuten reunat eivät ole suoria.

Käytä tarroja

paperipussit-näppärät-ruskeat-paperipussit-käärepaperi-tee se itse

Vaihtoehtoisesti voit leikata kolmioita värillisestä paperista ja liimata ne sitten lahjapussiin. Tämä vie enemmän aikaa, mutta näyttää yhtä tyylikkäältä. Ideasta tulee vieläkin helpompi, jos käytät valmiita tarroja. Mutta älä unohda, että se, että kaikki on kotitekoista, antaa pakkaukselle viehätyksen. Joten mitä enemmän teet itse, kun teet paperipusseja, sitä parempi!

Tee paperipusseja tarttumatta teippiin

paperipussit-tinker-koristele-aivohalvaukset-kuvio-harja-akryyli

Jopa ilman teippiä voit luoda kauniita kuvioita paperipussien valmistamisen jälkeen. Luo esimerkiksi kuvio laajalla siveltimellä kuten yllä. On parasta vaihtaa useita värejä, jotta raidallinen kuvio näyttää houkuttelevammalta. Jos uskallat, voit jopa maalata kokonaisia ​​kuvia paperipussiin.

Moderni, geometrinen kuvio

paperipussit-tinker-tote-pussit-maali-akryylimaali-tee-se-itse

Jos suunnittelet erilaisia ​​kuvioita, joulukuusi alla olevat lahjat näyttävät paljon miellyttävämmiltä ja mielenkiintoisilta. Toinen etu paperipussien valmistuksessa on, että ne voidaan käyttää uudelleen joka kerta eivätkä päädy roskakoriin kuten käärepaperi. Tämä on ympäristöystävällisempää ja helpottaa lahjojen pakkaamista seuraavalla kerralla.

Pisteviivainen lahjapussi

paperipussit-tinker-paint-dot-pattern-söpö-yksinkertaiset ohjeet

Pistemallit ovat myös erittäin söpöjä. Koska näitä on vaikea maalata vapaalla kädellä, on parasta käyttää leimaa. Tämä on saatavana valmiina vaahtomuovista. Siinä on käytännöllinen kahva, joka tekee tulostamisesta erityisen helppoa. Voit myös yhdistää nämä kohdat johonkin yllä olevista kuvioista paperipussien valmistamisen jälkeen.

Suunnittele kantokassit painatuksella

paperipussit-tinker-koristavat-pisteet-valkoiset-ohjeet-työkalut

Voit myös improvisoida ja leikata perunan leimaa varten. Leima kastetaan sitten valittuun väriin. Varo ottamasta liikaa tai liian vähän maalia. Paina sitten leima pussiin ja toista tämä niin usein kuin haluat. Lopuksi anna maalin kuivua hyvin. Muuten, akryylimaali sopii hyvin tähän tarkoitukseen.

Työskentely stensiilien kanssa

paperipussit-tinker-kauniit-ideat-kukka-pitsi-kuviot

Monimutkaisempia kuvioita voidaan käyttää stensiilien avulla paperipussien valmistamisen jälkeen. Voit tietysti piirtää tämän pitsikuvion myös vapaasti käsin. Oikeilla harjamuodoilla ja -kokoilla saat sen nopeasti kiinni. Voit ensin kokeilla paperiarkilla, tarvitsetko todella kaavaimia.

Tee kauniita paperipusseja pitsikuvioilla

paperipussi-tinkering-idea-kaavain-yksinkertaiset-vintage-aiheet-pitsi

Jos olet valinnut kaavaimet, paperipussien suunnittelu on kaikkea muuta kuin vaikeaa. Aseta malli paperipussin päälle. Varotoimenpiteenä voit kiinnittää ne teipillä ja kiinnittää ne paikalleen, jotta kaavain ei luista värityksen aikana. Ota sitten joitain maaleja ja maalaa ne siveltimellä kaavaimen leikkauskuvioiden päälle.

Previous Post
Rantahuvila Balin saarella Indonesiassa
Next Post
Vinkkejä korotettujen sänkyjen istuttamiseen – mitkä kasvit sopivat hyvin yhteen?