15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee oma reseptikirja – loistavia ideoita henkilökohtaiseen keittokirjaan

tee reseptikirja itse luokat-rengas-kirja-suunnittelu

Jokainen, joka kerää säännöllisesti uusia reseptejä, voi tuntea kaaoksen, joka syntyy kaikista paperileikeistä. Alun perin paperilehtien pitäisi olla vain väliaikainen ratkaisu, mutta jotenkin et koskaan löydä aikaa kirjoittaa kaikkia reseptejä omaan keittokirjaasi. Tai ehkä sinulla on tällainen reseptikirja, mutta et pidä sitä erityisen houkuttelevana? Ota iltapäivä tai enemmän vapaata tehdäksesi muutoksen. On monia erilaisia ​​variantteja, joiden avulla voit luoda oman Tee reseptikirja itse voi. Haluamme esitellä teille tällaisia ​​ideoita ja ehdotuksia tänään.

Tee reseptikirja itse – ideoita suunnitteluun

Tee oma reseptikirjasi muoto-esiliina-keula-painikkeet

Uuden keittokirjan pitäisi näyttää ensi silmäyksellä houkuttelevalta. Voit tehdä tämän tekemällä etusivun kauniiksi. Vaikka sinun ei pitäisi muuttaa mitään reseptillä, täällä sinulla on mahdollisuus antaa mielikuvituksesi vapautua, jos teet reseptikirjan itse. Muotoile kirjasta esiliina tai muu aihe tai jätä se suorakulmaiseksi.

Tee ja koristele oma reseptikirjasi

Tee oma reseptikirja

Voit käyttää mitä tahansa koristeluun. Merkitse kirja käsin tai kiinnitä kirjaimet. Pitsi, scrapbooking -paperi, napit, erilaiset kankaat, strassit ja kaikki muu, mitä voit ajatella, ovat täydellisiä. Voit myös leikata kuvia aikakauslehdistä ja käyttää niitä oikean aiheen suunnitteluun, jos teet reseptikirjan itse.

Suunnittele oma keittokirja vintage -tyyliin

Tee omat reseptikirjasi pitsi-doilies-retro-picture-scrapbooking-stamp-up

Voit tehdä vintage -reseptikirjan itse esimerkiksi käyttämällä vanhaa sanomalehteä, leikkeitä ja kuvia vanhoista keittokirjoista tai pitsileipäistä. Voit sitten suojata otsikkosivun koristeet itseliimautuvalla, läpinäkyvällä kalvolla kosteudelta ja kosketukselta niin, että kaikki kestää pitkään.

Tee oma keittokirja – DIY -inspiraatiota

Tee reseptikirja itse koriste-idea-paperi-kuppi-teepussi

Voit tehdä keittokirjan itse lahjaksi tarjoamalla sille reseptejä, mutta myös suunnittelemalla sen henkilökohtaisesti. Voit tehdä tämän tietyillä aiheilla, mutta myös hauskoilla valokuvilla. Henkilöllä, jolle teet itse reseptikirjan, on aina syytä nauraa tai hymyillä reseptejä valmistellessaan.

Pue reseptikirja

Tee reseptikirja itsellesi ylenpalttisesti-deco-pellava-sidonta-pukeutumiskuvioita-leivonta

Keittokirja voidaan naamioida ihanasti kankaalla ja antaa sille ainutlaatuisen ilmeen. Yllä olevassa esimerkissä käytettiin pellavakangasta ja pitsiä. Kangas sitoo myös kirjan, kun sitä ei käytetä. Ehkä sinullakin on mukava materiaali, josta voit tehdä reseptikirjan itse?

Tee oma keittokirja kansion avulla

reseptikirja-tee-se-itse-alkuun-hedelmät-motiivit-ideoita

Solmimiseen voidaan käyttää nauhoja, narua tai, kuten tässä on esitetty, pitsinauhoja. Nämä kiinnitetään yksinkertaisesti keittokirjan sisäpuolelle ja sitotaan sitten yksinkertaisesti jousiin, kun kirja suljetaan. Muista jättää nauha riittävän pitkään. Loppujen lopuksi reseptikirjan on tarkoitus olla vielä paksumpi.

Luo keittokirja

reseptikirja-tee-se-itse-pussit-tinker-scrapbooking-paperi

Tämä reseptikirja koostuu itse tehdyistä paperipusseista, joihin vastaava resepti laitetaan. Jos teet tämän reseptikirjan itse, voit käyttää scrapbooking -paperia upeasti. Toisaalta voit esimerkiksi esittää, mihin resepti on tarkoitettu. Joten jos resepti on aprikoosikakulle, tee aprikoosikakku vastakkaiselle puolelle paperilla, sienellä tai muulla tavalla.

Tee oma keittokirja puulusikalla

reseptikirja-tee-se-itse-puulusikka-koristelu-punainen-valkoinen-vihreä

Tämä reseptikirja on yksinkertainen, mutta erittäin omaperäinen. Ja se on nopea luoda, varsinkin jos käytät muistikirjaa tai muistikirjaa, jolla on jo kaunis etusivu. Voit milloin tahansa lyödä kirjaan kaksi reikää. Pujota tämän kautta puulusikan sitomiseen käytetty johto. Voit myös suunnitella lusikan, jos teet reseptikirjan itse. Voit saada nauhat peittämällä ne teipillä ja maalaamalla ne.

Suunnittele hyödyllinen keittokirja

reseptikirja-tee-itse-reseptit-kerää-ruokailuvälineet -suunnittelu

Tämä vaihtoehto on myös loistava idea keittokirjan suunnitteluun itse. Aivan kuten puulusikkaa käytettiin edellä, tässä pieni haarukka, lusikka ja pieni veitsi toimivat koristeena. Kuten näette, on monia erilaisia ​​ideoita oman reseptikirjan tekemiseen. Pellavakangas on myös loistava aksentti yläosassa.

Suunnittele osoitekirja uudelleen

reseptikirja-tee-se-itse-aakkoset-osoitekirja-idea-helppo

Voit jakaa reseptikirjan luokkiin. Yleensä tällaisia ​​luokkia ovat “salaatit”, “pääruoat”, “jälkiruoat” ja muut. Jos sinulla on edelleen osoitekirja, voit käyttää myös toista versiota. Lajittele reseptien nimet aakkosten mukaan. Silloin tarvittava resepti löytyy varmasti nopeasti.

Uudista vanhat keittokirjat

Tee omat reseptikirjasi-vanhat-keittokirjat-muistiinpanot

Jos sinulla on vanha keittokirja, josta voit valmistaa vain muutamia reseptejä, voit helposti järjestää kaikki muut sivut ja tehdä oman reseptikirjasi itse. Ota muistilappuja ja kortteja ja kiinnitä ne vain käyttökelvottomille sivuille. Tämän lisäksi voit maalata kuvia tai tehdä muita koristeita reunoille.

Suunnittele oma keittokirjasi kalvolla

reseptikirja-tee-se-itse-diy-tinker-cook-bake

Jos teet keittokirjan itse, voit tulostaa reseptit tai lisätä ne käsikirjaan. Tulostetut sivut tai kortit sopivat myös hyvin kansioihin, koska ne voidaan säilyttää läpinäkyvässä kalvossa ja suojata siten lialta. Toinen etu on, että voit laajentaa reseptejä milloin tahansa, jos muutat kansion itse reseptikirjaksi.

Suunnittele oma reseptikirjasi korteilla

Tee-se-itse-resepti-kirja-ideoita-keittokirja-kansio-folio

On myös käytännöllisiä kalvoja, jotka on jaettu useisiin alueisiin. Näiden avulla voit yhdistää reseptejä ja kuvia. Tämän avulla voit tehdä organisoidun reseptikirjan itse, mutta voit silti suunnitella sen henkilökohtaisesti. Tämä koskee myös itse kansiota. Koristele otsikkosivu haluamallasi tavalla.

Käytä valokuva -albumia keittokirjana

resepti-kirja-tee-se-itse-valokuva-albumi-inspiraatio-ehdotuksia

Sinulla saattaa olla valokuva -albumeja, joita et enää tarvitse. Koska nämä eivät tarjoa paljon tilaa, on suositeltavaa käyttää erillistä valokuva -albumia kullekin luokalle. Joten käytät yhtä albumia salataa varten, toista pääruokia varten ja erillistä jälkiruokia varten. Joten jos teet reseptikirjan itse, on etu, että suunnittelet sisällön hyvissä ajoin.

Reseptit laatikossa

Tee-oma-reseptikirja-laatikko-puukortit-kirjoita-tulosta

Reseptikortit on myös järjestetty hyvin puulaatikkoon. Tällaiset kortit ovat käteviä, koska ne eivät vie paljon tilaa. Tässä suositellaan myös hyvää jakoa luokkiin, jotta löydät nopeasti tarvitsemasi reseptin. Jos haluat tehdä tällaisen reseptikirjan itse, voit käyttää yllä olevaa esimerkkiä mallina tai inspiraationa.

Reseptikirja lopettaaksesi puhelun

reseptikirja-tee-se-itse-roikkuu-pellava-jalustalla-maalaismainen

Avainrenkaat voivat osoittautua erittäin käytännöllisiksi oman reseptikirjan tekemiseen. Voit myös vaihtaa kansion. Keittokirjasi yksittäiset sivut rei’itetään yksinkertaisesti sivulle ja kierretään sitten renkaaseen. Tämän kuvan kaltaista telinettä voidaan käyttää ripustamiseen. Yksittäiset sivut taitetaan yksinkertaisesti renkaiden läpi.

Puinen reseptikirja

reseptikirja-tee-se-itse-puukortit-kerää-reseptit-vintage

Voit jopa tehdä reseptikirjan puusta. On totta, että se on monimutkaisempi muunnelma, mutta tällä tavalla saat paitsi keittokirjan, myös käytännöllisen keittokirjatelineen, joka näyttää myös erittäin hyvältä koristeena keittiössä. Periaate on sama kuin riippuvalla versiolla. Reseptikirjan sivut ovat sormusten välissä.

Previous Post
Tee puutarhakoristeita betonista itse – 28 kaunista ideaa
Next Post
4 hyödyllistä jooga -asanaa naisille – helppoja harjoituksia aloittelijoille