15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sienien valmistus: 3 DIY -projektia taloon ja puutarhaan

tee sienet itse diorama -oljet itse

Tykkäämme aina olla kotona syksyllä. Ja viimeistään kun ensimmäiset lehdet putoavat, kaunis luonto herättää oman luovuutesi. Anna mielikuvituksesi valloittaa ja tee upea koriste luonnollisella ilmeellä: Voit esimerkiksi valmistaa sieniä huopasta ja viinikorkista ja koristaa itse tekemäsi dioraman. Tai maalaa vanhat saviruukut ja tee niistä sieniä – terassin ja puutarhan syksyn koristelu on valmis hetkessä. Tai voit loihtia sieniä paperista ja wc -rullista lasten kanssa. Näytämme sinulle 3 ideaa ja ohjeet tehdä se itse.

Tee sieniä: rakenna syksyinen diorama

sienet tinker dioora syksy kääpiö perhosia paperi

Yllätä perhe ja ystävät mielikuvituksellisella koristelulla – ja rakenna syksyinen dioraama. Ripottele sammal paperille ja anna sen kuivua. Aseta sille huopasta tehdyt kääpiöt ja männynkäpyistä valmistetut siilit. Leikkaa perhoset paperista, maalaa ne ja liimaa ne hammastikkuihin.

Kuvassa yllä: huopasta ja männynkäpystä valmistetut siilit, paperista valmistetut perhoset ja leppäkertut on valmistettu kankaalla peitetyistä pienistä nappeista. Dioraman ehdoton kohokohta – styroxista ja kahvisuodattimista valmistetut sienet.

tinker sienet ohjeet diorama rakentaa syksy koristelu

Vaikeusaste: keskinkertainen. Sopii aikuisille ja nuorille. Vaatii taitoa.

Paistoaika: 1-2 tuntia riippuen siitä, kuinka monta sieniä haluat tehdä.

Jotta voit valmistaa edellä kuvattuja sieniä, tarvitset pieniä styrox -kartioita, styrox -palloja, kreppipaperia, hienoja harjoja, saksia, veistä tai leikkuria, maalia, liimaa. Leikkaa pallot ensin puoliksi, tee sitten reikä keskelle, aseta kartiot palloon ja kiinnitä liimalla. Anna kuivua. Peitä sitten sienet kreppipaperilla ja maalaa halutessasi pienet pisteet valkoisella maalilla.

tehdä sieniä paperi diorama rakentaa

Niin houkuttelevalta lopputulos näyttää. Vinkkimme: Kahvisuodattimet voivat korvata kreppipaperin onnistuneesti. Halutessasi voit liimata leppäkertut sieniin painikkeista. Tätä käsityöideaa varten tarvitset vain vähän taitoa, vapaa tunnin viikonloppuna ja kärsivällisyyttä. Se toimii luultavasti vasta kahden tai kolmen liimausyrityksen jälkeen kreppipaperilla. Ota siis aikaa kokeiluun.

Sienien valmistaminen korkkeista ja huopasta – ohjeet

tinker sienet sammal diorama bell jar

Voit paitsi tehdä kauniita sieniä paperista ja styroxista – myös korkkeja ja huopaa käytetään. Ohjeet ovat erittäin yksinkertaisia, ompeluosaaminen on toivottavaa, mutta voit myös tehdä sienet itse kuumalla liimapistoolilla tai huovaliimalla. Voit järjestää valmiit sienet kellopurkin alle yhdessä sammalta ja linnunpesän kanssa, myös huopasta ja ompelulangasta, ja näyttää ne ruokapöydällä.

Valmista huopasienet itse

Vaikeustaso: helppo, sopii aikuisille ja yli 7 -vuotiaille lapsille.

Käsityöaika: 1 tunti

Varoitus: Älä koskaan jätä lapsia ilman valvontaa käsitellessäsi neuloja tai liimaa. Lapset eivät saa käsitellä kuumaa liimapistoolia, loukkaantumisvaara.

Tarvittavat materiaalit ovat viinikorkit, puiset lankakelat, huopalevyt punaisella ja valkoisella, valkoiset ompelulangat, polyfill tai muut valitsemasi sopivat täytteet hatulle, neulalle. Valinnainen: liima huopalle tai kuuma liimapistooli.

Valmista sienet itse

Ensimmäinen vaihe on leikata suuri ympyrä, jonka halkaisija on punaisesta huopasta – riippuen valinnastasi 6 cm pienille ja 8 cm suurille sienille. Leikkaa jokaisesta sienestä kolme hyvin pientä ympyrää (halkaisija enintään 8 mm – 1 cm) ja yksi suuri ympyrä, jonka halkaisija on 4 cm pienille ja 8 cm suurille sienille valkoisesta huopasta. Leikkaa punaisen huopapiirin päät saksilla 1 cm: n etäisyydeltä (katso kuva yllä).

tinker sienet ompelu huopa tyyny täyttö

Ompele ensin pienet valkoiset pisteet punaiselle ympyrälle, ompele sitten valkoiset ja punaiset ympyrät keskelle ja täytä ne vanulla. Ompele ympyrät yhteen loppuun asti. Vaihtoehtoisesti voit liimata kaikki huopatiedot yhteen.

Tee sieni -ohjeet itse viinin korkkiruuvien valmistamiseksi

Kiinnitä hattu lopuksi varteen (viinikorkki tai lankakelat). Täällä voit joko liimata kaksi osaa yhteen tai leikata reiän valkoisen ympyrän keskelle ja asettaa viinikorkki siihen.

tinker sienet viini korkit ompelu huopa

Tinker -sienet – viileä sisustus puutarhaan vanhoista ruukuista

sienet tinker savi ruukut maalaus ohjeet ideoita

Seuraava projekti on erittäin helppo.

Vaikeustaso: helppo, sopii hyvin päiväkoti -ikäisille lapsille.

Varoitus: sinun on vain oltava varovainen, kun valitset värejä, jotka sopivat ulkokäyttöön.

Projektin kesto: Valmistusaika on enintään puoli tuntia (riippuen siitä, kuinka kauan maali kuivuu, mutta projekti on ehkä tehtävä kahdessa päivässä).

sienet tinker saviruukut spraymaali

Materiaalit: savikasvi ruukku. Väri – omien mieltymystesi mukaan joko värisuihku valkoisella ja punaisella ja akryylimaali valkoisella, sivellin, lasi, lyijykynä, erityinen vedenpitävä pinnoite saviruukkuille, liima savelle. Tai voit vain ostaa sopivia maaleja ulkokäyttöön käsityöliikkeestä ja levittää ensin perusvärin suurella siveltimellä ja sitten maalata pisteet hienolla siveltimellä.

tinker sienet savipannu valkoinen

Tinker sieniä: Levitä ensin kerros valkoista suihketta, anna sen kuivua ja suihkuta tarvittaessa uudelleen värisuihkulla. Maalaa lasinalus vastaavasti punaiseksi.

sienet tinker lasi pisteitä piirustus ohjeet

Piirrä kolme ympyrää lasinaluselle. Voit käyttää lasia tähän tarkoitukseen.

sienet tinker lasi maalaus ympyrät harja

Maalaa nyt ympyrät hienolla harjalla.

Kuinka maalata sieniä Ohjeita tarttua savipannuun

Aseta lopuksi lautanen ruukulle ja liimaa se. saattaa loppuun!

Valmista sieniä lasten kanssa – kaksi ideaa taloustavarat

Tee sienet itse kahvisuodattimen syömäpuikkojen ohjeet

Jos sinulla on pikkulapsia, seuraavat kaksi projektia ovat täydellisiä kopioimiseksi – yllä olevassa kuvassa on maalattuista kahvisuodattimista ja jäätelötikkuista valmistettuja sieniä. Voit luoda nämä osana kuvaa “Syksy” -teemasta.

sienet tinker paperirullit cupcake paperi ohjeet

Mutta se on vieläkin helpompaa – leikkaa pisteitä rakennuspaperista, maalaa kahvisuodattimet vesipohjaisella maalilla ja liimaa pisteet suodattimiin. Esimerkiksi wc -rullat voivat toimia kahvana.

Olipa ne huovasta, kankaasta, kreppipaperista, kahvisuodattimista tai puusta – kotitekoiset sienet herättävät taatusti huomiota.

Previous Post
Korujen tekeminen lapsille – 11 värikästä ideaa, joissa on ohjeet kauniille kaulakoruille ja rannekoruille
Next Post
Tee-se-itse-kuntovälipalat-terveellisiä ja proteiinipitoisia reseptejä