15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Teekynttilöiden valmistaminen männynkäpyistä – Kuinka tehdä niin kauniita kynttilänjalkoja itse

Tällainen yksinkertainen luonnonmateriaali ja samalla niin monipuolinen – männynkävyt ovat sisustaneet asuntoa syksyn ja talven aikana pitkään ja luoneet erityisen kodikkaan ja maalaismaisen tunnelman. Ei ihme, että yhä enemmän luovia käsityöideoita täyttää verkkoa. Jotta pimeät ja sateiset päivät olisivat hieman mukavampia tulevina vuodenaikoina, voit valmistaa teelamppuja männynkäpyistä. Näytämme kuinka!

Tee teekynttilöitä männynkäpyistä – yksinkertainen sisustus, jolla on suuri vaikutus

Tee lämpökynttilöitä männynkäpyistä ja mäntyvihreistä

Niin yksinkertaiselta kuin tämä sisustus näyttää, se tekee todella suuren vaikutuksen pöytään. Erityisesti ryhmissä teekynttilänpitimet ovat erittäin mukavia katsella ja luoda täydellinen tunnelma illalliselle. Jos haluat tehdä teekynttilät männynkäpyistä, tarvitset hieman kärsivällisyyttä, mutta tuskin mitään materiaaleja. Projekti tehdään näin:

  • isot männynkävyt (riittävän leveät teevaloille)
  • pieni lasi teevaloille
  • Savi / muovaus savea / itsestään kuivuva käsityö savi
  • pihdit
  • Hioa
  • Kuuma liima ja ase
  • valinnainen: spraymaali, akryylimaalit, glitteri

Teekynttilöiden valmistaminen männynkäpyistä - DIY -ohjeet syksyn koristeluun

Ennen kuin teet kynttilöitä männynkäpyistä, voit puhdistaa käpyjä saippualla ja vedellä. Sitten sinun on annettava niiden kuivua hyvin. Puhdistus on erityisen edullista, jos haluat myös maalata, lakata tai muuten suunnitella kartioita (esim. Glitterillä). Poista pihdillä kartion ensimmäiset suomut terävästä päästä. Kuinka monta riviä tarvitaan, riippuu periaatteessa tapin koosta. Loppujen lopuksi sinulla pitäisi olla tarpeeksi suuri alue teevalon sijoittamiseen.

Käsityöideoita metsän luonnonmateriaaleista - suuret kartiot syksyn koristeina

Hio nyt saamasi pinta sileäksi hiekkapaperilla tasaisen pinnan saamiseksi. Nyt voit myös suunnitella kartion väreillä tai glitterillä. Sitten sinun on suunniteltava pohja, jossa on muovaus savea, muovaus savea tai vastaavaa, jotta kynttilänjalka pysyy vakaana myöhemmin. Tätä varten ota pieni määrä ja muodosta pallo. Paina kevyesti tapin pyöreää päätä ja paina tappia pinnalle tasaamaan massaa hieman. Liimaa sitten lämpökynttilälasi kuumalla liimalla yläpinnalle ja voit asentaa lämpökynttilän pidikkeen. LED -teevaloja voidaan käyttää myös todellisten kynttilöiden sijasta.

Käytä männynkäpyriä

Suunnittele kynttilänpitimet ja lyhdyt, joissa on vaa'at kartioista

Yllä olevasta kuvasta näet monimutkaisemman variantin. Jos haluat tehdä tällaisen lämpökynttilän pidikkeen männynkäpyistä, tarvitset vaa’at. Koska ne ovat erittäin vakaita männynkäpyillä ja niitä on vaikea poistaa, on parempi käyttää kuusi- tai lehtikuusi -käpyjä tähän käsityöprojektiin. Nämä ovat ohuempia ja helpommin katkaistavia. Ota sitten teekynttilälyhty ja liimaa vaa’at ulkopuolelle.

Kuuma liima on erittäin sopiva tähän tarkoitukseen. Liimaa rivi paikalleen purkin yläosasta alkaen ja siirry sitten seuraavaan riviin päällekkäin ensimmäisen osan kanssa (kuten kala -asteikot). Jatka tätä, kunnes pääset pohjaan ja koko lasi on peitetty. Tulos on todella kaunis katsella ja voi koristaa paitsi ruokapöydän myös sivupöydät, lipastot tai jopa takan. Voit myös tehdä tämän luovan kynttilänjalan teevaloille männynkäpyistä lahjaksi.

Tee vaihtoehto männynkäpyistä valmistetuille teekynttilöille

Tee itse kynttilänjalat teevaloille ja pöytäkynttilöille

Yllä olevat käsityöohjeet eivät tietenkään sovellu vain männynkäpyille. Jos sinulla on vain pienempiä käpyjä, joissa ei ole tilaa teevaloille, voit yhtä helposti käyttää pitkiä, kapeita pöytäkynttilöitä. Voit liimata tämän suoraan valmistetulle kartiolle (kuten yllä olevissa ohjeissa on kuvattu) tai voit käyttää sopivaa pidikettä, liimata sen kiinni ja asettaa sitten vain kynttilän. Muista, että pöytäkynttilän kartio tippuu todennäköisesti täyteen vahaa, koska vaha ei ole metallisäiliössä, kuten teekynttilän tapauksessa.

Koristele kartioita

Ideoita käsitöihin syksyllä - tee oma kynttilänjalka

Kuten jo mainittiin, voit myös koristella kartioita haluamallasi tavalla. Suihke- tai akryylimaalilla saat todennäköisesti nopeimman suunnittelun. Voit myös maalata akryylillä vain vaa’an kärkiä koko tapin sijaan. Muita mahdollisuuksia ovat:

Tee teekynttilöitä männynkäpyistä ja koristele pöytä syksyllä ja talvella

  • Kimallus: Jos haluat koristella koko kartion, voit käyttää ruiskuliimaa, suihkuttaa kartion ja ripotella sen jälkeen nopeasti kimallusta. Anna liiman kuivua jonkin aikaa ja napauta sitten varovasti pöydän tapin poistaaksesi ylimääräisen kimalluksen. Voit myös laittaa liimaa (esim. Kuumaliimaa) kärkiin ja koristaa ne sitten glitterillä. Tai voit käyttää glitter -liimaa heti.
  • Kultainen lehti: Kultalehti on todella mukava materiaali, jota ei pidä unohtaa koristeita tehdessään, etenkään syksyllä ja jouluna. Tarvitset erityisen liiman hienon kullan kiinnittämiseen. On parasta kysyä neuvoa askarteluliikkeestä.
  • valkaisu: Jos pidät puristisista koristeista tai haluat vain jotain erilaista, voit myös valkaista kartioita. Tämä alkuperäinen ulkoasu herättää varmasti kaikkien huomion.

Teekynttilöiden valmistaminen männynkäpyistä - yksinkertaiset ohjeet luoviin pöytäkoristeisiin

Previous Post
Ruokavalio ilman hiilihydraatteja – laihtua nopeasti ja tehokkaasti
Next Post
Miesten rintaharjoittelu kotona – lihasten rakentaminen koronakriisin aikana