15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Maalaus kädenjäljellä jouluksi – se on hauskaa lapsille!

Kädenjälki lapsille joulukoristeita joulukortteja lapsille

Jouluaika on aina jotain hyvin erityistä päiväkoti- ja alakouluikäisille lapsille. He odottavat innolla joulupukin tapaamista, leipovat evästeitä, oppivat joulurunoita ja laulavat joululauluja. Käsityöt yhdessä ovat yksinkertaisesti osa adventtia. Olipa kyseessä hauska joulukortti tai pieni lahja ystäville ja perheelle, tärkeintä on olla luova! Käsi- ja sormimaaleilla suunnitellut jouluaiheet ovat erityinen virikkeitä käsityölle. Kädenjälkikuvat ovat erittäin koristeellisia ja helppoja tehdä!

Käsinpainettu kotitekoisia onnittelukortteja jouluksi

Keskustele ensin lapsesi kanssa siitä, mitä he haluaisivat maalata tai tehdä käsitöitä. Pitäisikö sen olla taideteos kankaalle? Vai haluatko joulukortin ystäville ja sukulaisille? On tärkeää selvittää, onko lapsesi kiinnostunut tästä projektista vai ei. Jos mieli ei ole hyvä, kokeile toista päivää.

Voit myös säilyttää lapsen kädenjäljen muistona albumissa. Muista kirjoittaa päivämäärä ja vuosi. Ideoita on lukuisia!

Kädenjälki joulun vauvan käden valkoinen väri

Valitse käsitöitä varten sopiva aika, jolloin lapsi on levossa ja valppaana. Valmista kaikki maalaamiseen tarvittava etukäteen: sanomalehti, paperilautaset, paperi, sormimaalit, harjat jne. Hanki myös tarpeeksi kosteuspyyhkeitä, pesulappuja tai vettä ja talouspaperia.

Kädenjälki joulun joulukortteihin lumiukkoja

On erittäin tärkeää, että alue on roiskesuojattu ennen kuin aloitat. Kädenjälkitaide on hauskaa, mutta se voi myös olla sotkua. Estä lasten tahriintuneet kädet luomasta pysyviä muistoja pöydästä ja sohvasta ja kaikesta muuttumasta kaaokseksi.

Kädenjälki joulukuvioille Joulukuusen koristepaperi

Selitä ensin lapsellesi, mitä hän tekee ja mitä tuloksia odotetaan. Joten se on valmis ja voi olla kärsivällisempi. On parempi, jos valitset halutun aiheen yhdessä. Haluaisiko lapsesi tehdä hirven kädenjäljen? Tai hän pitää ideasta enkelistä paremmin?

Kädenjälki Nikolaus päiväkotiin

Laita sormimaalia paperilevylle. Värin tulee vastata valittua jouluaihetta. Käytä kuusessa tummanvihreää, lumiukot ovat valkoisia, hirvi on ruskea jne. Sen sijaan, että kastaisit lapsen koko käden maaliin, käytä sivellintä ja levitä maali lapsen kämmenelle. Jos haluat maalata joulupukin, käytä kolmea väriä – punainen hattuun, beige kasvoihin ja valkoinen pitkä parta.

On myös tärkeää, että tausta on ristiriidassa kädenjälkikuvan kanssa. Näin motiivi tulee paremmin omakseen. Jos teet joulukortin, jätä tarpeeksi tilaa lyhyelle sanonnalle, kuten “Hyvää joulua”. Voit myös päättää, asetetaanko kortti vaakasuoraan vai pystyyn ja missä kädenjälki näyttää parhaalta. Muuten, valkoinen paperi voidaan rajata upeasti Washitape -nauhoilla.

Kädenjälki joulun joulukortti näppärä hirvi

Paina maalattu käsi valkoiselle paperille tai kankaalle. Lapsi ei saa pitää sormiaan liian lähellä toisiaan. Heiluta kättäsi varovasti hieman vasemmalle ja oikealle niin, että kädenjälki näkyy selvästi. Jos jälkiä puuttuu alueilta, voit täyttää aukot siveltimellä tai sormillasi ja maalilla.

Toinen temppu käsipainotekniikassa sen sijaan, että levitettäisiin maalia kaikkialle käteen, on maalata vain osa siitä, esimerkiksi vain sormet tai vain sisäpinta ilman sormia. Tällä tavalla luodaan hyvin erilaisia ​​muotoja.

Joidenkin aiheiden, kuten lumiukkojen, sormet voidaan kuitenkin sijoittaa hieman kauemmas toisistaan. Sormien välissä on myös riittävästi tilaa piirtää lumiukkojen käsivarret.

Kädenjälki joulun hirvenpoika pompoms

Kun kädenjälki on tehty, pese käsi välittömästi vedellä ja anna sormimaalin kuivua. Sitten voit antaa mielikuvituksesi valloittaa ja kaunistaa kuvan haluamallasi tavalla. Tällä tavalla kädenjälki voidaan muuttaa todelliseksi taideteokseksi hetkessä.

Tässä olemme koonneet muutamia ideoita siitä, miten kädenjälkikuvasta saadaan entistä elävämpi:

– Piirrä kasvojen, siipien, evien, käsivarsien ja jalkojen tms. Merkin avulla eläimiä kädenjäljistä. Maalaa myös maisema, kuten lumiset kukkulat ja puut.

– Piirrä taustakuvio kädenjälkien ympärille. Käytä mielenkiintoisia kuvioita, kuten viivoja jne. Muutamat putoavat lumihiutaleet näyttävät myös erityisen hyviltä.

– Pyydä lastasi koristamaan kädenjäljet. Hauskoja ideoita tulee varmasti.

Kädenjälki joululapsille lumikarhuja

– Liimaa paljetteja, höyheniä, pompomeja ja googly -silmiä, jotta taideteos olisi entistä elävämpi.

– Käytä aina myrkyttömiä maaleja ja materiaaleja työskennellessäsi lasten kanssa.

– Jos teet käsitöitä lasten kanssa, anna heille ohjeet, mutta anna heidän tehdä askeleet itse. Anna heidän koristella kuvaa mitä haluavat.

Kädenjälki jouluksi punainen pieni lintu WInter haara kangas

Riippuen siitä, kuinka voimakkaasti painat arkkia, kädenjälkeen luodaan erilaisia ​​muotoja. Jos painat varovasti, esimerkiksi peukalo ja sormenjäljet, näytä pyöreämmältä. Kiinteän paineen luominen luo soikeita muotoja.

Tulos riippuu myös käytetyn maalin sakeudesta. Jos haluat käyttää kangasmaalia, laimenna se pienellä määrällä vettä. Näin käsipaineessa ei olisi aukkoja.

Kädenjälki joulun enkelin suojelusenkeli lapsille

Jos haluat maalata enkelin kädenjäljillä, sekoita glitterjauhetta sormimaaliin. Tämä saa enkelisiivet näyttämään vieläkin kauniilta ja kiiltäviltä. Yhdistä vaatteiden valkoinen maali ja maalaa kullankeltaiset siivet. Halo täydentää kokonaiskuvaa täydellisesti.

Käsijälki joulu Jeesukselle lasten seimessä

Käsillä maalaaminen on pohjimmiltaan hauskaa lapsille. Mutta jos tämä ei pidä paikkaansa, voit yksinkertaisesti maalata lapsen käden kynällä. Pääasia, että lapsi on tyytyväinen ja onnellinen.

Anna itsesi inspiroida kuvagalleriamme ideoista!

Previous Post
Ruokavalio ilman hiilihydraatteja – laihtua nopeasti ja tehokkaasti
Next Post
Miesten rintaharjoittelu kotona – lihasten rakentaminen koronakriisin aikana