15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Käsityöt kipsi Pariisista – 9 luovaa ideaa lapsille ja aikuisille

näppärä kipsi-kulho-lehdet-idea-kynttilänjalka-tammenterhot-syksy

Jos haluat tehdä käsitöitä uudelleen, voit tällä kertaa käyttää pariisin kipsiä. Pariisin kipsillä voidaan tehdä monenlaisia ​​asioita. Ideoita Askartelu kipsillä Pariisista, Haluamme esitellä teille tänään vain muutamia mahdollisuuksia. Projekteja on sekä aikuisille että lapsille. Käytä iltapäivällä ainutlaatuisia koristeita kodin kirkastamiseksi.

Askartelu kipsiä syksyyn

tinker kipsi syksy-idea-lehdet-tulostaa-maali

Haluatko tehdä nämä alkuperäiset koristeet? Sitten olet päättänyt todella yksinkertaisen ja nopean idean käsitöistä, joissa on kipsiä Pariisista. Hanki ensin liinavaatteet, kipsilevy käsitöitä varten ja kaikki paperiarkit. Leikkaa kangas minkä tahansa kokoisiksi paloiksi. Ihannetapauksessa niiden ei pitäisi olla paljon suurempia kuin lehdet.

Käsityöt kipsi – möykky pellavaa

tinker kipsi, pellava-möykky-tinkering-idea-easy

Aseta sanomalehti tai muu käsitöiden pinta paris -kipsillä ja levitä kangaspalat sen päälle. Kun olet tehnyt kipsin itse, laita se möykkyksi kankaaseen. Voit myös suunnitella muita muotoja. Voit tehdä kaavaimen popsicle -tikuista tai muista asioista. Pariisin kipsi on melko juoksevaa ja juoksevaa, mikä vaikeuttaa muotojen luomista.

Lehtien jäljet

näppärä kipsi Pariisin, vihreät lehdet-print-design-maali

Niin kauan kuin Pariisin kipsi on edelleen kosteaa, lehdet tulevat möykkyille. Paina tätä varovasti Pariisin kipsiin varmistaaksesi, että koko arkki on kosketuksissa Pariisin laastin kanssa. Muuten vaikutelma on epätasainen. Anna laastin kuivua näin. Sen jälkeen voit poistaa lehdet. Lehtien muodot ja suonet näkyvät nyt laastarissa.

Maali kipsi

kinkkeri-akryylimaalit-laimennus-vesi-maalaus-idea

Nosta akryylimaaleja ja laita haluamasi väri muovilevyyn tai kanteen. Sekoita maali vähän vettä niin, että se muuttuu juoksevammaksi ja maalatut lehdet voivat näyttää aidommilta. Jos teet kipsiä Pariisista, akryylimaalit ovat aina hyvä valinta maalata materiaalin päälle. Voit myös lahjoittaa valmiit koristeet.

Maalaus lasten kanssa

tinker-kipsi-muotti-kaavain-veistokset-maali-lapset-tinker-idea

Maalausaihe on myös hyvä avainsana lapsillesi Pariisin kipsiä varten. Voit valmistaa erilaisia ​​kipsihahmoja, jotka lapset voivat maalata. Vastaavia kaavaimia on saatavana kaupoista, ja ne on täytettävä vain pariisin kipsi. Tarvittaessa silikoniset leivontamuotit sopivat myös evästeille.

Tee kipsi lasten kanssa

tinker-kipsi-muotti-alumiini-kakku-värikäs-koriste-helmiä

Kertakäyttöiset alumiiniset kakkuvuoat ovat myös sopivia. Niin kauan kuin Pariisin kipsi on vielä kuiva, Pariisin kipsiin voidaan laittaa erilaisia ​​koriste -elementtejä. Tällä tavalla voidaan tehdä upeita lahjoja. Pariisin kipsi voidaan myös veistää. Kun kipsi on kuivunut, voit myös talttaa kuvia ja kirjaimia ja maalata ne. Keksi vain jotain alkuperäistä käsityölle, jossa on kipsiä Pariisista.

Lehdistä tehdyt kynttilänjalat

Tinker-kipsi-kulho-lyhty-kynttilä-pöytä sisustus-inspiraatiota

Voit todella tehdä tämän houkuttelevan koristeen Pariisin kipsistä. Pariisin kipsin lisäksi tarvitset myös nestemäistä liimaa ja vettä, jotka sekoitat paris -laastin kanssa. Käytä keinotekoisia lehtiä, koska ne ovat kestävämpiä. Tarvitset neljä suurta ja useita pieniä. Voit koristella kulhon sisäpuolen kynttilällä ja muilla koristeilla.

Tee veistoksia itse – ohjeet käsitöistä, joissa on kipsiä Pariisista

tinker-kipsi-arkki-muotti-tee-se-itse-dip-liima

Jos haluat tehdä kipsiä Pariisista, sekoita ensin kuppi vettä 1/3 kuppiin liimaa. Sekoita tämä seos vuorotellen kahden kupin laastin kanssa. Upota sitten jokainen arkki siihen. Tyhjennä ylimääräinen ja ripusta ne kuivumaan lehtien kärjet alaspäin. Voit painaa lehtien reunat sisäänpäin niin, että ne muodostavat kulhon. Kiinnitä sitten kuivatut lehdet kulhoon sähköteipin avulla. Jos olet tyytyväinen järjestelyyn, korjaa kaikki jäljellä olevalla kipsillä. Kun se on kuivunut, voit poistaa teipin. Voit poistaa epätasaisuudet hiekkapaperilla.

Käden muotoinen kynttilänjalka

tinker-kipsi-veistokset-käsipöytä-koristele-alkuperäinen

Pariisin käsimuotin kipsiä voidaan käyttää monenlaisiin tarkoituksiin. Kaksi kuppimaista kättä sopivat kulhoon tai jopa kukkaruukuksi, lasten kädet vuorostaan ​​toimivat yleensä muistina ja asetetaan veistosten tai hahmojen tapaan koristeeksi. Näytämme sinulle idean käsitöistä, joissa on kipsiä Pariisista, jolla voit käyttää yhtä kättä kynttilänjalana.

Askartelu alginaatilla

tinker-kipsi-alginaatti-jauhe-vesi-sekoitus-käsipainatus-suunnittelu

Helpoin tapa toteuttaa tämä idea käsityöhön, jossa on kipsiä Pariisista, on käyttää alginaattia apuna. Jos olet sekoittanut jauheen suhteessa 1: 1 veteen, toimi nopeasti, koska seos kiinteytyy nopeasti. Kasta käsi nesteeseen. Sinun tulisi muotoilla tämä hieman avoimeksi nyrkiksi, johon voit sitten kiinnittää pöytäkynttilän. Sinun on pidettävä tätä asentoa alginaatissa 8-10 minuuttia. Heiluta sormiasi kevyesti muutaman sekunnin välein, jotta käsi on helpompi saada pois alginaatista myöhemmin.

Kaada kipsi

tinker-kipsi-alginaatti-mittakuppi-sekoitus-muoto-make

Jos alginaatti on kiinteää, heiluta sormiasi uudelleen löysäämään sitä. Varo repimästä valmiita muotoja. Paras tapa löysää nyrkki ja käsivarsi on kääntämällä kättäsi. Voit sitten täyttää viimeisen nyrkin pariisin laastilla (kaksi osaa kipsiä osaan kylmää vettä). Kun pariisin kipsi on kovettunut, voit aloittaa alginaatin poistamisen. Tämä on kaikkein kehittynein vaihe tälle kipsiratkaisuidealle.

Mallinnus kipsillä

tinker-kipsi-käsi-nyrkki-muodot-veistos-ohjeet

Sormien ympärillä alginaatti on vaikeinta poistaa. Mallinnusveitsi voi olla erittäin hyödyllinen tässä. Voit sitten koskettaa kättäsi, jos sinulla on kuoppia, käyttämällä hienoa hiekkapaperia. Tämä temppu on hyödyllinen, kun teet kipsiä Pariisista. Voit myös värjätä valmiin käden millä tahansa värillä. Nyt voit vihdoin kokeilla, sopiiko kynttilä uuteen jalustaasi.

Valmiit veistokset kipsistä

tinker-kipsi-pöytä-kynttilä-kynttilänjalka-alkuperäinen-käden muoto

Valmis idea kipsillä käsitöille näyttää tältä. Kädet eivät ole vain loistava, kammottava koriste Halloweenille. Valkoisella tai muulla ystävällisellä värillä voit koristaa pöydän mihin tahansa tilaisuuteen. Avaa avoin käsi ja tarjoile siinä tuoreita hedelmiä tai keksi jotain muuta.

Kipsi Pariisin kukista

tinker-kipsi-luova-tinker-idea-tealight-vintage-kukka-lautasliina-kangas

Ensi silmäyksellä tämä sisustus näyttää erittäin monimutkaiselta. Se tehdään nopeasti ja helposti. Tämä ajatus paris -kipsin tekemisestä on pohjimmiltaan tehty lehdistä, kuten yllä oleva kynttilänjalka, vain tällä kertaa käytät kukkia. Kukat kastetaan Pariisin nestemäiseen kipsiin. Tuloksena on houkutteleva vintage -koristelu. Ei vain tekokukat sopivat, vaan myös todelliset.

Lahjaidea magneetilla

tinker-kipsi-magneetit-hahmot-kukat-värikkäät-lapset-hauskaa

Jos sinulla on pieniä muotoja, voit luoda suuria magneetteja lastesi kanssa. Valmista kipsihahmot, kun lapset maalaavat ne, ja liimaa magneetit taakse. Kiiltävän vaikutuksen saavuttamiseksi voit silti käsitellä valmiita hahmoja lakalla.

Tinker -kovakuoriaiset

tinker-kipsi-kovakuoriainen-värikäs-muovi-lusikka-muotoinen

Voit tehdä erilaisia ​​hyönteisiä muovilusikoilla. Pariisin kipsi kaadetaan yksinkertaisesti lusikan kaarevuuteen ja poistetaan lusikasta sen jälkeen, kun se on kuivunut. Hammastikkuja voidaan käyttää myös jalkojen ja tunteiden lisäämiseen, kun se on vielä märkä. Sitten on aika maalata. Voit myös käyttää tätä ajatusta tehdä käsitöitä kipsillä lasten syntymäpäiväjuhliin.

Tee naamarit kipsistä

tinker-kipsi-kirahvi-naamio-idea-ohjeet-helppo

Jos haluat tehdä kipsimaskit itse, tarvitset tietysti mallin sekä kipsiä Pariisista ja kipsisidoksia. Käsityöt, joissa on kipsisidoksia, aseta lattialle suuri kalvolevy pohjaksi. Malli (esim. Lapsesi) makaa sen päällä. Levitä runsas määrä vaseliinia kasvoille minne tahansa suunnittelet naamion. Jos haluat tehdä käsitöitä kipsillä, ota side, liota se lämpimään veteen, väännä ylimääräinen vesi pois ja peitä kasvosi. Muotoile ensin X -muoto nenää pitkin.

Käsityötä lasten kanssa

tinker-kipsi-naamio-tee-se-itse-karnevaali-halloween

Jokaisen sidekerroksen jälkeen kasvoille levitetään kerros kipsiä. Hiero Paris -kipsi sormillasi, jotta se voi tunkeutua kaikkiin siteisiin. Noin 15 minuutin kuluttua parisin laastin tulee olla kuiva ja se voidaan poistaa kasvoilta. Epätasainen reuna voidaan nyt leikata muotoon saksilla. Jos teet naamioita itse, voit käyttää niitä Mardi Gras- tai Halloween -juhliin ja antaa puvulle viimeistelyn. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti maalaamalla ne akryylimaaleilla.

Previous Post
30 tee-se-itse-häälahjaideaa
Next Post
Joulukäsityöt lasten kanssa: 15 käsityöideaa suosittuihin aiheisiin