15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee joulukortteja paperin leikkauksella – ideoita, ohjeita ja ilmaisia ​​malleja

tinker abstrakti joulukortit paperilla leikattu kuusen aihe

Paperin leikkaus on suosittu taidemuoto, jossa filigraanikuvia luodaan paperille saksilla tai muulla leikkaustyökalulla. Taide on ollut tiedossa vuosikymmeniä ja sen pitäisi olla peräisin Kiinasta. Nykyään paperipistokkaita käytetään ikkunoiden, korttien tai lahjojen koristamiseen suosituilla aiheilla. Ja koska olemme joulua odotellessa, käsittelemme tämän päivän postauksessa aihetta tehdä joulukortteja paperin leikkauksella. Anna itsesi inspiroitua ideoista ja tee omat joulukortit itse.

Mitkä ovat paperin leikkaamisen vaihtoehdot??

tinker joulukortit siluetti aiheita

Paperinleikkauksella ymmärretään yleensä sekä klassinen siluetti että suosittu taittoleikkaustekniikka, jonka lapset oppivat päiväkodissa. Toinen paperin leikkausvaihtoehto on monimutkaiset kuvat, joissa on monia elementtejä ja jotka leikataan mallin ja kaavainveitsen avulla. Voit käyttää kaikkia kolmea paperin leikkaamisen vaihtoehtoa joulukortteja tehdessäsi ja luoda todella luovia malleja.

näpertele joulukortteja alkuperäisillä paperileikkausideoilla

Monimutkaiset paperileikkaukset, joissa on monia pieniä elementtejä, vaativat hieman enemmän taitoa ja sopivat paremmin kokeneille käsityöläisten faneille. Ensinnäkin tarvitset mukavan mallin, jossa on halutut aiheet leikattavaksi. Alta löydät ilmaisia ​​paperin leikkausmalleja, joiden avulla voit luoda kauniita joulukortteja.

joulukuusi siluetti tinker joulukortti filigraani

Esimerkiksi joulukuusi on yksi suosituimmista aiheista joulukorttien valmistuksessa paperin leikkauksella. Valittavana on monia vaihtoehtoja vaikeustasosta riippuen. Taitettu leikkaustekniikka on myös hieno käsityöidea, jonka lapset voivat myös tehdä erittäin hyvin. Tässä tapauksessa vastaava malli taitetaan ensin ja leikataan sitten. Paperin avaamisen jälkeen esiin tulee haluttu aihe.

näpertelevät joulukortit, joissa on paperileikattuja poroaiheita

Paperileikkauksella voidaan myös kuvata abstrakteja kuvioita ja aiheita, jotka sopivat täydellisesti moderneihin joulukortteihin. Olipa abstrakti joulukuusi, poro tai luminen talo, kaikki näyttää upealta paperileikkauksessa.

siluetti joulu talvi lumihiutaleet diy

Toinen vaihtoehto olisi tehdä kauniita lumihiutaleita paperileikkauksella ja kiinnittää ne sitten kaksinkertaiseen korttiin. Muista tässä tapauksessa käyttää kontrastivärejä, jotta lumihiutale todella erottuu.

Tinker -joulukortit paperin leikkauksella – yksinkertaisia ​​ideoita ja ohjeita

3d joulukortit tinker paperi leikkaus yksinkertainen idea

Paperin leikkaamisen ei pitäisi aina olla monimutkaista joulukortteja valmistettaessa. Jopa yksinkertaiset ideat voidaan toteuttaa tehokkaasti ja hämmästyttää vastaanottajaa. Esimerkiksi tätä 3D -joulukuusta varten sinun on leikattava vain muutama leikkaus taitetun kortin keskelle ja taitettava kaikki muut paperiliuskat ulos.

tee alkuperäiset joulukortit yksinkertaisesti siluetiksi

Voit myös suunnitella kaksinkertaisia ​​kortteja, joissa on leikatut luvut, jotta näet kortin sisäpuolen. Vaikka tämä ei ole monimutkainen paperileikkaus, se näyttää erittäin luovalta ja omaperäiseltä.

Helppo valmistaa siluetilla varustettuja joulukortteja

Voit esimerkiksi piirtää ympyrän kompassilla ja leikata sen sitten pois. Liimaa nyt sopiva kuviopaperi sisäpuolelle suoraan aukon alle. Muodosta sitten ympyrä mustalla kynällä kuin roikkuva joulukuusi pallo ja joulukortti on valmis.

Tinker abstrakteja joulukortteja paperin leikkauksella

näpäytä moderneja joulukortteja siluettikuvioilla

Jos haluat yllättää ystäväsi modernilla joulukortilla tänä vuonna, voit käyttää tätä tekniikkaa luodaksesi todella luovia malleja. Esimerkiksi abstrakti joulukuusi on varmasti menestys, jos sinulla on sopiva malli.

Paperinleikkausohjeet joulukorttien taittamiseen

Mallin lisäksi tarvitset myös rakennuspaperia kahdessa eri värissä, stensiiliveitsen ja leikkausmaton. Aseta ensin malli toiselle kortille ja leikkaa aiheet. Liimaa sitten toinen kortti alla ja suunnittelu on valmis.

näpäytä abstrakteja joulukortteja paperileikkausohjeilla

Vaihtoehtoisesti voit myös kokeilla tätä ideaa, jossa pieniä kolmioita ei ole leikattu kokonaan pois. Leikkaa tässä tapauksessa vain kahta jalkaa pitkin jättäen pohja pois. Taita sitten kolmiot niin, että toinen paperi näkyy alla.

diy idea joulukortti siluetti seppele

Kolmioita ei kuitenkaan voida suunnitella tällä tavalla. Voit myös piirtää kortille yksinkertaisen seppeleen ja leikata lehdet osittain. Luovuudellasi ei ole rajoja.

Suosittuja malleja paperileikkaukselle

tee itse joulukortti tannenbaum

Jos et ole kovin hyvä käyttämään kaavainta, käytä yksinkertaisempia kuvioita, joita voidaan käyttää myös saksilla. Joten jos haluat tehdä joulukortteja paperileikkauksella, voit suunnitella kauniita joulukuusia ilman mallia. Piirrä yksinkertainen joulukuusi korttiin ja leikkaa se sitten pois. Se on niin yksinkertaista.

tinker joulukortti rudolf poro siluetti

Mallilla tai ilman, poro on aina loistava suunnitteluidea joulukortille. Rudolf ei vain ilahduta lapsia, vaan se voidaan toistaa eri versioina. Yllä olevan kuvan idea on todella hauska, älä usko sitäkään?

Joulukortti tinker paperi leikattu tähdet joulupallot

Joulukuusenkoristeet kaikissa muodoissa, kokoissa ja väreissä ovat myös hyvin hyväksyttyjä joulukortin motiiveja. Vaihtoehdot ovat erityisen erilaisia. Pallot voidaan koristaa sisäpuolelta eri symboleilla ja kuvioilla, jotka sitten yksinkertaisesti leikataan. Myös tässä tapauksessa luodaan alkuperäisiä kortteja, jotka varmasti tuovat iloa vastaanottajalle.

Paperista leikatut joulukortit, joissa on teksti

joulukortti paperi leikattu kirjoitus joulukuvioita

Kun teet joulukortteja paperin leikkauksella, kirjaimet ovat myös tapa tehdä kauniita kortteja. Tällainen kortti vaatii hieman enemmän taitoa, koska kirjaimia ei voi helposti leikata. Siksi ei ole suositeltavaa valita pitkiä kirjaimia, vaan vain yksi sana.

Joulukortin tinker -kirjaimet paperin leikkausohjeet

Kuvasta löydät esimerkin. Monet ihmiset yhdistävät sanan “ilo” jouluun ja sopii täydellisesti joulukorttiin. Voit laittaa värikkään kuvan alle tai miksi et valokuvan sinusta ja rakkaastasi / perheestäsi?

Ilmaiset paperin leikkausmallit jouluksi

malli paperi leikata joulukuusi abstrakti

Täältä löydät paperin leikkausmalleja, joissa on joulukuvioita, joita voit käyttää joulukortteihisi. Tulosta ne vain sopivan kokoisiksi ja anna luovuudellesi vapaus. Toivotamme sinulle hauskaa!

Paperileikatut mallit joulupalloja

Paperi leikattu malli joulu maisema kuuset talot lumi

Paperileikatut mallit kellot nauhat tähdet

Joulupaperileikattu malli koristele joulukortti

Tulosta joulukuusi malli ilmaiseksi

Paperi leikattu joulukuusi tulostettava malli ilmaiseksi

Malli joulukuusi siluetti koristella kortteja

malli joulukuusi enkeli paperi leikattu joulu

joulumalli paperi leikattu kuusipuu lapset

joulu siluetti malli taloja

Previous Post
30 tee-se-itse-häälahjaideaa
Next Post
Joulukäsityöt lasten kanssa: 15 käsityöideaa suosittuihin aiheisiin