15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tontut näkevät näitä 16 nopeaa ja hauskaa käsityöideaa

Etsitkö hauskoja käsityöideoita syksyyn ja jouluksi, niin tontut ovat loistava idea. Ne voidaan valmistaa luonnonmateriaaleista, kuten käpyistä, tammenterhoista tai saksanpähkinöistä, jotka keräät lastesi kanssa syksyllä. Muutama muu asia, kuten huopakangas tai partatekoinen turkis, voit olla ainutlaatuinen Tinker tontut, jotka koristeena takaavat erityisen hyvän mielen. Lapsesi voivat myös toteuttaa paperista tehtyjä ideoita. Tässä on joitain ohjeita ja inspiraatiota seurata esimerkkiä.

Imp tinker huopa-parta-bobble hattu-männynkäpy-luonnonmateriaaleja

Ohjeet tonttujen tekemiseen

Imp tinker helppo stimulointi-joulukuusi-koristeet-kuuma liimapistooli

Voit tehdä tontun männynkäpyistä ja kauniista joulukuusenkoristeista. Käpyjä valmistettaessa tarvitset myös huopaa, lankaa, puupalloa ja kuumaa liimapistoolia. Leikkaa huivista vain huivi ja pala kartion muotoon, jonka liimat sitten yhteen haltian muodostamiseksi. Kankaasta valmistetut pikselit ovat valmiita!

Tinker tontut – ideoita männynkäpyjä

Imp tinker pieni-mänty-kartio-hattu-suppilokello

Tällainen männynkäpykoriste tehdään nopeasti. Teet huopatontut yksittäisistä elementeistä, jotka valmistat etukäteen. Voit myös suunnitella huopakankaan neulalla ja langalla, mutta sinun ei tarvitse. Kartion muotoinen hattu pitää myös kellosta. Sitten kaikki liimataan tappiin kuten edellisessä esimerkissä.

Kääpiöt tekevät käsityötä lasten kanssa – 10 jännittävää projektia jokaiselle ikäryhmälle

Tontut, jotka on valmistettu kuusen oksista joulukoristeiksi ulkona – tee itse -ideoita ohjeineen

Suuret tontut tekevät käsityötä eri materiaaleista – 4 DIY -ideaa jouluksi

Tinker tontut huopasta

Imuroi pehmolanka-ideoita-käpyjä-vihreää huopaa

Kun teet tonttuja männynkäpyistä, voit yhdistää monenlaisia ​​materiaaleja. Tässä on esimerkki pehmolangan käytöstä käsien ja jalkojen luomiseen. Mutta myös shish -kebab -vartaat, popsicle -tikut tai hammastikkuja ovat myös sopivia, kuten näet seuraavan idean imp.

Kääpiöt tekevät käsitöitä lasten kanssa

Imp tinker pieni-korkki-inspiraatio-vihreä-sininen-huivi-helppo

Voit myös tehdä yksinkertaisia ​​tonttuja korkkeista. Hammastikkuja voidaan käyttää yhdessä käsien ja jalkojen helmien kanssa. Mutta jopa ilman hammastikkua pienestä tontusta tulee hyvin persoonallinen. Maalaa korkki joulun väreillä ja suunnittele sen vaatteet. Voit myös keksiä jotain hatulle itse.

Tontut tekevät käsityötä paperista jouluksi

Imp-tinker-craft-paper-bobbles-decoration-liima

Jos haluat tehdä käsitöitä lasten kanssa, paperi on ehkä paras vaihtoehto, koska sen kanssa on helpointa työskennellä. Yksinkertaiset neliöt, ympyrät, suorakulmiot ja kolmiot riittävät luomaan joulutontun. Pompoms ja googly -silmät ovat myös suuria auttajia. Pomponien sijaan sopivat myös napit ja voit piirtää silmät itse.

Tee tonttuhattu

Imp-tinker-tonttu-paperi-lapset-diy-paperi-levyt-heiluttavat silmiä

Jos teet tonttuhattua, valitse materiaalista riippumatta kartion muoto. Tämä on tyypillistä joulupukin pienille avustajille ja antaa tonttuille erityisen viehätyksen. Voit helposti tehdä kartioita tonttuille. Kuvittele vain neljänneksen kakku. Liimaa tällainen neljännes yhteen molemmin puolin ja sinulla on kartio.

Tonttu syötäväksi

Imp-tinker-idea-kids-fun-candy-cane-paper-kengät

Voit myös yhdistää paperin karkkeihin. Niitä käytettiin täällä käytännössä käsiin ja jalkoihin. Kun teet tämän tontun, aseta karkkipaperit ristiin. Taivutetut päät muodostavat automaattisesti roikkuvat kädet. Puet tämän ”kehyksen” vaatteisiin, jotka leikkasit paperista.

Idea wc -paperirullalla

Imp-tinker-wc-paperi-roll-pahvi-korvat-kello-vihreä-punainen

Voit tehdä gnomin wc -rullasta yhtä nopeasti ja helposti. Tämä maalataan ensin ihonvärillä ja saa kasvot heti, kun väri on kuivunut. Leikkaa pois huopaelementit ja pahviset korvat. Maalaa jälkimmäinen uudelleen. Peitä rulla kankaalla yksinkertaisesti teippaamalla se paikalleen.

Imp Joulupukin hattu

Imp-tinker-joulupukki-hattu-yksinkertaisesti leikattu liima

Tässä suloisessa tontussa on joulupukin hattu ja se on valmistettu kokonaan huopasta. Piirrä ensin yksittäiset elementit vastaavalle huopamateriaalille ennen leikkaamista. Sitten kaikki liimataan yhteen. Tämä projekti edustaa laukkua. Löydät yksityiskohtaiset ohjeet tämän artikkelin lopussa. Mutta voit myös tehdä tämän tontun ja käyttää sitä sitten seinän, ikkunan tai oven koristeena.

Tinker pienillä tonttuilla

Imp-tinker-koriste-tonttu-diy-ideat-tinkering-ohjeet

Nämä kangaspikselit ovat erityisen ylellisiä. Voit käyttää hienoja kangaspaloja tähän projektiin. Silmiin tarvitset mitä tahansa painikkeita, jotka voivat olla myös erilaisia, jotta imp näyttää entistä hullummalta. Tontun tekemiseksi ommellaan. Jopa aloittelijat voivat kuitenkin tehdä tämän ilman ongelmia.

Hiero päätä

Imp-tinker-tinker-ideat-aloittelijat-korvat-hattu-tee-itse-tontut

Leikkaa impressaa varten kuusi elementtiä päähän ja neljä korvan osaa valitusta materiaalista, kuten yllä on esitetty. Ompele sitten kaikki päädyt yhteen. Mutta jätä aukko pistokkeelle. Käännä pää nurinpäin, täytä se puuvillalla tai muulla täyteaineella ja ompele pää kiinni. Käytät tätä nyt mallina suunnitellaksesi oikean kokoisen hatun, jonka voit ommella tai liimata päähän. Liimaa myös silmät ja valmiit korvat.

Tinker tonttu ruumiita

Imp-tinker-kangas-silmä-napit-ompelu-ohjeet

Jotta voisit näpertyä gnomin kanssa, on nyt kehon vuoro. Leikkaa tämä pois kankaasta. Tarvitset vartalon, jossa on jalat ja kaksi kättä, jotka on valmistettu kahdesta kangaskappaleesta. Ompele aina kaksi elementtiä yhteen vasemmalta ja jätä aukko vapaaksi. Käännä kangas nurinpäin ja työnnä linssit aukon läpi. Tämä tekee gnomista muokattavan ja kosteus imeytyy linssien läpi. Ompele aukot kiinni ja kiinnitä pää ja käsivarret vartaloon. Älä myöskään unohda kaulusta.

Tee suuria pixies parta

Imp-tinker-kääpiöt-tee-se-itse-huopa-harmaa-hattu-diy

Pidämme näitä skandinaaviseen tyyliin sopivia pikkuisia erityisen söpöinä, ja vaikka ne näyttävätkin hyvin monimutkaisilta, huomaat, että niitä ei ole vaikea jäljitellä ollenkaan. Hanki kaiken kokoiset vaahtomuovikartiot, kaikki kankaat joulun väreissä, harmaa fleece, musta huopa, tekoturkis, puupallot, lanka ja kuuma liimapistooli.

Pue kartio

Imp-tinker-large-cone-styrofoam-wrap

Leikkaa nämä kaksi muotoa piilosta, jotta voit tehdä näpertelyjä asettamalla sen pinnalle nahko alaspäin. Älä paina veitsellä liian voimakkaasti, jotta et leikkaa hiuksia alla. Ota sen jälkeen kartio ja aseta se kankaan päälle kankaan korkeuden määrittämiseksi. Kääri sitten kartio myös halkaisijan saamiseksi ja merkitse kaikki huopakynällä. On parempi jättää kangas hieman suuremmalle kuin vahingossa leikata se liian pieneksi. Leikkaa muoto ja liimaa se vaahtomuovikartioon kuumalla liimalla.

Viimeistelevät kääpiöt

Imp-tinker-fake-fur-parta-make-funny-figure-decoration

Liimaa sitten parta paikalleen ja kiinnitä pidempi lankapala kartion yläosaan. Tämän pitäisi pitää korkki pystyssä. Muodosta hattu harmaalla kankaalla, jonka liimat sitten kartion kärkeen. Sen jälkeen sinun tarvitsee vain kehystää kasvot. Jos haluat tehdä tontun, liimaa puupallo nenäksi ja leikkaa kaksi ympyrää mustasta huopasta, jotka joko liimaat tai tartut kiinni. Voit koristella hatun joulukukalla.

Skandinaaviset pikselit

Imp tinker harmaa-parta-hatut-skandinaavinen idea

Jos pidit yllä olevasta ideasta tonttujen valmistamisesta, voit myös harkita tätä vaihtoehtoa. Kartion sijasta käytetään itse ommeltua säkkiä, jonka voit täyttää linssillä tai puuvillavillalla kuin hulluja tonttuja. Nenät tehtiin samalla tavalla. Valkoisen sijasta näillä pikkulapsilla on harmaa parta. Et löydä todella hienoa lahjaideaa?

Tonttuja viinipulloille

Imp-tinker-koristelu-joulu-syksy-viinipullot-koristele

Jos sinulla on myös viiniä pöydälläsi jouluna tai jos haluat antaa jollekin viiniä lahjaksi, unohda tylsä ​​pullo ja koristele se alkuperäisellä tontulla. Tee ensin hattu huopasta, jonka halkaisijan tulisi olla hieman pienempi kuin pullon. Liimaa puupallo eteen nenäksi, kun taas parta on kiinnitetty sisäpuolelle. Tinking tämän idean kanssa gnome on erittäin helppoa.

Tinker hiukset tarvikkeet

Imp-tinker-hair-korut-huopa-ompele-hair-clip-elf

Voit myös sisustaa kampauksesi jouluksi. Ja jos teet tonttuja tätä tarkoitusta varten, monet hymyilevät kasvot ovat taattuja, koska idea on söpö ja alkuperäinen. Tämä tonttu on valmistettu huopasta ja voidaan liimata bobby -tappiin tai pääpantaan. Näin ollen valitset myös impin koon, jos teet sen itse. Voit tehdä seuraavat toimet Tulostettava Gnome -malli käyttää.

Ompele huopa

Imp-tinker-face-christmas-koristavat-traileri-joulukuusi

Täällä voit nähdä pikselin hieman lähempänä. Jos teet tämän gnomin, on parasta ensin valmistaa yksittäiset elementit uudelleen. Sitten voit liimata nämä elementit toisiinsa. Mutta tontusta tulee persoonallisempi, kun käytät niin kaunista saumaa kasvojen yhdistämiseen. Mutta päätät itse. Tämä gnome sopii hyvin myös joulukuusi koristeluun.

Tinker -tontut puusta: DIY -ohjeet

Puusta valmistetut tontut tekevät itse opetusideoita

Etsitkö luovaa sisustusideaa tai haluatko vain viettää aikaa käsityön kanssa sateisina viikonloppuina? Tarjoamme sinulle nopean käsityöidean söpöille puisille tonttuille. Tarvitset käsityökaupasta seuraavat materiaalit:

 • MDF -kolmiot
 • Väri: kulta, vihreä, punainen ja ruskea
 • Paperinauha
 • Ihonvärinen mallinnussavi nenään
 • Pehmo pitkät hiukset
 • liima
 • Hiekkapaperi (valinnainen)

Puiset tontut antavat aloittelijoille hyödyllisiä vinkkejä

Kuinka tehdä söpöjä joulutonttuja: Jaa kolmiot kolmeen paperinauhalla. Maalaa sitten MDF -kolmiot kolmella värillä. Yhdistä värit haluamallasi tavalla ja anna niiden kuivua. Hio sitten (valinnainen) maali kevyesti pois hiekkapaperilla. Tee mallinnussallasta palloja, jotka voit kiinnittää tonttuihin nenänä. Koristele sitten tontut pitkillä hiuksilla ja muuta ne joulutonttuiksi.

Puiset tontut tekevät ideoita itse

Halutessasi voit myös kiinnittää köyden tonttuihin ja tehdä niistä söpöjä joulukoristeita. Vaihtoehtoisesti ne ovat ihanteellisia sijoitettavaksi takan päälle tai sohvapöydälle. Ne vievät vähän tilaa ja ovat siksi sopivia pöytäkoristeita. Söpöt tontut voivat myös koristella lahjoja tai antaa ne vain kollegoille matkamuistoksi. Myös peruskoulun lapset voivat osallistua käsityöhön, koska tämä projekti on melko yksinkertainen.

Tee tontut puusta itse huopakoristeiden ohjeiden avulla

Seuraavat söpöt pikselit ovat valmiita vain muutamassa vaiheessa. Ohjeet ovat melko yksinkertaisia, mutta koska yksittäiset osat on liimattu yhteen kuumaliiman kanssa, on oltava varovainen. Joten erityisesti päiväkodeissa olevien pikkulasten ei pitäisi mieluummin osallistua. Jopa vanhempien lasten kanssa sinun on ensin harjoiteltava kuumaliiman käyttöä. Käsityöprojektiin tarvitset seuraavat materiaalit:

 • Musta maali ja harja
 • Puusta valmistetut lankakelat, joiden korkeus on vähintään 6 cm ja halkaisija 3 cm
 • Puinen pallo, halkaisija 3 cm
 • Puiset sydämet, 3 cm leveät ja 3 cm pitkät
 • Huopakangas vihreä, punainen ja beige
 • Pitkät hiukset muhkeat valkoisena ja harmaana
 • Ihonvärinen mallinnussavi tai pienet puupallot nenään
 • sakset
 • kuuma liima

Puiset pikselit tekevät vaiheittaiset ohjeet

Maalaa ensin sydämet mustaksi ja anna niiden kuivua. Kääri lankakelat beigellä huopalla. Liimaa lankakelan toiselle puolelle musta puinen sydän ja toiselle puolelle puupallo. Tee mallipohjasta pieni pallo ja liimaa se suuremman pallon keskelle. Tee parta harmaasta pitkäkarvaisesta muhkeasta ja tee kääpiöhattu vihreästä huopasta. Söpöt tontut on tehty!

Tinker puunrunko

Puunrungon tontut tekevät omat ideansa koivupuusta

Voit tehdä söpöjä tonttuja koivupuusta. Lyhennä puunrungot tai oksat, leikkaa toinen puoli vinosti ja maalaa kasvot. Leikkaa parta pahvista ja kiinnitä se puuliimalla. Saattaa loppuun! Söpöt tontut voivat sisustaa talon sisäänkäynnin, ikkunalaudan tai puutarhapöydän. Ne kestävät pakkasta ja lunta ilman ongelmia, joten ne sopivat ihanteellisesti ulkokäyttöön.

Söpöjä puisia piikkejä, joissa on puuvillaparta

Puiset tontut tekevät itse ideoita juhla -joulukoristeisiin

Tee kääpiöhattu kelloilla huopasta

Tee puisia tonttuja, koristele villalla ja ompele huopahattu

Tee itse suuria puunrunkoja

Tee puusta runko puusta ja maalaa se itse

Puunrungon tontut pienessä muodossa: maalaa kasvot

Tinker puunrungolla ja maalaa se punaiseksi ja valkoiseksi

Ohjeet tonttujen hiustarvikkeille tässä.

Ohjeet haltiakasseille tässä.

Previous Post
Hääkampaus pitkille hiuksille- 60 tyylikästä kampausta
Next Post
Sido ja kiedo talvihuivi tyylikkäisiin asuihin joka päivä näillä sidontatekniikoilla