15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Valmista harrastehevonen jännittäviin lasten peleihin – 4 nopeaa ohjetta

Harrastushevonen tinker -sielen-ohjeet-villasukat-hevosen harja-lanka-napit

Lapset ovat aina uteliaita ja valmiita uusiin jännittäviin peleihin. Jotta he eivät kyllästyisi, tarvitaan aina kekseliäitä ideoita. Ne voidaan saavuttaa muutamassa minuutissa parhaalla mahdollisella tavalla, koska lapset voivat olla melko ärsyttäviä ja kärsimättömiä. Näissä tapauksissa tai vaikka puutarha tai talo on liian pieni todelliselle hevoselle, tarjoamme 4 ohjetta siitä, kuinka nopeasti luoda upea esteettömillä materiaaleilla Tinker hevosen kanssa voi.

Tinker hobbyhorse – 4 yksinkertaista ohjetta

Harrastushevosen tinkiminen-sisko-ohjeet-villa-sukat-materiaalit-ompelu

Kolmen ensimmäisen ohjeen menettely on hyvin samanlainen. Tarvitset tikun lisäksi polyfilliä, kangaspaloja, lankaa, lankaa neulalla, mitä nappeja tai niittejä, ompelun perustiedot ja tietysti ompelukoneen, jotta tuote ei hajoa ensimmäistä kertaa pelaat. Etsi kankaita mitä tahansa väriä sen mukaan, onko lelu tytöille vai pojille.

Tee harrashevonen villasukista – nopeat ohjeet

Harrastushevonen tinker -sielen-ohjeet-villa-sukat-hevonen-harja-villa-lanka

Harrastushevonen on erityisen hauska ja söpö, kun luot sen villasukasta. Ota miesten sukat, joiden koko on 43-44, jos mahdollista, jotta hevonen on riittävän suuri. Muotoile sitten hevosen harja kantapään alueelle ja sitten ylöspäin nauhaa kohti. Tämä on valmistettu langasta, joka vastaa villasukkaa – villasta, jos solmitset langan joustavasti.

Tinker harrastushevonen – hevosen riimu, jossa kello ja napit silmille

Harrastushevonen tinker -sielen-ohjeet-villasukat-napit-silmät-hauska

Silmät on valmistettu painikkeista – suurempi ja pienempi musta, jotka on sijoitettu oppilaan keskelle. Neulan ja langan avulla teet hevosen suun. Hymy saisi lelun varmasti ystävällisemmäksi. Siellä voit kehittää luovuuttasi ja luoda hauska ilme.

Tinker creative hobbyhorse – villalangasta valmistettu hevosharja 

Harrastushevonen tinker -sielen-ohjeet-villa sukka-hevonen riimu-korvat

Yksinkertaisesti leikkaa tyypilliset hevosen korvat huopasta tyypillisessä lehtimuodossa. Käytä sisäosassa kevyempää kangasta kuin ulkoosassa. Kiinnitä neulalla ja langalla oikeisiin paikkoihin hevosen pään molemmin puolin. He tekevät hevosen riimuista ja hihnasta nahkanauhoista. Voit halutessasi käyttää niitä eri väreissä ja koristella niitä kelloilla jne.

Tee harrastushevonen ja sido se tiukasti sauvaan

Harrastus-hevos-tinker-sielen-ohjeet-villa-sukat-hevosen riimu-tie-tikku

Kun hevosen pää on viimeistelty kaikilla yksityiskohdilla, kuten korvat, silmät, hevosen harja, se täytetään polyfillillä. Ennen kuin asetat sen sauvaan, on suositeltavaa kiinnittää puskuri tangon kärkeen, jotta se ei tule ulos sukan läpi ja repi sitä. Tähän soveltuu styroxista tai puuvillasta valmistettu pallo, joka on kiinnitetty tangon toiselle puolelle. Kiinnitä ensin sukka alareunaan liimalla ja sido sitten koristeellisesti narulla.

Tinker harrastushevonen – DIY poni

Harrastus-hevonen-tinker-sielen-ohjeet-poni-silmäripset-velour

Voit jälleen tehdä ponin harrastushevosen kankaasta ja langasta. Ponille on kuitenkin ominaista erityispiirteitä, kuten karvan ruskeat vivahteet, pitkät, tuuheat harjat, selvästi vaaleammat kuin vartalon väri, sekä pitkät, paksut silmäripset. Tämän luomiseksi on suositeltavaa saada ruskea kangas, joka jäljittelee mokkaa tai veluuria.

Tinker poni harrastushevonen – Ohjeet

Harrastus-hevonen-tinker-sielen-ohjeet-poni-ruskea-kangas-ommella

Luo ensin malli päälle ja korville. Kaikkien osien tulee olla symmetrisiä ja ommella yhteen sisäpuolelta ulospäin. Tee ensin yksi puoli, sitten toinen ja lopuksi yhdistä molemmat. Pidä hevosen harja paikallaan, kun yhdistät kaksi puoliskoa.

Tee söpö harrastushevonen – rehevä hevosharja langasta ja suurista silmäripsistä

Harrastus-hevonen-tinker-sielen-ohjeet-poni-hevonen-harja-lanka-diy

Älä unohda laittaa puskuria tikun kärkeen. Teet hevoshihnan nahkanauhoista tai nauhoista. Korjaa lopuksi silmäripset. Nämä näyttävät söpöltä paksun hevosharjan alla, joten etsi oikea paikka, kaikki on valmista.

Tee useita harrastehevosia itse seurallisiin lasten peleihin

Harrastus-hevonen-tinker-sielen-ohjeet-poni-ruskea-lanka

On järkevää tinkiä kaksi tai useampia harrastushevosia ja valmistautua siten ryhmäpeleihin. Se on myös hyvä idea puutarhajuhliin tai lasten syntymäpäiväjuhliin, kun odotat pieniä lapsia. Suunnittele myös, että pienet juoksevat ja hyppäävät ympäriinsä, koska se on yksinkertaisesti osa ratsastus- ja ritari -pelejä.

Tinker yksisarvinen harrastushevonen – ohjeet

Harrastus-hevonen-tinker-sielen-ohjeet-yksisarvinen-valkoinen-violetti

Mikä pieni tyttö ei haaveile ponin tai yksisarvisen hankkimisesta? Toteuta tämä toive pienellä vaivalla ja tee se lahjaksi tai vain lapsellesi. Yksisarviselle on tyypillistä sarjakuvista siirretty lumivalkoinen turkiksen väri – hevosen harja taivaansinisen, violetin ja vaaleanpunaisen sävyissä. Tärkeintä on, että kotitekoisen harrastushevosen pitäisi näyttää söpöltä, lempeältä ja pehmeältä – aivan kuten sadusta.

Hanki pörröisiä kankaita harrastehevosellesi – Polar

Harrastus-hevonen-tinker-sielen-ohjeet-yksisarvinen-kangas-polaarinen

Hanki erittäin pehmeitä tai hieman pörröisiä kankaita sopivissa väreissä. Fleece -kankaat, jotka ovat erittäin pehmeitä ja pörröisiä ja samalla erittäin helppokäyttöisiä, ovat erittäin sopivia tähän tarkoitukseen. Aloita kuvion luominen pian, ompele osat yhdessä etupuolen kanssa yhteen, täytä puuvillavillalla, lisää tikku puskurilla ja kiinnitä vaaleanpunaisen-violetinväriset hevosharjat. Kiinnitä lopuksi silmäripset ja sido lopuksi vaaleanpunaisella satiininauhalla kohtaan, jossa kangas päättyy.

Luo kuvio ja tee harrastushevonen

Harrastus-hevonen-tinker-ohjeet-yksisarvinen-malli-malli

Tee harrastushevonen – täytä se puuvillavillalla

Harrastus-hevonen-tinker-sielen-ohjeet-yksisarvinen-valkoinen-puuvilla

Värikäs hevonenharja kauniille harrastehevoselle

Harrastus-hevonen-tinker-sielen-ohjeet-yksisarvinen-ompelu-hevonen-harja-polar

Harrastehevonen sarvella – näpertely yksisarvinen 

Harrastus-hevonen-tinker-sielen-ohjeet-yksisarvinen-villa-hevonen harja

Tee kaunis yksisarvinen itse 

Harrastus-hevonen-tinker-sielen-ohjeet-yksisarvinen-valkoiset silmäripset-hevosen harja

Yksi uintinuudelista Tinker hobbyhorse – 10 minuutin ohjeet

Harrastushevonen-tinker-sielen-ohjeet-uinti nuudeli-heiluttaa-silmät-hauska

Voit tehdä erittäin helpon DIY -harrastushevosen uintinuudelista alle 10 minuutiksi. Hanki liimaa, joka ei sisällä asetonia eikä liukene vaahtoa, sekä narua, huopaa ja erityisen pörröistä hevosen harjaan. Olet tervetullut käyttämään mitä googly -silmiä hauska kosketus.

Super helppoa Tinker harrastushevonen ja koristele luovasti – googly silmillä

Harrastus-hevonen-tinker-sielen-ohjeet-uintinuudeli-diy-easy

Taivuta altaanuudelin yläosa ja sido se narulla – näin hevosen pää luodaan. Jätät johtoa hieman pidemmäksi aikaa ja se toimii hevoshihnana. Tuo sitten hauskat googly -silmät, korvat molemmin puolin ja hevosen harja, jonka olet aiemmin leikannut huopasta tai pörröisestä kankaasta ja valmistanut. Ja luova harrastushevonen on valmis, jolla sitä voidaan myös pelata vedessä jossain määrin.

* Tee harrashevonen villasukista – ohjeet Vaaleansininen harmaa

* Harrastushevostyö – ponin ohjeet Kaunis sotku

* Valmista harrastehevonen – yksisarvisen ohjeet Elä se. Rakastan sitä. Selvitä.

Previous Post
Horoskooppi 2015 – vuosittainen horoskooppi kaikille horoskoopille
Next Post
Upea DIY -pöytäkoriste viiniköynnöksestä