15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Käsityöt vaahtomuovista jouluksi nuorille ja vanhoille – 11 käsityöideaa

näpäytä sienikumia joulukoristeisiin kuusipuu korut kello joulupallot

Hyvästä syystä vaahtomuovi on yksi suosituimmista edullisista käsityömateriaaleista. Sen sileä ja sammalpehmeä pinta tekee siitä erityisen suositun lasten keskuudessa. Vaahtomuovi on kevyttä, pehmeää ja ilman teräviä reunoja ja sopii hyvin nuorten käsityöläisten käteen. Kevyet vaahtomuovilevyt on helppo käsitellä ja jopa aloittelijat voivat helposti saavuttaa täydelliset tulokset. Vaahtomuovilla voit käsitellä erilaisia ​​asioita eri tilaisuuksiin. Esimerkiksi vaahtomuovilla askartelu jouluksi olisi hyvä idea nuorille ja vanhoille. Seuraavassa on joitain joululahjaideoita koruille, koristeille ja lahjoille, jotka voidaan tehdä hetkessä ja ilman vaivaa.

Tee kynttilänjalka vaahtomuovista

tinker sieni kumi joulukoriste kynttilä

Käsityöprojekteihin, jotka olemme koonneet sinulle tässä viestissä, voit ottaa mukaan lapsesi ja antaa joulun odotuksen kasvaa rauhallisesti. Mielikuvituksellasi ei ole rajoja, kun teet vaahtomuovilla käsitöitä jouluna. Voit esimerkiksi luoda upean, juhlallisen lämpökynttilän pidikkeen käytännöllisestä vaahdosta. Ajattele värikonseptia joulupöydän koristeisiin ja leikkaa vaahtomuovista erikokoisia tähtiä. Kaavain auttaisi täydelliseen lopputulokseen. Leikkaa nyt reikä pienimmän tähden keskelle. Liimaa tähdet päällekkäin ja se kimaltelee juhlallisesti sisustetulle pöydälle.

Tinker joulukuusenkoristeet vaahtomuovilla

joulutähti glitter sieni kumi koristeet

Aito joulukuusessa on oltava kauniita koruja. Vaahtomuovista voidaan leikata ääretön määrä joulukuusen hahmoja, motiiveja ja koristeita, jotka eivät itse asiassa vaadi lisäkäsittelyä. Vaikka sinulla ei olisi paljon aikaa, vaahtomuovilla voidaan luoda upeita viime hetken koristeita. Toteutuksen ei välttämättä tarvitse olla täydellistä, minkä vuoksi et välttämättä tarvitse vaahtomuovimalleja. Kun teet vaahtomuovilla käsitöitä jouluksi, tähdet leikataan pois ja liimataan yhteen hetkessä. Anna lastesi pukeutua joulutähtiin glitterillä tai muulla koristeella.

Tinker joulukuusi vaahtomuovilla

Joulukuusi sieni kumi glitter koristelu

Kauniit minijoulukuuset ovat aina tervetullut koriste pöydällä, ikkunalaudalla tai ikkunaripustimena. Myös puut kaadetaan nopeasti. Nyt lapsesi voi luovuttaa höyryn luovasti ja suunnitella ainutlaatuisen joulukuusi. Koriste -elementtien valikoima on valtava. Helmet, paljetteja, jalokiviä tai erilaisia ​​yleisiä esineitä, kuten pieniä nappeja, tulevat kyseenalaiseksi. Valkoiset lumihiutaleet, pieni porohahmo tai iloinen piparkakkumies leikkaa hienon hahmon itse valmistetusta vaahtomuovista valmistetusta joulukuusta.

joulukuusen styrox -vaahtomuovikimalle

Jos haluat tänä vuonna korvata perinteisen aidon joulukuusi kotitekoisella, voit käyttää vaahtomuovia ja halutun kokoista styrox -kartiota jäljittelemään tätä upeaa ja koristeellista joulukuusta. Tähän jaloon ja tyylikkääseen joulukoristeeseen tarvitset minkä tahansa värin vaahtomuovilevyjä, joista leikkaat samankokoisia ympyröitä. Ota ympyrä kädestäsi, paina sitä kevyesti sormiesi välissä ja kasta reuna liimaan ja sitten kimallukseen. Järjestä vaahtomuovirenkaat kuvan osoittamalla tavalla ja liimaa ne paikalleen.

Tee lumiukko vaahtomuovista jouluksi

sieni kumi lumiukko joulukoristeita

Heti ensimmäisen lumen sattuessa useimmat lapset alkavat puhua mistään muusta kuin lumiukosta. Mutta vaikka ovella ei olisi lunta, voit tehdä söpön lumiukon lasten kanssa kodikkaalla käsityöpäivällä. Voit luoda lumiukkoja monista eri materiaaleista. Ne, jotka haluavat tehdä perinteisen talven symbolin vaahtomuovista, ovat valinnanvaraisia ​​ja heidän on valittava monien eri suunnitteluvaihtoehtojen välillä.

sienikumi leikattu puuvilla lumiukko

Voit esimerkiksi piirtää lumiukon suoraan vaahtomuoville ja pyytää lasta leikkaamaan sen. Älä unohda, että lumiukko tarvitsee hatun ja lämpimän huivin kylminä vuodenaikoina. Jos etsit tarkempaa käsityöideaa, joka kannustaa vanhempia lapsia luovasti, voit jäljitellä joulupukkia kotona yllä olevasta kuvasta. Yksittäiset osat leikataan yksinkertaisesti vaahtomuovista ja liimataan tai ommellaan yhteen. Kaunis lumiukko voidaan ripustaa mihin tahansa.

Söpö poro valmistui nopeasti

Poron sydämen muotoiset heiluvat silmät sienikumi

Jos haluat ilahduttaa lapsesi poroilla koristeena, voit suunnitella söpön sorkkaeläimen kolmesta sammalikukkasydämestä. Leikkaa yksi sydän punaisesta vaahtomuovilevystä ja kaksi valkoisesta. Tarvitset vain googly -silmät ja pienen pompon nenäsi. Tämä söpö poronpää voi koosta riippuen koristaa juhlapöydän ja olla loistava lahja. Mutta se voi myös koristaa itse tehdyn lahjapakkauksen.

Käsittele ideoita vaahtomuovilla rakastaville lahjoille

valokuvakehys sieni kumi lahjaidea lumiukko

Lahjojen antaminen ja vastaanottaminen on yksinkertaisesti osa kauneinta perhejuhlaa. Joka vuosi meitä kiinnostaa kysymys siitä, miten yllättää rakkaansa alkuperäisellä lahjalla. Entä tällainen hauska lumiukon ripustin, joka loistavan joulukoristeen lisäksi on mukava muisto? Kädet levinneenä pieni lumiukko näyttää siltä, ​​että hän aikoo halata sinua.

kirjanmerkki lumiukko jäätelötikku paljetteja

Jos ystäväsi ja sukulaisesi ovat kirjamatoja, he arvostavat ehdottomasti hauskaa kirjanmerkkiä. Ihmisille, joilla on tämä ihana harrastus, paitsi kirjat ovat ihanteellinen lahja, myös muita käytännöllisiä esineitä. Mustavalkoisen vaahtomuovin lisäksi tarvitset popsicle -tikun tai puisen sekoittimen ja joitain paljetteja lumiukon kirjanmerkkiin. Vaihtoehtoisesti voit lisätä popsicle -tikkuun pieniä painikkeita.

Enkelit tekevät asioita vaahtomuovista

Enkeli sieni kumi joulua käsitöitä pyykkipojat

Yksi käsityömateriaalin vaahtomuovin positiivisista ominaisuuksista on, että se voidaan yhdistää monien muiden materiaalien kanssa. Pienet, suloiset enkelit ovat yksinkertaisesti osa aistillista festivaalia ja saavat melkein kaikki sulamaan. Tämän kauniin käsityöidean toteuttamiseksi tarvitset pyykkipojat, höyhenet tai pörröiset seppeleet, jotka voidaan nopeasti muuttaa mekkoksi ja tietysti enkelisiipiksi. Voit tehdä nämä vaahtomuovista.

Tinker -postimerkkejä vaahtomuovilla jouluksi

leima sieni kumi joululahjat pakkaus

Voit myös tehdä kauniita postimerkkejä vaahtomuovilla, joilla voit koristella lahjapakkauksia tai luoda henkilökohtaisia ​​onnittelukortteja jouluksi. Voit myös muokata kirjeitä ja tekstiilejä tällä leimalla. Leikkaa joulukuvioita, kuten kuusia, lumipalloja tai lumihiutaleita vaahtomuovista tehtyjen stensiilien avulla, ja päällystä aihe liimalla. Nyt voit painaa sen puupalikkaan, korkkiin tai nukkatelaan. Levitä lopuksi vesiväri ja tee hieno koriste. Voit käyttää myös tavallista mustetyynyä.

Previous Post
Horoskooppi 2015 – vuosittainen horoskooppi kaikille horoskoopille
Next Post
Upea DIY -pöytäkoriste viiniköynnöksestä