15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Joten voit tehdä joulupukin säkin eri materiaaleista – ideoita ja ohjeita

Saappaiden puhdistaminen, jotta joulupukki voi täyttää ne makeisilla ja lahjoilla, on todella kaunis perinne, joka ei vain miellytä lapsia. Mutta varsinkin kun lapset ovat vielä hyvin pieniä ja siksi myös saappaat, monet asiat eivät todellakaan sovi niihin. Aikuiset sen sijaan pärjäävät ilman kenkiä ja antavat itselleen lahjoja juuri sellaisina tai Pyhän Nikolauksen lautasella. Mutta se on aika tylsää, eikö niin? Entä jos teet sen sijaan joulupukin säkin ja käärit lahjat siihen?

Tee Nikolaussack ompelulla ja ilman ja eri materiaaleista

Joulupukin säkki on loistava vaihtoehto perinteiselle joulupukkisaappaalle, koska se on edelleen yhteydessä pyhimykseen, on kaunis katsottava ja hieman anteliaampi. On myös hienoa, että aikuiset käärivät lahjat omaperäisellä ja juhlallisella tavalla. Mutta miten voit tehdä joulupukin säkin? Vaihtoehtoja on useita, joista joitakin haluamme esitellä teille.

Tinker a Nikolaussack – klassinen juutista valmistettu säkkikangas

Tee joulupukkisäkki säkkikankaasta ja painatuksella - Yksinkertaiset ohjeet aloittelijoille

Pellavasta tai juutista valmistettu laukku näyttää erityisen aitolta, koska se on Pyhän Nikolauksen jatkuva kumppani. Tästä syystä haluaisimme aloittaa ohjeilla, joiden avulla voit tehdä juuri tällaisen joulupukin säkin. Tulet hämmästymään kuinka helppoa se on!

  • Säkkikangas
  • ompelukone
  • lanka
  • sakset
  • Nastat
  • valinnainen: stensiilit, säkkiin sopiva pahvi ja akryylimaalit

Säkkikankaan tekeminen vaihtoehtona joulupukkin saappaalle - säkkikankaan leikkaaminen ja ompeleminen yhteen

Leikkaa säkkikangasta kaksi samankokoista kappaletta ja aseta ne päällekkäin. Kiinnitä sitten nastat kaksi pitkää ja toista lyhyttä sivua yhteen. Ompelet sitten nämä yhteen ja se on niin helppoa, että jopa aloittelijat voivat tehdä sen ilman ongelmia. Halutessasi voit myös lisätä helmaan yläreunan. Käännä valmis säkki nurinpäin niin, että sauma tulee sisälle ja pussi on valmis.

Tinker joulupukin säkin kanssa ja suunnittele se väreillä - ideoita joulumotiiveihin

Jos teet joulupukinsäkin, voit suunnitella sen myös yksilöllisesti väreillä. On sinun tehtäväsi piirtääkö jotain vapaalla kädellä vai käytätkö kaavainta. Aseta vain pahvi pussin sisään (suojataksesi takaosaa väreiltä, ​​kun suunnittelet etuosaa), aseta kaavain etuosaan ja siirrä kuvio minkä tahansa värin kankaalle. Kun maali on kuivunut, voit täyttää säkin erilaisilla esineillä.

Kahden värin idea

Tee säkkikangasta Nikolaussack kahdessa värissä - beige ja ruskea pieni kello koristeena

Voit myös yhdistää kaksi säkkikankaan väriä, kuten tässä esimerkissä. Tätä varten ompele ensin kaksi puoliskoa kahdessa värissä yhteen, toista tämä toisella kappaleella ja ompele tuloksena oleva etu- ja takapuoli yhteen yllä olevien ohjeiden mukaisesti. Pidämme myös ajatusta lisätä kello nauhaan sen sitomiseksi.

Tee joulupussi huopasta

Pieni huopapussi, jossa tähti ja jousi

Koska huovan kanssa on niin helppo työskennellä ja samalla se on erittäin mukava materiaali katsella, se on erittäin suosittu käsityömateriaalina. Joten ei ole ihme, että suosittelemme sitä myös sinulle, jos haluat tehdä joulupukin. Joulupukin säkin huopasta voi tehdä muutamalla eri tavalla. On parasta käyttää pehmeämpää huopaa.

Ompele huopapussit

Yksi vaihtoehto on ommella huopa juuttipussin ohjeiden mukaisesti ja kääntää se nurinpäin. Näkyvä sauma näyttää myös erittäin mukavalta huovalta. Jos voit ommella suoraan, voit valita värillisen, koristeellisen tai normaalin sauman, ommella kaikki sivut yhteen ja käyttää säkkiä kääntämättä sitä nurinpäin. Kokeile vain, mikä variantti tästä käytännöllisestä joulukoristeesta miellyttää sinua eniten.

Liimaa säkki ompelun sijaan kankaaseen ja koristele huopakuvioilla

Tee joulupussi huopasta ompelematta

Huovan suuri etu on, että se on myös helppo liimata yhteen. Joten jos etsit ohjeita, joilla voit tehdä joulupukin säkin ilman ompelemista, huopa on erityisen sopiva. Mihin sauma menisi, levitä vain kuumaa liimaa sisäpuolelle ja liimaa molemmat osat yhteen. Sinulla on jo laukku joulupukin lahjoja varten.

Koristele huopakuvioilla

Voit myös leikata kauniita kuvioita huopasta ja liimata tai ompelemaan ne haluamallasi tavalla säkkiin koristeena ja tehdä siitä vielä mielenkiintoisemman ja kauniin.

Tee joulupukista säkki kankaasta ompelematta

DIY -joulupukki lahjaksi joulupukille

Jos haluat mieluummin käyttää kaunista joulukangasta huovan sijaan, mutta säästät ompelun, käytä yksinkertaisesti liimaa. Koska laukkua ei kuljeteta mukana myöhemmin eikä sen tarvitse kestää raskaita painoja pysyvästi, tämä ei ole ongelma. Yllä olevassa esimerkissä kangas leikattiin siksak -saksilla, mikä tekee valmiin pussin vieläkin mielenkiintoisemmaksi ja estää kangasta murenemasta.

Ohjeet joulupukkasäkin tekemiseen kankaasta ja kuumaliimalla

Leikkaa kaksi samankokoista kangaskappaletta tai pitkä kappale, joka on kaksi kertaa pidempi kuin myöhemmin kokonaiskorkeus. Jos esimerkiksi haluat säkin olevan 30 cm korkea, leikkaa 60 cm pitkä kangaskappale. Taita se sitten puoliksi ja liimaa kaksi kerrosta yhteen molemmin puolin. Pohja on jo suljettu taitoksen ansiosta. Voit sitten suunnitella kankaan huovalla tai muilla koristeilla.

Joulupussit lahjaksi joulupukille, jossa on misteli

Juuttipussit, joiden aiheina on kuusia

Kuusia motiivina Idea pienille joulupukkisäkeille

Tee säkkikankaasta pieniä säkkikankaita

Vintage joulupukki laukku, jossa kangas rusetti solmimiseen ja nimikirjaimet

Previous Post
Oppiminen nukkuessasi – Kuinka aivot tallentavat tärkeitä tietoja
Next Post
Upea DIY -pöytäkoriste viiniköynnöksestä