15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Askartelu wc -rullina jouluksi – 20 hienoa kierrätysideaa

Jos sinusta tuntuu, että haluat tehdä jotain sopivaa jouluaikaan, sen ei tarvitse aina olla jotain monimutkaista. Tämä pätee erityisesti, jos haluat tehdä käsitöitä yhdessä lastesi kanssa. Jouluun on vielä vähän aikaa, joten sinulla on vielä mahdollisuus ostaa tarvittavat materiaalit. Tarkemmin sanottuna tarkoitamme wc -paperirullia, joita et ehkä ole pitänyt hyödyllisinä tähän asti. Viime vuonna esittelimme keksejä. Tänään näytämme jälleen sinulle, mitä hauskoja ja ennen kaikkea yksinkertaisia ​​asioita voit tehdä wc -rullina jouluksi. Mutta mitä voit pelleillä wc -rullien kanssa? Askartelu wc -rullilla jouluksi on lastenleikkiä, joten kokeile seuraavia jouluisia käsitöitä ja käsityöideoita wc -paperirullilla ja koristele kotisi juhlaan.

Tinker wc-rullilla jouluseppele-idea-seinäkoriste-lumihiutale-meritähti

Askartelu wc -rullilla jouluksi – 20 käsityöideaa jouluksi

näpäytä wc-rullia joulukuorolle-laulaja-hattu-neulonta-maalaus-pahvi

Helpoin tapa hoitaa wc -rullia jouluna on maalata rullat. Käytä akryylimaalia ja huopakynällä maalaa rullien kasvot tai muut aiheet. Voit sitten suunnitella mitä tahansa hahmoja käyttämällä muita esineitä tai materiaaleja. Nämä kuorolaulajat saavat esimerkiksi itse neulotun hatun, käsineet ja virsikirjat.

Askartelu wc -rullina jouluksi – hauska poro

näpäytä wc-rullia joulupaperille-luonnonmateriaaleille-leikkaa-liimaa-poroja

Tämä poro on söpö ja omaperäinen, eikä sinun ole vaikea tehdä sitä loo -rullina jouluksi. WC -rulla pienennetään ja porojen jalat on muodostettu alapäähän. Leikkaa sitten sarvet ja kasvot ylimääräisestä pahvista (tai toisesta wc -rullasta) ja liimaa ne ensimmäiselle rullalle. Älä unohda silmiä ja Rudolphin punaista nenää.

45 yksinkertaista joulukoristeideaa käsityöhön

Joulupukki temppuilee eri materiaaleilla – 15 hienoa ideaa

DIY -adventti -kalenteri wc -rullista – 7 ohjetta käsityöhön lasten kanssa ja lapsille

Tee lautasliinat jouluksi

hiero wc-rullia jouluun pellava-punainen-liima-koristele-joulukuusen koristeita

Jos haluat tehdä juhlapöydästä kauniin, voit tehdä jouluksi myös lautasliinat wc -rullilla. Tässä esimerkissä rulla oli liimattu pellavalla ja koristeltu musiikkipaperilla, narulla ja joulukuusenkoristeilla. Mutta voit tuoda myös omia ideoitasi. Toinen vaihtoehto on leikata vain hieman leveämmät renkaat koko telan sijaan.

Tinker pahvilla jouluksi

näpertele wc-rullien kanssa joulukuusi-strassit-koristelu-akryylimaalille

Jos haluat tehdä käsitöitä jouluksi, nämä kauniit kuuset saattavat olla juuri sinulle sopivia. Periaatteessa wc -paperirullaa leikataan vain useista paikoista ja saat joulukuusi. Voit myös merkitä viiltokohdat, jotta lapsesi voivat tehdä käsitöitä. Jos teet tämän idean wc -rullina jouluksi, voit käyttää myös tekojalokiviä koristeena.

Tee lumiukko puuvillavillalla

näpäytä wc-rullia joulua varten lumiukko-vesimies-huopa-huivi-hattu

Jos haluat hoitaa wc -paperirullia ja tehdä lumiukon, saatat tarvita muutamia muita materiaaleja rullan lisäksi. Puuvilla ja huopa toimivat hyvin. Käytä huopakynää ja googly-silmiä kasvojen suunnittelussa. Aseet voidaan valmistaa hammastikkuista tai kebab -vartaista.

Käsityöt wc -paperirullilla – Nikolai huopasta

tinker-wc-rolls-christmas-diy-nicholas-huopa-vaatteet-hattu-pitsi-parta

Voit tehdä joulupukin sekä joulupukille että joululle. Tämän idean toteuttamiseksi wc -rullina jouluksi tarvitset myös huopaa ja pitsiä. Leikkaa yksittäiset elementit huopasta. Parta on valmistettu valkoisesta pitsistä. Liimaa sitten kaikki elementit wc -rullalle.

Joulupukki savupiipussa

tinker-wc-rolls-christmas-fun-children-savupiippu-joulupukki-jumissa

Tämä ajatus wc -rullien valmistamisesta jouluksi on myös erityisen yksinkertainen. Piirrä jalkojen muoto valkoiselle rakennuspaperille. Maalaa ne sitten punaiseksi (housujen alueelle) ja mustaksi tai ruskeaksi (kenkiä varten). Jätä välissä vapaa tila turkista edustamaan. Leikkaa joulupukin jalat ja kiinnitä ne ylösalaisin savupiipun muotoiseen wc-rullaan.

Pienten lahjojen kääriminen

tinker-wc-rullat-joululahjat-pakkaus-tee-se-itse-taitettava pahvi

Tämä kaunis pakkaus saattaa näyttää aluksi monimutkaiselta, mutta se on tehty yksinkertaisemmaksi kuin luulet. Jos teet tämän idean loo -rullina jouluksi, voit käyttää niitä käärimään pienempiä lahjoja. Jos haluat tehdä itse wc -rullina varustetun joulukalenterin, voit käyttää myös pakkausta.

Tinker pakkaus

tinker-wc-rullat-joululaatikko-idea-ohjeet-pienet-lahjat-nauhat

Kääri ensin wc -rulla mukavalla paperilla. Voit liimata tämän tarvittaessa. Käännä sitten ulkoreunat sisäänpäin pakkauksen sulkemiseksi kuvan osoittamalla tavalla. Olet ehkä nähnyt tämän tyyppisen laatikon koruissa ennen. Ajatus tehdä käsitöitä wc -rullina jouluksi voidaan sitten päättää kauniilla nauhalla.

Askartelu wc -rullilla – pöllö

tinker-wc-rolls-christmas-christmas-tree-decorations-pöllö-trendi-liima

Pöllöt motiiveina ovat erittäin muodissa ja olet todennäköisesti jo törmännyt niihin. Jos teet jouluksi pöllöjä, joissa on rullarullat, voit käyttää niitä koristamaan joulukuusi tai muut talon alueet. Pöllön runko on taivutettu aivan kuten yllä oleva pakkaus. Sitten voit tehdä kasvot ja höyhenet pyöreistä paperinpalasista tai muista vastaavista.

Lumiukko ja joulupukki wc -paperirullasta ja paperista

tinker-wc-rullat-joulu-joulupukki-lumiukko-yksinkertaiset ohjeet

Tee joulupukki kokonaan paperista, jos sinulla ei ole tuntumaa kotona. Valmistele jälleen yksittäiset elementit, jotka liimaat yksinkertaisesti rullalle sen jälkeen, kun olet käärinyt ne punaisella paperilla. Sama koskee lumiukkoa. Hauskat hahmot voivat toimia lautasliinatelineenä tai säilyttää kuivattuja kukkakimppuja.

Askartelu wc -rullilla jouluksi – vihreä joulutonttu

tinker-wc-rolls-christmas-christmas-christmas-elf-green-paper-tinkering-ideoita

Joulupukin tärkeät avustajat eivät tietenkään saisi puuttua joulun aikaan! Voit tehdä hatun paperista, jonka muotoilet suppiloksi. Muussa tapauksessa käytä samoja vaiheita kuin yllä olevat kaksi kuvaa käsityön tekemiseen wc -rullalla jouluksi. Rulla ei kuitenkaan ole täysin kääritty vihreään paperiin. Yläreuna on vapaa suunnittelemaan kasvot sinne.

Alkuperäiset lyhdyt

tinker-wc-rolls-christmas-lanterns-idea-original-led-tealight-kynttilät

Voit tehdä jouluksi alkuperäisiä lyhtyjä, joissa on wc -rullat, yksinkertaisissa vaiheissa. Piirrä kynttilöiden siluetti rullalle ja leikkaa ne kuvan osoittamalla tavalla. Maalaa sitten kynttilät akryylimaaleilla ja peitä rullien sisäpinta alumiinifoliolla, joka heijastaa valoa. Käytä sitten lyhtyjä LED -kynttilöille. Todelliset lämpökynttilät voivat polttaa pahvin, ja niitä tulee käyttää vain valvonnassa.

Hauska joulukuusi

tinker-wc-rolls-christmas-spiral-diy-paint-bobbles-liima-kuusen-koristella

Viimeistele joulukuusi tekemällä jouluksi tällaisia ​​minipuita wc -rullilla. Rulla leikataan spiraalin muotoiseksi ja maalataan. Voit tehdä myös päinvastoin. Kun maali on kuivunut, voit koristaa kuusen. Käytä pompomeja, tekojalokiviä, nappeja tai mitä tahansa mitä voit ajatella.

Kuusi renkaista

tinker-wc-rullat-christmas-christmas-tree-idea-simple-decoration

Jos leikkaat wc -rullan renkaiksi, voit käyttää sitä erilaisten asioiden luomiseen. Tämä koskee myös tätä alkuperäistä joulukuusta. Renkaat puristetaan hieman sisään ja asetetaan sitten alustalle. Jos olet tyytyväinen järjestelyyn, liimaa yksittäiset renkaat yhteen. Voit sitten kiinnittää valmiin puun kruunun paperirullalle.

Tähdet seppeleelle

näpertely-wc-rullat-joulu-seppele-renkaat-kukat-tee itse

Voit myös tehdä tähtiä samoista renkaista, joista voit sitten tehdä seppeleen narun avulla. Jotta koriste näyttäisi juhlavammalta, voit suunnitella sormukset joulun väreissä. Kulta, hopea, valkoinen, punainen ja vihreä ovat sopivia. On parasta käyttää kuumaa liimapistoolia wc -rullien valmistamiseen jouluna.

Röyhkeät adventtikalenterit wc -rullilla

tinker-wc-rullat-joulu-adventti-kalenteri-yksinkertainen-kreppipaperi-värikäs

Voit myös tehdä luovia adventtikalentereita wc -paperirullilla. Määritä ensin tarvittava säiliön koko ja leikkaa sitten rullat sopivan kokoisiksi. Nämä on peitetty kreppipaperilla, jolle kirjoitat numerot 1–24, ja sinetöidään kuminauhalla. Liimaa valmiit rullat pohjaan. Kuten näet, voit myös tehdä joululahjoja loo -rullilla.

Askartelu wc -rullina jouluksi – valkoiset rullat

tinker-wc-rolls-christmas-funny-snowmen-koristella-heiluttaa silmiä

Lumimiesten tekemistä voi helpottaa, jos käytät valkoisia wc -rullia. Sinun ei siis tarvitse maalata rullia tai peittää niitä valkoisella paperilla. Pidämme myös kuulosuojaimia erittäin hauskoina. Voit luoda tämän idean pomppien ja pehmolangan avulla wc-rullien valmistamiseen jouluna.

Previous Post
Marmori-, muovi- tai puuleikkuulauta terveelliseen elämään
Next Post
Työskentely lasten kanssa: 14 puuntyöstöideaa ja yksinkertaisia ​​ohjeita