15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Askartelu olutmatoilla – ohjeet ja hyviä ideoita leikekirja -albumille

Tinkeri olutmattojen kanssa mukava-mini-albumi-scrapbooking

Oletko koskaan miettinyt, mitä olutlasinalustojen kanssa voi todella tehdä? Pienet pyöreät ja neliömäiset olutlasit on valmistettu enimmäkseen pahvista, ja lapset voivat tehdä niistä erilaisia ​​hahmoja Mardi Grasille ja joululle. Tästä syntyy usein yksinkertaisia ​​kynätelineitä ja luovia seinäkoristeita. Jos kuitenkin pidät scrapbookingista, voit tehdä upean leikekirja -albumin olutmatoilla. Se on pikemminkin minialbumi, jossa valokuvat ja muistot esitetään erityisellä tavalla. Tässä artikkelissa on yksinkertaisia ​​ohjeita ja monia ihania ideoita olutlasista valmistetulle matkamuistoalbumille.

Mikä on leikekirja -albumi?

tinker-with-beer-mats-photo-album-diy-scrapbooking

Leikekirja -albumi on samanlainen kuin valokuva -albumi, koska siinä on paljon enemmän kuin vain valokuvia. Näihin albumeihin keräät muistoja ja kerrot kokonaisia ​​tarinoita muistoesineiden ja tarrojen avulla. Jokaisessa leikekirja -albumissa on oma teema, kuten lapsen ensimmäinen elinvuosi, muistoja lomalta merellä tai suosittuja hetkiä lemmikin kanssa.

Näiden erityisten valokuva -albumien valmistukseen käytetään erityistä leikekirjoituspaperia, joka voi olla joko tavallinen tai kuviollinen. Motiivilävistimellä tästä voidaan luoda erilaisia ​​muotoja ja liimata albumiin yhdessä muiden koristeiden ja sovellusten kanssa. Tuloksena on aina hyvin yksilöllinen muotoilu, joka sopii täydellisesti lahjaksi suosikkihenkilölle.

tinker-with-beer-mats-idea-leikekirja-albumi

Leikekirja -albumit voidaan suunnitella erikokoisina ja -muotoisina. Voit koristella valmiin albumin scrapbooking -papereilla tai tehdä kaiken itse alusta alkaen. Minialbumit, jotka kertovat suuria tarinoita pienillä sivuillaan, näyttävät erityisen tyylikkäiltä ja söpöiltä. Valmiiden mallien ostamisen sijaan voit tehdä mukavan leikekirja-albumin olutmatoilla. Oluthuovat voidaan maalata ja liittää halutulla tavalla ja muuttaa siten kauniiksi albumin sivuiksi.

Leikekirja -albumi tinkimässä olutlastureiden kanssa – ohjeet

tinking-with-beer-mats-tinkering-idea-leikekirja-albumi

Kun teet olutmattoja, voit sekä kierrättää vanhat lasinaluset että käyttää tyhjiä oluthuovia. Molemmissa tapauksissa ne on peitetty kokonaan värillisellä paperilla, joten alkuperäistä tulosta ei voi enää nähdä. Loppujen lopuksi ei voi edes olettaa, että albumi olisi tehty olutlasista.

tinkiminen-olut-matot-scrapbooking-paperi-liimaus

Jos haluat tehdä oman mini -leikekirja -albumin olutlastureilla, tarvitset olutmaton jokaiselle albumsivulle. On parasta hankkia samanmuotoiset lasinaluset, jotta sivut voidaan pinota täydellisesti päällekkäin. Albumin kansi voidaan myös leikata olutlasit, mutta voit käyttää hieman paksumpia lasinalusia, kuten korkkia. Näin voidaan suunnitella paksu kansi.

tinkering-olut-matot-leikekirja-albumi-reikiä

Lasinalusien peittämiseen tarvitset eri värejä ja kuvioita sisältäviä papereita. Voit tietysti myös peittää kaikki sivut samalla paperilla, mutta kokonaissuunnittelu näyttää luovemmalta, jos kummallakin puolella on erilainen kuvio. Valitse värit, jotka sopivat hyvin yhteen ja joissa on samanlaiset kuviot.

Jos haluat tehdä käsitöitä leikekirjan minialbumeista olutmatoilla, sinun on ensin kiinnitettävä valittu paperi lasinalusien molemmille puolille. Voit käyttää tähän kaupallisesti saatavilla olevaa liimaa ja lautasliinatekniikkaa. On tärkeää, että tuloste on täysin peitetty ja ettei paperia voi irrottaa.

tinkering-olut-korkit-valokuva-albumi-kierre sidonta

Jos olet peittänyt kaikki lasinaluset scrapbooking -paperilla ja järjestänyt ne albumiksi, ne on sidottava yhteen. Wire-O-sidontaan tarvitset erityisen sitojärjestelmän, joka lävistää reiät ja tekee spiraalisidoksen. Jos sinulla ei kuitenkaan ole tällaista työkalua kotona, voit käyttää vaihtoehtoista menetelmää.

tinkiminen-olut-kannet-olut-lasinalusen reiät

Kun teet käsitöitä pahvista valmistetuilla olutmatoilla, reiät voidaan rei’ittää yksinkertaisella rei’ityksellä. Reikien määrä riippuu leikekirjan minialbumin suunnittelusta. Jos se näyttää pieneltä kirjalta, kaikkien lasinalusien vasempaan reunaan tarvitaan kaksi tai useampia reikiä. Kun yläkulmassa on vain yksi reikä, valokuva -albumi, jossa on heiluvia sivuja, voidaan valmistaa olutlasit. Tässä tapauksessa voit sitoa albumin kirjarenkailla.

Tinker pyöreä minialbumi olutlasit

tinker-olut-matot-mini-leikekirja-albumin koristelu

Pyöreät olutlasit ovat hieman pienempiä kuin neliömäiset, mutta sopivat yhtä hyvin minialbumien tekemiseen. Voit käyttää sitä luomaan kauniita kuvioita kukilla ja koristamaan ne värikkäästi. Jos sisällytät albumiin kirjarenkaat, voit halutessasi lisätä uusia sivuja myöhemmin. Jos toisaalta olet vahingossa repäissyt leikekirja -albumin sivun, voit poistaa sen nopeasti ja korvata sen uudella.

Hyvä vaihtoehto kirjarenkaille ovat paksut kangasnauhat, joissa on kauniita kuvioita. Ne vedetään reikien läpi ja sidotaan tiukkaan solmuun. Tällä tavalla ne pyöristtävät koko mallin ja voivat maustaa yksinkertaisen kannen.

tinkiminen-olut-matot-pyöreä-mini-albumi-leikekirja

Olutmatoista tehdyt pyöreät minialbumit sopivat vain hyvin pieniin valokuviin, mutta ne ovat silti erittäin suosittuja. Kun olet päättänyt kannen suunnittelusta, olisi mukavaa, jos tämä malli löytyisi kaikkialta valokuva -albumista. Jos esimerkiksi olet koristanut etusivun kukilla, voit käyttää kukkakuvioita missä tahansa leikekirjassa. Käytä eri motiivilyöntejä ja koristeita luodaksesi monipuolisen suunnittelun.

Tinker luova perhealbumi olutlasit

tinking-with-beer-mats-perhe-valokuva-albumi

Onko sinulla matkapuhelimellasi tai tietokoneesi kiintolevyllä paljon hienoja perhekuvia, jotka unohdetaan jonkin ajan kuluttua? Voit muuttaa tätä tekemällä loistavan miniperhealbumin olutlastureilla. Perhevalokuva -albumi on täydellinen lahja kenelle tahansa perheenjäsenelle, ja se pysyy erinomaisena muistona ikuisesti. Scrapbookingin avulla voit luoda ainutlaatuisia malleja, jotka on suunniteltu erityisesti perheellesi. Anna luovuutesi päästä vapaaksi ja ajattele matkamuistoalbumin täydellistä muotoilua.

tinker-with-beer-caps-tee-oma-perhe-albumi

Kerää nyt useita lasinalusia ja peitä ne valitsemallasi värillisellä paperilla. Sitten sinun tulee koristella mini -albumin jokainen sivu käyttämällä haluamiasi kuvioita, kangasnauhoja, nappeja, tarroja ja muita koristeita. Voit silti kerätä kaikenlaisia ​​muistoja perhelomilta ja matkoilta ja kiinnittää ne sivuille koristeiksi. Lopuksi sinun tulee valita valokuvat, tulostaa ne ja järjestää ne kauniisti albumiin.

tinker-with-beer-mats-photo-album-children-photos

Jotta voit käyttää hieman suurempia valokuvia, suosittelemme käyttämään neliönmuotoisia olutlasteja käsityöhön. On parasta valita valokuvia, jotka kuvaavat tärkeää hetkeä elämässäsi ja liittyvät moniin muistoihin. Niiden tulee myös olla hyvälaatuisia, eli olla epäselviä. Koristele sitten valokuvat aiheilla ja elementeillä, jotka sopivat hyvin niihin. Jos olet hyvä piirtämään, voit myös maalata joitakin koristeita itse paperilla peitetyille olutlasille. Jotta leikekirja -albumi olisi entistä luovempi, kirjoita sopivia sanoja ja miksi ei kauniita sanontoja perheelle.

Tee leikekirja -albumi lahjaksi olutlasit

tinker-olut-matot-lahja-syntymä-poika

Scrapbooking on suosittu harrastus, joka on hauskaa. Sen avulla voit paitsi tehdä kauniita valokuva -albumeita itsellesi, myös tehdä luovia lahjoja itse. Käsintehdyt lahjat arvostavat aina hyviä ystäviä ja perheenjäseniä, ja ne ovat arvokkaampia kuin mikään konkreettinen. Jos etsit ideoita DIY -lahjaksi, voit tehdä alkuperäisen minialbumin olutlastureilla. Suunnittelu voidaan mukauttaa mihin tahansa tilaisuuteen ja on aina ainutlaatuinen.

tinker-olut-matot-äitienpäivä-lahja-valokuva-albumi

Leikekirja -albumi on aina hyvä idea, olipa kyseessä sitten vauvan syntymä, paras ystäväsi syntymäpäivä tai erityinen loma. Jos haluat tehdä äidille erityisen lahjan äitienpäiväksi, tee mukava minialbumi olutlasit. Se varmasti saisi hänet tuntemaan itsensä erityiseksi ja rakastetuksi tänä erityisenä päivänä.

tinking-with-beer-caps-leikekirja-äitienpäivä-DIY

Jos teet valokuva -albumin äitienpäivää varten, sinun on kiinnitettävä suurta huomiota etusivun lisäksi myös sisäsivuille. On parasta nimetä jokainen sivu eri kirjasimilla. Voit myös kirjoittaa muutamia toiveita äidille sekä osan syistä, miksi rakastat häntä niin paljon.

tinker-olut-matot-leikekirja-albumi-sisustus

Motiivit, kuten kukat, sydämet ja tähdet, sopivat erittäin hyvin äitienpäivään ja ovat olennainen osa minialbumia. Mitä enemmän värejä sisällytät muotoiluun, sitä kauniimpi se näyttää. Valittujen värien tulisi kuitenkin sopia yhteen ja luoda kaunis kokonaiskuva. Koristele rengaskiinnitys värikkäillä jousilla ja nauhoilla ja luo leikkisä muotoilu.

tinker-with-beer-mats-isät-päivä-leikekirja-mini-albumi

Isää kunnioitetaan myös erityisenä päivänä. Isänpäivää varten voit myös tehdä upean minileikekirjalevyn olutlastureilla. Leikkisän vaikutelman vuoksi et voi peittää lasinalusia paperilla, vaan jättää ne alkuperäisen tulosteen kanssa. Tämä idea sopii täydellisesti oluen ystäville ja saa varmasti hymyn isän kasvoille. Voit silti peittää nimisivun värillisellä paperilla, jotta tämä yllätys näkyy vasta sivun kääntämisen jälkeen.

Previous Post
Kampa hiuskoristeena – kaunis lisävaruste jokaiseen kampaukseen
Next Post
Tee söpöjä kastanjaeläimiä näillä 14 luovalla käsityöidealla nuorille ja vanhoille