15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

9 ideaa käsityön tekemiseen pudonneiden lehtien kanssa syksyllä lapsille ja aikuisille

Lehdet muuttuvat yhä värikkäämmiksi ja alkavat nyt pudota puista. Kuinka et halua tehdä käsityöideoita syksyyn? Jos näin on, on parasta mennä heti ulos ja kerätä runsaasti syksyn lehtiä, joita voit käyttää erilaisiin käsityöprojekteihin.

leikkiä lehtien kanssa lyhtysiili jättää ideoita lapsille aikuisiksi

Olemme jopa löytäneet hienoja ja yksinkertaisia ​​ideoita lehtineen askarteluun, joista osa sopii myös lapsille ja joiden avulla voit tehdä kauniita syksyn koristeita. Joten mitä voit leikata lehtiä? Löydät sen seuraavilta riveiltä.

Pöllöt houkuttelevat lehtiä

tinker with leaves pöllö laukku lahjaidea helppo paperi DIY

Tällaisille söpöille pöllöille tarvitset paitsi lehtiä myös läpinäkyvän muovipussin, jota käytetään lahjojen käärimiseen. Voit myös hitsata pussin itse kalvolla ja saada siten yksilöllisen koon. Sitten pussi täytetään lehdillä. Voit käyttää erilaisia ​​lehtivärejä tai koota yksivärisiä malleja, kuten keltaista, ruskeaa tai punaista. Taita sitten yläaukko taaksepäin ja nitoa se tarvittaessa. Leikkaa sitten silmät rakennuspaperista. Jälleen voit valita värit itse. Älä unohda nokan kolmiomaista muotoa, joka on osittain liimattu silmien alle yhdessä muiden siipien lehtien kanssa. Lehtien lehtiä käytetään myös pussin taitoksen peittämiseen.

Tämä lehtiä käsittelevä idea on myös loistava lahjaidea. Voit käyttää vain lehtiä täytteeksi, mutta myös pieniä lahjoja tai makeisia. Jos valitset jotain syötävää, suosittelemme, ettet laita lehtiä tuoreina pussiin, vaan lämmitä ne rautalla etukäteen, jotta tuhoat mahdolliset kosteuden aiheuttamat bakteerit. Kuitenkin kuivaus tai silitys on hyvä idea.

Kiiltävät lyhdyt lehtineen

tinker lehtien lyhdyt paperi lehtien lehdet idea vain tehdä se itse

Jos haluat tehdä romanttisia lyhtyjä, saatavilla on erilaisia ​​versioita. Ensimmäinen, jonka haluamme esitellä teille, on yksi, joka käyttää lehtien leivinpaperia askarteluun. Vahapaperi tai muu hieman läpinäkyvä paperi soveltuu myös käsityöhön. Paperiarkki rullataan yksinkertaisesti ylös kuin sylinteri ja reunat liimataan yhteen. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää myös leipäpussia. Levitä sen jälkeen muutamia lehtiä siellä täällä. Aseta sitten LED -kynttilä sylinterin keskelle, joka sytyttää lampun. Koska koko lyhty on valmistettu syttyvistä materiaaleista, oikeaa kynttilää ei tule käyttää.

näpertele lehtien kanssa muurausastia lyhty kynttilä kalkkuna syksyinen aihe

Samoin lyhty voidaan valmistaa lehtiä ja lasia. Käytetään yksinkertaista minkä tahansa kokoista muurausastiaa. Sekä suuret kompottipurkit että hillopurkit sopivat tähän tarkoitukseen. Toisaalta ne on kääritty leivinpaperilla ja toisaalta kerätyillä lehdillä. Ne voidaan jakaa ympäriinsä tai, kuten tässä on esitetty, muotoilla tietty aihe kuin kalkkuna. Kokeile vain ja tee useita lyhtyjä samanaikaisesti, jos leikittelet lehtiä.

Tee lampunvarjostin syksyllä lehdillä

tinker lehdet lampunvarjostin koristavat lattiavalaisimen olohuoneen sisustuksen

Itse asiassa lampunvarjostinta ei ole käsitelty, vaan se on yksinkertaisesti sisustettu. Joten voit piristää hienosti vanhempaa mallia. Kuivaa lehtiä muutaman päivän ajan ja liimaa sitten valitsemasi lamppu. Voit päättää, asetatko vain aksentteja vai peitätkö koko lampunvarjostimen. Älä kuitenkaan luo enempää kuin yksi kerros, jotta valo voi edelleen loistaa lehtien läpi. Jälleen voit käyttää mitä tahansa haluamaasi lehtiväriä.

Suloinen syksyinen keiju tinker lehtiä ja käpyjä

tinker lehdet keiju syksy käsityöt perävaunu strutsi käpyjä tammenterho huopa

Jos haluat tehdä käsitöitä luonnonmateriaaleista syksyllä, voit käyttää lehtiä ja yhdistää ne muihin luonnonmateriaaleihin luodaksesi kauniita, syksyisiä koristeita. Tämä sisältää myös tämän söpön keijun, jota voit käyttää riipuksena syksyn kukkakimppuun, jossa on lehtiä ja marjoja, tai ikkunaan. Tarvitset: kaksi lehteä, huopapallon, männynkävyn, tammenterhon kartion ja huovan hiuksille.

Helpoin tapa kiinnittää yksittäiset materiaalit toisiinsa on todennäköisesti kuumaliimalla. Mutta myös muut nestemäiset liimat sopivat. Aloita liimaamalla huopapallo tapin päälle. Lisää sitten hiukset ja sitten hattu. Johtopäätös muodostuu kahdesta paperiarkista, jotka liimataan takapuolelle ja joiden on tarkoitus edustaa siipiä. Voit joko kiinnittää narun ripustusta varten selän taakse ja piilottaa sen siipilehtien taakse. Toinen vaihtoehto on lävistää tammenterhon korkki ja naru sisällä olevan solmun avulla.

Tee kuvia lehdistä

tinker lehtien eläimet liima kuvia hirvi kilpikonna pöllö perhonen

Mukava ja hauska idea lasten syksyn käsityöhön ovat myös sellaisia ​​syksyisiä kuvia, joiden avulla pienet voivat päästää mielikuvituksensa valloilleen. Oikealla lehtimuotolla voidaan suunnitella monenlaisia ​​eläimiä ja muita aiheita. Hirven sarviin on sopivia lehtiä, kun taas pyöreitä ja soikeita lehtiä voidaan käyttää erityisen monipuolisesti. Voit myös etsiä Internetistä lehtilehtiä lasten käytettäväksi mallina ja inspiraationa. Lehtien kanssa tekemiäsi kuvia voidaan sitten käyttää seinien tai jääkaapin koristamiseen.

tinker lehtien kuvat tee itsestäsi koriste lapset perhonen lampaita

Voit myös yhdistää lehtiä syksyn hedelmiin ja marjoihin, kuten tämän perhonen kanssa, jotta voit leikata lehtiä ja hedelmiä. Mutta älä unohda, että monet marjat ovat myrkyllisiä eivätkä sovellu kulutukseen. Tämä on pidettävä mielessä lapsen iän suhteen ja tarvittaessa annettava heidän marinoida vain valvonnassa. Tietenkin on parempi käyttää vaarattomia hedelmiä lehtien valmistukseen.

Tee syksyn siili kuivatuista lehdistä

tinker lehdet lapset idea helppo siili tehdä itse neula mekko lehtiä

Voit tehdä siilin itse lehdillä, mikä sopii myös pienille lapsille. Sekä lapset itse että aikuinen voivat ensin piirtää paperille siilin mallin. Tämän voi myös leikata pois. Sitten vain keho on kiinni lehdissä. Kasvot pysyvät vapaina. Lisää halutessasi muutama jalka.

tinker foliage hedgehog windowkuva läpinäkyvä rakennuspaperi rakennuspaperi

Siilit ovat myös upeita ikkunakuvia syksyllä. Jos haluat tehdä tämän idean lehdillä, leikkaa siili rakennuspaperista. Myös vatsa on leikattava ulos, jotta reikä muodostuu. Tämä reikä peitetään sitten kirkkaanvärisillä lehdillä. Tavoitteena on päästää valo hohtamaan läpi ja korostaa ikkunoiden lehtien muotoja ja värejä.

Tee kruunu todellisista lehdistä

tinker lehdet kruunu punaiset lehdet diy ehdotus tinkering puku

Entä jos teet lapsille kruunun tuoreilla lehdillä? Käytä tähän pään kokoista paperinauhaa. Liimaa sitten valitut levyt tähän nauhaan. Voit myös yhdistää sen muihin materiaaleihin. Näiden ei kuitenkaan pitäisi olla liian vaikeita. Lehtien avulla voidaan valmistaa monenlaisia ​​kruunuja.

Previous Post
Rakenna oma työpöytäsi – tee -se -itse -projekteja ja ideoita harrastelijoille ja ammattitaitoisille miehille
Next Post
Optimoi juoksumaton kunto – 9 menetelmää, jotka lisäävät hauskanpitoa harjoittelun aikana