15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Minionien valmistaminen lasten kanssa – 12 luovaa käsityöprojektia ohjeineen

Kätyrit hierovat rautaa helmillä

Ensimmäisen “Despicable Me” -elokuvan jälkeen maailma on rakastunut pieniin keltaisiin olentoihin, jotka palvelevat Superschuke Grua. Muutamaa vuotta myöhemmin Minionsilla on oma elokuva, ja ne ovat yksi suosituimmista ideoista teemajuhlille, lasten syntymäpäiville ja naamioille karnevaalia ja halloweenia varten. Lapset rakastavat heitä ja ovat erittäin iloisia tämän aiheen peleistä ja käsityöprojekteista. Tässä artikkelissa olemme keränneet hienoja ideoita ja ohjeita söpöjen kätyreiden tekemiseen lasten kanssa. anna itsesi inspiroitua!

minions-tinker-finger-nukke-huopa

Minionien muoto on yksinkertainen, joten ne voidaan valmistaa monista eri materiaaleista. Haluamme kiinnittää huomionne erilaisiin ideoihin, jotka kannustavat luovuuteen käsityössä ja ovat samalla hauskoja. Useimmat käsityöprojektit sopivat lapsille, mutta jotkut saattavat vaatia aikuisten apua.

Kätyrit tekevät asioita edullisista materiaaleista

kätyreitä-näpertely-lasten-jäätelötikkuja

Käsityöt ovat hauskoja minkä tahansa materiaalin kanssa, mutta käsityöprojektit, joissa on kaupallisesti saatavilla olevia kotitalousmateriaaleja, ovat erityisen suosittuja, koska ne kehittävät lasten mielikuvitusta. Voit tehdä Minionin itse tyhjästä wc -rullasta, munien muovipakkauksista tai yksinkertaisista paperilautasista. Popsicle -tikut sopivat myös luoviin ja edullisiin DIY -projekteihin, ja niiden avulla voit tehdä hauskoja kätyreitä nopeasti ja helposti.

Käsityöt paperimassalla lapsille ja aikuisille – resepti, lukuja ja ideoita

Tee paperimasseja itse – 12 ideaa karnevaalimaskeille

Käsityö paperimassalla Halloweenille – 5 hienoa ideaa ja ohjeet

paperilevy-minion-tee se itse

Jos haluat tehdä kätyreitä, ota huomioon olentojen pääominaisuudet. Ne ovat keltaista ihoa ja käyttävät yleensä sinisiä haalareita, joissa on “G” -merkki, mustat saappaat ja käsineet. Heillä on myös yksi tai kaksi silmää ja he käyttävät erityisiä laseja. Kaikilla kätyreillä ei ole hiuksia, joten voit itse päättää käsitöitä tehdessäsi, suunnitteletko ne hiuksilla vai ilman. Tässä on loistava idea keltaisesta ja sinisestä paperilevystä valmistetulle minionille. Jalkoihin ja käsiin käytetään värillistä paperia ja hiuksia värjätään mustilla putkenpuhdistusaineilla. Silmät ja lasit voidaan valmistaa värillisestä paperista. Vaihtoehtoisesti voit silti käyttää huopaa.

kätyreitä-näpertely-wc-roll-pullon korkit

Tyhjien wc -paperirullien heittämisen sijaan voit säilyttää ne ja käyttää niitä kauniin käsityön luomiseen. Tästä voidaan valmistaa hauskoja kätyreitä, joita voidaan sitten käyttää lasten leluina tai kynänpidikkeinä. Voit joko maalata wc -paperirullat tai peittää ne värillisellä paperilla. Suosittelemme toista vaihtoehtoa, koska suurin osa rullista on valmistettu ruskeasta pahvista eikä niitä voi värjätä hyvin. Värillisellä paperilla voit toisaalta muuttaa wc -paperirullista todellisia kätyreitä. Tätä varten tarvitset keltaista, sinistä ja mustaa paperia, jotka kannattaa leikata muodon mukaan. Pullon korkkeja käytetään silmin tässä projektissa, mutta voit myös ajatella omaa vaihtoehtoasi.

näppärä-wc-paperi-mache

Jos kätyreitäsi käytetään vain leluina tai lastenhuoneen koristeina, voit tehdä niistä vakaampia. Tätä varten wc -paperirullat täytetään sanomalehdellä niin, että tuloksena on kupoli ja yläpuoli suljetaan maalarinteipillä. Levitä sitten paperimassi kerros sivuille ja kaarevaan päähän ja anna sen kuivua.

paperinvalmistus-minion-tee se itse

Nyt Minion voidaan helposti maalata akryylimaaleilla. Joidenkin rullattujen ja maalattujen sanomalehtien avulla voit tehdä 3D -aseita ja kiinnittää ne Minioniin liimapistoolilla. Heiluvat silmät sopivat täydellisesti silmän suunnitteluun. Suunnittele lopuksi lankaa hiuksiksi, liimaa se päähän ja söpö vessapaperirullasta valmistettu Minion on valmis.

hauska-kätyreitä-yllätys-munista

Kierrätysprojektien ystäville suosittelemme vanhojen Ü-munista valmistettujen muovipakkausten käyttöä kätyreiden valmistuksessa. Ne ovat yleensä keltaisia ​​ja niiden muoto on lähes täsmälleen kätyreiden muotoinen. Yllätysmuna Minionia voidaan siis valmistaa erittäin helposti vain suunnittelemalla kasvot ja mahdollisesti vaatteet. Voit värjätä muovikelmun alaosan siniseksi käyttämällä sinistä kynsilakkaa. Silmiin ja laseihin tarvitset vain rakennuspaperia, jonka liimaat laatikon yläosaan.

kätyrät-ü-munat-tinkering-ohjeet

Minionien todellisille faneille tarjoamme luovan DIY -projektin Minion -kaulakorulle. Se voidaan kopioida hyvin nopeasti ja helposti, ja se on varmasti erittäin suosittu lasten keskuudessa. Tätä varten sinun pitäisi jälleen tehdä kätyreitä yllätysmunista. Yksi kätyri riittää kaulakoruun. Tätä projektia varten tarvitset myös narun, suuren neulan, mustavalkoisen paperin, värilliset rautahelmet, pomponit ja liiman.

kätyreiden-kaulakorujen tekeminen

Tee ensimmäisessä vaiheessa kaksi reikää yllätysmunan yläosaan ja pujota naru niiden läpi. Leikkaa sitten kapea musta paperinauha ja muutama ympyrä valkoisesta, harmaasta ja mustasta paperista. Liimaa seuraavaksi munaan paperi silmän ja lasien muotoiluun. Lopuksi koristele johto silitettävillä helmillä ja pomponeilla luodaksesi upeita koruja lapselle. Voit tehdä kauniita kaulakoruja lapsille Minionien kanssa alle 15 minuutissa. Ne ovat myös loistava DIY -lahjaidea lapsille, jotka rakastavat pieniä keltaisia ​​olentoja erittäin paljon.

Tee paperisia kätyreitä lasten kanssa

minion veneet malli värillinen paperi

Jos etsit luovaa toimintaa pienelle lapsellesi, voit tehdä söpöjä kätyreitä yhdessä. Värillinen paperi on sopiva materiaali tähän tarkoitukseen ja sopii pikkulapsille sekä päiväkodeissa ja alakoululaisille. Minionien suunnitteleminen paperista on loistava idea lasten syntymäpäiville ja teemajuhlille. Nuoremmille lapsille aikuisten on parasta leikata ja valmistaa erilaisia ​​muotoja. Sitten lasten tehtävänä on tehdä söpö Minion itse osista.

kätyreitä-näpertely-keltainen-violetti

Toinen hieno käsityöprojekti lapsille ovat nämä hauskat paperiset käsinuket, joita he voivat tehdä kätyreinä. Tätä varten tarvitaan yksinkertaisia ​​valkoisia kirjekuoria, akryylimaaleja ja siveltimiä maalaamiseen sekä pahvia mustana, harmaana ja valkoisena. Kirjekuoret suljetaan ensin ja leikataan sitten kahtia. Kirjekuoresta tehdään sitten kaksi nukkea. Nyt puolikkaat on maalattu ja sisustettu vastaavasti siten, että ne näyttävät kätyreiltä. Keltaisten olentojen lisäksi voit tehdä myös violetteja pahoja kätyreitä, jotka esiintyvät elokuvassa “Despicable Me 2”.

minions-lyhdyt-tinker-kids-syntymäpäivä

Lasten kanssa voit myös tehdä lyhtyjä kätyreiksi Martinin paraatiin. Voit tehdä Minion -lyhdyn alusta alkaen käyttämällä piirtopaperia ja lyhtypohjaa, tai voit yksinkertaisesti koristella valkoisen tai keltaisen paperilyhdyt. Valmis lyhty voi säästää aikaa ja tuottaa silti kauniita tuloksia.

minion-lyhty-tinker

Minion -lyhdyn valmistamiseksi sinun on ensin maalattava paperi keltaiseksi. Helpoin tapa tehdä tämä on käyttää spraymaalia. Sitten sinun pitäisi päättää, haluatko piilottaa vain kämmenen pään vai koko kehon. Jos vain pää on tinkattu, sinun tulee silittää silmiä vain laseilla, suulla ja haluttaessa hiuksilla ja kiinnittää se lyhtyyn. Jos haluat tehdä Minionin hänen haalareineen, maalaa lyhdyn alaosa siniseksi.

minion-kirjanmerkki-pahvi-tinkering

Haluatko luoda lasten kanssa kauniita käsitöitä, joita voidaan sitten käyttää jokapäiväisessä elämässä? Jos näin on, voit harkita joko wc -paperikynän pidikettä tai tätä söpöä Minion -kirjanmerkkiä lapsille. Tätä varten tarvitset keltaista, sinistä, mustaa ja harmaata kartonkia tai pahvia sekä googly -silmät ja tupsu. Sopivat kappaleet vartaloon, puserot ja lasit leikataan pois kartonkista ja liimataan sitten kirjanmerkkiin.

kirjanmerkki-minion-suunnittelu

Tupsun avulla kirjan vastaava sivu löytyy nopeammin, joten se tulee kiinnittää yläosaan. Tätä varten lyö reikä rei’ittimellä ja sido tupsu narulla. Lopuksi liimaa vain silmät ja suu kirjanmerkkiin ja olet valmis!

Suloinen kätyrö, joka rautaa helmillä

Minion rauta helmillä käsityömalli

Jos sinä ja lapsesi rakastatte käsitöitä rautahelmillä, tämä Minion -käsityöprojekti on täydellinen sinulle. Tätä varten tarvitaan värikkäitä silitettäviä helmiä kätyreiden väreissä ja pegboard. Voit käyttää esimerkkimme mallina tai etsiä sopivan käsityömallin Internetistä. Valmis malli silitetään raudalla ja olet valmis. Lapset voivat myös valmistaa näitä kätyreitä ja leikkiä heidän kanssaan tai sisustaa lastenhuoneen.

Kätyrit tekevät käsityötä huopasta

minion-sormenukke-tinkering-ohjeet

Huopa on toinen suosittu materiaali söpöjen kätyreiden tekemiseen. Se voidaan ommella ja liimata kuumalla liimalla. Voit käyttää sitä myös kokonaisten kätyreiden valmistamiseen tai asusteiden tekemiseen itse. Täältä löydät loistavan idean käsityöohjeilla pienelle Minionille huovasta valmistetulla sormenukella. Tässä tapauksessa materiaali ommellaan, ja lapset tarvitsevat apuasi käsityön tekemisessä.

Tee Minion -lasit itse

minion-lasit-tee-itse-huopa

Jos lapset haluavat pukeutua kätyreiksi Mardi Gras, Halloween tai teemajuhliin, voit tehdä Minion -puvun itse. Tähän voidaan käyttää yksinkertaisia ​​vaatteita, kunhan yläosa on keltainen ja housut siniset. Minionit käyttävät kuitenkin erikoislaseja, jotka voit tehdä huopasta. Alla on yksinkertainen opas.

käsityö-ohjeet-minion-lasit-lapset

Jos haluat tehdä lasit pienille kätyreillesi, tarvitset valkoista, harmaata, ruskeaa, keltaista ja mustaa käsityöhuopaa. Leikkaa ensin valkoiset silmämunat ja ruskeat ympyrät silmille. Lasien kehys on leikattu harmaasta huovasta, joka on samankokoinen kuin silmämunat, mutta keskikohta on leikattu pois. Lopuksi päähän liimataan musta teippi, joka kiinnittää sen laseihin. Koska näissä laseissa ei ole katseluaukkoa, niitä käytetään päähän eikä kasvoihin.

Previous Post
Olohuoneen värit – 55 hienoa ideaa värisuunnitteluun
Next Post
Sisustus kynttilöillä – 21 hämmästyttävän helppoa DIY -ideaa