15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee Fluffy Slime itse – 3 reseptiideaa keinotekoisella lumella ja sienellä yksisarvisen väreissä

Jokainen, joka on koskaan pitänyt limaa leikkimässä, tietää kuinka hauskaa se voi olla. Vaikka Slime on niin mielenkiintoinen lapsille, koska se voidaan muotoilla ja irrottaa millään tavalla, se voi olla loistava apu aikuisille stressin vähentämisessä. Joka tapauksessa liman tekeminen vaihtoehtona suositulle savelle on täydellinen aktiviteetti vapaalle iltapäivälle. Ja vaikka yleensä ajattelet limaa lähes läpinäkyväksi ja limaiseksi massaksi, on myös ilmavampaa varianttia, joka on mukavaa ja pörröistä. Näytämme sinulle, kuinka voit tehdä tällaisen pörröisen liman itse yksisarvisen väreissä ja sitten saada idean limasta, jonka rakenne muistuttaa pilveä. Lue lisää Fluffy Slime -resepteistä.

Tee pörröinen lima itse parranajovaahdolla – tuoksuva lima yksisarvisella

Tee oma Fluffy Slime yksisarvisen väreissä - resepti ja ohjeet

Lialle ja pörröiselle limalle on lukuisia reseptejä, jotka tietysti vaativat myös erilaisia ​​ainesosia. Selitämme, kuinka voit tehdä pörröisen leikkiliman itse useista ainesosista, mukaan lukien parranajovaahto. Voit saada yksisarvisen vaikutuksen elintarvikeväreillä, jotka voit valita omien ideoidesi mukaan (katso muutamia ideoita alla). Voit lisätä hiukan glitteriä limaasi saadaksesi vieläkin kuohuvamman ja maagisemman yksisarvisen ilmeen.

Slime -resepti:

 • 200 g käsityöliimaa
 • noin 50 g partavaahtoa
 • Piilolinssineste
 • 2 pakettia ruokasoodaa
 • 2 rkl maissitärkkelystä
 • Elintarvikeväri
 • valinnainen: n. 5 rkl suihkugeeliä miellyttävälle tuoksulle ja 1-2 rkl kasviöljyä kiiltoa ja kiiltoa varten

Valmista Fluffy Slime itse - ainesosat ja ohjeet tinkeröintiin

Tee Fluffy Slime itse – ohjeet

Jos haluat tehdä yksisarvisen pörröisen liman itse, laita ensin liima ja partavaahto kulhoon ja sekoita molemmat ainekset keskenään hyvin. Sekoita sitten maissitärkkelys ja ruokasooda. Jos haluat myös, että lima tuoksuu hyvältä, voit nyt lisätä massaan hieman suihkugeeliä. Määrä voi vaihdella. Vaihtoehtoisesti voit sekoittaa myös kasviöljyä. Tämä varmistaa, että lima muuttuu hieman kiiltäväksi. Matta muunnelmat näyttävät yhtä kauniilta, joten tämä vaihe on myös makuasia.

Tee Fluffy Slime itse pastelliväreissä elintarvikeväreillä sateenkaaria varten

Lisää sitten vähitellen muutama roiske piilolinssinestettä sekoittaen. Tämä varmistaa, että massa muuttuu vähemmän tahmeaksi. Näin ollen oikea määrä riippuu siitä. Joten lisää massaan tarpeeksi nestettä, kunnes se ei ole enää tahmeaa ja nestemäistä, vaan pörröistä (jos käännät kulhoa, lima ei saa pudota ulos). Sitten voit ottaa liman pois kulhosta, lisätä tarvittaessa piilolinssinestettä ja vaivaa hieman taikinan tapaan.

Yksisarvinen lima käsitöille lastenjuhlissa

Jaa nyt lima niin moneen osaan kuin haluat ja tasoita niitä hieman pinnallasi. Laita hieman elintarvikeväriä (ei liikaa, jotta väri ei tule liian vahvaksi) liman ensimmäiseen osaan ja aloita sen vaivaaminen niin, että väri leviää hyvin. Toista koko asia muiden osien ja värien kanssa, minkä jälkeen poistat ne kaikki ja sekoitat ne yhteen. Valmis sekoitettu lima muistuttaa nyt yksisarvisen harjaa ja sopii erinomaisesti yksisarvisten teemojen juhliin.

Yksisarvinen lima, jossa on kultainen kimallus ja pastellisävyt

Kärki: Yksisarvinen lima näyttää erityisen kauniilta, jos sekoitat värin lisäksi pienen kimalluksen yhteen tai kahteen limanpalaan. Yhdistä sitten saatu glitterilima muiden värien kanssa.

Käsityöt hiekalla ja tahnalla nuorille ja vanhoille – 15 käsityövinkkiä

Tee lima itse – resepti ilman liimaa ja booraksia

Vaivaaminen lasten kanssa – Luovia ja hauskoja aktiviteetteja, joita voit tehdä mallinnussavulla

Tee samea lima itse – resepti

Tee oma Fluffy Slime keinotekoisella lumella, niin saat pilvipinnan joka värissä

 • 115 g käsityöliimaa
 • 120 ml vettä
 • 1 tl booraksia, liuotettuna 240 ml: aan vettä
 • noin 1 1/2 rkl keinotekoista lunta
 • valinnainen: elintarvikeväri

Kuinka tehdä lima itse samealla tekstuurilla:

Voit helposti valmistaa tämän liman itse seuraavasti: Laita liima kulhoon ja lisää sitten vesi. Heti kun olet sekoittanut molemmat hyvin yhteen, lisää hieman booraksiliuosta ja jatka sekoittamista. Massan tulee kiinteytyä hitaasti, jotta voit jatkaa vaivaamista käsilläsi. Lisää tarvittaessa liuosta. Lima ei saa olla tahmea lopussa.

Tee oma pörröinen lima ilmavalla tekstuurilla

Sekoita käsityöliima, vesi, booraksi ja keinotekoinen lumi

Sekoita sitten ruokalusikallinen keinotekoista lunta massaan ja vaivaa. Hetken kuluttua lisää jäljellä oleva keinotekoinen lumi ja sekoita kaikki uudelleen. Jos teet tämän samean pörröisen liman itse, saat valkoisen massan, jonka voit myös värjätä elintarvikevärillä. Voit yhtä helposti lisätä haluamasi tuoksun.

Liman resepti – idea sienellä

Idea murenevalle limalle sienellä

Ja miten teet limaa tällaisella tekstuurilla? Voit myös saada samean vaikutuksen, jos teet Fluffy Slimen itse ja otat sienen ja leikataan pieniksi paloiksi saksilla, minkä jälkeen työstät aiemmin valmistetun liman. Aloita pienemmällä määrällä ja lisää tarvittaessa sieniä, kunnes saat haluamasi rakenteen. Tulos on hieman murenempi kuin muunnelma, jossa on tekolunta. Kokeile vain, kun teet pörröisen liman itse.

Tee oma Fluffy Slime vaaleanpunaisella, violetilla ja sinisellä

Previous Post
Maailman korkein patsas – Intia julkistaa virallisesti yhtenäisyyspatsaan
Next Post
Terrakotta -kukkaruukkujen käyttäminen eri tavalla: 20 ideaa kotiin ja puutarhaan