15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Upeita DIY -projekteja sulanut väriliidut tehdä se itse

vaha väriliidut sulattaa värikynä eri värejä käsityöideoita

Kaikki tuntevat värikkäät väriliidut lapsuudestaan. Jos sinulla on lapsia, löydät värikynien jäänteitä lastentarhan joka kulmasta. Ehkä olet löytänyt niitä taskussa tai pesukoneesta jossain vaiheessa. Älä hävitä käytettyjä ja rikkoutuneita väriliituja. Niitä voidaan käyttää uudelleen lukemattomiin suuriin käsityöprojekteihin. Koska vaha väriliidut voidaan sulattaa ihanasti. Tämä tekniikka luo kauniita ja luovia kuvia, taideteoksia, koristeita ja paljon muuta. Lue lisää siitä, miten väriliidut sulatetaan ja mitä niistä voidaan loihtia.

Kuinka vaha väriliidut sulavat?

sulanut crayola -vaha väriliidut tekevät abstraktin taiteen itse

Voit sulattaa väriliidut useilla tavoilla. Ensinnäkin sinun on irrotettava paperikannet vahaliiduista. Jos paperia on vaikea poistaa väriliiduista, voit liottaa sen kuumaan veteen. Seuraavaksi lajittele kynät värin mukaan ja leikkaa ne pieniksi paloiksi, jotta ne sulavat nopeasti ja täydellisesti. Voit sulattaa väriliidut mikroaaltouunilla. 2 minuuttia välillä sekoittaen riittää.

diy ideoita vaha väriliidut sula jäännökset kierrättää

Uuni ja sopivat leivonta- tai silikonimuotit tarjoavat toisen menetelmän väriliitujen sulamiseksi. Kuumenna väriliitupalat 90 asteessa 10-15 minuuttia, jotta ne sulavat. Voit myös sulattaa Crayola -vahavärikynät vesihauteessa. Kaikista tavoista saada sulanut värikynät, puhalluskuivausvärikynät on varmasti jännittävä tapa loihtia värikkäitä taiteita.

Luo kuva värikynillä – ohjeet

kuva vaha väriliidut sulaa hiustenkuivaaja veneet tarvikkeita

Hiustenkuivaajalla voit esimerkiksi luoda kauniin kuvan vahaliiduilla. Voit luoda värikynän taideteoksia vain muutamalla askeleella, vaatia vain muutaman materiaalin ja vähän aikaa. Seuraavat kuvat havainnollistavat upean kuvan luomiseen liittyviä vaiheita. Materiaalit, joita tarvitset värikynillä ja hiustenkuivaajalla varustetussa kuvassa, ovat:

Värikynät useissa väreissä (numero riippuu kankaan koosta)

kangas

Kuuma liimapistooli tai liima

hiustenkuivaaja

vanha sanomalehti tai lehti

hiustenkuivaaja kuvat abstrakti sateenkaari vaha väriliidut sulaa

Valitse värit, joita haluat käyttää kuvassa, ja kohdista ne kankaalle niin, että pitkällä sivulla ei ole tyhjää tilaa. Levitä nyt liimaa kynää pitkin ja aseta kynät lähelle toisiaan alaspäin. Ennen kuin voit kuivata vahavärikynät, sinun tulee vuorata lattia tai seinä välittömässä läheisyydessä vanhalla sanomalehdellä, koska se voi joskus roiskua. Nojaa sitten kangasta vasten ja aloita vahan sulatus kuumalla ilmalla.

crayola vaha väriliidut sulaa ideoita kuva kuuma liima

Kokeile hieman lämpötilaa ja suuntaa ilmansuihku suoraan kärkiin, jotta vaha voi virrata suoraan alaspäin. Keskity pieniin alueisiin ja etene hitaasti. Jotta saat kauniin kaltevuuden ja runsaat värit, tässä tarvitaan vähän kärsivällisyyttä. 40 cm: n kangas kestää noin 50-60 minuuttia.

sateenkaaren värit järjestävät tikun crayola -vahaväriliiduille

Kun olet sulanut kaikki värit, voit keskittää lämmön kankaan keskelle tai tiettyyn väriin niin, että vahapisarat saavuttavat pohjan ja luovat upean vahavärikynän. Sateenkaaren sijasta voit keksiä erilaisia ​​värinäytteitä. Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja keksi erilaisia ​​aiheita, joiden avulla voit tehdä hiustenkuivaajakuvistasi entistäkin jännittävämpiä.

ohjeet vaha väriliidut sulattaa hiustenkuivaaja kuvia

Tee luova hiustenkuivaaja kuvat – parit sateenvarjon alla värikynillä itse

kuva vaha väriliidut hiustenkuivaaja sulatus pari sateenvarjo

Miten esimerkiksi löydät kuvan pariskunnan kanssa, jolla on sateenvarjo sateen alla? Tätä varten olet tervetullut pitämään pari -siluettia tai liittämään suuren kuvan sinusta ja kumppanistasi. Tällaiset väriliidut kuvaideat kuten yllä on helppo jäljitellä ja täydellinen yksilöllinen lahja ystävänpäivälle tai muulle juhlatilaisuudelle.

Tee sydän värikynistä itse

wax crayons melt heartkuva diy ideoita fÃ? ¶hn

Värikynistä tehty sydän on toinen motiivi suurelle saavutukselle. Liimaa vahavärikynät sydämen muotoon ja anna vahan sulaa ulospäin niin, että valkoinen sydän jää kankaan keskelle. Jos haluat muokata tätä kuvaa väriliiduilla, voit käyttää sydäntä kuvakehyksenä ja luoda kauniita kollaaseja valokuvilla.

sydän vaha väriliidut sulaa ideoita tinker hiustenkuivaaja

sydän vaha väriliiduista puhalluskuivain henkilökohtaiset lahjakuvat

vaha väriliidut sulaa sydänpuhalluskuivain kuvat

Kuivaa vaha väriliidut ja luo upeita kuvia

kuva vaha väriliidut hiustenkuivaaja sula seinäkoriste paperi kuvia

Anna luovuutesi kulkea vapaasti ja mieti erilaisia ​​aiheita tai yhdistelmiä, joiden avulla voit luoda kiehtovan ja ainutlaatuisen värikynät. Voit esimerkiksi käyttää sulatettuja vahaväriliittejä taustana kauniille ja luovalle seinätaiteelle tai tehdä sulavahasta ainutlaatuisen motiivin. Kuuman ilman alla kauniita kukkien varret luodaan eri vihreän sävyisistä vahaliiduista ja kauniit kukat voidaan tehdä nopeasti paperista.

kuva vaha väriliidut sulaa kukkia paperi

Melting Crayola vaha väriliidut – hiustenkuivaaja kuvia kaavaimella

vaha väriliidut sulattaa hiustenkuivaaja kuvat seahorse stencil

Voit myös käyttää kaavaimia itse tehdyssä vahamaalauksessa. Leikkaa haluttu aihe pahvista ja kiinnitä se kankaalle maalarinteipillä. Jätä pieni pala vapaaseen kohtaan, jossa voit aloittaa työskentelyn vahan kanssa. Poista vähitellen maalarin teippi ja levitä värikynän palasia kuvan reunaan. Sulata vaha hiustenkuivaajalla ja jatka työskentelyä haluamallasi tavalla. Poista lopuksi kaavain ja ihmettele kauniita jälkiä, joita vahapisarat ovat jättäneet kankaalle.

kuva vaha väriliidut sulaa stensiili liimaa hiustenkuivaaja

vaha väriliidut sulattaa hiustenkuivaaja kuvia ideoita merihevosia

Sulata vahakynän jäänteet ja luo uusi muoto

Vahavärikynän jäänteet sulavat uunissa sydämenmuotoisina

Hieno ja yksinkertainen käsityöidea vahakynien jäännöksillä olisi täyttää ne erilaisiin silikoni- ja leivontamuotteihin ja antaa niiden sulaa uunissa. Anna vahan jäähtyä kokonaan muoteissa. Uudet vahavärikynät ovat nyt valmiita sydämien, tähtien, puolikuun, perhosten jne. Muodossa. Jos sekoitat eri värejä, muotit näyttävät vieläkin kauniilta. Lapsesi on innostunut siitä ja rakastaa maalata sen kanssa.

Sydänvahaliidut sulavat jäämät uunissa

käsityöt lasten kanssa sydämen vaha väriliidut sulavat maalin

vaha väriliidut sulaa jäämät sydämen lapsi maali

sydämen muotoinen kortti vaha väriliidut puhaltaa kuiva sula lahjaidea

Koristele sydämen seppele värikynillä

sydän seppele vaha väriliidut sulaa puhalluskuivaaja rauta ideoita

Voit helposti jäljitellä niin kaunista seppeleä kotona. Aseta arkki vahapaperia eteesi ja aseta sen päälle eriväriset terävät vahaliidut. Peitä kaikki toisella vahatulla paperiarkilla ja aseta ohut pyyhe ylimmälle paperikerrokselle. Vaihtoehto puhalluskuivausväriliiduille on silitysrauta. Silitys koko pinnalle keskilämmöllä. Kun vaha on jäähtynyt, leikkaa sydän, lävistä siihen reikiä ja pujota nauha tai naru siihen. Epäilemättä alkuperäinen tapa tehdä sydän värikynistä itse.

vaha väriliidut kuvat ideoita sydän crayola

vaha väriliidut sulaa crayola art silitys DIY

vaha väriliidut sulaa sydän koristele rautaa

Sulata vaha väriliidut ja tee upeita koristeita itse

kurpitsa koristelu vaha väriliidut sula puhalluskuivain

vaha väriliidut sulattaa kurpitsan koristeluideoita hiustenkuivaajan käsityöideoita

Koristele kuumia kiviä sulatetuilla väriliiduilla

lapset tekevät kuumia kiviä vahaliiduilla

Vahaliiduilla voit kaunistaa pieniä kiviä ja käyttää niitä sisustuksena sisällä ja ulkona. Värikkäitä pieniä taideteoksia varten kivet kuumennetaan uunissa 15 minuuttia 200 asteessa. Nyt voit mennä valtamerellä väriliidulla ja lämpö sulaa maalin kiven päälle. Levitä useita kerroksia maalia peräkkäin halutulla tavalla ja anna kiven jäähtyä hyvin. Käsittele kuumaa kiveä varovasti äläkä kosketa sitä sormillasi.

kuumakivivaha väriliidut sulavat ideoita

vaha väriliidut sulattaa kuumia kiviä maali lapset

diy -projektit kuumakivet vaha väriliidut sulavat

Previous Post
Polynesialaiset maori -tatuoinnit: heimomotiivien ja -kuvioiden merkitys
Next Post
Mehiläisten askartelu lasten kanssa – 18 yksinkertaista ja luovaa ideaa ohjeineen