15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kaunis maljakko koristeena vanhoista esineistä

värikäs-cola-pullo-maljakko-ideoita-koristelu

Kesä herättää luovuuden. Tästä syystä nyt on paras aika antaa sinun ja ideoidesi vapautua. Entä muutamia ideoita, jotka voivat parantaa kodin sisustusta? Niiden kanssa ilmapiiri muuttuu elävämmäksi ja muutat kotisi rentoutumispaikaksi, mikä parantaa myös sisäistä tunnetta.

Suunnittele kaunis maljakko itse koristeeksi vanhoista esineistä

alkuperäinen-lamppu-maljakko-idea-kaksi

Kauniin ei pitäisi olla missään talossa Maljakko koristeena puuttuvat, jotta voimme koristaa kotimme kauniilla kukilla, jotka saamme lahjaksi. Jotkut ovat kalliita, jotkut ovat meille rakkaita ja toiset voimme tehdä itse.

Tänään meillä on sinulle muutamia esimerkkejä siitä, mistä voit tehdä yhden Maljakko koristeena voi tehdä sen itse. Se kestää vain muutaman minuutin, mutta tulokset ovat vaikuttavia.

Maljakko jousesta koristeena

Tee-bambu-maljakko-out-of-spring-höyhenet

Jos sinulla on muutamia höyheniä vanhasta sängystäsi jossain ullakolla tai kellarissa, nyt on aika löytää niille käyttö. Käytä sitä maljakkona kuivien syksyn kukkien asettamiseen. Sen avulla voit koristella pöydän, laittaa sen ikkunalaudalle tai keittiöön. Hienoa on, että sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta tämän maljakon eteen ja se näyttää edelleen hyvältä Maljakko koristeena ihana. Voit raikastaa höyhenet haluamallasi kauniilla värillä, jos haluat. Levitä maali siveltimellä, anna sen kuivua ja uusi maljakko on valmis.

Maljakot hehkulampuista

hehkulamppu-maljakko-ideat-sisustus-kotiteko

Katsokaa vain kuinka kauniilta ne näyttävät. Joten älä heitä pois palanutta hehkulamppua. Poista sen sijaan palanut sisäosa ja lisää reiät molemmille puolille, joihin voit kiinnittää langan tai narun hehkulampun ripustamiseksi puutarhaan tai terassille. Laita nyt sinne kauniita kukkia ja nauti uuden kukkasi kauneudesta Maljakko koristeena. Voit myös käyttää hieman mielikuvitusta ja maalata ne kauniisti tai koristaa jousilla.

Maljakot merietanojen kuoressa

maljakko-tee-itse-vanhoja esineitä

Tänä vuonna, jos aiot viettää kesälomasi rannalla, kerää paljon simpukankuoria, koska voit käyttää niitä myös maljakoina. Täytä ne vain vedellä ja laita kauniita kukkia sisälle. Koristele tällä kauniilla Maljakko koristeena makuuhuoneeseen ja nauti sen tuomasta romantiikasta.

Katso kellarisi ja talosi ympärille, koska siellä on niin monia muita unohdettuja ja näennäisesti hyödyttömiä esineitä, joita voit käyttää kodin sisustamiseen.

Nykyaikaista kärkeä voidaan käyttää myös maljakon koristeena

maljakkoa säilyttävä lasikärjen valmistus-vanha

Käytä pieniä kangaspalasia kaapista

maljakko-vanhat-lasit-kollaasi-idea

Tarvittavat käsityömateriaalit 

materiaalit-koristelu-maljakko-suunnittelu-ideoita

Pahvilaatikko – koristelu juhliin

materiaalit-maljakko-pahvi-tee-se-itse-tinker-kollaasi

Tyylikäs ketju purkkeista hilloa varten

Mason-jar-maljakko-kukka-ketju-tee itse

Tee ruusupuu itse pöytäkoristeeksi 

Previous Post
Tuoreita syksyn sisustusideoita puutarhaan on helppo tehdä itse
Next Post
Kuinka voit tehdä kauniin kattokruunun itse