15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pitkä elämä tai 16 asiaa, jotka voisivat tehdä sinut onnellisemmaksi

pitkäikäinen nainen luonto hymyilee tyytyväinen

Pitkä elämä on toive monilla meistä. Mutta kaikki eivät tee tarvittavaa työtä. Jotta voimme elää pidempään, meidän täytyy ehdottomasti syödä terveellisesti, ei tupakoida tai liikkua.

Katso muutamia ideoita pitkästä elämästä!

pitkäikäinen laulaminen tekee miehistä onnellisempia naisia

1. Laula! Laulaminen vähentää stressiä ja lisää endorfiinipitoisuutta. Se tekee meistä elä pidempään, parantamalla sydämen, keuhkojen ja selkälihasten toimintaa.

2. Päästä vihasi ulos! Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että sinun piti olla ärsyyntynyt jokaisesta pienestä asiasta, mutta jos joku suututtaa sinut – anna sen repiä! Monien tutkimusten mukaan ne, jotka päästävät vihasi ulos, pienentävät sydänkohtauksen riskiä.

3. Älä välitä painostasi. Monien tutkijoiden mukaan muutaman kilon painavat ihmiset elävät pidempään.

pitkä käyttöikä siivouskotitaloudelle

4. Tee kodistasi puhdas! Naiset, jotka siivoavat kotia säännöllisesti, vähentävät rintasyöpäriskiä 17%, mikä auttaa heitä pitkä elämä olla.

Pitkäikäinen kissa kotona on onnellisempi

5. Osta kissa! 30% kissan omistajista elää pidempään.

pitkäikäinen Välimeren ruokavalio tekee sinusta terveen

6. Siirry Välimeren ruokavalioon! Se on terveellistä ja sisältää monia hedelmiä, vihanneksia, pähkinöitä ja oliiviöljyä.

iso kaupunki välttämätön lähellä sairaalaa talviyö kaunis

7. Elä kaupungissa! Yli 85% pidempään elävistä amerikkalaisista asuu suurissa kaupungeissa. Tämä helpottaa heidän saamistaan ​​lääketieteellistä apua ja sosiaalisten kontaktien luomista.

elää take vitamind pysyä kunnossa pidempään pysyä terveenä

8. Käytä D -vitamiinia! Tiedemiehet sanovat, että olisi hyvä saada enemmän D -vitamiinia, koska sillä on hyödyllisiä vaikutuksia luustoon ja niveliin.

9. Siirry lämpimään, eksoottiseen paikkaan!

Lisää vinkkejä pitkään elämään

lenkkeily pitkän elämän ajaksi pidempään terveenä

10. Mene lenkille! 2,5 tuntia viikossa lenkkeily opettaa sen varmasti pitkä elämä lyijy – esimerkiksi naisilla on havaittu, että jos he lenkkeilevät säännöllisesti, heidän elämänsä pidentyy 5,6 vuodella. Miehillä arvo on 6,2. Hölkkä parantaa hengitystä, painoa ja mielialaa.

11. Tee rahaa! Raha antaa meille parempia vaihtoehtoja. Syöt paremmin, saat parempaa lääketieteellistä hoitoa ja sinulla on vähemmän stressiä. Rikkailla ihmisillä on enemmän tiettyjä hormoneja, jotka opettavat meille vähemmän stressiä, parempaa muistia ja pienemmän sydänsairauksien riskin. He elävät pidempään.

12. Luo useita yhteystietoja. Miehet, jotka kommunikoivat monien naisten kanssa, elävät pidempään.

pitkä elämä naimisiin tekee miehistä onnellisempia suudella

13. Naimisiin! Naimisissa olevat miehet elävät keskimäärin 10 vuotta pidempään kuin naimattomat miehet. Naisilla se on 4 vuotta enemmän. Tutkijoiden mukaan tämä tosiasia johtuu siitä, että naimisissa olevilla ihmisillä on enemmän tukea toistensa välillä kuin sinkkuilla.

14. Terveet isovanhemmat! Epäterveellisesti syöneiden raskaana olevien hiirten lastenlapsilla oli 30% suurempi mahdollisuus sairastua syöpään. Joten terveytesi riippuu osittain isoäidistäsi!

pieni yritys, joka juo terveellistä viiniä, älä liioittele sitä

15. Juo viiniä! Viini vähentää stressiä ja auttaa torjumaan diabetesta.

16. Käytä hammaslankaa! Tämä vähentää sydänkohtausten riskiä, ​​koska suuontelosta tulee paljon tulehduksia.

Previous Post
Maalaistyyliset tammesta valmistetut huonekalut ovat erittäin trendikkäitä
Next Post
Suunnittelija makuuhuoneen kalusteet, joissa on ranskalainen tunnelma sisustukseesi