15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Terveellinen syöminen – Stimuloi immuunijärjestelmää terveellisen ruokavalion avulla

vahvistaa immuunijärjestelmää organismin terveellistä ruokaa

A syödä terveellistä ruokaa on erittäin tärkeä elämällemme ja ylläpidollemme. Jotta voimme taistella sairauksia vastaan ​​nopeasti ja turvallisesti, on erittäin tärkeää, että immuunijärjestelmämme toimii kunnolla ja pysyy vahvana.

Ruoka terveelliseen syömiseen

Ruoat, jotka stimuloivat immuunijärjestelmää vilustumista vastaan

Hyvä tapa voittaa sairaudet on yksi syödä terveellistä ruokaa. Mutta millä elintarvikkeilla on immuunijärjestelmää stimuloiva vaikutus? Lohi, makrilli, sardiini ja silli sisältävät runsaasti omega -3 -rasvahappoja ja vaikuttavat myönteisesti immuunijärjestelmään. Ne vähentävät tulehduksen kehittymistä kehossa ja parantavat valkosolujen työtä. Ne auttavat tuhoamaan bakteereja.

Luonnollisten ravintoaineiden myönteiset vaikutukset ihmisten terveyteen

auringonkukan ytimet terveellinen ruoka immuunijärjestelmää stimuloiva

Sinkki on erittäin tärkeä syödä terveellistä ruokaa. Jotkut solut eivät voi toimia kunnolla, jos kehossa ei ole tarpeeksi sinkkiä. Sinkkiä löytyy suuria määriä naudanmaksasta, naudanlihasta, karitsasta ja täysjyvätuotteista. Kesällä saamme D -vitamiinia auringon säteiltä. Meidän pitäisi syödä enemmän lehtivihanneksia syksyllä ja talvella. Lehtikaali ja pinaatti sopisivat. Auringonkukansiemenet ja mantelit ovat runsaasti E -vitamiinia ja loistava tyydyttyneen rasvan lähde.

Vahvista immuunijärjestelmää ja lisää onnellisuuden tunnetta

kalaliha, joka sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja, terveelliset ruokailutottumukset

Kalifornian yliopiston tutkimuksen mukaan ihmisillä, jotka kuluttavat 3-4 kupillista jogurttia päivässä, on 25% vähemmän vilustumista kuin niillä, jotka eivät. Tämä johtuu siitä, että jogurtti auttaa tuottamaan gamma -interferonia, joka estää virusten leviämisen. Sitrushedelmät sisältävät runsaasti C -vitamiinia – tehokas lääke vilustumista vastaan. C -vitamiini on erittäin tärkeä yhdelle syödä terveellistä ruokaa. Sitä löytyy myös tomaateista, paprikoista ja parsakaalista. Chiliä, valkosipulia ja sipulia, tunnetaan yhtenä tehokkaimmista luonnollisista antibiooteista, käytetään laajalti ja käytetään laajalti kansanlääketieteessä.

Terveellistä ruokaa hyvälle itsetunnolle

Vaikuttavat luonnolliset ravintoaineet vahvistavat terveyttä

Previous Post
Maalaistyyliset tammesta valmistetut huonekalut ovat erittäin trendikkäitä
Next Post
Suunnittelija makuuhuoneen kalusteet, joissa on ranskalainen tunnelma sisustukseesi