15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tehokkaita vinkkejä litteälle vatsalle

harjoitukset pysyä kunnossa syödä terveellisesti

Arvaamme sinulle tehokkaita vinkkejä ja temppuja litteä vatsa, joten voit olla hyvässä kunnossa seuraavaa rantalomaa varten!

Vinkkejä ja vinkkejä litteään vatsaan – Älä missaa ateriaa!

Hedelmät vihannekset tärkeät ravintoaineet kiivi omena

Paastoaminen ei ole hyväksi keholle tai sinulle litteä vatsa, koska se on ohjelmoitava uudelleen – kun kehomme saa tietyn määrän ruokaa sen sulattamisen sijaan, se tallentaa osan siitä seuraavaa “nälkä” -jaksoa varten. Ja arvaa missä suurin osa tarvikkeista on varastoitu?

Litteä vatsa – vähennä sokerin määrää!

Valmista illallinen kurkku -tomaattisalaattia

Ei mistään muusta syystä, vain siksi, että sokeri lisää insuliinin tuotantoa, mikä puolestaan ​​hidastaa aineenvaihduntaa – emmekä halua, että se tapahtuu?

“10 prosentin” sääntö tehokkaaseen harjoitteluun

nopeasti uuden vuoden jälkeen terveellistä syömistä

Kuntosalikouluttajat suosittelevat, että 10% voimaharjoituksista sisältää vatsalihaksia – tämä johtaa varmasti kauniiseen ja litteä vatsa, Sinun ei kuitenkaan tarvitse liioitella sitä kuntoharjoitusten kanssa.

Terveellinen syöminen – Illallisen on oltava yksinkertainen

Ruokavalio Rasvanpudotus Vatsa Paino Laihduta

Illallisella on suositeltavaa syödä kevyitä aterioita, jotka eivät sisällä liikaa ainesosia. Pieni proteiini ja tuoreet vihannekset voivat tehdä ihmeitä. Syö mieluummin jälkiruoat lounaalla!

Juo vihreää teetä!

Vatsa terveellinen ruoka herkullinen talvi

Vihreä tee voi tehostaa aineenvaihduntaa ja puhdistaa kehon sisäisesti. Se on hyödyllistä ja luonnollista, jos juot kolme tai neljä kupillista vihreää teetä päivässä, voit helposti rikkoa pekonin ja päästä yli yhden litteä vatsa ole iloinen. Tämä on toinen askel kohti litteää vatsaa ja täydellistä hahmoa!

Syö elintarvikkeita, joissa on paljon kaliumia ja kalsiumia

päästä kalalohen appelsiinisalaattiin

Kun kaliumin ja kalsiumin määrä kehossa laskee, se alkaa pidättää vettä. Saadaksesi lisää näitä aineita, syö banaaneja, pinaattia, viikunoita, kalaa, jogurttia ja monia muita.

Älä unohda yrttejä!

terveellinen syöminen nopea hoikka vatsa litteä

Piparminttu, kamomilla ja inkivääri vaikuttavat positiivisesti kehoomme, mukaan lukien mahalaukun turvotuksen vähentäminen ja koko ruoansulatusjärjestelmän lievitys. Mutta jos et pidä yrttiteetä, kokeile ananasta. Ananas sisältää bromelaiinia – entsyymiä, jolla on myös suotuisa vaikutus ruoansulatukseen.

Pysy rauhallisena!

Kuunnella musiikkia rentoutua laihtua nopeasti

Löydä aina aikaa levätä ja rentoutua myös raskaimman työpäivän jälkeen, sillä stressi ja rasitus stimuloivat kortisolin tuotantoa – hormonia, joka todella auttaa rakentamaan rasvaa.

Pitää päiväkirjaa!

Ruokavalio pitää laihdutus lihasten rangaistus harjoituksia

Kirjoita ylös, mitkä elintarvikkeet saavat vatsasi turpoamaan ja mitkä saavat sinut tuntemaan olosi hyväksi. Tietenkin sinun on tehtävä parhaasi välttääksesi ensimmäiset.

Miltä näyttää? Luuletko, että kaikkea tätä on vaikea totella?

Previous Post
Maalaistyyliset tammesta valmistetut huonekalut ovat erittäin trendikkäitä
Next Post
Suunnittelija makuuhuoneen kalusteet, joissa on ranskalainen tunnelma sisustukseesi