15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Nämä laukausreseptit ja jello -laukaukset ovat hitti seuraavissa juhlissa!

Ottaa reseptejä juhlaan ja ilman jelloa juhliin

Todellinen juhla on tuskin täydellinen ilman laukauksia. Ja jos haluat todella tehdä vaikutuksen vieraisiisi, valmista heidät itse. Liian monimutkainen ja aikaa vievä, luuletko? Ei lainkaan! Laukaukset juomina ovat itse asiassa melko nopeita ja helppoja valmistaa. Lisäksi niitä on monenlaisia. Aromit ovat vain yksi ominaisuus, joka voi vaihdella. Jos haluat valmistaa jotain todella mielenkiintoista, voit myös valmistaa niin sanottuja hyytelölyöntejä klassisten nestevaihtoehtojen sijaan tai lisäksi. Tänään näytämme, miten se toimii. Olemme koonneet sinulle joitain alkuperäisiä Shots -reseptejä, jotka tekevät seuraavasta juhlastasi suuren menestyksen!

Laukaukset Reseptit klassiseen ampumajuomaan nestemäisessä muodossa

Laukaisee reseptejä herkullisille juhlajuomille alkoholin kanssa

Pidätkö siitä enemmän klassisesta vai etsitkö Shots -reseptejä, jotka voit valmistaa spontaanisti, niin nestemäiset variantit ovat paras valinta. On ihana kokeilla makua. Siksi seuraavat ideat ovat vain esimerkkejä ja niitä voidaan muokata haluamallasi tavalla. Anna itsesi houkutella omiin luomuksiisi tai ota yksi seuraavista alkuperäisistä resepteistä.

Laukaukset “Alabama”

Laukaisee Alabaman ginillä, amarettolla ja appelsiinimehulla

10 laukausta varten:

 • 140 ml sloe ginia
 • 140 ml amarettoa
 • 140 ml Southern Comfort -viskin likööri
 • 70 g appelsiinimehua

Tätä laukausreseptiä varten sinun on laitettava kaikki ainekset tehosekoittimen purkkiin, jonka täytät jäällä etukäteen. Ravista voimakkaasti ja hyvin ja kaada valmis juoma lasiin. Laastarit voidaan haluttaessa myös maustaa limemehulla ja grenadiinilla (30 g amarettoa ja 30 g Southern Comfortia, kukin 15 g grenadiinia ja limemehua). Ripaus sitruunamehua tekee juomista vieläkin maukkaampia. Kuten näette, Shots -reseptejä voidaan muuttaa milloin tahansa kokeillakseen niitä.

Ilmestyskirja. Nyt

Shots -reseptejä - Apocalypse nyt tequilan, kuivan vermutin ja kerma -liköörin kanssa

10 laukausta varten:

 • 140 ml kuivaa vermuttia
 • 140 ml tequilaa
 • 140 ml irlantilaista kermalikööriä

Jos etsit tequila -laukausreseptejä, voit kokeilla tätä laukausreseptiä. Kaada jää isoon tehosekoittimen purkkiin ja lisää kaksi ensimmäistä ainesosaa. Sekoita ne keskenään ravistamalla mukia. Levitä seos lasilaseihin ja täytä ne sitten liköörillä. Voit käyttää lusikan takaosaa liköörin kaatamiseen lasiin. Kuten kaikki muut Shots -reseptit, tämä voidaan muuttaa. Laukaukset maistuvat vieläkin aromaattisemmilta, jos jätät kuiva vermutti pois ja sen sijaan yhdistät kaksi muuta juomaa yhtä suuriin osiin.

Laukaisee reseptejä purukumin maulla

Purukumilaastia kermaliköörillä, banaaniliköörillä ja sinisellä curacaolla

10 laukausta varten:

 • 140 ml irlantilaista kermalikööriä
 • 140 ml banaanilikööriä
 • 140 ml sinistä curacao -likööriä

Jos haluat leikkisämmän maun, voit valita myös purukumin makuisia reseptejä. Yksi heistä on tämä. Kuten edellisetkin, laukaukset tehdään jäällä täytetyssä tehosekoittimessa. Sitten ne voidaan tarjoilla suoraan lasilaseissa. Irlantilainen kermalikööri voidaan haluttaessa korvata myös RumChatalla (rommilikööri). Banaaniliköörin sijasta voit käyttää myös mansikka-, vadelma- tai rypälelikööriä tai mitä tahansa muuta hedelmälikööriä.

Musta ruusu

Musta ruusu, joka on valmistettu tequila -mansikkalikööristä ja mustasta vodkasta

Tequila ero! Tequila Rose on mansikan likööri, joka on erittäin suosittu. Sitä voidaan käyttää erinomaisesti laukausresepteihin, kuten täällä näkyy. Se on itse asiassa cocktail, mutta se voidaan myös jakaa upeasti lasipulloihin ja nauttia kuin laukaus. Etsitkö reseptejä vodkan kanssa? Tämä antaa sinulle todella alkuperäisen juoman!

Kaksi cocktaillasia varten:

 • 210 ml Tequila Rose
 • 210 ml mustaa vodkaa

Valmistus on nopeaa ja helppoa. Täytä yhtä suuret osat tequilaa cocktail- tai lasipulloihin ja kaada sitten vodka sen päälle. Tämän pitäisi luoda kerroksia, jotka eivät myöskään toimi likööristä riippuen. Tässä tapauksessa voit kokeilla sitä toisinpäin (ensin vodka, sitten likööri). Sekoittamisen aikana syntyy mielenkiintoisia pyörteitä, kuten kuvassa näkyy. Jos kerrostaminen ei toimi, tämä on myös mukava tapa palvella sitä. Voit myös tehdä mustan vodkan helposti itse käyttämällä mustaa elintarvikeväriä. Tequila Rosen sijaan voit käyttää myös muita vaaleanpunaisia ​​liköörejä.

Laitettu hapan omenabrandyn kanssa

Washington -omena, jossa on viskiä, ​​hapanta omenaa ja karpalomehua

2 cocktailia varten:

 • 60 ml viskiä
 • 60 ml hapanta omenasnappia
 • 60 ml karpalomehua
 • Apple koristella

Kaikki ainesosat omenaa lukuun ottamatta sekoitetaan keskenään jäällä täytetyssä tehosekoituspurkissa ja kaadetaan sitten joko kahteen cocktaillasiin tai useaan lasiin. Cocktailin voi myös puhdistaa limonadilla. Ginger ale sopii myös hyvin tähän tarkoitukseen. Kokeile vain sitä, mistä pidät eniten.

Lurking tiikeri

Upealla tiikerillä litsi -likööriä herkässä rosé -tequila blancossa

10 laukausta varten:

 • 210 ml litsi -likööriä
 • 210 ml Tequila Blancoa

Molemmat juomat sekoitetaan yhteen jäällä täytetyssä sekoituskupissa ja sitten lasit jaetaan. Tequilan sijasta voit halutessasi ottaa myös vodkaa. Saat vieläkin mielenkiintoisemman aromin, jos lisäät myös limetin mehua tehosekoittimen purkkiin. Lycheel -likööriä on saatavana monenlaisia ​​vaihtoehtoja, vaikka väritkin vaihtelevat. Voit myös valmistaa litsi -liköörin itse sekoittamalla vodkaa tai tequilaa joidenkin litsihedelmien, raastetun limetinkuoren ja yksinkertaisen siirapin kanssa.

Laukausreseptit – Heinäsirkka

Laukaisee reseptejä vihreällä värillä - heinäsirkka kaakaoliköörillä, minttilikööri

 • 140 ml creme de mente
 • 140 ml Crème de Cacao (tai suklaa vodkaa)
 • 140 ml irlantilaista kermaa tai RumChattaa

Sekoita kaikki liköörit jäällä täytetyssä tehosekoittimessa. Lopputuloksen väri voi vaihdella sen mukaan, mitä liköörejä käytät tai minkä värisiä ne ovat. Tavoitteena on ruohonvihreä laukaus. Jos kaakaolikööri on liian ruskea, se voi vaikuttaa väriin. On parasta käyttää kirkkaita nesteitä. Mutta kermaiset variantit ovat myös erittäin suosittuja. Lopulta väri ei kuitenkaan vaikuta vaikuttavaan makuun.

Metsästäjäpommit suosittuina laukausresepteinä

Jägermeister -pommi Red Bull -energiajuomalla

Juomalle:

 • 45 ml Jägermeister
 • 1/2 tölkki Red Bull -energiajuomaa

Suurin osa juhlien faneista tietää nämä laukaukset. Tässä kahta ainesosaa ei vain sekoiteta keskenään. Sen sijaan tarvitset kaksi lasia per henkilö: isomman Red Bullille ja pienen lasin Jägermeisterille. Täytä molemmat määrätyllä määrällä. Ja sitten tulee mielenkiintoinen asia: Jägermeister ja lasi pudotetaan suureen lasiin ja syntynyt juoma juodaan heti. Kun juot, sinun on oltava varovainen, ettet lyö lasia hampaita vasten. Vaihtoehtoisesti voit tietysti yksinkertaisesti sekoittaa molemmat juomat keskenään. Jotkut suosivat tätä.

Purppuranapsija

Shots Reseptit - Red Snapper, jossa on viskiä, ​​Amarettoa ja karpalomehua

10 laukausta varten:

 • 140 ml viskiä
 • 140 ml amaretto -likööriä
 • 280 ml karpalomehua

Täytä tehosekoittimen purkki jäällä. Ainesosat lisätään ja ravistetaan niin, että ne sekoittuvat hyvin keskenään. Sen jälkeen juoma jaetaan lasiin. Tavallisen viskin sijaan voit käyttää myös vanilja-, omena- tai persikka -makuista viskiä.

Shots reseptit – meloni unelma

Melonilikööri vodkan ja ananasmehun kanssa, tarjoillaan melonipallojen kanssa

10 laukausta varten:

 • 70 ml melonilikööriä
 • 70 ml ananasmehua
 • 140 ml vodkaa

Ainesosat asetetaan sekoituspurkkiin jäällä, ravistetaan ja jaetaan lasiin. Voit tehdä meloni -laukausresepteistä erityisen vaikuttavia hankkimalla hunajameloni juomasi kanssa ja leikkaamalla siitä palloja. Voit sitten vartaat nämä ja tarjoilla laukausten kanssa. Näin herkullisesta annoksesta tulee vielä aromaattisempi. Kiivi sopii myös hyvin sen kanssa.

Jelly Shots Reseptit

Jelly Shots Reseptit hyytelöstä ja alkoholista

Syökö laukauksia juomisen sijaan? Se toimii alkuperäisten hyytelökuvien kanssa. Niitä on hienoa katsella, eikä niitä voi tarjota vain lasissa, vaan myös välipalojen tai minkä tahansa muun mielessäsi. Seuraavassa on muutamia herkullisia juhlakuvien reseptejä, joiden pitäisi motivoida sinua seuraamaan esimerkkiä.

Valoisa hyytelö laukaus vodkaa

Tee hehkuva hyytelö laukaus reseptejä itse herkullisia katseenvangitsijoita

Kuvia, jotka eivät ole vain herkullisia, vaan myös visuaalisesti vaikuttavia, koska ne hehkuvat pimeässä? Kuulostaa oudolta, mutta ei ole. Tällä reseptillä saat nämä katseenvangitsijat, jotka ovat melkein liian hyviä syötäväksi. Mutta vain melkein! Noin 20 laukausta varten tarvitset:

 • 500 ml tonic vettä
 • noin 30 g jello -jauhetta, jolla on mikä tahansa maku (esim. ananas ja appelsiini)
 • 250 ml vettä
 • 250 ml vodkaa

Kuumenna puolet tonikivedestä kattilassa korkealla lämmöllä. Heti kun neste kiehuu, lisää toinen kahdesta annospussista ja sekoita, kunnes kaikki on liuennut. Lisää sitten puolet vedestä ja puolet vodkasta ja sekoita kaikki hyvin. Täytä kaksi kolmasosaa valmiista hyytelöstä lasipulloihin. Laita purkit jääkaappiin noin puoleksi tunniksi. Sitten voit valmistaa hyytelöannokset oranssilla, kuten teit edellisessä vaiheessa, käyttämällä tuotteiden toista puolta. Ota otokset pois jääkaapista, täytä ne appelsiinihiilimyllyllä ja aseta ne takaisin niin, että ne hyytyvät 2-3 tunniksi. Voit myös kokeilla Shots -reseptejä muiden makujen kanssa.

Jelly laukaisee reseptejä kuohuviinillä

Vesimelonista ja kuohuviinistä valmistettu hyytelö vaaleanpunaisiin laukauksiin

 • n. 70 g hyytelöjauhetta, vesimelonimakuinen (3 pakettia)
 • 230 ml kiehuvaa vettä
 • 110 ml kylmää vettä
 • 340 ml jäähdytettyä kuohuviiniä

Sekoita kiehuva vesi hyytelöjauheen kanssa kattilassa. Sekoita 2-3 minuuttia tai kunnes jauhe on liuennut. Ota kattila liedeltä. Kaada sitten kuohuviini, sekoita ja kaada myös kylmä vesi kattilaan. Kun olet sekoittanut kaiken hyvin yhteen, voit kaataa kaiken lasipulloihin. Anna jello -laukausten olla jääkaapissa yön yli tai vähintään 3-4 tuntia.

Pina Colada hyytelö laukaukset

Pina Colada -annokset ananashyytelöllä, rommilla ja kookoskerma

 • 85 g hyytelöjauhetta ananasmaulla
 • 60 ml rommia
 • 240 ml kuumaa vettä
 • 120 ml kylmää vettä
 • 75 g kookoskermaa

Haluatko laukausreseptejä, jotka muistuttavat eksoottista pina coladaa? Kokeile tätä vaihtoehtoa hyytelön kanssa. Valmista hyytelö pakkauksessa kuvatulla tavalla. Tätä varten ota kuuma vesi ja sekoita jauhe siihen, kunnes se on liuennut. Sekoita sitten kylmä vesi ja sitten rommi. Lisää lopuksi kookoskerma ja jaa kaikki laseihin. Voit myös lisätä kookoskermaa kylmiin annoksiin lopussa.

Mansikkalaastaria hyytelöä ja hedelmäpaloja

Mansikkalaastaria hyytelöä ja hedelmäpaloja

 • Mansikat
 • Hyytelöjauhe mansikan maulla
 • vodka
 • vettä

Pese mansikat ja leikkaa ne pieniksi paloiksi. Liuota vanukasjauhe kuumaan veteen pakkauksessa kuvatulla tavalla, paitsi että puolitat määritetyn määrän vettä ja korvat toinen puoli vodkalla. Jos jauhe on liuennut, voit myös lisätä vodkaa. Sekoita nyt mansikkapalat ja jaa hyytelöpullot pieniin laseihin.

Previous Post
Maalaistyyliset tammesta valmistetut huonekalut ovat erittäin trendikkäitä
Next Post
Suunnittelija makuuhuoneen kalusteet, joissa on ranskalainen tunnelma sisustukseesi