15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ilmaiset Filofax -insertit + jakajat, tarrat & Co.

Filofax-pohjalliset ideoita-a5-henkilökohtaiset koristetarvikkeet

Päivälistat, kuukausilistat, kouluille, töille, ostoslistat … Tämä suuntaus ei ole mitään uutta tyypilliselle tehtäväluettelon tekijälle. Mutta yksi asia on varma: filofaksaus hype tuo väriä arkeen ja tarjoaa kaikille mahdollisuuden olla luova! Siksi ostetaan kaikenlaisia ​​paperitavarat, pesuteipit, tarrat, tarralaput jne., Jotta kaikki olisi mukavampaa ja selkeämpää. Filofaksoinnin perusmateriaalin lisäksi tarjoamme nyt muutamia Filofax -lisäosia, jakajia ja tarroja, jotka voit ladata ilmaiseksi ja tulostaa itse.

Mitkä Filofax -terät sopivat?

Filofax-pohjalliset, mitat-a5-henkilökohtaiset

Mitä eroa on Filofax Personal Plannerilla ja Kikki K Organizerilla? Mitkä ovat A5: n mitat? Tämän kätevän taulukon avulla voit nopeasti löytää vastaukset näihin kysymyksiin. Tässä ovat suosituimmat paperikoot ja -koot sekä muutamia monenlaisia ​​järjestäjämerkkejä.

A4A5Henkilökohtainen taskuMini
210 x 297 mm Koko 148 x 210 mm 95 mm x 171 mm 81 mm x 120 mm 67 x 105 mm
Filofax A4 A5 henkilökunta Tasku Mini
Kikki K. Suuri henkilökunta keskipitkällä
Franklin Covey Klassinen 140×216 mm
Kate Spade henkilökunta Tasku
Marion Smith A5 henkilökunta
Dokibook Suuri Pieni
Yksinkertaisia ​​tarinoita A5
Mulberry Suunnittelija Tasku kirja
Van der Spek A5 oletusarvo Juniori Mini

* Personal ja Compact ovat samankokoisia, vain Compact -renkaat ovat hieman pienempiä, joten niihin mahtuu vähemmän paperiarkkeja.

Filofax -lisäosa – yksi viikko per sivu

Filofax-pohjalliset-henkilökohtaiset pastellivärit-viikonpäivät-hunajakennokuvio

Tapaamissuunnittelijaa käytetään myös yhä enemmän päiväkirjana, johon voit tallentaa arkipäivän prosesseja tai erityistapahtumia koskevat hetket kirjallisesti, jotta voit lukea ne uudelleen ja uudelleen. Siksi jokainen sivu on sisustettava rakkaudella mielialan mukaan.

Filofax henkilökohtainen lisäosa mustavalkoisena

Filofax lisää henkilökohtaiset tulostusviikonpäivät-hunajakennokuvio-musta-valkoinen

Jos haluat ensin kokeilla filofaksauksen periaatetta, olisi parempi olla ostamatta niin paljon paperitavaraa etukäteen. Tulosta osa tässä esitetyistä lisäosista ja tarroista ja selvitä, onko sinulla todella hermoja, aikaa ja taipumusta tehdä niin. Huomaa: Filofaksaus on tarttuvaa! Eikä sisustushulluus lopu koskaan!

Tehtävälistat ja muistiinpanot

filofax-inserts-personal-to-do-list-notes

Selvitä, mikä paperikoko sopii suunnittelijaasi, ja tulosta kuva näiden mittojen mukaan. A5 voidaan tulostaa seuraavasti: Kun tulostat, avaa tulostinvalikko napsauttamalla “Asetukset”. Aseta paperikooksi A5 ja täytä tulostin myös A5 -kokoisella paperilla. Napsauta myös “Sovita sivu”, jos haluat sovittaa tulostustyön lisättyyn paperiin.

Voit myös tulostaa pieniä symboleja ja kuvioita missä tahansa koossa. On parasta käyttää tahmeaa paperia. Vaihtoehtoisesti voit leikata kuvion saksilla ja kiinnittää sen suunnittelijaan liimapuikolla.

Viileitä aiheita ja kirkkaita värejä

filofax-pohjalliset-staff-cat-to-do-list-maanantai

Kalenterilehtien lisäksi, jotka järjestävät ja jäsentävät joka päivä täydellisesti, Filofaxissa on myös muita lisäosia. Esimerkiksi jakajat ovat suunnittelijan jakajia, jotka erottavat eri osat toisistaan. Todelliset filofaksit tekevät omat jakajansa pahvista tai tulostavat tämän kaltaisia ​​kuvia. Voit myös laminoida itse valmistetut jakajat, jotta ne ovat vakaampia eivätkä rikkoudu niin nopeasti. Motivoivat kuvat ja sanonnat ovat täydellisiä motiiveina jakajille.

Pusheen -aiheet

filofax-pohjalliset-staff-print-cat-days-of-the-week-pusheen

Filofaxin sisustamisessa ei ole rajoituksia. Voit valita jokaiselle viikolle tietyn koristustyylin, kuten vintage tai tietyn värimallin, kuten mustavalkoisen. On kuitenkin mukavampaa, jos vasen ja oikea puoli sopivat visuaalisesti toisiinsa. Kuukausittaiset talletukset voidaan myös sovittaa väriin kauden mukaan. Nauhat ja tarrat sopivat täydellisesti yksittäisten pisteiden merkitsemiseen kalenteriin tai yksinkertaisesti yksittäisten päivälaatikoiden väliin.

Lievitä stressiä värityskuvilla

filofax-pohjalliset-väritys-stressi-helpotus-kukka-aihe

Aikuisten värityssivut ovat myös täydellisiä Filofax -lisäyksinä. Upeat stressinvastaiset värityssivut takaavat rentoutumisen vaikeasta päivästä. Nauti muutaman hiljaisen tunnin tapaamisten välillä!

Filofax -pohjalliset ravitsemukseen, urheiluun ja harrastuksiin

filofax-inserts-A5-print-to-do-list-green-notes

Kalenteriin voit kirjoittaa mitä haluat, kuten tulevat tapaamiset, tehtävät, puhelut, jotka sinun on tehtävä, tai ideoita mahdollisista DIY -projekteista. Kiinnostuksesi ja harrastuksesi voidaan ilmaista myös muilla sivuilla. Tapaamiskalenteria voidaan käyttää myös ravitsemus- / harjoituspäiväkirjana, keittokirjana tai laihdutusoppaana.

Filofax ruokapäiväkirjana – malli vaaleanpunaisena

filofax-pohjalliset-A5-ravitsemus-viikon viikot-vaaleanpunainen

Vieritä alas ja tutustu upeisiin Filofax -pohjallisiin, jotka ovat käytettävissäsi ilmaiseksi! Tulosta upeat kuviot ja koristele suunnittelijan sivut antamaan sille henkilökohtainen ilme!

Filofax ruokapäiväkirjana – vihreä malli

filofax-insertit-A5-ruoanlaitto-ravitsemus-viikot-vihreä

Jos haluat suunnitella Filofaxin ensimmäistä kertaa, kannattaa harkita, mitä siinä säilytät, ja valita Filofax -insertit sen mukaan. On parasta käyttää vain yhtä Filofaxia, jotta sinulla on kaikki yhdessä paikassa. Ja ennen kaikkea, Filofaxin tulee vastata odotuksiasi, jotta voit myös pitää hauskaa täyttää, suunnitella ja sisustaa. Pidä avustaja aina mukanasi ja pidä käsilläsi usein tarvittavat asiat. Näitä ovat esimerkiksi matkaliput, pääsyliput tai ehkä jopa postimerkit. Kun olet päättänyt, mitä järjestäjälle tulee, voit luokitella yksittäiset alueet eri väreillä ja valita oikean Filofax -lisäosan vastaavasti.

Makeat kukkakuviot – kalenterilehti sunnuntaista keskiviikkoon

filofax-pohjalliset-staff-free-print-of-the-week

Luo esimerkiksi viikoittainen yleiskatsaus kuluvasta viikosta. Olet tervetullut merkitsemään varatut ajat. Tällä tavalla voit aina saada yleiskuvan siitä, mitkä jaksot ovat vielä auki ja mitä voit mahdollisesti suunnitella. Jos haluat yksinkertaisen ja selkeän lisäyksen viikoittaiseen kalenteriin, ylempi saattaa olla hyvä idea sinulle. Pienet kukat koristavat muistiinpanosi ja saavat kalenterilevyn näyttämään värikkäältä ja iloiselta. Voit myös luoda tehtävälistoja, jotta voit aina seurata, mitkä tehtävät on vielä suoritettava. Näin stressiä syntyy harvoin ja voit yksinkertaisesti tarkistaa kaikki tehtävät yksitellen unohtamatta tärkeää tehtävää.

Kalenterilehti torstaista lauantaihin

filofax-insertit-staff-print-torstai-lauantai

Järjestäjäsi ei tietenkään sisällä vain luetteloita tehtävistä. Voit myös luoda erityisen palkinto -osion, josta ilahdutat itseäsi. Jokaisella meistä on joskus tehtäviä, joita emme halua tehdä, ja siksi lykkäämme meitä jatkuvasti. Palkintotalletus varmasti stimuloi sinua kestämään tai tekemään asiat mahdollisimman nopeasti. Toinen loistava idea olisi tehdä luettelo omista toiveistasi, pitkän aikavälin tavoitteistasi ja vuositavoitteistasi. Jos haluat tehdä tästä osasta vielä yksityiskohtaisemman, voit myös määrittää neljännesvuosittaiset ja kuukausittaiset tavoitteet. Ehkä kirjoita ylös seuraavat matkakohteesi ja säästä ne. Jos pidät todella jostakin, mihin sinulla ei ole varaa tällä hetkellä, voit välittää sen perheellesi ideana syntymäpäivääsi, joulua tai tulevaa erityistapahtumaa varten.

Tehtävälistan lisäys

filofax-inserts-staff-print-to-do-list-punainen-vihreä

Onko sinulle koskaan käynyt niin, että sinun on saatava lahjoja etkä vain muista, mitä perheenjäsen tai hyvä ystävä haluaa syntymäpäivänä? Usein käy niin, että keskustelun aikana keksimme yhtäkkiä jotain, josta hyvä ystävä voisi todella pitää. Filofax -upotteet lahjaidealuetteloon ovat hyödyllinen ja arvokas osa rakkaudella järjestetyssä päiväkirjassasi, joka ei vain helpota sinua vaan tuo myös suurta iloa rakkaillesi.

1 sivu / 1 viikko

filofax-pohjalliset-henkilökunta-tulosta-viikon viikot-kukka

Voit myös varustaa järjestäjäsi Filofax -lisäosilla, joihin voit merkitä uudet Internet -osoitteet tai suosikkikaupat. Yksi kompastuu yhä uudelleen mahtaviin verkkokauppoihin, jotka tarjoavat korkealaatuisia poikkeuksellisia asioita. Sitten, kun sinulla on aikaa, voit palata ja selata vastaavia kauppoja tai katsoa tarkemmin verkkosivustoja. Jos löydät uusia kauppoja kaupungista, voit myös merkitä ne Filofaxiin ja käydä niissä myöhemmin uudelleen..

Oranssi ja vaaleanpunainen mielialan kohottajina

filofax-insertit-staff-print-of-the-week-of-the-week-orange-pink

Jos pidät parhaillaan ruokavaliostasi tai olet ehkä muuttanut perusteellisesti ruokavaliota, saatat pystyä pitämään ravitsemuspäiväkirjaa oikeilla Filofax -pohjallisilla. Kirjoita ehkä ylös, mitä ruokailusuunnitelmassasi oli tiettynä päivänä. Voit myös luoda viikoittaisen tai kuukausittaisen yleiskatsauksen, jossa voit seurata edistymistäsi. Mahdollisia hyödyllisiä alajakoja Filofax -tyynyillä ovat ruokavalio, paino ja liikunta. Koristele tämä osio, jotta voit pitää tavoitteesi mielessä ja tuntea olosi motivoituneeksi.

Viikonpäivien malli – sunnuntaista keskiviikkoon

filofax-insertit-staff-the-days-of-the-week-pastel-colors-print

Viikonpäivien malli – torstaista lauantaihin

filofax-insertit-staff-print-viikonpäivät

Filofax -lisäosa 

filofax-pohjalliset-henkilökunta-pastellivärit-free-print

Jakajat

filofax-insertit-A5-jakaja-kesä-sininen-kalanruoto-kuvio

filofax-inserts-A5-divider-dot-pattern-orange-print

Naisen kasvot vesiväreissä

filofax-inlays-A5-jakaja-nainen-kukat-vesiväri-look

Motivoiva sanonta

filofax-insertit-A5-jakaja-kukat-kevät-vesiväri-look

Suunnittelu keltaisella ja mustalla

filofax-insertit-A5-jakaja-musta-keltainen-print-summer

Atsteekkikuvioita

filofax-insertit-A5-print-jakaja-unelma sieppari-musta-kulta

Sanontoja kahvin ystäville

filofax-insertit-A5-Print-kahvi-sanonta

filofax-inlays-A5-jakaja-kuva-puu-kahvi-sanonta

filofax-insertit-A5-jakaja-motivaatio-sanonta-kukat

filofax-insertit-a5-jakaja-vintage-look-raidat

Tarrat tulostettavaksi ja leikattavaksi

filofax-koristele-tarrat-tulosta-teekutsut-pastellivärit

filofax-koristele-motiivit-tulosta-kakku-tee-kahvi-makeiset

filofax-decorating-women-pink-pink-bookmark-notes

filofax-koristele-muistiinpanot-muistiinpanot-kahvi-vaaleanpunainen-ruskea-kahvi-teema

filofax-koristele-alice-ihmemaa-motto-print-out

filofax-koristele-tulosta-naiset-asiat-vaaleanpunainen-musta

filofax-koristele-tulosta-tarrat-vintage-toimistotarvikkeet

filofax-koristele-mini-symbolit-tulosta-ravitsemus-urheilu

filofax-koristele-ostoskassit-vihannekset-mallipainatus

filofax-koristele-syö-pikaruoka-tuloste

filofax-koristele-motiivit-donitsit-värikäs-mallipainatus

filofax-koristella-kunto-urheilu-aiheita-harjoituksia-malleja

filofax-koristele-telttailu-symbolit-minipainatus

filofax-koristele-syntymä-vauva-poika-asioita

filofax-koristella-syntymä-vauva-tyttö-vaaleanpunainen-asioita

filofax-koristele-syntymä-vauva-tyttö-vaaleanpunainen-vintage-raita-runko

filofax-koristele-syntymä-poika-raita-runko-muistiinpanoja

filofax-inlays-A5-musta-kulta-punainen-kukka-

filofax-koristele-nauhat-kirjanmerkit-violetti-vihreä-kulta

filofax-koristele-syksy-värit-muistiinpanoja

filofax-koristele-pastellivärit-violetti-vaaleanpunainen-kirjanmerkkikukat

filofax-koristella-malleja-tulostaa-ilmaiseksi-ruusu-kupari-vihreä

filofax-koristele-tarralaput-kirjanmerkit-ruusu-kulta-musta

filofax-koristele-muistiinpanot-tarrat-musta-kulta

filofax-koristele-tarrat-kulta-musta-uusi vuosi

filofax-koristele-pääsiäismallit-tulosta

filofax-koristele-kesä-värikkäitä-muistiinpanoja-muistilappuja

filofax-koristele-kesä-aiheita-tulosta-kala

filofax-koristele-malli-shabby-chic-vintage-print

filofax-koristele-kirjanmerkit-deco-joulu-vihreä-punainen-raidat

filofax-koristele-washi-nauha-kirjanmerkki-pudota-muodot-värikäs

Previous Post
Maalaistyyliset tammesta valmistetut huonekalut ovat erittäin trendikkäitä
Next Post
Suunnittelija makuuhuoneen kalusteet, joissa on ranskalainen tunnelma sisustukseesi