15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Laita oikea hääpuku – lyhyt, pitkä vai yhdistetty?

leveä hame-hääpuku-bustier-ulkopuolella

Rehelliset myöntävät, että kun he ajattelevat hääpukua, he kuvittelevat valkoisia, räätälöityjä, pitkiä hameita. Jotenkin tämä liittyy ajatukseen morsiamesta prinsessana, jolla on romanttinen ja viaton karisma. Ja tämä satuelementti ei näytä sopivan lyhyen mekon kanssa.

Pukeudu oikeaan hääpukuun – mikä vaihtoehto on paras?

mekko-mekko-morsian-muoti-kesä-stylisti

Mutta kun on kyse omasta tekemisestä Laita hääpuku päällesi, asiat näyttävät hyvin erilaisilta. Koska tässä tapauksessa kaikenlaisia ​​malleja tarkastellaan ja harkitaan. Olet tuleva morsiamena nähnyt morsiamen lehtiä sängyn alla, yöpöydällä, keittiössä, kylpyhuoneessa ja joissakin niistä olet luultavasti nähnyt myös upeita muunnelmia lyhyistä hääpukuista. Oikean valinnan tekeminen on todella vaikeaa.

Laita pitkä hääpuku päällesi

morsiamen-mekko-chic-free-häät-juna

Valkoinen, pitkä hääpuku on vaate, jota käytät vain kerran elämässäsi. Voit käyttää kaikkia muita mekkoja ja hameita milloin haluat. Tästä syystä useimmat naiset tekevät myös perinteisen Laita hääpuku päällesi. Se korostaa myös tämän elämän tärkeän hetken ainutlaatuisuutta. Ja jos valitset lyhyen mekon, sukulaisesi ja luultavasti tuleva aviomiehesi yrittävät estää teitä esittämällä nämä ja vastaavat syyt. Jos olet melko tunteellinen tyyppi ja arvoperinne, sinun pitäisi helposti löytää vastaava valkoinen, pitkä Laita hääpuku päällesi ja lakkaa murehtimasta sitä.

Laita päälle lyhyt hääpuku

lyhyt mekko-morsiamen-tylli-catwalk

Jos olet melko pieni ja sinulla on siro, herkkä hahmo, sinun kannattaa ehkä kokeilla lyhyttä mekkoa ollessasi morsiamen kaupassa. Kuka tietää, saattaa jopa lopulta osoittautua, että se sopii sinulle paljon paremmin kuin kaikki muut mallit. Ja vain siksi, että näytät kauniit jalkasi, ei tarkoita, ettet voi näyttää upealta, romanttiselta, röyhkeältä, kohtalokkaalta tai miltä tahansa ulkonäöltäsi. Se riippuu vain siitä, minkä mallin valitset Laita hääpuku päällesi, Onko lisävarusteet valittu hyvin, ja myös meikillä ja kampauksella on tärkeä rooli.

Etuna, jos sinulla on lyhyt Laita hääpuku päällesi, että se on mukava käyttää. Hääseremonian rituaalien jälkeen sinua odottavat tanssit, pelit ja keskustelut. Pitkä mekko rajoittaa liikkuvuuttasi ja olet jatkuvasti huolissasi siitä, ettet astu sen päälle. Lyhyen mekon avulla voit rentoutua, heiluttaa tanssilattiasi ilman ongelmia ilman huolta helman irtoamisesta.

Lyhyt ja pitkä yhdistelmä hääpukuun

pitsi-yksi-olkapää-lyhyt-mekko-kollaasi-sifonki

Nyt olet ehkä jopa enemmän ristiriidassa. On houkuttelevaa näyttää prinsessalta omana hääpäivänäsi. On vielä houkuttelevampaa tanssia niin paljon kuin haluat samalla kun tunnet olosi vapaaksi, mukavaksi ja kevyeksi. Tässä tapauksessa voit käyttää vain pitkän ja lyhyen yhdistelmää Laita hääpuku päällesi. Emme tietenkään tarkoita, että sinun pitäisi käyttää rahaa kahteen eri hääpukuun. Se olisi aika kallis kulutus pelastaa itsesi. Sen sijaan etsi 2-in-1-mallia. Tarkista morsiamen kaupoista, joissa käyt, tai keskustele tästä vaihtoehdosta räätälisi kanssa. Tarkoitettu on korsetti tai liivi, joka sisältää kaksi hamea, pitkän ja lyhyen. Häiden aikana käytät pitkää hamea ja myöhemmin, ravintolassa, ota se vain pois ja lyhyt hame jää. On myös malleja, joita voit käyttää a Laita hääpuku päällesi jossa etuosa on lyhyt ja takaosa pidempi ja voidaan myös irrottaa. Kun olet päättänyt tämän vaihtoehdon, löydät varmasti jotain sopivaa. Tällä tavalla sinusta tulee romanttinen, käytännöllinen ja erityinen morsian. Ja se yksin on satumaista, eikö olekin?

Yhteistyö suunnittelijan kanssa auttaa paljon

tyylikäs-ruskea-mekko-mekko-ideat-deco

Keskipitkä tyylikäs mekko

organza keskipitkän morsiamen mekko idea

Ohut mekko, joka on valmistettu taftista

lyhyt-morsiamen-mekko-tyylikäs-hääidea

Klassinen hääpuku

kokoelma-hääpuvut-pitkä-klassinen-morsian

Alkuperäinen mekko

mekko-satiini-epäsymmetrinen-morsian-häät-muoti

Beach -hääpuku pitsistä – loistava kesäidea

häät-ranta-kaksi-osa-hääpuku

morsian-muoti-kesä-keskipitkä-idea

kukat-käsintehty-mekko-morsiamen-lyhyt

avangard-mekko-häät-morsian-catwalk-koristelu

Previous Post
Maalaistyyliset tammesta valmistetut huonekalut ovat erittäin trendikkäitä
Next Post
Suunnittelija makuuhuoneen kalusteet, joissa on ranskalainen tunnelma sisustukseesi