15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Justin Bieber paljastaa, että hänellä on diagnosoitu Lymen tauti

Poplaulaja Justin Bieber paljasti Instagramissa kärsivänsä sekä Lymen taudista että kroonisesta mononukleoosista. Se on kova yhdistelmä. 25-vuotias kanadalainen tähti kertoi Instagram-tilinsä keskiviikkona julkaisemassa, että hän sai äskettäin tietää diagnoosista. Tästä syystä sen usein puhuttu esiintyminen oli taudin sivutuote. Poptähti kertoi myös seuraajilleen, että hän taisteli kroonista mustavalkoa vastaan, mikä vaikutti hänen ihoonsa, aivotoimintaansa ja yleiseen terveyteensä. Hän jopa paljastaa lisätietoja Lymen taudistaan ​​tulevassa dokumenttisarjassa.

Kova taistelu Justin Bieberille

Justin Bieber soittaa kitaraa diagnosoida Lymen tauti

“Siitä on kauan, mutta oikea hoito auttaa hoitamaan tätä parantumatonta tautia, ja olen palannut ja parempi kuin koskaan." Hän ilmoitti siitä faneilleen. Tautien torjunta- ja ennaltaehkäisykeskuksille raportoidaan noin 30 000 tapausta punkkien välityksellä.

Viranomaisten mukaan tauti tarttuu tartunnan saaneiden mustajalkaisten punkkien (kutsutaan myös hirvipunkkeiksi) kautta. Aikuiset eläimet ja niiden vauvat tarttuvat vaikeasti havaittaviin alueisiin, kuten nivusiin, kainaloihin ja päänahkaan 36–48 tunnin ajan, jotta ne voivat siirtää Lymen taudin bakteereja. Virus vaikuttaa todennäköisemmin pienempiin punkkeihin niiden koon vuoksi.

punoitus punkin pureman jälkeen Lymen borrelioosi kuin suora osuma

Purenneelle voi kehittyä ihottuma purenta -alueen ympärille, joka tuntuu kuumalta ja näyttää kohteelta. Niille, jotka eivät kehitä Lyme -ihottumaa, taudin diagnosointi voi olla vaikeampaa, koska se voi jäljitellä muiden sairauksien oireita. Ne voivat vaihdella flunssan kaltaisista oireista neurologisiin häiriöihin, kuten kasvojen halvaantumiseen tai vakaviin päänsärkyihin.

punkit voivat levittää Lymen borrelioosia

Lääketiede voi parantaa taudin antibiooteilla varhaisen diagnoosin avulla, Yhdysvaltain kansallisen lääketieteen kirjaston mukaan National Institutes of Healthissa. Myöhäisvaiheen havaitseminen voi kuitenkin johtaa niveltulehdukseen, sydämen rytmihäiriöihin ja aivojen ja hermoston komplikaatioihin. Malli Hailey Bieber, Justin Bieberin vaimo, kehotti taudin vakavuutta vähätteleviä ihmisiä kouluttamaan itsensä.

Muut tähdet, joihin se vaikuttaa

kanadalainen laulaja avril levine lavalla kitaran kanssa

Kanadalainen laulaja Avril Lavigne on yksi niistä, jotka puhuivat Lymen taudista ja sen komplikaatioista. Lavigne kertoi Billboard -lehdelle vuonna 2018, että hän oli vuoteessa kaksi vuotta taistellessaan. Hän perusti Avril Lavigne -säätiön, joka tarjoaa rahoitusta ja koulutusta taudista. Hän twiittasi olevansa pahoillaan, että Justin Bieberille diagnosoitiin tauti. "Kävin myös läpi sen tosiasian, että diagnosointi on niin vaikeaa ja niin heikentävää", hän kirjoitti.

Previous Post
Kuukautiskipujen hoito luonnollisesti – se voidaan tehdä!
Next Post
Kotitekoinen riippuva kattovalaisin – säteilevä tunnelma talossa