15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lämmin mukavuus talossa – mitä profiilin kanssa kannattaa ottaa huomioon

lämpö mukavuutta talossa sohva nainen kannettava tietokone

Tärkeä edellytys asumismukavuudelle talossa tai huoneistossa on, että se on mukava ja lämmin sisällä. Tämä saavutetaan muun muassa oikeilla ikkunoilla ja ikkunaprofiileilla. Niiden on tarkoitus estää lämpimän ilman pääsy vuotojen läpi ja eristää ulkopuolinen kylmä ilma. Kohteeseen Lämmin mukavuus talossa Seuraavat asiat ovat välttämättömiä takuun takaamiseksi.

Lämpömukavuus talossa ilmatiiviiden profiilien ansiosta

lämpö mukavuutta talossa ilmatiivis PVC -puuprofiili

– Kuten jo mainittiin, profiilin ei pitäisi vuotaa talon lämmön kannalta. Muuten tulee vedoksia, jolloin kylmä ilma virtaa huoneeseen ulkopuolelta ja lämmin ilma virtaa ulos. Tämä saavutetaan tietysti parhaiten korkealaatuisilla ikkunaprofiileilla, jotka eivät muutu ajan myötä tai eri sääolosuhteiden vuoksi. Ikkunan kehyksen tulee myös olla hyvälaatuista. Tämä takaa, että avattava ikkunaluukku on ilmatiiviisti suljettu ja puristettu ikkunan runkoon.

Lämmin mukavuus talossa – lämmin makuuhuone korkealaatuisten profiilien ansiosta

makuuhuoneen ikkuna sänky takkaprofiilin suunnittelu mukavuutta

– Jos haluat mukavuutta taloon, valitse profiilit, joiden lämmönläpäisevyys on alhainen. Tälle ominaisuus on Uf -arvo ja se tekee selväksi, kuinka monta wattia lämpöenergiaa häviää neliömetriä kohti tietyssä lämpötilaerossa sisä- ja ulkotilojen välillä. Valitse ikkunaprofiilit, joilla on mahdollisimman pieni arvo.

Lämmin mukavuus jopa kattoikkunoilla 

kattoikkuna comfort house toimistoprofiili lämpö

– PVC -profiilien tapauksessa tämä arvo määräytyy kammioiden lukumäärän mukaan. Mitä enemmän kammioita profiilissa on, sitä paremmin se eristää. Joissakin tapauksissa kammiot voidaan myös täyttää erityisellä eristemateriaalilla tai itse PVC: llä vaikutuksen lisäämiseksi. Muovi on huono lämmön- ja kylmäjohdin ja takaa lämmön mukavuuden talossa.

Lämpöä ja mukavuutta talvipuutarhassa varten alumiiniprofiilit 

talvipuutarha mukavuusikkunaprofiili lämpö trooppinen ilmapiiri

– Alumiiniprofiileilla saavutetaan parempi lämmöneristys talon mukavuuden saavuttamiseksi niin sanotun lämpökatkon avulla profiilissa. Tämä tauko jakaa profiilin kahteen osaan, jotka puolestaan ​​muodostavat yhteisen profiilin sisäänrakennettujen eristimien kautta. Mitä suurempia eristimiä ja mitä enemmän kammioita profiiliin on muodostettu, sitä pienempi on Uf -arvo.

Mukavuutta mielenkiintoisen ikkunan suunnittelun kautta

lämpö mukavuutta talon makuuhuoneen ikkunassa musta sänky

Joten, kuten olette huomanneet, lämmönläpäisykyky on erittäin tärkeä taatakseen kodin lämmön. Lisäksi hyvin eristetty ikkuna- tai oviprofiili johtaa korkeampaan profiilin pintalämpötilaan, mikä estää tiivistymisen ikkunoihin ja siten myös homeen muodostumisen. Ilmassa voi myös esiintyä konvektiovirtoja kylmien pintojen lähellä, mikä voi olla erittäin epämiellyttävää jopa korkeassa huonelämpötilassa.

Lämmin mukavuus talossa koko perheelle

lämmön mukavuus talon ikkunaprofiilissa korkea laatu

Previous Post
Kuukautiskipujen hoito luonnollisesti – se voidaan tehdä!
Next Post
Funky posliini teepalvelu värillisillä kahvoilla – Seletti I -Wares