15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mitä minun pitäisi käyttää tänään – vaatteita syksyllä

ruudullinen huivi-villa-hame-punainen-käsilaukku

Jokainen nainen kysyy itseltään kysymyksen “mitä minun pitäisi pukea tänään?”Ja alkaa katsoa hänen vaatteitaan, ideat heiluvat, pää tupakoi ajatuksista ja kuvitelluista kuvista mahdollisesta asusta. Älä panikoi, hyvät naiset, koska olemme valinneet sinulle muutamia ehdotuksia ja toivomme, että löydät oikean sovelluksen. Riippuen tämän kauden trendeistä, jotka on myös otettu huomioon, sinulla on hyvin ajankohtainen ja trendikäs asu seuraavana päivänä.

Mitä minun pitäisi käyttää tänään – nykyiset syksyn trendit

Ikä- ja tilaisuusvaatteet

Naiset rakastavat ostoksia ja näkevät trendikkäitä muotitrendejä selatessaan ostoskeskuksia ja pelihalleja. Pitkät puserot, paidat ja leopardinäytteiset mekot ovat myös erittäin trendikkäitä tällä kaudella. Puna-ruskehtavat sävyt sekä mustavalkoiset värit ovat jälleen suositeltavia. Jos työilmapiiri ei salli syksyn värien loistoa ja olet dilemman edessä “mitä minun pitäisi pukea tänään?”Musta vaatetus on ehdottomasti oikea valinta. Mustat housut ja musta pusero tai villapaita on maustettu pitkillä muodikkailla kaulakoruilla, värillisillä käsilaukkuilla ja kengillä. Tyylikäs ruskea hame ja pusero, jossa on vähemmän kukkakuvioita, ovat myös sopiva valinta onnistuneelle työpäivälle työpaikalla.

Mitä minun pitäisi käyttää tänään – mahdolliset yhdistelmät

Fur Fall Fashion 2014 Ehdotus Munankuoren väri mekko

Symmetriset ja epäsymmetriset mustavalkoiset viivat ja aiheet näkyvät useimmiten hameissa ja mekoissa. Retrosuunnittelu romahtaa edelleen tällä kaudella ja suuntaa muotimaailman suuntaa uudelleen. Neulotut liivit on koristeltu luonnon- tai tekoturkiksella. Keskipitkät turkista valmistetut takit, kuten 80- ja 90-luvulla loistavat ja loistavat, antavat syksylle erittäin kodikkaan tunteen. Ruudulliset ruskeat kuviot ovat pakollisia tähän aikaan vuodesta, erityisesti huiveissa ja muissa muodikkaissa naisten asusteissa. Joten, hyvät naiset, kysymykseen “mitä minun pitäisi pukea tänään?”Tänään on 20 esimerkkiä mahdollisista yhdistelmistä, jotka auttavat sinua valitsemaan vaatteesi.

Leopard-look-print-ruudullinen huivi-ruskea-housut

Leopardin ilme on trendikäs

symmetriset raidat-mustavalkoiset

Symmetriset kuviot yksivärisissä sävyissä

mustat vaatteet-puku-korut

mustat sukkahousut-nahka-hame-vaaleanpunaisella puserolla

Värien ja kukkien loistoa syksyllä

punaisia ​​tai ruskeita-aksentteja-syksyllä

punainen-takki-raidallinen-paita-musta-valkoinen

klassinen asu-mitä pukeutua-mekko-kukka-kuvio

oranssi-ruskea-aksentti-syksyllä

pitkät puserot tai puserot

Kukka-aiheita-mitä-minun pitäisi käyttää tänään

Koristele syystakki rintakoruilla

Business look syksyn ruskeat housut

Previous Post
Kuukautiskipujen hoito luonnollisesti – se voidaan tehdä!
Next Post
Funky posliini teepalvelu värillisillä kahvoilla – Seletti I -Wares